Vericem inşallahCumaya kilo eksilmiş olarak gelinecek dimi canım?!
Amin canım iyi olmana sevindim ne zaman dertleşmek istersen burdayım özelden de yazabilirsinKızlar Allah razı olsun hepinizden, bazen insan doluyor demek ki üzerine gelen problemleri de dünya kadar görüyor malesefher çeşit insan var etrafta ve herkes bizim gbi olup davranmak zorunda da değil işte sorunlar burda baslıyor bazen Allah herkese bize de akıl fikir versin inşallah Daha iyi hissediyorum kafamı biraz daha topladım çok şükür :) Ellssa Zereno ayperest @Natsume
Canım gayet iyisin afiyet olsunSabah: 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 kupa yeşilçay
ARa okulda çay kahve
Öğlen: (yol çok sarstı kötü oldum yemeyecektim ama) az 1 kepçe bulgur pilavı 1 kaşık yoğurt
Ara: kahve soda
Akşam: 1 kase çorba 3-4 zeytin biraz sirkeli biber 1 kase bulgur pilavı ve yoğurt
Ara: yeşilçay, kahve soda
Ara: ada çayı içicem
Afiyet olsun canım kola dışında güzel menü :)Sabah 08:00
Sade neskafe
Ara 11:00
1 tane elma
Öğle 13:00 ( eşimin yanına gittim tantuni söylemişti)
2 tantuni dürüm
Ayran
Ara 16:00
Sıkma portakal suyu (marketten aldım beğenmedim)
Akşam 19:30
Tavuk sote
Dom-sal-biber-soğan söğüş
1 sb kola
Su: 2lt
Kitap: henüz okuyamadım Rüyaların Yorumu'na devam ederim.
Spor: okula ve alışverişe gitme dışında yok. 8273 adıma tekabül ediyor.
Afiyet olsun canım güzel menüSabah: 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 kupa yeşilçay
ARa okulda çay kahve
Öğlen: (yol çok sarstı kötü oldum yemeyecektim ama) az 1 kepçe bulgur pilavı 1 kaşık yoğurt
Ara: kahve soda
Akşam: 1 kase çorba 3-4 zeytin biraz sirkeli biber 1 kase bulgur pilavı ve yoğurt
Ara: yeşilçay, kahve soda
Ara: ada çayı içicem
Sagol kaptan reglim devam edıyor ve 2 dir tansıyonum düşük gecıyor bu yuzden yapamadım ama dev gbi bi bulaşık yıkadım o sayılırsa eger :))Menü güzel..
Spor da olsa daha güzel..
Canım benim çok saolasın sen de öyle iyi ki varsın yhaaaAmin canım iyi olmana sevindim ne zaman dertleşmek istersen burdayım özelden de yazabilirsin
Canım gayet iyisin afiyet olsun
Gayet güzel kuzum afiyet olsun :)Menüm
Kahvaltı yok (uyanamadım)
Öğle 12.30
Domates
Salatalık
Peynir
Birkaç çatal yumurta
1 dilim ekmek
Ara 17.00
Birkaç kaşık dondurma
Akşam 19.30
2 küçük ince lahmacun
Bol salata
1 bardak ayran
2 saat yürüyüş
1.5 lt su
Sende canımmmCanım benim çok saolasın sen de öyle iyi ki varsın yhaaa
Benimkisi sayıldı sanırım.. Sabahı daha eksik çıktımdıİlginç ben de buna benzer bir rüya gördüm din gece. Tünel inşaatı gibi ücra bir yerde hava alacakaranlık ,kaybolmuşum birinden kaçıyorum vs. İnşallah spordan sayılır :)
Kesinlikle sayılır..Sagol kaptan reglim devam edıyor ve 2 dir tansıyonum düşük gecıyor bu yuzden yapamadım ama dev gbi bi bulaşık yıkadım o sayılırsa eger :))
ben de ceviz ve kayısı suyuyla başlıyorum güne içine de bir kaşık sirkeBana maydanoz suyunu geçen sene diyetisyen dedi kızlar sorun olmadığı için hep yapıyorum yani kişiye göre değişir onun için herkes kendine göre bakıp yapsın sonra sorun olursa bilmiyorum böbrek rahatsızlığı filan bende yok ondan yapıyorum ama böbrek rahatsızlığı olan kişilere iyi gelmiye bilir diye biliyorum
Gunaydın bebegimGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?