Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tadını baskılıyormu peki limon..
Gerçekten çok iğrenmiştim bir kere yapmıştımda..
Canım sen de 15 gün yap bi ara ver.. Zararı olmasın aman..

Günaydın kızlar :) dünkü menüm gelsin

Sabah: 1 dilim tb salata peynir zeytin ve az bal yeşilçay
Ara: neskafe 2 minik kurabiye
Öğlen: 1 dilim tbden peynirli sandviç
Ara: 3 incir 1 br süt
Akşam: 1 kase bamya 7 zeytin
Ara: biraz karpuz ve kahve soda

Hareketli bir gün geçirdim akşam yemeğinden sonra leslie 1 mil express 4*20 kalça bacak hareketi 70 mekik ve 1 dk plank yaptım

Uzun sureliden kasit ne tatlim. Ben iki ay once 15 gun yaptim ben de bir faydasi olmadi. Her bunye farkli tabi.
En fazla kac ay kullaniliyor ve hangi sıklıkla ara veriliyor

Enteresan bi menü olmuş

Ben bugün kan tahlili verdim..
Genel kontrol için.. Dönüşte aldım aktardan maydanoz yağını..
Başlamak isteyenler alsın.. Hazırlasın..
Cumartesi başlıyoruz..

Maydanoz limonu duymayan yok ama ben iyi reklam ettim herhalde:)
Bir de hep su gider diye bilinir,karşı çıkanların çoğu da o yüzden.
Ben de olumsuz düşünüyordum fakat bu Kayinvalide tecrübem ile bir daha deniyim diyorum.
5 damla maydanoz un daha sağlıklı alternatifi 15 dal hormonsuz maydanoz.
Ben yağ ile yapıcam çünkü daha pratik.
Ve tansiyonum düşüyor 2-3 damlaylà başlarım.
Daha önce benzer şekilde maydanoz kullandım ama bana iyi gelmemişti.

6-7dal maydanoz çok değil. İnternette verilen tarife 15 dal ve gercekten insanı sarsıyor.

Maydanoz kullanırsam ancak kaynatarak ve 6-7dal yapabilirim ben de.
RobotuM bozuk

Cumartesi başlıyoruz..
Ben yeşil çay soda limon kürüne başladım dün bi zararı olurmu acaba yoksa ikisinide yapıcam

Uzun sureliden kasit ne tatlim. Ben iki ay once 15 gun yaptim ben de bir faydasi olmadi. Her bunye farkli tabi.
15 gün yapınca en az 3-4 gün ara veriliyor.
bi 15 gün daha yapılıyor.

Yılda kaç defa yapılır bilmiyorum.yılda 1 ay yeter bence. Budaki maksat karaciğer temizliği deniyor.
Kk forumda da arastirin saçlarım tenim parladı gibi yorumlar var.

Bir de zararları kimler kullanamaz internetten herkes bi okusun. Hamilelere emziklilere ve tansiyonu dusrnlerr onetilmiyor.

Bazılarında kasık ağrısı olmuş çünkü kum dökmeye başlamış. Aman yapmayın etmeyin diyor :)

Bu tarz kürleri tam araştırmadan başlama mak lazım.
Arkadaş maydanozu sıkmıs 1 bardak içmiş mutfaktan salona gidene kadar bayılmiş.

Kardeşim hafıza için 2 gün 1er su bardağı havuç suyu içti .ben çok içiyorsun en fazla 1 çay bardağı iç dedim(Saraçoğlu 7 gun 1 cay bardagi diyordu).3 .gün azalttığı halde wc de bayıldı.

Yani insanlar yapma etme diye tepki gösteriyorsa bu yüzden.

Evet tadını baskıliyor canım bende 15 gün yapıp ara veriyorum zaten yoksa böbrekler çok zararı var

Cumartesi başlıyoruz..

Ben de hemen alıp baslayalim istiyorum ama onemli olan acele etmek değil istikrarlı olmak.
Başlamak isteyenler yarın baslayalim derse ben uyarim

Canım ben 3 ay yaptım çok şükür hiç bir sorunla karşılaşmadım o üç aylık sürede 89 dan 72 ye düştüm özellikle bel göbek eritme de birebir diye bilirim doğum yaptigimda 110 kilo olmustum doğumla beraber 10 kilo gitti kaldı mı bana 100 kilo çok kötü durumdaydim sindirim sistemim de çok hızlı değil benim kolay kolay veremem kilo ilk 6 ay ancak 10 kilo verdim sonra diyetisyene gidip 3 ay da 70 kadar düştüm o da bazen 500 Gr vererek hafta da dusun
6-7dal maydanoz çok değil. İnternette verilen tarife 15 dal ve gercekten insanı sarsıyor.

Maydanoz kullanırsam ancak kaynatarak ve 6-7dal yapabilirim ben de.
RobotuM bozuk
Canım böyle ağır da olmuyor limon çok koyduğunda tadı da çok gelmiyor diyetisyen sevmediğimi bildiği için öyle tuket dedi
Canım doğrudur bazı insanlara yararlı olmaya bilir ben de çok işe yaradı bende de mesela yeşil çay limon soda karışımı işe yaramadı görümcem halbuki onu yaparak iyi kilo verdi
Canım tabi sen bilirsin ama yağ doğal olmadığı için kullanmadım ben yoksa evet diğeri daha pratik yağı dök iç bir de ben sabahları 6:00 da kalkıp okula gidiyorum onun için 10dk erken uyanmam gerekiyor

Ben yeşil çay soda limon kürüne başladım dün bi zararı olurmu acaba yoksa ikisinide yapıcam
Ben yapmıştım daha önce o karışımı.. Soda üst üste yapılınca ödem yapıyormuş.. Bıraktım sonra..
Canım zaten cumartesi başlıyoruz.. Cumartesiye kadar yap soda karışımını..
Cumartesi maydanoz kürüne başlarız hep birlikte..

İki kür bi arada olmasın.. Hem ara vermek de iyi olur..

Evet işte ben de burda kansızlık problemi olan bi arkadaşa yapma sakın dedimdi.. Ha sadece maydanoz değil hiç bi kürü önermezdim.. Önce sağlık..

tırstımmı ne

Ben de hemen alıp baslayalim istiyorum ama onemli olan acele etmek değil istikrarlı olmak.
Başlamak isteyenler yarın baslayalim derse ben uyarim
Ben diyırum ama diğer arkadaşlara da soralım.. Aldınmı sen maydanoz yağı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…