Bacak 45...
Göbek 72
Bel 58
Gögus 80.
Kalca 87..
Insallah dogru almışımdır ölculerrı
Sıze de umut olsun
İncele canım bildiğin aç geziyorum bişey yemiyorumSeni iyi bi inceleyemeğin. Ne etmişsin ne yemissin kilo vermişsin. Örnek alayım bari
ayperest nerdesin kız
Nerdeydın cnmGunaydin kizlar ben geldim nihayet . Uzun bir ara oldu. Bir hayli sikintintili surecten gectim . Neyse dun aksam eve donduk. Artik. Bugun temizlik falan... evi bir yoluna koyalim burdayim artik...
Hepinizi öpüyorum .
300 gram regldendır canımHerkese selamlar
Sanmayınki ayperest bayramda cozuttu o yüzden gelmiyo diye :)
Bayramda bildiğiniz aç gezdim kızlar.. çok biyere gidemedik böylece ikramlardan kurtuldum :) çoğunluk kv de de geçti ve bi yığın misafir ve bulaşıkla başbaşa kalan ben () baya bi spor yaptım sayılır
Canım istemiyo ayağına bazı günler akşam yemeği yemedim..
Hiç ekmek yemedim.
Hergün 3 lt su içtim
Hergün yeşil çayımı içtim
Hiç tatlı yemedim
Toplamda 1 çikolata ve 3 şeker yedim
Dolmayı çoook az yedim.
İnceldiğimi hissediyorum..
En sob perşembe tartılmıştım ve 56.3 gelmiştim bugünse 56.6 geldim nedenseaç gezip böyle gelmek beni üzdü üstelik bayramın 1. Günü regl oldum ve ona rağmen kendimi tuttum
O moral bozukluğuyla sabah kahvaltımı çikolata baklava ve dolma ile yaptım
Sonra spor su devam ediyorum akşamı erken ve çok hafif geçirmem lazım
Benden böyle kızlar cumaya hedef 55.9
Hayallerin gerçek olmasına Az kaldı kuzumHayallerim yamaşallah !!
İncele canım bildiğin aç geziyorum bişey yemiyorum
Geldim geldim vaktim olmadı girmeye :)
300 gram regldendır canım
Ay sonra sen ne cabuk 50 lere geldın masallah
Hayallerin gerçek olmasına Az kaldı kuzum
Ödemdir canım üzülme. Sade kahve veya yeşilçay iç.canım ama bugün 5. gün bitmek üzere ya umarım yarın güzel bi eksi görürüm yoksa sinirlencem
geldim şükür ya valla bende çok mutluyum hafifleim şimdiden daha da hafiflicem inşallah..
ahh inşallah ya yemin ediyorum kalçan ve bacak ölçüne hasta oldum o bacakların birbirine değmeden ne kadar rahat yürüdüğünü hayal ediyorumdaaa.. ahhh en istediğim o işte
içtim sabh kaptanım ama kaç gün aç gezip böyle çıkmak sinirimi bozdu ya neyse artık..Ödemdir canım üzülme. Sade kahve veya yeşilçay iç.
canım ama bugün 5. gün bitmek üzere ya umarım yarın güzel bi eksi görürüm yoksa sinirlencem
geldim şükür ya valla bende çok mutluyum hafifleim şimdiden daha da hafiflicem inşallah..
ahh inşallah ya yemin ediyorum kalçan ve bacak ölçüne hasta oldum o bacakların birbirine değmeden ne kadar rahat yürüdüğünü hayal ediyorumdaaa.. ahhh en istediğim o işte
kuruyorum canımm artık herşey farklı olacak ben hep hafif kalacağım :))Bende hayal ederdim ve gercek oldu halen sok iptal içindeyim
Az kaldı simdiden dolabını yenileme hayallerini kurmaya basla
Haaa aaaa. Tamamam:)
Canım metonun hızlı zamanlarında aç kalırsan, kitler kendini vücudun..içtim sabh kaptanım ama kaç gün aç gezip böyle çıkmak sinirimi bozdu ya neyse artık..
Şu aradaki eriklerin çeşitliliği neden olaki?Sabah 9.da duble şekersiz Türk kahvesi
bol su
12 de kahvaltı
1 yumurta az yağlı baharatlı salçalı
2 adet Wasa
1 Cecil peyniri
10 adet irili ufaklı erik
Ara.kahve. 10 erik.
1 kase az şekerli erik
Aksam 17. 30
1 kepçe şehriye corba
5 parça kemikli et
2 dilim pide
yogurtlu kırmızı biber
Ara.yeşil çay.
Kahve
spor.15 dk eliptik için söz veriyorum.inşallah daha fazla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?