Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hep beraber kilo verip haftaya derece yapalım inşallah.
Yol yorgunluğu ödem yapıyor evet.
benim de regl yakındır ama haftaya kilo verebilirim diye dusunuyorum

Ellssa inan çok üzgünüm
söz verdiğim halde aktif olamadım bu hafta
denetim gelecek ve kabus gibi bir hafta geçrdim hala da geçiriyorum eve en erken girdiğim saat 9du
dün 12de evdeydim hatta
eve gidince kızım beni bekliyor oluyordu onunla ilgilendim
işyerinde zaten nefes bile almadan çalışıyorum
şimdi mesajını görünce hemen yazayım istedim

**2.TAKIM 536.ETAP**

akrep33(73,2 / 72,9 / 0,3 / 0,41%)
Zereno(81,3 /86,7 /+5,4 /%-6,64)
_Rosebud_(58,2 /58 /0,2 / %0,34 %)
2BHB(60 /62.0 /-2/%-3.33)
hedef56(68,3 / 68.7/ -0.4 /-%0.59 )
bebekicin(68,2/67,8 /0,4 / %0,59)
ayperest(56,2 / 55,3 / 0,9 / 1,60%)
Tabitabi (87.1/ 88.0/- 0.9/ %-0.96)

2.TAKIM ORTALAMA: %-1,07

Hep beraber kilo verip haftaya derece yapalım inşallah.
Yol yorgunluğu ödem yapıyor evet.
benim de regl yakındır ama haftaya kilo verebilirim diye dusunuyorum
İnş ya aslında epeyi moralim bozuldu ama yapacak birşey Yok bencede bu hafta bayağı güzel kilo verebiliriz pes etmeden Cuma'ya kadar elimizden gelenin en iyisini yapalım inş

Çok ilginç bir bünyen var.baktım da 5 kilo gerçekten normal degil.yani o kadar ödem varsa ölürsun ağrıdan.acaba bir sağlık sıkıntın mi var böbrek veya kadın hastalığı?

BALŞLANGIÇ 68.2

1. HEDEF 66.6
2. HEDEF 65
3. HEDEF 63 Ve MEZUNİYET

bende geldim gazaa ARALIK ayına kadar mezun olamalıyım

BALŞLANGIÇ 68.2

GÜNCEL 67,8
1. HEDEF 66.6
2. HEDEF 65
3. HEDEF 63 Ve MEZUNİYET

HAFTAYA İLK HEDEFİME ULAŞMAK İÇİN UĞRAŞACAĞIM
GEEL 66.6 GEEELLLL

Gecen hafta: 69,4
Bugün: 68,9
Fark: 500 gr

İnanın 68 i görmek bile benım için mutluluk verici Allahım tez zamanda 66,9 u görüp listeye gireyim inşallah :)

Canım ne kadar sevindim anlatamam zaten menülerinde güzeldi işte az yeyince oluyor demekki hadi birdaha çıkma 69 a

Kııız 5 kilo almışsınya
Yarısı tuvaleye gider yarısı ödem desek p.tesiyw bile toplarsın kendini.
Hadi ama artık bu ara çok saldın kendini. Sana yakışmıyo. Bidaha hiçbişekilde kensini salmıyosun. 79 u görene kadar !!!

Çok ilginç bir bünyen var.baktım da 5 kilo gerçekten normal degil.yani o kadar ödem varsa ölürsun ağrıdan.acaba bir sağlık sıkıntın mi var böbrek veya kadın hastalığı?
Yok canım kaç gündür hep hazır yiyoruz lahmacun gözleme hamburger kebap tost ABur cubur hep hazır gıdalar bolca karbonhidrat hastane ortamı olunca pek fazla seçenek Yok bende dikkat etmedim açıkçası rahat davrandım bu hafta izinliyim diye hepsi ödem değildir yani düzgün uyumadık fazla su içemedim wcye çok gitmiyim diye Yeşilçay filan hiç içmedim lifli gıdalar zaten Yok dün gece de yolda gelirken son bir canımın çektiklerinden yiyeyim dedim benim zaten bünyem hep böyle bozunca hemen günlük 1 kilo alıyorum :/ geçen tatilde de böyle olmuştu

olsun canım senin bu hafta ekstra bi durumun vardı normaldir kilo alman

Bu halde bile güldürdün beni canım yahaklısın fazlaca saldım kendimi ama toparliycam dediğin gibi yarısı WC'de gider inş bugünde bol su içiyorum bi de ödemim giderse tamamdır bu hafta bomba gibi geliyorum inş bekle beni kuzuuu

olsun canım senin bu hafta ekstra bi durumun vardı normaldir kilo alman
Saol canım kilo almak normalde bu kadar kilo almak normal değil ama şimdi düşünüyorum da Cuma'dan sonra ben direkt 82,4 ye çıkmıştım böyle düşününce 4 kilo almışım 4 kilo azmış gibi

Bende -1,115 çıktı canım.. Zereno kontrol edermisin?

Canım şimdi bu listeyi paylaşıma götürüyosun takım sıramıza göre paylaşıyosun

sen bu işi halledeceksin ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…