Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

KAHVALTI(11.00)
3 haşlanmış İçli köfte
100 gr labne
Papatya çayı

ÖĞLE(14.20)
1 bardak portakal şerbeti
1 tatlı 2 tuzlu kurabiye

ARA(15.20)
1 sade nescafe

ARA(16.30)
1 Ece çikolata

AKŞAM(20.30)
1 kase mercimek çorba
1,5 kase cacık
2 haşlanmış içli köfte
4 parça et
Yarım dilim cevizli baklava

ARA(22.15)
1 çikolata
1 badem şekeri

Spor: yok
Su: 2 lt
Çay: 1 Yeşilçay , 1 papatya çayı

Bugünkü menümde biraz cısslar oldu malesef elimden geldiğince miktarı az tutmaya çalıştım yine de durum bu :/

Emret komutanim

Sabah: 2 dilim halka salata ve az bal çay
Öğlen: 1 kuşbaşılı pide
Ara: soguk sutlu kahve
Ara: turk kahvesi soda
Ara: azonce 2 incir yedim

Bugun kardeşimle dışarı çıktım biraz cıslı oldu ama 2 öğün yedim yarından itibaren daha iyi olacak inş

Sabah
4-5 tuzlu bisküvi

Öğle
Musakka yarım kase
3-4 kaşık pirinç pilavı

Akşam
1 tabak domatesli makarna

Su:1lt

Bütün gün yoldaydım bu şekilde oldu bugün. Birkaç gün de arkadaşlarda kalacağım.

Kızlar ya yarın okul başlıyor benim için ve hayalim hep biraz incelip gidebilmek, hani vardır ya 2 ay görüşmeyince kim zayıflamış kim kilo almış kim hala bekar kim nişanlı vs sacma muhabbetler... ama yine olmadı bu benim için üzücü motivasyon düşürücü vs ama gerçek şu ki artık yapacak bişi yok, 1 ay önce otelde tıka basa yerken bu anın gelip çatacağını düşünmedim tabii... önüme bakıcam dedim ya zararın neresinden dönsem kar işte

Kızlar merhaba kusura bakmayın bu ara giremiyorum hem bayram hem de evde yatılı misafir var pek telefonu elime alamıyorum
Dün ki menüm
Kahvaltı 10.30
Domates
Salatalık
Peynir
2 dilim ekmek
2 dilim salam
2 çatal çikolata

Akşam 20.00
5 adet köfte ızgara
4-5parça tavuk ızgara
Salata
2 dilim ekmek

1 saat 15 dk yürüyüş
1.5 lt su

Bugün ki menü
Kahvaltı 11.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
2 dilim ekmek
1 çatal bal

Akşam 16.00
Küçük parça köfte ekmek biber
1 parça baklava

1.5 lt su
1 saat yüzme
2 saat yürüyüş

Az yemişsin canım dengelemişsin günü

Gunaydin kizlar ben geldim nihayet . Uzun bir ara oldu. Bir hayli sikintintili surecten gectim . Neyse dun aksam eve donduk. Artik. Bugun temizlik falan... evi bir yoluna koyalim burdayim artik...
Hepinizi öpüyorum .

günaydın
ohh be tatil bitti düzenli hayatıma geri döndüm. hep çalıştığım için evde olunca ayarlayamıyorum ipin ucu kaçıyor 7 lii bişeyler gördüm bu sabah tartıda ama moral bozmak yok. cuma gününe kadar eksi kilolara geleceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…