Arada cıs var ama genel anlamda çokta yememişsin erimistir o da :)İyi akşamlar
Sabah 08:00
2 haşlanmış yumurta
1 kupa sade neskafe
Ara 13:30
1 elma
Öğle 14:30
2 tane sigara böreği
Közlenmiş patlıcan salatası (3 yk patlıcan 2 küçük kırmızı biber çok az zeytinyağı ile)
Ara
Yeşilçay
Akşam 19:00
2 kase yayla çorbası
Makarna ( mümkün mertebe az tutmaya çalıştım)
Közlenmiş patlıcan salatası
Ara (ilerleyen saatlerde yemeyi düşündüklerim)
Kahve
Sultan sarması dilimi
Su: 3 lt
Bitki çayı: yeşilçay
Kitap: Rüyaların Yorumu
Spor: 6000 adım yürümüşüm okul yollarında ekstra bir şey yapmadım
Hayır dediklerim: kola
Afiyet olsun canım güzel menü babannen en kısa sürede iyileşir inşallahKAHVALTI(09.00)
10-15 tane leblebi
1 şiş kuşbaşı
2 dilim tahıllı ekmek
Domates, salatalık
5 minik incir, azıcık üzüm
ARA ARA YEDİKLERİM
2 avuç leblebi
1 küçük kutu süt
5 tane üzüm
1 elma
AKŞAM(18.45)
2 spatula fırında kıymalı patates ve patlıcan (üzerine çok az kaşar)
1 bardak ayran
1 yeşil biber , biraz kuru soğan
Spor: yok
Çay: 1 Yeşilçay
Su: 2 lt
Bugün babaannemi Antep'e getirdiler bizde gittik hastane yatışı yapıldı. Kahvaltıdan sonra gidip ikindide geldik sonra yemek yaptım yedim derken gün geçti gitti :/ spor yapar mıyım bilmiyorum yaparsam yazarım :)Hepinize hayırlı akşamlar
Afiyet olsun canım öğle baya acı bir öğün olmuş :)10:30
4 lahana sarma
12:30
Etli taze fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacık
Süs biberi
Köy biberi
Çeyrek Pide
14:00
1 dilim karpuz
17:00
Bi kaç tane püsküüt
Bi kaç kepekli grisini
Çay
1 kornişon turşu
İnş canımAhh canım cook gecmis olsun insallah iyi huyudur.
Bende cok ozledim bu sıcaklar beni gucsuz dusuruyor
Yürümekten ötürü mü incittin yoksa zaten mi sorun var çok geçmiş olsun dikkat et yakı filan vurdun mu ? Bu sıcakta da yakı vurulmaz ama :/Düne göre yine iyim canım dün yürüyemiyordum sabah 5e kadar ağrıdan uyuyamadım ama bugün daha iyim en azından bacak uyuşukluğu geçti
Allah korusun sen sağlıklı şeyler yap instagramda ıtsnutrion diye bi sayfa var bi diyetisyenin çok sağlıklı atıştırmalıkları varSen çok yaşa e misen gelince buralar daha bi neşeli oluyor sanki :)
bir dahakine öyle yapacağım bitmek bilmiyorlar. O yeni evlilee kervanına gireceğiz bu gidişle biz de
Afiyet olsun canım gözüme batmadı tatlıMenüm
Kahvaltı 10.45
Domates
Salatalık
Peynir
1 dilim şekersiz kek
Akşam 19.30
Domates
Salatalık
1.5 dilim ekmek
Ara 21.00
Birkaç kaşık tatlı
40 dk yürüyüş
15 dk yüzme (daha çok suda bekleme gibi oldu belim yüzünden pek yüzemedim hareketsiz kalıncada üşüdüm çıktım)
1.5 lt su
Allah razı olsun canımAfiyet olsun canım güzel menü babannen en kısa sürede iyileşir inşallah
Yok canım yürümekten olmadı toza karşı alerjim var bizim burda da inşaat var rüzgar estikçe eve toz geliyor akşam yemeğinden sonra alerjim tuttu yine yüzümü yıkıyım kendime geliyim dedim lavaboya eğilip yüzümü yıkarken şiddetli hapşırık tuttu hapşırırken belimden tak diye ses geldi zorla doğruldum baktım sol bacağımı hissetmiyorum gece de uyutmadı ama şuan daha iyi yarın daha da hafiflerYürümekten ötürü mü incittin yoksa zaten mi sorun var çok geçmiş olsun dikkat et yakı filan vurdun mu ? Bu sıcakta da yakı vurulmaz ama :/
Canım kan tahlili yaptırırmısın?İyi akşamlar kızlar bugünde paylaşılacak bi menüm yok. Ama sporumu yaptım ve 3.5 litre su içtim. Nedense elim ayağım titriyo bırak bebek bakmayı oturacak halim kalmıyo habire yatasım geliyo. Bende mecbur doyurdum karnımı öyle kendime geldim. Bebeğim yürümeye başladı ne kadar yorduğunu tahmin edersiniz.. sıkabildiğim kadar sıkacağım kendimi yine de. Spora su içmeye devam..
Evet bizim buralarda 2 haftadır var.Afiyet olsun canım çok güzel menü mandalina çıktımı yav :)
Köy biberi tatlıydı, acı olana destek osun diye yedimAfiyet olsun canım öğle baya acı bir öğün olmuş :)
Geçmiş olsun canım. Sinir sıkışması sanki..Yok canım yürümekten olmadı toza karşı alerjim var bizim burda da inşaat var rüzgar estikçe eve toz geliyor akşam yemeğinden sonra alerjim tuttu yine yüzümü yıkıyım kendime geliyim dedim lavaboya eğilip yüzümü yıkarken şiddetli hapşırık tuttu hapşırırken belimden tak diye ses geldi zorla doğruldum baktım sol bacağımı hissetmiyorum gece de uyutmadı ama şuan daha iyi yarın daha da hafifler
ne zamandır yapıyorsun maydonoz suyunuBugün sabah kahvaltıdan önce bir bardak maydanoz suyu limon içtim
Kahvaltı
1 yumurta
1 salatalık
1 kepekli galeta
1 domates
Öğle
1 kase yoğurt
1 tabak salata
Ara öğün
3 mandalina
1 nektarin
Akşam(17:00)
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 tabak salata
1 bardak ayran
günaydın kızlar
GünaydınGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?