Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım aldınmı d vitamini ve omega3

Kızlar çok şükür aranıza dönebildim dün ve bugün o kadar yoğun geçti ki ne oldu bende anlamadım :/ maydanoz yağı buldum ama dükkanın sahibi yoktu komşusu aradı sordu ona bırakacak adam ondan alıcam küçükmüş 1 şişe yeter mi 15 gün için ?

Kız zaten 5 damla sadece..
1 ay yine gider belki daha fazla...

Harikasın canım. Darısı başımıza olsun inşallah. Çok amin..
Amiiin amiiin kilo verdikçe ne kadar heyecanlandığımı bilemezsiniz hergün hayatım değişiyo sanki ya hergün birazdaha hafifliyorum ve incecik bi kadın olcam çok heyecanlıyım cidden hayatım değişiyo resmen

SAbah 7:00
1 lokma simit

Kahvaltı 13:30
Omlet
Dom sal
Simit

Ara
Bir avuç ayçekirdeği
1 sb kola

Akşam 17:00
3 kaşık çorba
1 lokma simit

Su: 1lt
Kitap: Rüyaların Yorumu
Spor:

Yeme kısmını kapattım. Belki yeşilçay kahve falan yaparım acıkırsam. İyi akşamlar.

Kola fazla olmuş canım afiyet olsun

Sen hep yaz böyle.. Lütfen..
Elimdeki çerez tabağını iteledim birden

Canım su çok az ve kola var yine

Menü süpermiş özellikle akşam menüsü süpermiş

ayperest kuzum çok iyi gidiyorsun maşallah Cuma'dan beri söyliycem söyliycem diyemiyorum bu gidişle 49u çok çabuk göreceksin inş

Ay çabuk görmem lazım zaten artık ders çalışmaya başlamam lazım tek vaktim akşam 10 12 arası ve bende o sıra açlık zirve yaptığından kafam bişeye basmıyo

Sen hep yaz böyle.. Lütfen..
Elimdeki çerez tabağını iteledim birden

Yaa mutlu oldum bak şimdi
Ama gerçekten nasış mutlu oluyorum bilemezsiniz eşim bugün bacakların incelmiş ya baya kalındı dedi bana
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…