hoşheldin...Her gün mü kilo kontrolü yapıyorsunuz sadece cuma günü sanıyordum
Hoş geldiniz. :)Merhaba kızlar bende geldim artık başlıyorum kilo:85 boy1;75 hedef :65 olurum inşallah
Hosgeldin tatlimHer gün mü kilo kontrolü yapıyorsunuz sadece cuma günü sanıyordum
PeeeehGünaydın kızlar
Cumartesi doğum günü yemeği, pastası, atıştırmalıkları derken epey cısslı bi gün oldu..
Kilom 74,4
Cuma 73,8
600 gram artıdayım..
Seversen ciğer ye arada.her gün et ye. KÜrün fasulye mercimek koftesi:)kuru üzüm badem.immaaaahSelam kızlar cuma menümden de anlaşıldığı üzete biraz çozuttum
Neden diye bir sorun ??
Regl bitince benim kansızlık tavan yaptı muhtemelen.. iştahda arttı. Cuma günü elim ayağım titredi gözüm karardı. O çikolatalı ekmekler ondan dolayı oldu
Ama kendimi sıkmadım kasmadım.. sanırım regl sonları biraz salmam gerekiyo. Yoksa yapamıyorun motivem düşüyo. Mesela ben burayı marttamı ne bırakmıştımya.. ondan sonra doktora gittim ve aşırı derecede kansızlığım çıktı o zamandan ağustosa kadar kan ilacı kullandım öyle kendime geldim. Kansızlığım olunca rejim yapamıyorum ben. O yüzden kendime regl sonrası izin vereceğim her ay. Birazda kan yapıcı şeyler yemem gerek tabii.
Yani diyeceğim o ki hafta sonu yardırdım yemeye. Ama bugün eski düzene devam
Cuma kilom 56.5
Bugün 57.4
+900 malesef
Ama tuvalete gitcek ben inanıyorum
Sağol canım tavsiyelerin içinSeversen ciğer ye arada.her gün et ye. KÜrün fasulye mercimek koftesi:)kuru üzüm badem.immaaaah
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar bende geldim artık başlıyorum kilo:85 boy1;75 hedef :65 olurum inşallah
Günü çok geç kapatmışsın canımDünkü menüm
Sabah 8.kahve 2 kayısı
11.
2 Wasa peynirli soğanlı yumurta
domates 1 zeytin 1 tatlı kaşığı çilek reçel
15.
1 bardak tarçınlı süt.
1 muz 1 yk keten tohumu 1 yk yoğurt
18.
1 kase yogurtlu çorba
Tavuk haslsma
20.
1 kase yogurtlu çorba
tavuk haşlama
komposto
22.
Kuruyemiş
Spor-
Kitap-
Yeşil cay 1
su Aşırı
Gecmis olsun tatlim.allah sifa versinKAHVALTI(09.00)
10-15 tane leblebi
1 şiş kuşbaşı
2 dilim tahıllı ekmek
Domates, salatalık
5 minik incir, azıcık üzüm
ARA ARA YEDİKLERİM
2 avuç leblebi
1 küçük kutu süt
5 tane üzüm
1 elma
AKŞAM(18.45)
2 spatula fırında kıymalı patates ve patlıcan (üzerine çok az kaşar)
1 bardak ayran
1 yeşil biber , biraz kuru soğan
Spor: yok
Çay: 1 Yeşilçay
Su: 2 lt
Bugün babaannemi Antep'e getirdiler bizde gittik hastane yatışı yapıldı. Kahvaltıdan sonra gidip ikindide geldik sonra yemek yaptım yedim derken gün geçti gitti :/ spor yapar mıyım bilmiyorum yaparsam yazarım :)Hepinize hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?