Emret komutanimAfiyet olsun canım gönül ister ki kola olmasın ama olmuşama tatlıyı kararında tutmuşsun tebrik ederim kuzum
Canım öncelikle hoş geldin ama geçen hafta kilo bildirmediğin için cezalısınbu hafta her gün 10 mesaj yazarak aktif olacaksın tamam mı ? :) elbette hepimizin iniş çıkışları var ama habersiz kaybolmayalım hem kendimiz hem de takımımız için 2. Bişeyde bu hafta kimsenin kilo alma lüksü yok dişimizi sıkıp güzel bir yüzdeyle dereceye girip notamızı sildirmeliyiz o yüzden Cuma'ya kadar en kötü sabit ol canım inanıyorum başaracaksın bu aralar bende çok sık kilo alıp verdim ve çok sinir bozucu emin adımlarla ilerlememiz lazım
Sadece aran kötü olmuş o da Bayram tatlısı yerine say afiyet olsun canım
Gunaydın kızlar
Cuma: 69,5
Bugün: 69,9
Gördüğünüz gibi topun ağzındayımşaka bir yana dun akşamki kızartma ve bayramki atıştırmalıklar hemen fark etmiş gerçi wc cıkamadan tartılıyorum
Napıyım yawrum ya aslında moralsizim biraz ama mecbur zararın neresinden dönsek karEnerji ne hayran ım
Bu moralle guluyorsun
Afiyet olsun canım olur arada öyleSabah
4-5 tuzlu bisküvi
Öğle
Musakka yarım kase
3-4 kaşık pirinç pilavı
Akşam
1 tabak domatesli makarna
Su:1lt
Bütün gün yoldaydım bu şekilde oldu bugün. Birkaç gün de arkadaşlarda kalacağım.
Az yemişsin canım dengelemişsin günüSabah: 2 dilim halka salata ve az bal çay
Öğlen: 1 kuşbaşılı pide
Ara: soguk sutlu kahve
Ara: turk kahvesi soda
Ara: azonce 2 incir yedim
Bugun kardeşimle dışarı çıktım biraz cıslı oldu ama 2 öğün yedim yarından itibaren daha iyi olacak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?