Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Arada cıs var ama genel anlamda çokta yememişsin erimistir o da :)

Afiyet olsun canım güzel menü babannen en kısa sürede iyileşir inşallah

Afiyet olsun canım öğle baya acı bir öğün olmuş :)

Ahh canım cook gecmis olsun insallah iyi huyudur.
Bende cok ozledim bu sıcaklar beni gucsuz dusuruyor
İnş canım dualarınız da unutmayın inş sen köyden de geldin ya daha alışamadı vücudun :/
Düne göre yine iyim canım dün yürüyemiyordum sabah 5e kadar ağrıdan uyuyamadım ama bugün daha iyim en azından bacak uyuşukluğu geçti
Yürümekten ötürü mü incittin yoksa zaten mi sorun var çok geçmiş olsun dikkat et yakı filan vurdun mu ? Bu sıcakta da yakı vurulmaz ama :/

Sen çok yaşa e mi sen gelince buralar daha bi neşeli oluyor sanki :)

bir dahakine öyle yapacağım bitmek bilmiyorlar. O yeni evlilee kervanına gireceğiz bu gidişle biz de
Allah korusun sen sağlıklı şeyler yap instagramda ıtsnutrion diye bi sayfa var bi diyetisyenin çok sağlıklı atıştırmalıkları var
Afiyet olsun canım gözüme batmadı tatlı

Afiyet olsun canım güzel menü babannen en kısa sürede iyileşir inşallah
Allah razı olsun canım

Yürümekten ötürü mü incittin yoksa zaten mi sorun var çok geçmiş olsun dikkat et yakı filan vurdun mu ? Bu sıcakta da yakı vurulmaz ama :/
Yok canım yürümekten olmadı toza karşı alerjim var bizim burda da inşaat var rüzgar estikçe eve toz geliyor akşam yemeğinden sonra alerjim tuttu yine yüzümü yıkıyım kendime geliyim dedim lavaboya eğilip yüzümü yıkarken şiddetli hapşırık tuttu hapşırırken belimden tak diye ses geldi zorla doğruldum baktım sol bacağımı hissetmiyorum gece de uyutmadı ama şuan daha iyi yarın daha da hafifler

Canım kan tahlili yaptırırmısın?

Geçmiş olsun canım. Sinir sıkışması sanki..
Ani hareketlerden sakınmak lazım ama hapşırmak da kontrol edilemezki..
Dikkat et canım.

Akşam üstü uyudum biraz ve baş ağrısı ile uyandım...
Hala kıvranıyorum.
Deliler gibi bişiden kaçıyordum rüyamda. Her köşede değişik şekillerde nöbetçiler ve mağara gibi tünel..
Tam çıktım tünelden nefes nefese uyandım.
Koşmaktandır kesin

günaydın
bu sabah 68.7 geldim

pazartesi menüsü

sabah 08:30
sütlü neskafe
1 avuç çiğ fıstık

ara 10:00
1 fincan şekersiz çay
1 hurma

Öğle 12:30
4 köfte
2 yk bulgur pilavı
4 yk tazefasulye
1 kase yoğurt

ara 17:00
1 şeftali

akşam 19:30
9 yk kurufasulye
1 minik kase salata
2 biber turşusu

ara 22:00
1 şişe maden suyu

spor 11kg oğlum kucağımda dans edip oynadık taaaam 2 saat

canan karatay ın karatay diyeti ve karatay mutfağı kitaplarını aynı anda okuyorum

yeşilçay içmedim

ne zamandır yapıyorsun maydonoz suyunu
ve ne işe yarıyor
ve bi de faydasını gördün mü :)

Afiyet olsunnn güzel görünüyor. Maydanoz suyunu nasıl hazırlıyorsun merak ettim.[/QUOTE]
Maydanozu sapı ile kaynatiyorum cevzede günlük 1 tane limon sıkıyorum sabahları aç karnına içiyorum kahvaltıdan yarım saat önce çok iyi ödem atıyor ve karın bölgesi,yan simitlr iyi eriyor

Maydanoz suyu çok iyi geliyor bir deneyin bence iyi ödem atıyor soran arkadaşlar ve evet mandalina çıktı ve yağları iyi yakıyor mandalina kalori vermiyor menülerde olması gerekli bence bilimsel olarak kanıtlanmış mandalina yiyip spor yapmak iyi yağ yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…