Hosgeldiniz kızlar :)
.selam canım inan bende de bir halsizlik var Antalya sicak olmaya devam ediyor
2cocukla cok zorlanıyorum
Aile hekimliği ya da dahiliyeye yönlendiriyorlar genelde canımCok guzel canım afiyet olsun :)
Gecmis olsun canım kan tahlili icin hangi doktora gıdıyorsun bende de halsizlik var gitsem iyi olacak
. Hayırdır ne oldu canım gecmis olsun cok
Selam fıstıklar nasılsınız sonunda girebildim sizleri cok Özledim
Ben halen 49,2falan oralarda geziyorum
Tahmin ettim kuzum yeni evliler hep bu sebepten kilo alıyortatlıları çeyrek ölçüyle yap çok zor ayarlamak iki kişiye :/
Ah kuzum ah doktora tekrar bi git kan değerlerin düzelsinçok geçmiş olsun
Sıcakların gitmeye niyeti yok
Saol canım babaannemin beyninde tümör varmış ameliyat olacak inş iyi huyludur doktor iyi huyluya benziyor demiş
Hoşgeldin kuzum bizde seni özledik süpersin :)
Canım kan tahlili yaptırırmısın?
Maydanoz suyu çok iyi geliyor bir deneyin bence iyi ödem atıyor soran arkadaşlar ve evet mandalina çıktı ve yağları iyi yakıyor mandalina kalori vermiyor menülerde olması gerekli bence bilimsel olarak kanıtlanmış mandalina yiyip spor yapmak iyi yağ yakıyor
aynından bende de varBenim asıl sorunlu yerim basenler çok büyük 46 beden üst 42-40 beden arası basen çok kötü duruyor(
Saol canım artık eğik haldeyken hapşırmam:)Geçmiş olsun canım. Sinir sıkışması sanki..
Ani hareketlerden sakınmak lazım ama hapşırmak da kontrol edilemezki..
Dikkat et canım.
Dayanabiliyorsan acı çok güzel metabolizma çalıştırır canım afiyet olsun :)Köy biberi tatlıydı, acı olana destek osun diye yedim
Bizim burda pazarda da çıkmaya başladı yavaş yavaş ama yeşil ve çok ekşi yenicek gibi değil niye toplamışlar onları anlamadımEvet bizim buralarda 2 haftadır var.
Sen maydanoz suyu içme lütfen!Tahmin edebiliyorum
Aile hekimliği ya da dahiliyeye yönlendiriyorlar genelde canım
Offff çok iyisin ya hayalimsin ya seni hayal ettikçe gaza geliyorum daha sık gir sen 49 kiloyım demeye devam et
En sonunda beni araştırmaya yollayacaklar ondan korkuyorum.. onda da endoskopi kolonoskopi falan yapıyolarmış kansızlığı araştırmak için ben yaptıramam yaaa
Kaptanım yine dicek ferritin 3 e düşmüş sen kansızsın ölcen kansızlıktan falan diyeadet bittiya tavan yaptı yine. 1 kutu kan ilacım daha var onu kullanayım diyorum bide hergün keçiboynuzu özü pekmezi
Aa bunu duyduğum iyi oldubilgi için teşekkürler
Tamamen duygusal mesele canım:))Bizim burda pazarda da çıkmaya başladı yavaş yavaş ama yeşil ve çok ekşi yenicek gibi değil niye toplamışlar onları anlamadım
Burada da yeşil ama şeker miktarı o zaman daha az oluyor kalorisi de olmuyor ve ben ekşi daha çok severim mandalinayiTamamen duygusal mesele canım:))
Burda da yeşil henüz.
Canım mantık arar isek birisi ham henüz olgunlaşmamış, diğeri zaten yaradılışı eşki.Yeşil elmayı da çok severim ve şekeri az olduğu için diyetlerde hep yeşil elma verirler o da ekşi mantığa göre
Ay canım benim seni çok iyi anlıyorum herşey üstüste gelmiş ama merak etme bi yoluna girer inş aman bende bu hafta çok iyi değilim zaten bir yanda anneannem bir yanda babaannem Üzülüyor insanselam kızlarZereno m saol kuzum sıkıntılar biraz üst üste geldi gerçi ben de zaten abartıcı bi kişiliğim reglin de etkisiyle bu defa duygusal anlamda çok bocaladım...ananem gecen evine gittiğimizde kovmaktan beter etti saolsun, teyzemle annem arasında orta yolu bi türlü bulamıyor, onun sıkıntısını yuklenıp bize surat yapıp yükleniyor pazar ona cok üzüldüm bir daha uzun bi süre gideceğimi sanmıyorum onun evine...apartmandan bi komşumuzda şöforlüğünü abuk sabuk park ederek ıspatlamaya calışıyor heralde inatla bizim araba cıkamayacakmış gibi düzene aykırı park edıp sorun yaratmaya calışıyor babama bulaşma sakın diyorum o da kafama takıldı cok huzursuz etti, ya anlamıyorum gecenlerde arkadasım küt diye oldü gitti bu insanlarda ne hırs neyin egosu bu böyle ya !!! bir de iş yerınden bı arkım tutturdu bı arkım seni çok begendı de yalvarıyor 1 hafta iyi madem faceden eklesin dedim cck meraba yazdı ben de meraba yazdım bir daha ses yok, işi yapan kadın da bi dengesiz sorunca adam yazmış ki, yazmıcam bıda yazmıcam bilmemne, sanki ben bayılıyorum bir turlu sıcak gelmıyor ama hadı sans vereyim diyorsun, arkasından cıkıyor yok nişat atmışmış, yok baska birini düşünüyormus da unutsun diye benı söylemiş vs, valla kızlar işte inanın kafam yerine yeni geliyor çok demoralize oldum
Kız okurken fena oldum..selam kızlarZereno m saol kuzum sıkıntılar biraz üst üste geldi gerçi ben de zaten abartıcı bi kişiliğim reglin de etkisiyle bu defa duygusal anlamda çok bocaladım...ananem gecen evine gittiğimizde kovmaktan beter etti saolsun, teyzemle annem arasında orta yolu bi türlü bulamıyor, onun sıkıntısını yuklenıp bize surat yapıp yükleniyor pazar ona cok üzüldüm bir daha uzun bi süre gideceğimi sanmıyorum onun evine...apartmandan bi komşumuzda şöforlüğünü abuk sabuk park ederek ıspatlamaya calışıyor heralde inatla bizim araba cıkamayacakmış gibi düzene aykırı park edıp sorun yaratmaya calışıyor babama bulaşma sakın diyorum o da kafama takıldı cok huzursuz etti, ya anlamıyorum gecenlerde arkadasım küt diye oldü gitti bu insanlarda ne hırs neyin egosu bu böyle ya !!! bir de iş yerınden bı arkım tutturdu bı arkım seni çok begendı de yalvarıyor 1 hafta iyi madem faceden eklesin dedim cck meraba yazdı ben de meraba yazdım bir daha ses yok, işi yapan kadın da bi dengesiz sorunca adam yazmış ki, yazmıcam bıda yazmıcam bilmemne, sanki ben bayılıyorum bir turlu sıcak gelmıyor ama hadı sans vereyim diyorsun, arkasından cıkıyor yok nişat atmışmış, yok baska birini düşünüyormus da unutsun diye benı söylemiş vs, valla kızlar işte inanın kafam yerine yeni geliyor çok demoralize oldum
Yorumunu zaten yapmışsın canım..dünkü menum istediğim gibi gitmedi öğlen yemeyecektim ama bizim servis şöforünün koyune onu ziyarete gittik bi sofra kurmuşlar öyle olunca yıne kötüydü
sabah: 1 minnak pişi, 1 incir
ara: çay, kahve
öğlen: biraz patates kızartması, et kavurma, 3 dilim köy ekmeği, salça, sos, peynir zeytin, 2 dilim baklava 1 br kola
ara: soda
akşam: 1 imambayıldı 2 kaşık yoğurt
ara: turk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?