Ama marul iyi şişkinlik yaptı göbüş çıktı :)Menü süpermiş özellikle akşam menüsü süpermiş
Güzel menü canım afiyet olsun sporun da çok güzel :)Menüm
Kahvaltı 11.00
Domates
Salatalık
Peynir
1 haşlanmış yumurta
Yarım simit
Ara 15.00
1 armut
az üzüm
2 kayısı
Ara 18.00
1 fincan kahve
Akşam 20.00
Bol marul,maydanoz ve nane (limonlu)
Biraz çiğköfte
2 parça ince lavaş
950 ml karışım
2 lt su
1 saat yürüyüş
Gayet iyisin canım afiyet olsun :)Menu
Gun icinde iki peynirli pideyi yedim. Ara ara.bir el buyuklugunde pideler. Sabah ogle aksam Bir de Semizotlu yoğurt yedim.
Simdi de salatalik.
Spor. Yok
Su 2.5
Yesilcay
Ay çabuk görmem lazım zaten artık ders çalışmaya başlamam lazım tek vaktim akşam 10 12 arası ve bende o sıra açlık zirve yaptığından kafam bişeye basmıyo
Daha kaç kaşık yedin diye soracaktım :/ çok yemişsin neyse yapacak bişey Yok afiyet olsun canım08.00
1 türk kahvesi
2tk pekmez
08.30
2 yumurta ile omlet
13.00
1 çay
16.30
Pilav
Et döner
Salata
1 lokma ekmek(kızımdan artan)
2.5 lt su
Eşohmanla leslie 1 mile express
Akşamki pilav fazla kaçtı miktarı hesaplayamıyorumyarın daha hafif geçecek.
Fark varmı ölçülerindeBu sabah 54.9 geldim. Birdaha 55 e dönmemek ümidiyle ...
Beğendim canım afiyetler olsunİyi geceler kızlar
Dünkü menüm
SABAH(08.15)
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
1 gün kurusu
ARA(09.00)
2 gün kurusu yiyip Sonra spor yaptım
KAHVALTI(10.00)
4 küçük dilim süzme peynir
1 domates
3 ceviz
1 haşlanmış yumurta
ÖĞLE
2 yumurtadan az yağlı omlet
AKŞAM
1 lahmacun
1 bardak ayran
4 küçük üçgen dilim karpuz
GECE
2-3 minik kare süzme peynir
SPOR: 15 dk jessica smith 1 mile walk
15 dk 90gündedevribody
10 dk jessica Smith total body stretch
ÇAY: 1 yeşilçay
SU: 2,5-3 lt
Bugünkü menüm
KAHVALTI(11.00)
1 dilim su böreği
Çeyrek açma
5-6 dilim sucuk
1 lokma ekmekle az kaymak şeker
Domates,nane
ÖĞLE(15.30)
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmek
3-4 küçük dilim peynir
1 elma
AKŞAM(18.00)
1 tabak zy kabak yemeği
kavurmalı yumurta (1 yumurta ve az kavurma)
2 kare bitter %80 kakaolu
SPOR: 12 dk jessica smith walk+bölgesel hareketler+esneme toplam 40 dk
ÇAY: 1 yeşilçay
SU: 1,5 lt
Saol kuzum sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin özledimBeğendim canım afiyetler olsun
Evdeyim kızSaol kuzum sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin özledim
İyi iyi kolay gelsin yediğin gelmediğinden belli zatenEvdeyim kız
Kış hazırlıklarına başladım temizlik falan
Ya birde boğazım açıldı yiyip duruyorum
Menü yazsam beni kovalarsiniz
Ama şuan söz verdim Sabah sağlıklı beslenicem
Sen neler yapıyorsunkilo almışsın
Kahveyi denedimde yine fayda olmadı :)Güzel menü canım afiyet olsun sporun da çok güzel :)
Gayet iyisin canım afiyet olsun :)
kuzum sade kahve iç en iyisi hem uykun açılır hem de midene bişeyler gider
Daha kaç kaşık yedin diye soracaktım :/ çok yemişsin neyse yapacak bişey Yok afiyet olsun canım
Bilmem neremden gidiyo :))Fark varmı ölçülerinde
Kaslı mısın
Yagdanmi gidiyor
Çok yakınız ondan sordum
İyi iyi kolay gelsin yediğin gelmediğinden belli zatenneyse mezuniyetin tadını çıkar
Evet ya kilo aldım :/ ama bugün 1,7sini verdim çok şükür darısı kalanların başına
Sen bu hafta 5 kg verince bireyseldede takımlardada 1. Olcaz
İyi iyi kolay gelsin yediğin gelmediğinden belli zatenneyse mezuniyetin tadını çıkar
Evet ya kilo aldım :/ ama bugün 1,7sini verdim çok şükür darısı kalanların başına
Kahveyi denedimde yine fayda olmadı :)
Valla hece yatarken açtım evde de birsüeü iş yaptım gitmiştir umarım. Bugün wc ye çıkarım inş..
Bilmem neremden gidiyo :))
Kaslı değilim herhalde ya şuan gayet cıvıdı heryanım :)
Ölçmedim hiç bu hafta içi ölçer paylaşırım benimde aklımda
Sen bu hafta 5 kg verince bireyseldede takımlardada 1. Olcaz
Ben yolda yürüyorum canım bu yüzden bilgim yokIyi pazarlar kizlar. Kosu bandinda yuruyen var mi. Kac km hizla yuruyorsunuz.
Simiten soğudum yeminleSAbah 7:00
1 lokma simit
Kahvaltı 13:30
Omlet
Dom sal
Simit
Ara
Bir avuç ayçekirdeği
1 sb kola
Akşam 17:00
3 kaşık çorba
1 lokma simit
Su: 1lt
Kitap: Rüyaların Yorumu
Spor:
Yeme kısmını kapattım. Belki yeşilçay kahve falan yaparım acıkırsam. İyi akşamlar.
Ben 120 kiloyken spor salonunda yürüyordum bayağı yavaştım ama km'sini bilmiyorum şimdi nasıl yürürüm onu da bilmiyorumIyi pazarlar kizlar. Kosu bandinda yuruyen var mi. Kac km hizla yuruyorsunuz.
Çözdüm tabiSen çözmüssun beni
Hadi inşallah az gayret et kuzu ya inan 70 leri görünce bidaha 80 olmayacaksın
Evet ya gitsin şu kız
İyi pazarlar şekerim çok yorulmuşsundur ya kuzum ikimizin ortak hatası ne ? sadece düzenimiz yerindeyken diyet yapıyoruz halbuki misafirde gelse tatile de gitsek aynı tempomuzda devam etmeliyiz o zaman böyle al ver yapıp ne sinirimizi ne de bünyemizi bozarız bence bundan sonra ikimizde buna dikkat edelim en azından anormal şartları hasarsız kilo almadan atlatırızİyi pazarlar kızlaryatılı misafirimiz vardı, giremedim siteye ve malesef çok düzenim bozuldu 2 gecedir midem bulanarak uyuyorum şimdi de midem kötü bugün düzenime dönmeye çalışıyorum
Bu yorumun altına imzamı attım gitti daha dogru tespit olamazdı kesinlikle katılıyorum, özümüze dönmeye ne kadar da hazırız di miBen 120 kiloyken spor salonunda yürüyordum bayağı yavaştım ama km'sini bilmiyorum şimdi nasıl yürürüm onu da bilmiyorum
Çözdüm tabiya evet kuzum biliyorum bi insen 70e gerisi gelecek ama sürekli bişeyler çıkıyor kendime engel olamıyorum 3 gündür maşallah düzenli spor yapıyorum heryerlerim ağrıyor ama belki de ilacım spor olacak Cuma'ya hız almışken keşke 79u görsem yarışma tarihinin en yüksek yüzdesini yapmış olurdum herhalde ama imkansız ben hayırlısıyla önce bi son aldıklarımı vereyim de
Evet ya gitsin şu kız50lerdekiler çabuk gitsinler moralimi bozuyorlar mezun olup sohbete gelin siz en güzeli
İyi pazarlar şekerim çok yorulmuşsundur ya kuzum ikimizin ortak hatası ne ? sadece düzenimiz yerindeyken diyet yapıyoruz halbuki misafirde gelse tatile de gitsek aynı tempomuzda devam etmeliyiz o zaman böyle al ver yapıp ne sinirimizi ne de bünyemizi bozarız bence bundan sonra ikimizde buna dikkat edelim en azından anormal şartları hasarsız kilo almadan atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?