Ya zaten okurken dedim tek eksiğim buymuş dedim nasıl şimdiye kadar okumamışım dedimmBu maydanoz yağının ne kadar çok faydası varmış
Zayıflatıyor saçları güçlendiriyor cildi sıkılaştırıyor sanki tüm sıkıntılar için tek çözüm gibimaşallah ya Rabbimin nimetler ne güzel bende çok heveslendim inş tansiyon sorunu da olmaz hele bi siz deneyin geliyorum arkanızdan anneme de dedim zaten beraber yaparız inş
Tamam canım öyle yaparsın..3 hafta ara vermiştim soda kürüne dün başladım yeniden olmadı 15 gun birini 15 gün birini yaparım
AhaaYa zaten okurken dedim tek eksiğim buymuş dedim nasıl şimdiye kadar okumamışım dedimm58 olursam mersin pazarlarında maydanoz kalmicak kesin
aminnAynen canım elimizden geldiğince destek oluyoruz Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin
Pastane fırınlarda falan oluyor ufakça mayalı hamur üzerinde sosis zeytin domates biber ve kaşar falan koyuyorlar. Yan sanayi pizza gibiAfiyet olsun canım bu arada pizza börek nasıl bir şey :)
Harika! Afiyet olsunn :) bir tek suyu arttırabilirsinn.Menüm
Kahvaltı 8.30
Domates
Salatalık
2 parça peynir
Yarım dilim ekmek
Öğle 13.00
Yarım kase salata
Birkaç parça tavuk ızgara
Akşam 20.30
1 porsiyon patates salatası
1.5 saat yürüyüş
1.5 lt su
950 ml soda limon yeşil çay karışımı
özellikle istediğim bir şey değil aslında. Eşim bu hafta gece çalışıyor beraber yiyoruz o gidiyor ben kalıyorum. Genelde kitap okumaya çalışırken uyuyakalmakla vakit geçirdiğim için acıkmadımooo 16 da akşam yemeği ne güzel
gece acıkmadın mı nasıl dayandın
Sabah ve o akşamdan önceki ara fena olmuş canım :) afiyet olsunngünaydııın
salı menüm CISSSSSSS
sabah 08:30
1/2 simit
1/2 tahinli çörek
1/4 çikolatalı çörek
2 fincan şekersiz çay
öğle 12:30
6 yk haşlanmış et
1 kase yoğurt
1 kase domates salatalık ve maydanozdan oluşan salata
ara 15:30 ile 18:00
6 adet gofret
2 adet incir
5 fincan şekersiz çay
akşam 18:00
3 minik biber dolması
2 yk yoğurt
2 fincan şekersiz çay
ara 21:00
1 şişe maden suyu
1.5 km tempolu yürüyüş
3 lt su
neyse ki bu sabah regil başladı içimdeki yeme canavarı yok olur
bugün ve yarın çoook dikkat edip cumaya eksi çıkmalıyım
Afiyet olsunnn:)Günaydın kızlar :) dünkü menüm gelsin
Sabah: 1 dilim tb salata peynir zeytin ve az bal yeşilçay
Ara: neskafe 2 minik kurabiye
Öğlen: 1 dilim tbden peynirli sandviç
Ara: 3 incir 1 br süt
Akşam: 1 kase bamya 7 zeytin
Ara: biraz karpuz ve kahve soda
Hareketli bir gün geçirdim akşam yemeğinden sonra leslie 1 mil express 4*20 kalça bacak hareketi 70 mekik ve 1 dk plank yaptım
Süper :) o ne güzel bir his değil mi kıyafetlerin üzerinde istediğin gibi durmasıKızlar bugün kuaförden sonra alışverişe gittik 2 tane pantolon aldım çok mutlu oldum ya alabildim yani bacağım sıkışıp kalmadı bu defa :) ama öğle yemeği olarak tombik döner patates ve ayran yedimzaten zor bitirdim o kadar çok geldi ki ... şimdi yeşilçayımı içiyorum
Akşam hani akşamsabah: 2 dilim tb salata, peynir zeytin 1 tatlı k bal badem ve çay
öğlen: tombik döner menu ayranlı
ara: yeşilçay
ara: çeyrek kavun
ara: biraz çilek, kahve soda ve yeşilçay yaparım birazdan
sorma canım ya o his bambaşka, yine tam hayal ettiğim gibi durmasa da yine de bir tık bile olumlu bi gelişme olsa çok mutluluk verici oluyor, bugun akşam yemedim tatlım öğleni telafi etmeye calışıyorum ki hala acıkmadım zatenPastane fırınlarda falan oluyor ufakça mayalı hamur üzerinde sosis zeytin domates biber ve kaşar falan koyuyorlar. Yan sanayi pizza gibisabahları eşim işten gelirken alıp getiriyor. Teşekkür ederim kuzum.
Harika! Afiyet olsunn :) bir tek suyu arttırabilirsinn.
özellikle istediğim bir şey değil aslında. Eşim bu hafta gece çalışıyor beraber yiyoruz o gidiyor ben kalıyorum. Genelde kitap okumaya çalışırken uyuyakalmakla vakit geçirdiğim için acıkmadım
Sabah ve o akşamdan önceki ara fena olmuş canım :) afiyet olsunn
Afiyet olsunnn:)
Süper :) o ne güzel bir his değil mi kıyafetlerin üzerinde istediğin gibi durması
Akşam hani akşam
bol karbonhıdratlı olmuş kuzum ya umarım telafi etmişsindir :)İyi akşamlar nasıl gidiyor?
Maydanz kürü konusunda ben kararsızımm, bilemiyorum. Bir karara varınca haber veririm. Benek düşünüyoruz bir yandan sıkıntı olur mu diye endişeleniyorum farklı hiçbir şeye bulaşasım gelmiyor.
Sabah
Tereyağlı simit
Öğle
1 lavaş tantuni
Ayran
Akşam (ilk defa dışarı çıktık geldğimzden beri fastfooda saldırdım)
Yarım pizza
İki parça çıtır tavuk ve patates
Ara
Sade kahve
Elma
Su: 3 lt
Spor: okulda oldukça hareketliydim ekstra yok.
bol karbonhıdratlı olmuş kuzum ya umarım telafi etmişsindir :)İyi akşamlar nasıl gidiyor?
Maydanz kürü konusunda ben kararsızımm, bilemiyorum. Bir karara varınca haber veririm. Benek düşünüyoruz bir yandan sıkıntı olur mu diye endişeleniyorum farklı hiçbir şeye bulaşasım gelmiyor.
Sabah
Tereyağlı simit
Öğle
1 lavaş tantuni
Ayran
Yarım pizza
Ara
Sade kahve
Elma
Aldım ben hazirimBen diyırum ama diğer arkadaşlara da soralım.. Aldınmı sen maydanoz yağı..
Kesme yahu sütten, nasıl olsa biz hızlı kilo verecez, sen de ne zaman baslarsan o zaman şip diye kilo verirsingerçek olursa bebeyi sütten kesip bende başlarım
Canım bebek düşünüyorsan başlama bence düşük etkisi oluyor diye biliyorum rahimi temizlediği içinİyi akşamlar nasıl gidiyor?
Sabah
Tereyağlı simit
Öğle
1 lavaş tantuni
Ayran
Yarım pizza
Ara
Sade kahve
Elma
Yarın inşallah telafi ederimm. Artık okul yolu yürüyüşlerim de yok servise başladımbol karbonhıdratlı olmuş kuzum ya umarım telafi etmişsindir :)
Afiyet olsun canımm gayet güzel:)Menu gelsin
Sabah
Yuruyus oncesi ac olmamak icin
3 zeytin
Bir parca ekmek
Kahvaltı
1 yumurta
10 zeytin
Domataes
Az bir peynir
Yarim dilim tereyagli ekmek
Ogle
1 kase yogurt
Salatalik
Biber
Aksam
1kase cacik
1 kase nohut
1 koca domates
1 profiterol
Spor
55 dk
Yürüyüş
Su 2 litre
Bitki cayi icmedm
Canım bebek düşünüyorsan başlama bence düşük etkisi oluyor diye biliyorum rahimi temizlediği için
O zaman hiç hiç bulaşmam ona.Yaa ben bugün hiç menü vermesem iyi olur çünkü çok kötü baya baya cisss var arkadaşın tayini çıktı bir daha beni nerden bulacaksın gel keyfimsizce takılalım dedi dondurma cips kola pizza patates kızartması ve künefe yedimdurum çok fena kilo almazsam iyidir bu hafta yarında oruç tutuyorum yine durum kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?