Maydamoz yağı aldıysan başla hemen, almadı isen hemen al.. Acaip ödem attırıyor.. Dün wc ile kanka olduk resmen.Bu halde bile güldürdün beni canım ya haklısın fazlaca saldım kendimi ama toparliycam dediğin gibi yarısı WC'de gider inş bugünde bol su içiyorum bi de ödemim giderse tamamdır bu hafta bomba gibi geliyorum inş bekle beni kuzuuu
Ellerine sağlık canım.. Bu haftayı başarı ile atlattın..paylaştım kaptanım
öğrendim artık nasıl yapılacağını bi daha yaparsam daha rahat yaparımEllerine sağlık canım.. Bu haftayı başarı ile atlattın..
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2229paylaşım yapınca linki buraya eklesek olur mu konuyu takipteyim ama bildirim gelmiyor ve şu anda topiği bulamıyorum
Aklımda ama nerden bulucam bilmiyorum netten mi söylesemMaydamoz yağı aldıysan başla hemen, almadı isen hemen al.. Acaip ödem attırıyor.. Dün wc ile kanka olduk resmen.
aktarlarda vardır heralde canım olmalı yani :)Aklımda ama nerden bulucam bilmiyorum netten mi söylesem
Hayır canım aktarlarda var.. Hemen çık al.. Yüeüyüş de olur sana..Aklımda ama nerden bulucam bilmiyorum netten mi söylesem
Çevremde Aktar Yok işte çarşıya uzağız bayağı yinede bi bakınayım çevreye belki görürümHayır canım aktarlarda var.. Hemen çık al.. Yüeüyüş de olur sana..
Kuzu ne kadar uzak olabilirki..Çevremde Aktar Yok işte çarşıya uzağız bayağı yinede bi bakınayım çevreye belki görürüm
Vardır da ben gidemiyorum çok uzakaktarlarda vardır heralde canım olmalı yani :)
Benim bildiklerim çok uzak ama bilmediklerim olabilir bugün zaten çıkıcaz bi bakınırım etrafımaKuzu ne kadar uzak olabilirki..
İste yeterki..
Belki çevrende de vardır evet.
Aynen canım ya kilit noktayı bulduk artık aynen devam inşallah istikrarla canım çok saolasın birlikte başaracağız, sen de atmışsın fazlalıklarını ona da çok sevindim kuzum :)Canım ne kadar sevindim anlatamam zaten menülerinde güzeldi işte az yeyince oluyor demekki hadi birdaha çıkma 69 a
Kııız 5 kilo almışsınya
Yarısı tuvaleye gider yarısı ödem desek p.tesiyw bile toplarsın kendini.
Hadi ama artık bu ara çok saldın kendini. Sana yakışmıyo. Bidaha hiçbişekilde kensini salmıyosun. 79 u görene kadar !!!
Kilit noktan neymiş canım?Aynen canım ya kilit noktayı bulduk artık aynen devam inşallah istikrarla canım çok saolasın birlikte başaracağız, sen de atmışsın fazlalıklarını ona da çok sevindim kuzum :)
Aç kalmak işte canım ya mümkünse 2 öğün yapmakKilit noktan neymiş canım?
Özellikle akşamı es geçmek dimi!.Aç kalmak işte canım ya mümkünse 2 öğün yapmak
Yarın alırsın inşallahİyi akşamlar
Sabah 07:30
Domates salatalık
Salçalı ekmek
Ara
2si bir arada kahve
Öğle 13:00
Ayran aşı
Pilav üstü haşlama et
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam 17:00
Kızartma
Ara
Sade Türk kahvesi
Maden suyu
Su: 2 lt
Spor: 5000 adım atmışm yürüyerek gittim geldim her yere
Kitap: Rüyaların Yorumu
Bitki çayı: yeşilçay (ilerleyen zamanda)
Şu tartıyı hala alamadım hep unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?