Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?

KALKINCA
Ceviz suyu

KAHVALTI(11.00)
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
4-5 küçük dilim peynir
domates salatalık
Az üzüm, 7-8 tane çok minik incir

ARA
Az şekerli Türk kahvesi

İKİNDİ (KOMŞUDA)
1 tane fırında peynirli sigara böreği
Yarım sultan sarması
Yarım çikolata soslu kakaolu kek

AKŞAM
3 küçük parça kavun
1 yumurtadan omlet

Su: 1-1,5 bugün çok az oldu
Çay: 1 Yeşilçay içerim inş

Bugünde böyle biraz şeker ağırlıklı oldu :/

Sen maydanoz suyu içme lütfen!
Kan hapını hemen kullan tatlım kesinlikle ihmal etme..
Yok ben mandalina için demiştim kaptanım

Offf offf herşey üst üste gelmiş hep öyle olurya zaten.. insanı hayattan soğutuyolar ya. Benimde şu sıra etrafımdaki herkes anlaşmış gibi bana yükleniyo. Bendw çok sıkıldım her şeyden herkesten
Arkadaşlar artık sadece 2.takım üyesiyim, kaptan yardımcısı değilim bilginize :) benden kurtuldunuz hadi gene iyisiniz

Ne kurtulması ben seni çok seviyorum gayette iyiydin bence neden yardımcılıktan çıktınki

09.30
Köfte
Patates kızartması
3 dilim ekmek
Çay

12.00
1 türk kahvesi

15.00
1 tk pekmez

16.30
1 kase türlü
1 dilim karpuz

3.5 lt su
Eşohmanla leslie 1 mile express

09.30
Köfte
Patates kızartması
3 dilim ekmek
Çay

12.00
1 türk kahvesi

15.00
1 tk pekmez

16.30
1 kase türlü
1 dilim karpuz

3.5 lt su
Eşohmanla leslie 1 mile express
Sabah çok olmuş ama akşamla toparlamışsın kuzum dikkat et ne güzel vermiştin aynı hızla bi 55i gör inş

Bu kadar sıkıntı ard arda sen kendine dikkat et canım her şey hallolur gider su akae yolunu bulur inşallah.

Komşuda işler karışmış canım

Valla bende onu istiyorumda nedense 55 hayal gibi geliyo bana şu sıra.. motivem düşüveriyo artı görünce..
Niye hayal olsun ki ne kalmış ki şurda 1-2 kilo yeter ki iradeni koru :)

Bu kadar sıkıntı ard arda sen kendine dikkat et canım her şey hallolur gider su akae yolunu bulur inşallah.

Komşuda işler karışmış canım
Ah komşu ah ama dikkatinizi çekerim miktarlar çok az akşam hafifti kendimi aklamaya çalışıyorum şu an

Sabah 08:00
Sade neskafe

Ara 11:00
1 tane elma

Öğle 13:00 ( eşimin yanına gittim tantuni söylemişti)
2 tantuni dürüm
Ayran

Ara 16:00
Sıkma portakal suyu (marketten aldım beğenmedim)

Akşam 19:30
Tavuk sote
Dom-sal-biber-soğan söğüş
1 sb kola

Su: 2lt
Kitap: henüz okuyamadım Rüyaların Yorumu'na devam ederim.
Spor: okula ve alışverişe gitme dışında yok. 8273 adıma tekabül ediyor.

Niye hayal olsun ki ne kalmış ki şurda 1-2 kilo yeter ki iradeni koru :)

Ah komşu ah ama dikkatinizi çekerim miktarlar çok az akşam hafifti kendimi aklamaya çalışıyorum şu an
Evet farkettim ben olsam asla yarıda bırakamazdım o dilimleri . Sıkıntı olacağını zannetmiyorum diyetisyen diyetlerinde de haftada bir günü ödüllendiriyorlar sanırsam serbest oluyor :) ona sayabiliriz

Kuzum iki tantuni çok değil mi? Bide kola olmasaymış keşke

Evet farkettim ben olsam asla yarıda bırakamazdım o dilimleri . Sıkıntı olacağını zannetmiyorum diyetisyen diyetlerinde de haftada bir günü ödüllendiriyorlar sanırsam serbest oluyor :) ona sayabiliriz
İnş bende öyle Ümit ediyorum

Bu sali kilom +1.1 malesef
69.5

Dün bildirim yspmayinca bugün yaptım.

Spor: 10.000 adim
menüm rezil
bitki cayi eve gidince icebilirim,düğünden bildiriyorum

Kızlar Allah razı olsun hepinizden, bazen insan doluyor demek ki üzerine gelen problemleri de dünya kadar görüyor malesef her çeşit insan var etrafta ve herkes bizim gbi olup davranmak zorunda da değil işte sorunlar burda baslıyor bazen Allah herkese bize de akıl fikir versin inşallah Daha iyi hissediyorum kafamı biraz daha topladım çok şükür :) Ellssa Zereno ayperest Natsume

Sabah: 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 kupa yeşilçay
ARa okulda çay kahve
Öğlen: (yol çok sarstı kötü oldum yemeyecektim ama) az 1 kepçe bulgur pilavı 1 kaşık yoğurt
Ara: kahve soda
Akşam: 1 kase çorba 3-4 zeytin biraz sirkeli biber 1 kase bulgur pilavı ve yoğurt
Ara: yeşilçay, kahve soda
Ara: ada çayı içicem

Canımm insanız sonuçta..
Toparlandığına çok sevindim.. Daha da iyi olucaksın inşallah..

Menü güzel..
Spor da olsa daha güzel..

İlginç ben de buna benzer bir rüya gördüm din gece. Tünel inşaatı gibi ücra bir yerde hava alacakaranlık ,kaybolmuşum birinden kaçıyorum vs. İnşallah spordan sayılır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…