Kızlar Takımda bu zamana kadar ki en kötü bildirimimi yaptım hepinizden özür dilerim bunun büyük kısmı ödem ama regl oldum yoldan geldik filan inş haftaya hepsi gidecek bu hafta birçoğumuz artı çıktığı için zaten uyarı alıcaz diye izinli olmama rağmen bildirim yapayım dedim en azından haftaya toparlanmam için bir vesile olur çok utanıyorum ama yapacak bişey yok
İnş yaHep beraber kilo verip haftaya derece yapalım inşallah.
Yol yorgunluğu ödem yapıyor evet.
benim de regl yakındır ama haftaya kilo verebilirim diye dusunuyorum
Çok ilginç bir bünyen var.baktım da 5 kilo gerçekten normal degil.yani o kadar ödem varsa ölürsun ağrıdan.acaba bir sağlık sıkıntın mi var böbrek veya kadın hastalığı?Yok malesef kuzum keşke olsa ben kendimi biliyorum 3- 4 gün düzenimi bozduğum gibi hemen 3-4 kilo alıyorum acayip bir bünyem var bu kadar da hızlı kilo alınmaz ki canımher yerimde ağrıyor zaten dayak yemiş gibiyim tartı da güzel bir tokat attı bana listemiz güzel olsaydı iznimi kullanacaktım çünkü biliyorum ki gerçek kilom değil bu Bikaç güne gidecek ama olanla ölene çare Yok bugün böyle çıktım
BALŞLANGIÇ 68.2
1. HEDEF 66.6
2. HEDEF 65
3. HEDEF 63 Ve MEZUNİYET
bende geldim gazaa ARALIK ayına kadar mezun olamalıyım
Gecen hafta: 69,4
Bugün: 68,9
Fark: 500 gr
İnanın 68 i görmek bile benım için mutluluk verici Allahım tez zamanda 66,9 u görüp listeye gireyim inşallah :)
Kızlar Takımda bu zamana kadar ki en kötü bildirimimi yaptım hepinizden özür dilerim bunun büyük kısmı ödem ama regl oldum yoldan geldik filan inş haftaya hepsi gidecek bu hafta birçoğumuz artı çıktığı için zaten uyarı alıcaz diye izinli olmama rağmen bildirim yapayım dedim en azından haftaya toparlanmam için bir vesile olur çok utanıyorum ama yapacak bişey yok
Yok canım kaç gündür hep hazır yiyoruz lahmacun gözleme hamburger kebap tost ABur cubur hep hazır gıdalar bolca karbonhidrat hastane ortamı olunca pek fazla seçenek Yok bende dikkat etmedim açıkçası rahat davrandım bu hafta izinliyim diye hepsi ödem değildir yaniÇok ilginç bir bünyen var.baktım da 5 kilo gerçekten normal degil.yani o kadar ödem varsa ölürsun ağrıdan.acaba bir sağlık sıkıntın mi var böbrek veya kadın hastalığı?
olsun canım senin bu hafta ekstra bi durumun vardı normaldir kilo almanYok canım kaç gündür hep hazır yiyoruz lahmacun gözleme hamburger kebap tost ABur cubur hep hazır gıdalar bolca karbonhidrat hastane ortamı olunca pek fazla seçenek Yok bende dikkat etmedim açıkçası rahat davrandım bu hafta izinliyim diye hepsi ödem değildir yanidüzgün uyumadık fazla su içemedim wcye çok gitmiyim diye Yeşilçay filan hiç içmedim lifli gıdalar zaten Yok dün gece de yolda gelirken son bir canımın çektiklerinden yiyeyim dedim benim zaten bünyem hep böyle bozunca hemen günlük 1 kilo alıyorum :/ geçen tatilde de böyle olmuştu
Kııız 5 kilo almışsınya
Yarısı tuvaleye gider yarısı ödem desek p.tesiyw bile toplarsın kendini.
Hadi ama artık bu ara çok saldın kendini. Sana yakışmıyo. Bidaha hiçbişekilde kensini salmıyosun. 79 u görene kadar !!!
Saol canım kilo almak normalde bu kadar kilo almak normal değilolsun canım senin bu hafta ekstra bi durumun vardı normaldir kilo alman
Bende -1,115 çıktı canım..**2.TAKIM 536.ETAP**
akrep33(73,2 / 72,9 / 0,3 / 0,41%)
Zereno(81,3 /86,7 /+5,4 /%-6,64)
_Rosebud_(58,2 / / / %)Bildirimde bulunmadı.
2BHB(60 /62.0 /-2/%-3.33)
hedef56(68,3 / 68.7/ -0.4 /-%0.59 )
bebekicin(68,2/67,8 /0,4 / %0,59)
ayperest(56,2 / 55,3 / 0,9 / 1,60%)
Tabitabi (87.1/ 88.0/- 0.9/ %-0.96)
2.TAKIM ORTALAMA: %-1,27
3 kere kontrol ettim ama sizde bi bakın bi deBende -1,115 çıktı canım..Zereno kontrol edermisin?
Canım şimdi bu listeyi paylaşıma götürüyosun takım sıramıza göre paylaşıyosun**2.TAKIM 536.ETAP**
akrep33(73,2 / 72,9 / 0,3 / 0,41%)
Zereno(81,3 /86,7 /+5,4 /%-6,64)
_Rosebud_(58,2 /58 /0,2 / %0,34 %)
2BHB(60 /62.0 /-2/%-3.33)
hedef56(68,3 / 68.7/ -0.4 /-%0.59 )
bebekicin(68,2/67,8 /0,4 / %0,59)
ayperest(56,2 / 55,3 / 0,9 / 1,60%)
Tabitabi (87.1/ 88.0/- 0.9/ %-0.96)
2.TAKIM ORTALAMA: %-1,07
paylaştım kaptanımCanım şimdi bu listeyi paylaşıma götürüyosun takım sıramıza göre paylaşıyosun
Bende kontrol ettim seninki gibi bulmuştum amaBende -1,115 çıktı canım..Zereno kontrol edermisin?
Rosebudun geldiğini şimdi farkettim seninki doğrudur o zaman ellerine sağlık canım3 kere kontrol ettim ama sizde bi bakın bi deJasminium84 u ekledim
Bu halde bile güldürdün beni canım ya haklısın fazlaca saldım kendimi ama toparliycam dediğin gibi yarısı WC'de gider inş bugünde bol su içiyorum bi de ödemim giderse tamamdır bu hafta bomba gibi geliyorum inş bekle beni kuzuuu
sen bu işi halledeceksin ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?