Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ya zaten okurken dedim tek eksiğim buymuş dedim nasıl şimdiye kadar okumamışım dedimm 58 olursam mersin pazarlarında maydanoz kalmicak kesin

sabah: 2 dilim tb salata, peynir zeytin 1 tatlı k bal badem ve çay
öğlen: tombik döner menu ayranlı
ara: yeşilçay
ara: çeyrek kavun
ara: biraz çilek, kahve soda ve yeşilçay yaparım birazdan

Afiyet olsun canım bu arada pizza börek nasıl bir şey :)
Pastane fırınlarda falan oluyor ufakça mayalı hamur üzerinde sosis zeytin domates biber ve kaşar falan koyuyorlar. Yan sanayi pizza gibi sabahları eşim işten gelirken alıp getiriyor. Teşekkür ederim kuzum.

Harika! Afiyet olsunn :) bir tek suyu arttırabilirsinn.
ooo 16 da akşam yemeği ne güzel
gece acıkmadın mı nasıl dayandın
özellikle istediğim bir şey değil aslında. Eşim bu hafta gece çalışıyor beraber yiyoruz o gidiyor ben kalıyorum. Genelde kitap okumaya çalışırken uyuyakalmakla vakit geçirdiğim için acıkmadım

Sabah ve o akşamdan önceki ara fena olmuş canım :) afiyet olsunn

Afiyet olsunnn:)

Süper :) o ne güzel bir his değil mi kıyafetlerin üzerinde istediğin gibi durması

sabah: 2 dilim tb salata, peynir zeytin 1 tatlı k bal badem ve çay
öğlen: tombik döner menu ayranlı
ara: yeşilçay
ara: çeyrek kavun
ara: biraz çilek, kahve soda ve yeşilçay yaparım birazdan
Akşam hani akşam

İyi akşamlar nasıl gidiyor?
Maydanz kürü konusunda ben kararsızımm, bilemiyorum. Bir karara varınca haber veririm. Benek düşünüyoruz bir yandan sıkıntı olur mu diye endişeleniyorum farklı hiçbir şeye bulaşasım gelmiyor.

Sabah
Tereyağlı simit

Öğle
1 lavaş tantuni
Ayran

Akşam (ilk defa dışarı çıktık geldğimzden beri fastfooda saldırdım)
Yarım pizza
İki parça çıtır tavuk ve patates

Ara
Sade kahve
Elma

Su: 3 lt
Spor: okulda oldukça hareketliydim ekstra yok.

sorma canım ya o his bambaşka, yine tam hayal ettiğim gibi durmasa da yine de bir tık bile olumlu bi gelişme olsa çok mutluluk verici oluyor, bugun akşam yemedim tatlım öğleni telafi etmeye calışıyorum ki hala acıkmadım zaten

bol karbonhıdratlı olmuş kuzum ya umarım telafi etmişsindir :)

kızlar bir maydonoz kürüdür kopmuş gidiyor yenı okudum, ya benım tansıyonum düşük bence regl de bile başım falan dönüyor bır de 6 da uyanıp 7 de 1 saat yol gidiyorum okula, bana yaramayabilir

Menu gelsin
Sabah
Yuruyus oncesi ac olmamak icin
3 zeytin
Bir parca ekmek

Kahvaltı
1 yumurta
10 zeytin
Domataes
Az bir peynir
Yarim dilim tereyagli ekmek

Ogle
1 kase yogurt
Salatalik
Biber

Aksam
1kase cacik
1 kase nohut
1 koca domates
1 profiterol

Spor
55 dk
Yürüyüş
Su 2 litre
Bitki cayi icmedm

İyi akşamlar kızlar.. giremedim 2 gündür şehir dışındaydım aniden gittik kısa tatil gibi oldu birazcıkta bamlandım..
Tabi 2 günde ayarlar biraz kaçto. Bugünü kurtarmak için yemeğimi en son 14.30 da yedim. Yarın bakalım ne olacak

Canım bebek düşünüyorsan başlama bence düşük etkisi oluyor diye biliyorum rahimi temizlediği için

Yaa ben bugün hiç menü vermesem iyi olur çünkü çok kötü baya baya cisss var arkadaşın tayini çıktı bir daha beni nerden bulacaksın gel keyfimsizce takılalım dedi dondurma cips kola pizza patates kızartması ve künefe yedim durum çok fena kilo almazsam iyidir bu hafta yarında oruç tutuyorum yine durum kötü

Yarın inşallah telafi ederimm. Artık okul yolu yürüyüşlerim de yok servise başladım
Afiyet olsun canımm gayet güzel:)

Canım bebek düşünüyorsan başlama bence düşük etkisi oluyor diye biliyorum rahimi temizlediği için

O zaman hiç hiç bulaşmam ona.
Bir gün yemeyle kilo almazsın zannımca telafi edebilirsin kalan günlerde :) moral bozmak yok

Bugün aksama kadar hastanede refakatçiydim. Kayinbabam ameliyat oldu.

Gelelim menüye

Sabah 8.00 yarım çay bardağı süt

10.30
börek +ayran

Öğlen.
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık et sote
salata

Aksam .16.30
4-5 kaşık patates-tavuk kizartma
çorba
4 -5 kaşık supangle

18.00 1 çay bardağı içe tea

20. 00 komposto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…