Eveeeeeeett
Canım bende o kürü yapıyorum ama daha doğal olanı eşim doktor öyle kimyasal yağ filan yerine maydanozu direk kullan dedi ve doğru da söylüyor geçen yıl 15 kiloya yakın verdim öyle ilk üye olduğum da söyledim kimse önemsemedi şimdi sen söyleyince önem kazandıEveeeeeeett
1 yılda 75 yaş üzeri 2 yaşlıya 15 kilo verdiren kür tarifi gelsin.
-1 bardak su
-5 damla maydanoz yağı
-1 yemek kaşığı limon sıkılacak
Kahvaltıdan 20 dk önce içip bekleniyor.sonra kahvaltı yapılıyor.
-15 gün yap.bırak
-1 hafta ara ver
-tekrar 15 gün yap.
Karaciger temizliği için yapmış bizimkiler.
internetten biraz baktım tv de reklam yapan firma sahte olabilir.gidip yağı aktardan alın. Sertifikalı vs. Daha güvenilir olur.
Kayinvalidem öyle kilo verince Kayinbabam a da sordum.ee o kilo verdi sen de verdin mi diye.85 ten 70 e düştüm ben de diyor.onun çok belli değil de Kayinvalidem in 9 aylık göbeği gitmiş.
Tahliller de temiz çıktı, kotu bir hastalıktan vermemiş yani kiloyu.
#######
Ellssa ve kürü uygulamak isteyenler derim ki beraber yapalım.
Bu cumaya kadar hetkes temin etsin maydanoz yağını. Cumartesi baslayalim. Haftaya çok zayıflayalım.
Ben deneyin güzel bir şey dediğim de kaptan böyle söylemiş di şimdi de hep beraber kürü uygulayalim diyorsunuzSen maydanoz suyu içme lütfen!
Kan hapını hemen kullan tatlım kesinlikle ihmal etme..
Afiyet olsun canım dikkat et kendine şimdi nasılsınİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Maydanoz suyu ve limon kahvaltidan 30 dk önce
Kahvaltı
1 kepekli galeta
1 yeşil elma
Ara
1 dilim kek
2 tane gofret ( okulda şekerim düştü. Gibi birşey oldu basım döndü ondan yedim
Öğle
6 kaşık kısır
2 bardak ayran
Akşam
3 kaşık kısır
,çay
Gün boyu 3 lt su
Afiyet olsun canım hem dondurma hem de çikolata biraz fazla gibi geldi ama onun dışında iyi :)Kanıt i izliyorum. Ev halkini uyuttum anca vakit buldum yazmaya.
Kahvaltı saat 9
1.5 cemenli yumurta
2 dilim peynir
3/4 simit
1 tk reçel
Ara. Yeşil cay
Öğlen. 14.00
1 maden suyu
et haşlama
1 kase şehriye corba
1/2 kase komposto
Ara.1 küçük elma
2 bayram cukulata si
18.00
1 top dondurma ve külah
20.30
12 kaju/ badem
2 kaşık yogurt
maden suyu
Spor.13.000 adim
bitki cayi 1
kitap yok
Ne kadar maydonoz kullanıyordun canımBeni dinlersiniz maydanozu ya Blender dan geçirip su ve limon sıkıp için ya da benim ki maydanozu kaynatıp içine limon sıkıp için maydanoz yağı pek de sağlıklı olmaz siz bilirsiniz yine de
Güzel menü canım umarım başka bişey yememişsindir:)Menu
1dilim ekmek
Peynir
Salatalik
Ara
1 lahmacun
1kase yoğurt
Ara
Yarim dilim kek
Aksam
Yogurt
Baska birsey yermiyim bilmiyorum
Spor
45 dk yürüyüş
Bitki yesil cay
Afiyet olsun canım bu arada pizza börek nasıl bir şey :)Sabah
Yarım simit
Ara
Sade nescafe
Öğle 12:40
Birkaç kaşık tel şehriyeli çorba
Tavuk be patlıcanlı türlü (birkaç kaşık)
Pilav (daha çok kaşık)
Akşam 16:00
Tavuk sote
Yarım pizZa börek
Ara 17:50
Sade Türk kahvesi
Su: 3 lt geçti geçecek
Kitap: Rüyaların Yorumu
Akşam yemeğinde kola vardı sofrada içmedimkendmi kutluyorum! Öğle yemeğini okulda dışardan söyledik pek beğenilmedi. Okula giderken telefonumu yol üzerinde su aldığım bir markette unutmuşum öğleye doğru farkettim. Sporum yok adımlarımı da saydıramadım telefnsuz dolaşmışım günün çoğunda
Maydanozun da mı yağı varmış.. Ve de çok sevindim böyle bişi olduğuna.. Bi an maydanoz haşlayıp suyu sandımdı.. Bi kere denedim ve hiç sevmemiştim geçmişte..Eveeeeeeett
1 yılda 75 yaş üzeri 2 yaşlıya 15 kilo verdiren kür tarifi gelsin.
-1 bardak su
-5 damla maydanoz yağı
-1 yemek kaşığı limon sıkılacak
Kahvaltıdan 20 dk önce içip bekleniyor.sonra kahvaltı yapılıyor.
-15 gün yap.bırak
-1 hafta ara ver
-tekrar 15 gün yap.
Karaciger temizliği için yapmış bizimkiler.
internetten biraz baktım tv de reklam yapan firma sahte olabilir.gidip yağı aktardan alın. Sertifikalı vs. Daha güvenilir olur.
Kayinvalidem öyle kilo verince Kayinbabam a da sordum.ee o kilo verdi sen de verdin mi diye.85 ten 70 e düştüm ben de diyor.onun çok belli değil de Kayinvalidem in 9 aylık göbeği gitmiş.
Tahliller de temiz çıktı, kotu bir hastalıktan vermemiş yani kiloyu.
#######
Ellssa ve kürü uygulamak isteyenler derim ki beraber yapalım.
Bu cumaya kadar hetkes temin etsin maydanoz yağını. Cumartesi baslayalim. Haftaya çok zayıflayalım.
Neden böyle tepki ve alınganlık gösterdin anlamadım.. Ben seni takipteyim mesela.. Sonuca göre verilir sevinç tepkileri bilirsin.. Ve dediğim gibi madanozun suyu çok hoşuma gitmemişti ama senin kilolar güzel giderse tekrar denermiyim diye de düşünmüştüm açıkcası.. Neyse..Canım bende o kürü yapıyorum ama daha doğal olanı eşim doktor öyle kimyasal yağ filan yerine maydanozu direk kullan dedi ve doğru da söylüyor geçen yıl 15 kiloya yakın verdim öyle ilk üye olduğum da söyledim kimse önemsemedi şimdi sen söyleyince önem kazandı
Bak şimdi hem üzüldüm hem sinirlendim..Ben deneyin güzel bir şey dediğim de kaptan böyle söylemiş di şimdi de hep beraber kürü uygulayalim diyorsunuz
Şeker düşer tabi.. Maydanoz suyu üstüne kahvaltıda da bişi yememiş elma yemişsin.. Maydanoz suyu da elma da ödem atıcı söktürücüdür..İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Maydanoz suyu ve limon kahvaltidan 30 dk önce
Kahvaltı
1 kepekli galeta
1 yeşil elma
Ara
1 dilim kek
2 tane gofret ( okulda şekerim düştü. Gibi birşey oldu basım döndü ondan yedim
Öğle
6 kaşık kısır
2 bardak ayran
Akşam
3 kaşık kısır
,çay
Gün boyu 3 lt su
Yaa bak kimseyi kırmak değil niyetim öyle hissetirdiysem kusura bakma ama ben ilk söylediğim de bir kaç kişi işe yarıyor mu bende yapayım dedi ama öyle bir tepki verdiniz ki çok kötü bir şey sakın yapmayın sağlığa zararlı gibi ben sizin kötülüğünuzu düşünüyorum gibi hissettim şimdi başka birsi benimkinin aynısı o da daha sağlıksız olan kimyasal bir şeyi kullanmış aaa tutum bu kürü uygulayalim diyorsunuz ben onun için öyle tepki verdimNeden böyle tepki ve alınganlık gösterdin anlamadım.. Ben seni takipteyim mesela.. Sonuca göre verilir sevinç tepkileri bilirsin.. Ve dediğim gibi madanozun suyu çok hoşuma gitmemişti ama senin kilolar güzel giderse tekrar denermiyim diye de düşünmüştüm açıkcası.. Neyse..
Bu arada arkadaşın da eşi dr..
Bak şimdi hem üzüldüm hem sinirlendim..
Canım bunu yazdığım arkadaş kansızlık sorunu yaşıyor.. Sadece maydanoz değil hiç bir kürü yapsın istemem..
Üstelik yeni girdim gördüm.. Kür uygulama konusunda nasıl peşin hüküm vermişsin.. Bakalım araştıralım bulalım..
Kısmetse iyi gelirse yaparız..
Bu şekilde cımbızlaman yerine bakış açını biraz daha genişletirsen sevinirim..
Hassas olabilirsin ama hassas olman üslubunu bu şekilde sivrileştirmeyi gerektirmez.. Aksine ben kırılıyorsam karşımdaki de kırılır üzülür diye daha hassas olmayı gerektirir..
Öyle dimi canım..
Sabah
Yarım simit
Ara
Sade nescafe
Öğle 12:40
Birkaç kaşık tel şehriyeli çorba
Tavuk be patlıcanlı türlü (birkaç kaşık)
Pilav (daha çok kaşık)
Akşam 16:00
Tavuk sote
Yarım pizZa börek
Ara 17:50
Sade Türk kahvesi
Su: 3 lt geçti geçecek
Kitap: Rüyaların Yorumu
Akşam yemeğinde kola vardı sofrada içmedimkendmi kutluyorum! Öğle yemeğini okulda dışardan söyledik pek beğenilmedi. Okula giderken telefonumu yol üzerinde su aldığım bir markette unutmuşum öğleye doğru farkettim. Sporum yok adımlarımı da saydıramadım telefnsuz dolaşmışım günün çoğunda
Canım ben günlük hazırlıyorum 6-7 adet maydanoz dalı sapı ile birlikte 1 bardak su da kaynatiyorum 1 tane limon sıkıyorum ( tabi bu zevke göre yarım da koyabilirsin ben maydanoz tadı çok kötü geldiği için çok limon koyuyorum tadını baskılı yorum) kahvaltıdan yarım saat önce içiyorsun geçen yıl diyetisyen verdi bana bu tarifi ama uzun süreli kullanma böbrekler zarar veriyormus bir de bunu yaparken mutlaka bol su tüketin dediNe kadar maydonoz kullanıyordun canım
Bak canım tekrar söylüyorum, ben sana tepki vermedim.. Tek bir kişi için konuştum o da sağlık ndeni ile..Yaa bak kimseyi kırmak değil niyetim öyle hissetirdiysem kusura bakma ama ben ilk söylediğim de bir kaç kişi işe yarıyor mu bende yapayım dedi ama öyle bir tepki verdiniz ki çok kötü bir şey sakın yapmayın sağlığa zararlı gibi ben sizin kötülüğünuzu düşünüyorum gibi hissettim şimdi başka birsi benimkinin aynısı o da daha sağlıksız olan kimyasal bir şeyi kullanmış aaa tutum bu kürü uygulayalim diyorsunuz ben onun için öyle tepki verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?