Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Eveeeeeeett
1 yılda 75 yaş üzeri 2 yaşlıya 15 kilo verdiren kür tarifi gelsin.

-1 bardak su
-5 damla maydanoz yağı
-1 yemek kaşığı limon sıkılacak

Kahvaltıdan 20 dk önce içip bekleniyor.sonra kahvaltı yapılıyor.

-15 gün yap.bırak
-1 hafta ara ver
-tekrar 15 gün yap.

Karaciger temizliği için yapmış bizimkiler.
internetten biraz baktım tv de reklam yapan firma sahte olabilir.gidip yağı aktardan alın. Sertifikalı vs. Daha güvenilir olur.

Kayinvalidem öyle kilo verince Kayinbabam a da sordum.ee o kilo verdi sen de verdin mi diye.85 ten 70 e düştüm ben de diyor.onun çok belli değil de Kayinvalidem in 9 aylık göbeği gitmiş.
Tahliller de temiz çıktı, kotu bir hastalıktan vermemiş yani kiloyu.

#######
Ellssa ve kürü uygulamak isteyenler derim ki beraber yapalım.

Bu cumaya kadar hetkes temin etsin maydanoz yağını. Cumartesi baslayalim. Haftaya çok zayıflayalım.

İyi geceler kızlar nasılsınız? Biz hastanedeyiz Bikaç gün babaanneme biz bakıcaz inş benim 2 gündür menüler nanay bol karbonhidrat ağırlıklı oluyor yapacak bişey Yok :/ eve dönünceye kadar idare edicem sonrası aynen devam inş ben sıkıldıkça okuyorum mesajlarınızı maydonoz kürüne bayıldım denemeyi isterim doğrusu :)

Canım bende o kürü yapıyorum ama daha doğal olanı eşim doktor öyle kimyasal yağ filan yerine maydanozu direk kullan dedi ve doğru da söylüyor geçen yıl 15 kiloya yakın verdim öyle ilk üye olduğum da söyledim kimse önemsemedi şimdi sen söyleyince önem kazandı

Beni dinlersiniz maydanozu ya Blender dan geçirip su ve limon sıkıp için ya da benim ki maydanozu kaynatıp içine limon sıkıp için maydanoz yağı pek de sağlıklı olmaz siz bilirsiniz yine de

Afiyet olsun canım dikkat et kendine şimdi nasılsın

Afiyet olsun canım hem dondurma hem de çikolata biraz fazla gibi geldi ama onun dışında iyi :)

Beni dinlersiniz maydanozu ya Blender dan geçirip su ve limon sıkıp için ya da benim ki maydanozu kaynatıp içine limon sıkıp için maydanoz yağı pek de sağlıklı olmaz siz bilirsiniz yine de
Ne kadar maydonoz kullanıyordun canım

Afiyet olsun canım bu arada pizza börek nasıl bir şey :)

Menüm
Kahvaltı 8.30
Domates
Salatalık
2 parça peynir
Yarım dilim ekmek

Öğle 13.00
Yarım kase salata
Birkaç parça tavuk ızgara

Akşam 20.30
1 porsiyon patates salatası

1.5 saat yürüyüş
1.5 lt su
950 ml soda limon yeşil çay karışımı

Maydanozun da mı yağı varmış.. Ve de çok sevindim böyle bişi olduğuna.. Bi an maydanoz haşlayıp suyu sandımdı.. Bi kere denedim ve hiç sevmemiştim geçmişte..

Tamam canım.. Ben varım.. Aktara gideyim yarın hemen..
Bulunan bişidir umarım da kolay bulurum aktarda..

Pekii..
Ne kadar sürede vermişler onca kiloyu..

Ay çok heyecanlandım

Neden böyle tepki ve alınganlık gösterdin anlamadım.. Ben seni takipteyim mesela.. Sonuca göre verilir sevinç tepkileri bilirsin.. Ve dediğim gibi madanozun suyu çok hoşuma gitmemişti ama senin kilolar güzel giderse tekrar denermiyim diye de düşünmüştüm açıkcası.. Neyse..
Bu arada arkadaşın da eşi dr..

Ben deneyin güzel bir şey dediğim de kaptan böyle söylemiş di şimdi de hep beraber kürü uygulayalim diyorsunuz
Bak şimdi hem üzüldüm hem sinirlendim..

Canım bunu yazdığım arkadaş kansızlık sorunu yaşıyor.. Sadece maydanoz değil hiç bir kürü yapsın istemem..

Üstelik yeni girdim gördüm.. Kür uygulama konusunda nasıl peşin hüküm vermişsin.. Bakalım araştıralım bulalım..
Kısmetse iyi gelirse yaparız..

Bu şekilde cımbızlaman yerine bakış açını biraz daha genişletirsen sevinirim..

Hassas olabilirsin ama hassas olman üslubunu bu şekilde sivrileştirmeyi gerektirmez.. Aksine ben kırılıyorsam karşımdaki de kırılır üzülür diye daha hassas olmayı gerektirir..
Öyle dimi canım..

Son düzenleme:
Şeker düşer tabi.. Maydanoz suyu üstüne kahvaltıda da bişi yememiş elma yemişsin.. Maydanoz suyu da elma da ödem atıcı söktürücüdür..
Vücuttan su giderken vitamin mineraller de gidiyor.. Yerine koymak için sağlıklı beslenmen lazım..
Yoksa mazallah şeker de düşer tansiyon da..

Yaa bak kimseyi kırmak değil niyetim öyle hissetirdiysem kusura bakma ama ben ilk söylediğim de bir kaç kişi işe yarıyor mu bende yapayım dedi ama öyle bir tepki verdiniz ki çok kötü bir şey sakın yapmayın sağlığa zararlı gibi ben sizin kötülüğünuzu düşünüyorum gibi hissettim şimdi başka birsi benimkinin aynısı o da daha sağlıksız olan kimyasal bir şeyi kullanmış aaa tutum bu kürü uygulayalim diyorsunuz ben onun için öyle tepki verdim

ooo 16 da akşam yemeği ne güzel
gece acıkmadın mı nasıl dayandın

günaydııın
salı menüm CISSSSSSS
sabah 08:30
1/2 simit
1/2 tahinli çörek
1/4 çikolatalı çörek
2 fincan şekersiz çay

öğle 12:30
6 yk haşlanmış et
1 kase yoğurt
1 kase domates salatalık ve maydanozdan oluşan salata

ara 15:30 ile 18:00
6 adet gofret
2 adet incir
5 fincan şekersiz çay

akşam 18:00
3 minik biber dolması
2 yk yoğurt
2 fincan şekersiz çay

ara 21:00
1 şişe maden suyu

1.5 km tempolu yürüyüş
3 lt su

neyse ki bu sabah regil başladı içimdeki yeme canavarı yok olur
bugün ve yarın çoook dikkat edip cumaya eksi çıkmalıyım

Ne kadar maydonoz kullanıyordun canım
Canım ben günlük hazırlıyorum 6-7 adet maydanoz dalı sapı ile birlikte 1 bardak su da kaynatiyorum 1 tane limon sıkıyorum ( tabi bu zevke göre yarım da koyabilirsin ben maydanoz tadı çok kötü geldiği için çok limon koyuyorum tadını baskılı yorum) kahvaltıdan yarım saat önce içiyorsun geçen yıl diyetisyen verdi bana bu tarifi ama uzun süreli kullanma böbrekler zarar veriyormus bir de bunu yaparken mutlaka bol su tüketin dedi

Bak canım tekrar söylüyorum, ben sana tepki vermedim.. Tek bir kişi için konuştum o da sağlık ndeni ile..
Gereksiz alınganlık yapma lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…