Canım aldınmı d vitamini ve omega3Iyi akşamlar kizlar
Menu
Sabah08.00
1/2 yumurta
Domates
Bu yürüyüş oncesi
1 yulafli krep saat 11
Aksama dogru baharatli yoğurt
1 kase
1 ayran
Peynirli pide1/3 kucuk bir parca ancak eder
Su
2 litre
Spor 45 dk.yürüyüş
Bitki cayi icemedim
Bugun biraz ac kalmak istedim. Ama tartida degisen bir sey yok. Ilginc yani . Daha ne yapim ki bilemedim.
Inatla eksilmiyor kilolar
D vitamini var da omega 3 yok. Bugun geceden beri ayaktayim. Duzen kalmadi bende.Canım aldınmı d vitamini ve omega3
Ee kullanıyomusun peki d vitamini.D vitamini var da omega 3 yok. Bugun geceden beri ayaktayim. Duzen kalmadi bende.
Harikasın canım. Darısı başımıza olsun inşallah. Çok amin..Bu sabah 54.9 geldim. Birdaha 55 e dönmemek ümidiyle ...
Kız zaten 5 damla sadece..Kızlar çok şükür aranıza dönebildim dün ve bugün o kadar yoğun geçti ki ne oldu bende anlamadım :/ maydanoz yağı buldum ama dükkanın sahibi yoktukomşusu aradı sordu ona bırakacak adam ondan alıcam küçükmüş 1 şişe yeter mi 15 gün için ?
Amiiin amiiin kilo verdikçe ne kadar heyecanlandığımı bilemezsiniz hergün hayatım değişiyo sanki ya hergün birazdaha hafifliyorum ve incecik bi kadın olcam çok heyecanlıyım cidden hayatım değişiyo resmenHarikasın canım. Darısı başımıza olsun inşallah. Çok amin..
Amin canım :)Bu sabah 54.9 geldim. Birdaha 55 e dönmemek ümidiyle ...
Kola fazla olmuş canım afiyet olsunSAbah 7:00
1 lokma simit
Kahvaltı 13:30
Omlet
Dom sal
Simit
Ara
Bir avuç ayçekirdeği
1 sb kola
Akşam 17:00
3 kaşık çorba
1 lokma simit
Su: 1lt
Kitap: Rüyaların Yorumu
Spor:
Yeme kısmını kapattım. Belki yeşilçay kahve falan yaparım acıkırsam. İyi akşamlar.
Sen hep yaz böyle.. Lütfen..Amiiin amiiin kilo verdikçe ne kadar heyecanlandığımı bilemezsiniz hergün hayatım değişiyo sanki ya hergün birazdaha hafifliyorum ve incecik bi kadın olcam çok heyecanlıyım cidden hayatım değişiyo resmen
Canım su çok az ve kola var yineSAbah 7:00
1 lokma simit
Kahvaltı 13:30
Omlet
Dom sal
Simit
Ara
Bir avuç ayçekirdeği
1 sb kola
Akşam 17:00
3 kaşık çorba
1 lokma simit
Su: 1lt
Kitap: Rüyaların Yorumu
Spor:
Yeme kısmını kapattım. Belki yeşilçay kahve falan yaparım acıkırsam. İyi akşamlar.
Menü süpermiş özellikle akşam menüsü süpermişMenüm
Kahvaltı 11.00
Domates
Salatalık
Peynir
1 haşlanmış yumurta
Yarım simit
Ara 15.00
1 armut
az üzüm
2 kayısı
Ara 18.00
1 fincan kahve
Akşam 20.00
Bol marul,maydanoz ve nane (limonlu)
Biraz çiğköfte
2 parça ince lavaş
950 ml karışım
2 lt su
1 saat yürüyüş
Az ve öz bi menü diyosun yani..Menu
Gun icinde iki peynirli pideyi yedim. Ara ara.bir el buyuklugunde pideler. Sabah ogle aksam Bir de Semizotlu yoğurt yedim.
Simdi de salatalik.
Spor. Yok
Su 2.5
Yesilcay
ayperest kuzum çok iyi gidiyorsun maşallah Cuma'dan beri söyliycem söyliycem diyemiyorum bu gidişle 49u çok çabuk göreceksin inş
Sen hep yaz böyle.. Lütfen..
Elimdeki çerez tabağını iteledim birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?