Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Amin canım iyi olmana sevindim ne zaman dertleşmek istersen burdayım özelden de yazabilirsin

Canım gayet iyisin afiyet olsun

Afiyet olsun canım kola dışında güzel menü :)

Afiyet olsun canım güzel menü

Gayet güzel kuzum afiyet olsun :)
Canım benim çok saolasın sen de öyle iyi ki varsın yhaaa
Sende canımmm

İlginç ben de buna benzer bir rüya gördüm din gece. Tünel inşaatı gibi ücra bir yerde hava alacakaranlık ,kaybolmuşum birinden kaçıyorum vs. İnşallah spordan sayılır :)
Benimkisi sayıldı sanırım.. Sabahı daha eksik çıktımdı

Günaydın kızlar dün erken uyudum menü veremedim bugün yazayım
Maydanoz suyu ve limon ( kahvaltıdan 30dk önce )
Kahvaltı
1 yeşil elma
1 kepekli galeta
Öğlen
5 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 bardak ayran
Ara öğün
Nektar ve 1 kase yoğurt
2 mandalina
Akşam
1 tabak yoğurt çorbası

3lt su spor yapamadım daha haftaya spora yazılıp baslayacam evde yapamıyor çok tembellesiyorum

Bana maydanoz suyunu geçen sene diyetisyen dedi kızlar sorun olmadığı için hep yapıyorum yani kişiye göre değişir onun için herkes kendine göre bakıp yapsın sonra sorun olursa bilmiyorum böbrek rahatsızlığı filan bende yok ondan yapıyorum ama böbrek rahatsızlığı olan kişilere iyi gelmiye bilir diye biliyorum

günaydın
bu sabah 68.5 geldim

salı menüm
sabah 08:30
1 kase yoğurt
4 tk yulaf ezmesi

öğle 12:30
6 yk kurufasulye
1 minik lavaş
1 parça yağsız tavada ciğer
1 kase yoğurt

ara 17:00
1 fincan sütlü nescafe
1 minik dilim yaş pasta
1 minik şeftali

akşam 20:00 (eşim geç geldiği için geç oldu)
4 yk patlıcan yemeği
4 yk bulgur pilavı
1 dilim karpuz (bu cıssss )

ben de ceviz ve kayısı suyuyla başlıyorum güne içine de bir kaşık sirke
acaba maydonoz da yapsam mı diye düşünüyorum

Selam kızlar
Nasılsınız
Esimin ıs ıcın yurt dısı seyahatleri ve cocuklara tek basıma Bakmak zorunlugu yuzunden uzun zamandır aktif olamadım hayat daha bı zor daha sorumluluk getiren bı duygu anne olmak
Tabiki en guzel duygulardan
Cocuklar yokken anneme cok bağlıydım simdi cocuklarımla lafın kısası ben uzun zaman giremediğim ıcın kusura bakmayın kaptan yardımcısı degilim artık hayirlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…