Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kuzum iki tantuni çok değil mi? Bide kola olmasaymış keşke
Fazla geldi bana da çöpe gitmesin diye yedim sonra pişman oldum. Ama şöyle tantuni ince tek lavaş ile yapılıyor birkaç dilim ekmeğe tekabül ediyor sanırım bu da içindeki zaten sebze ve et. Kendimi aldatıyorum belki de rahatlaymaya çalışıyorum :)

Daha iyi olmana sevindim canım. İnsanız hepimizin zaman zaman böyle anları olabiliyor, duygusal olarak yüklü olduğumuz zamanlarda ufak şeyler bile çok ağır gelebiliyor durup dururken ağladığım zamanları biliyorum ben eskiden çok şükür geride kaldı o günler. Daha iyi olacaksınn inşallah.

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım kola dışında güzel menü :)
Teşekkür ederimmm:)
Afiyet olsun canım.
afiyer olsun:) yaş pasta karpuzdan daha cıss duruyor sanki

İsmin mı degisti ne yaptın kız kendine
İsmimi değiştirdimm. Esti öyle birden

Akşam yemeği geç saate kalmış biraz. Afiyet olsunn

Afiyet olsun kuzum.

Afiyet olsun çok güzel gidiyorsun:)
Afiyet olsunn çok güzel menü

Yaa birazda okulda müdürumle tartıştım burada da yazıyorum yorum yok moralim bozuldu alindim galiba
Allah anlayışlı işinin ehli idarecilerle çalışmayı nasip etsin. Gerçekten bütün günleri zehir edebiliyorlar insan sevdiği işe istemeye istemeye gidiyor bazen.

Sabah 9..
1pogoça.
200ml sut
. Ara kahve
Aksam 18,00
1tabak patlıcan musakka
Gofret soda
Afiyet olsunnnn :)

Afiyet olsun her şey çok güzel:)

Düğünden sonra bende de bir boşvermişlik başladı oysa çok farklı hayal ediyordum evin içinde bile bakımlı şık olurum diyordum ama nerdee

Akşam yemeğinden vazgeçtim yemedim onun yerine bir yeşil elma ve yoğurt yedim :)

Ayy bende evlenince hergün saç makyaj yapcam falan diyodum pehh :)
Neysee sende gel canım hayal kalmasın hiç bişeu

Benim menüm rezalet bugün yazmakla yazmamak arasında kalıyorum o yüzden.

Sabah 06:30
4 tane sigara böreği
Domates salatalık
Yeşilçay

Ara 11:00
1 tane elma

Öğle 13:00
Tavuk kızartma
Fanta

Akşam 18:40
1 tabak tavuk çorbası
Domatesli makarna (4-5 kaşık)
Salata
Kola

Ara 20:30
Yarım brdk sütlü tatlı ( evdeki açılmış sütü değerlendirmekti amacım tatlı yaptık)
Kola

Su: 3 lt
Spor: 1 saat yürüdüm (okul yolu)

Bir zamanla kolayı ağzıma koymazdım ne ara bu kadar içmeye başladım anlamıyorum.

Kola fazla olmus tabi. Ben de cok severim kendilerini . Esim almis dolapta duruyor. Kendimi tutuyorum . Bakalim kim kazanacak.

Kola fazla olmus tabi. Ben de cok severim kendilerini . Esim almis dolapta duruyor. Kendimi tutuyorum . Bakalim kim kazanacak.
Benim kendimin kola alıp içme huyum yoktur, eşim işten gelirken alıyor sofraya gelince de içiyorum ama.
Beni kendi halime bıraksalar tatlı ile de uğraşmam gerçi

Afiyet olsun canım biraz fazla cıs dolu bir menu:)

İçmeue içmeye tadını unutuyorsun ve uzun bi aradan sonra içince çok şekerli geliyo içilmiyo.. tadını unutmaya bakın bence

Sen yorumunu yapmışsın zaten canım.. Kola cısss

Sen kazanıcaksın tabikisi:)

Menüm
Kahvaltı 10.45
Az menemen
Salatalık
Peynir
1 dilim ekmek

Ara 15.00
1 avuç çekirdek
Az mor üzüm

Akşam 19.30
Fırın balık
Bol salata
1 dilim ekmek
1 bardak limonata

Ara 21.00
3 4 kaşık dondurma
Bu aralar dondurmaya mı takıldın kuzum? Haftada bir gün izin ver kendine ama lütfen böyle akşam sonrası arada olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…