Neyse iyice heycan yaptım ben.. Sağlam kilo vermişsin.. Bravo canım..Canım ben 3 ay yaptım çok şükür hiç bir sorunla karşılaşmadım o üç aylık sürede 89 dan 72 ye düştüm özellikle bel göbek eritme de birebir diye bilirim doğum yaptigimda 110 kilo olmustum doğumla beraber 10 kilo gitti kaldı mı bana 100 kilo çok kötü durumdaydim sindirim sistemim de çok hızlı değil benim kolay kolay veremem kilo ilk 6 ay ancak 10 kilo verdim sonra diyetisyene gidip 3 ay da 70 kadar düştüm o da bazen 500 Gr vererek hafta da dusun
Canım böyle ağır da olmuyor limon çok koyduğunda tadı da çok gelmiyor diyetisyen sevmediğimi bildiği için öyle tuket dedi
Canım doğrudur bazı insanlara yararlı olmaya bilir ben de çok işe yaradı bende de mesela yeşil çay limon soda karışımı işe yaramadı görümcem halbuki onu yaparak iyi kilo verdi
Canım tabi sen bilirsin ama yağ doğal olmadığı için kullanmadım ben yoksa evet diğeri daha pratik yağı dök iç bir de ben sabahları 6:00 da kalkıp okula gidiyorum onun için 10dk erken uyanmam gerekiyor
emzirmesem bende başlardım sonuçları merakla bekliyorumBaşlamak isteyen kimler yazın isimlerinizi:
akrep33
hedef56
Maydanoz yağı olucak canım..Vay yeni yeni kürler hayırlı olsun bende hastanedeyim yoksa başlardım :/ eve geçince (sizdeki etkisini de bi göreyim) bende alayım inş ama iki türlü yağ var maydanoz yağı ve maydanoz tohumu yağı hangisi olacak? Ne fark var? Kafamda deli sorular
Evet sen emziriyosun yapma ama bizi izle anacıımemzirmesem bende başlardım sonuçları merakla bekliyorum
TamamMaydanoz yağı olucak canım..
Hızımızı alamazsak tohuma da geçeriz
Sesli hesap yapıyorum
73 ten 15 çıkarırsak 58 kalır...
1 ay sonra 5 li rakamları görme hesabı
Kaptan tel nomu vermek yerine özelden konuşalım bir konu varsa olur mu ?Telini özelden yazarmısın canım.
Kız babannen nasıl oldu hep aklımdasınızBu maydanoz yağının ne kadar çok faydası varmış
Zayıflatıyor saçları güçlendiriyor cildi sıkılaştırıyor sanki tüm sıkıntılar için tek çözüm gibimaşallah ya Rabbimin nimetler ne güzel bende çok heveslendim inş tansiyon sorunu da olmaz hele bi siz deneyin geliyorum arkanızdan anneme de dedim zaten beraber yaparız inş
Ay canım benim Allah razı olsun çok şükür iyi şimdi ağrısı var bazen morali bozuluyor filan ama normal herhaldeKız babannen nasıl oldu hep aklımdasınız
Allah sifa versin tatlim. Atlatir insallah. Ne guzel sizde yanindasiniz. Destek oluyorsunuz. Moral onemliAy canım benim Allah razı olsun çok şükür iyi şimdi ağrısı var bazen morali bozuluyor filan ama normal herhalde
Amin canım Allah razı olsunAllah sifa versin tatlim. Atlatir insallah. Ne guzel sizde yanindasiniz. Destek oluyorsunuz. Moral onemli
Normaldir canım ya kolay değil siz yanında olun daha kolay atlatır inşallahAy canım benim Allah razı olsun çok şükür iyi şimdi ağrısı var bazen morali bozuluyor filan ama normal herhalde
Aynen canım elimizden geldiğince destek oluyoruz Rabbim hepimize sağlık sıhhat versinNormaldir canım ya kolay değil siz yanında olun daha kolay atlatır inşallah
3 hafta ara vermiştim soda kürüne dün başladım yeniden olmadı 15 gun birini 15 gün birini yaparımBen yapmıştım daha önce o karışımı.. Soda üst üste yapılınca ödem yapıyormuş.. Bıraktım sonra..
Canım zaten cumartesi başlıyoruz.. Cumartesiye kadar yap soda karışımını..
Cumartesi maydanoz kürüne başlarız hep birlikte..
İki kür bi arada olmasın.. Hem ara vermek de iyi olur..
Ayyy buna çok güldüm işteegerçek olursa bebeyi sütten kesip bende başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?