Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yeni bir şekersiz lezzet deniyorum kızlar şuan fırında, 4-5 tane cok olgun muz vardı kahverengi olmuş ben de banana bread yaptım ilk kez denıyorum umarım iyi olur...

bende onu bekliyorum bugün -2,3 oldu geçen hafta batırdım bu hafta takıma bi faydam olsun bari hoş 1.olsam bile sevinemiycem o ayrı
Olsun o kilolar gidiyoya sen ona bak
Bol bol spor yap canım kaslanirsin
En fazla kaç kiloya cikmistin
Valla ben bi 48 oluyumda ondan sonra başlıycam sıkılaşmaya. Şimdilik leslie ablayla takılıyoruz :)
Doğuma giderken 71 kiloydum. Doğumdan sonra 61 kilo. Süt olshn diye yeyip 66 ya çıktım. Sonra buraya katıldım. Çok şükür 11 kg gitti
Buda gitsin artık çok durdu ayperest mezun ol artık

Ayyy inşallah ta daha 7 kilo var ya az değil

İyi pazarlar kızlar yatılı misafirimiz vardı, giremedim siteye ve malesef çok düzenim bozuldu 2 gecedir midem bulanarak uyuyorum şimdi de midem kötü bugün düzenime dönmeye çalışıyorum
Midene ne oldu canım geçmiş olsun.

Kızzz beni kovular
Ya motive olun bence benden yaaaa kendinizi hayal edin

Ama ben hala memnun değilim ya ben zayıfım şuan evet ama ben çok zayıf olmak istiyorum ya öyle seviyorum çıtkırıldım

Bebeğim bence duraksama dönemine girdin yada çok yiyorsun bakamadim eski menülere
Cumaya kadar ne kadar az yersen o kadar kâr

Doğuma iyi fit girmişsin
Ben 74 le girdim 66yla çıktım süt olsun diye yedirdiler içirdiler 70lere çıktım baya memnundum halimden ye ye yat
Baktım yaşım genç guzelim cekiciyim

Diyette başladım

Hayatımın en Zor zamanlariydi
Aç kalmak
Bidaha almam inşallah

Resmen benden bahsettin

Bende zayıflayacağım bidaha almayacağım

SABAH(10.15)
Yarım bardak şekersiz Türk kahvesi
3 gün kurusu
(30 dk sonra spor yaptım)

KAHVALTI(11.30)
2-3 dilim peynir
1 küçük kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek salçalı
1 bardak şekersiz çay

ARA
5 iri siyah üzüm tanesi
2 kare bitter %80 kakaolu

AKŞAM(16.30)
1 tabak kuru fasulye
4-5 kaşık şehriyeli pirinç pilavı

SPOR:jessica smith walk, 90gündedevribody toplam: 30 dk
ÇAY: 2 yeşilçay
SU: 2,5-3 lt

Bebeğim bence duraksama dönemine girdin yada çok yiyorsun bakamadim eski menülere
Cumaya kadar ne kadar az yersen o kadar kâr
Duraksama değil ama yorulma dönemi olabilir tam bi 79a inicem bir şeyler çıkıyor benim elimde olan ya da olmayan hop tekrar 85lere çıkıyorum ama elbet kırılacak bu durum ve bende 7leri görücem inş :)

Iyi aksamlar.
Menu
Sabah 2 yumurta tereyagli
1 dilim ekmek
Ara 3 ceviz
Az yoğurt

Ogle
3 top mecimek kofte ayran.
Yarim armut

Aksam
1 yemek kasigi helva
1/4 armut

Spor 1 saat

Kizlar benim duraklama donemimle ilgli
Uyku problemi cekiyorum ondan diye aklima geldi. Bu sporla kilo vermemem sacma geliyor

Canım aslında gayet güzel gidiyorsun sporunda güzel doğru diyorsun belki yeterince dinlemiyorsun uyuyamıyorsun o yüzden gitmiyor kilolar :/

sabah: 2 dilim ekmek, salata, biraz peynir zeytin az reçel ve çay
ara: form çay
öğlen 14: 30 : yarım ekmek et döner ac biber ve ayran
ara: 1 baklava
ara: biraz karpuz 2 zeytin 1 kk peynir
ara: turk kahvesi

kızlar bugunkü menumu de sevmedim ama neyse ki çok şükür sporumu yaptım
Leslie ile 3 mil, 6*20 kalça bacak, 1 dk plank, 60 bel, biraz kol

canım bilmiyorum ki, az cerez yemiştim o dokundu heralde, düzenım de bozuldu ya benım mide alışmış demek ki aynı tip düzenli beslenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…