Olsun o kilolar gidiyoya sen ona bakbende onu bekliyorum bugün -2,3 oldu geçen hafta batırdım bu hafta takıma bi faydam olsun bari hoş 1.olsam bile sevinemiycem o ayrı
Valla ben bi 48 oluyumda ondan sonra başlıycam sıkılaşmaya. Şimdilik leslie ablayla takılıyoruz :)Bol bol spor yap canım kaslanirsin
En fazla kaç kiloya cikmistin
Midene ne oldu canım geçmiş olsun.İyi pazarlar kızlaryatılı misafirimiz vardı, giremedim siteye ve malesef çok düzenim bozuldu 2 gecedir midem bulanarak uyuyorum şimdi de midem kötü bugün düzenime dönmeye çalışıyorum
Ben 120 kiloyken spor salonunda yürüyordum bayağı yavaştım ama km'sini bilmiyorum şimdi nasıl yürürüm onu da bilmiyorum
Çözdüm tabiya evet kuzum biliyorum bi insen 70e gerisi gelecek ama sürekli bişeyler çıkıyor kendime engel olamıyorum 3 gündür maşallah düzenli spor yapıyorum heryerlerim ağrıyor ama belki de ilacım spor olacak Cuma'ya hız almışken keşke 79u görsem yarışma tarihinin en yüksek yüzdesini yapmış olurdum herhalde ama imkansız ben hayırlısıyla önce bi son aldıklarımı vereyim de
Evet ya gitsin şu kız50lerdekiler çabuk gitsinler moralimi bozuyorlar mezun olup sohbete gelin siz en güzeli
İyi pazarlar şekerim çok yorulmuşsundur ya kuzum ikimizin ortak hatası ne ? sadece düzenimiz yerindeyken diyet yapıyoruz halbuki misafirde gelse tatile de gitsek aynı tempomuzda devam etmeliyiz o zaman böyle al ver yapıp ne sinirimizi ne de bünyemizi bozarız bence bundan sonra ikimizde buna dikkat edelim en azından anormal şartları hasarsız kilo almadan atlatırız
Ben 120 kiloyken spor salonunda yürüyordum bayağı yavaştım ama km'sini bilmiyorum şimdi nasıl yürürüm onu da bilmiyorum
Çözdüm tabiya evet kuzum biliyorum bi insen 70e gerisi gelecek ama sürekli bişeyler çıkıyor kendime engel olamıyorum 3 gündür maşallah düzenli spor yapıyorum heryerlerim ağrıyor ama belki de ilacım spor olacak Cuma'ya hız almışken keşke 79u görsem yarışma tarihinin en yüksek yüzdesini yapmış olurdum herhalde ama imkansız ben hayırlısıyla önce bi son aldıklarımı vereyim de
Evet ya gitsin şu kız50lerdekiler çabuk gitsinler moralimi bozuyorlar mezun olup sohbete gelin siz en güzeli
İyi pazarlar şekerim çok yorulmuşsundur ya kuzum ikimizin ortak hatası ne ? sadece düzenimiz yerindeyken diyet yapıyoruz halbuki misafirde gelse tatile de gitsek aynı tempomuzda devam etmeliyiz o zaman böyle al ver yapıp ne sinirimizi ne de bünyemizi bozarız bence bundan sonra ikimizde buna dikkat edelim en azından anormal şartları hasarsız kilo almadan atlatırız
Olsun o kilolar gidiyoya sen ona bak
Valla ben bi 48 oluyumda ondan sonra başlıycam sıkılaşmaya. Şimdilik leslie ablayla takılıyoruz :)
Doğuma giderken 71 kiloydum. Doğumdan sonra 61 kilo. Süt olshn diye yeyip 66 ya çıktım. Sonra buraya katıldım. Çok şükür 11 kg gitti
Ayyy inşallah ta daha 7 kilo var ya az değil
Midene ne oldu canım geçmiş olsun.
Kızzz beni kovular
Ya motive olun bence benden yaaaa kendinizi hayal edin
Ama ben hala memnun değilim ya ben zayıfım şuan evet ama ben çok zayıf olmak istiyorum ya öyle seviyorum çıtkırıldım
Resmen benden bahsettinDoğuma iyi fit girmişsin
Ben 74 le girdim 66yla çıktım süt olsun diye yedirdiler içirdiler70lere çıktım baya memnundum halimden ye ye yat
Baktım yaşım genç guzelim cekiciyim
Diyette başladım
Hayatımın en Zor zamanlariydi
Aç kalmak
Bidaha almam inşallah
Duraksama değil ama yorulma dönemi olabilirBebeğim bence duraksama dönemine girdin yada çok yiyorsun bakamadim eski menülere
Cumaya kadar ne kadar az yersen o kadar kâr
Duraksama değil ama yorulma dönemi olabilirtam bi 79a inicem bir şeyler çıkıyor benim elimde olan ya da olmayan hop tekrar 85lere çıkıyorum ama elbet kırılacak bu durum ve bende 7leri görücem inş :)
Haklısın kuzum yorgunluğum bundan mütevellit galiba :)Uzun bir yolculuktan geliyorsun ve az kaldı canım ondan normal canını sıkma
Canım aslında gayet güzel gidiyorsun sporunda güzel doğru diyorsun belki yeterince dinlemiyorsun uyuyamıyorsun o yüzden gitmiyor kilolar :/Iyi aksamlar.
Menu
Sabah 2 yumurta tereyagli
1 dilim ekmek
Ara 3 ceviz
Az yoğurt
Ogle
3 top mecimek kofte ayran.
Yarim armut
Aksam
1 yemek kasigi helva
1/4 armut
Spor 1 saat
Kizlar benim duraklama donemimle ilgli
Uyku problemi cekiyorum ondan diye aklima geldi. Bu sporla kilo vermemem sacma geliyor
canım bilmiyorum ki, az cerez yemiştim o dokundu heralde, düzenım de bozuldu ya benım mide alışmış demek ki aynı tip düzenli beslenmeyeOlsun o kilolar gidiyoya sen ona bak
Valla ben bi 48 oluyumda ondan sonra başlıycam sıkılaşmaya. Şimdilik leslie ablayla takılıyoruz :)
Doğuma giderken 71 kiloydum. Doğumdan sonra 61 kilo. Süt olshn diye yeyip 66 ya çıktım. Sonra buraya katıldım. Çok şükür 11 kg gitti
Ayyy inşallah ta daha 7 kilo var ya az değil
Midene ne oldu canım geçmiş olsun.
Kızzz beni kovular
Ya motive olun bence benden yaaaa kendinizi hayal edin
Ama ben hala memnun değilim ya ben zayıfım şuan evet ama ben çok zayıf olmak istiyorum ya öyle seviyorum çıtkırıldım
Selam kuzum iyiyim canım sen nasılsınaabe your selff burada nasılsın canım ya özledim seni nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?