Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Neyse iyice heycan yaptım ben.. Sağlam kilo vermişsin.. Bravo canım..

Vay yeni yeni kürler hayırlı olsun bende hastanedeyim yoksa başlardım :/ eve geçince (sizdeki etkisini de bi göreyim ) bende alayım inş ama iki türlü yağ var maydanoz yağı ve maydanoz tohumu yağı hangisi olacak? Ne fark var? Kafamda deli sorular

Maydanoz yağı olucak canım..
Hızımızı alamazsak tohuma da geçeriz

Bu maydanoz yağının ne kadar çok faydası varmış
Zayıflatıyor saçları güçlendiriyor cildi sıkılaştırıyor sanki tüm sıkıntılar için tek çözüm gibi maşallah ya Rabbimin nimetler ne güzel bende çok heveslendim inş tansiyon sorunu da olmaz hele bi siz deneyin geliyorum arkanızdan anneme de dedim zaten beraber yaparız inş

Kızlar bugün kuaförden sonra alışverişe gittik 2 tane pantolon aldım çok mutlu oldum ya alabildim yani bacağım sıkışıp kalmadı bu defa :) ama öğle yemeği olarak tombik döner patates ve ayran yedim zaten zor bitirdim o kadar çok geldi ki ... şimdi yeşilçayımı içiyorum

Kız babannen nasıl oldu hep aklımdasınız

3 hafta ara vermiştim soda kürüne dün başladım yeniden olmadı 15 gun birini 15 gün birini yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…