inşallah canım zaten en önemlisi kiloyu koruyabilmeDoğuma iyi fit girmişsin
Ben 74 le girdim 66yla çıktım süt olsun diye yedirdiler içirdiler70lere çıktım baya memnundum halimden ye ye yat
Baktım yaşım genç guzelim cekiciyim
Diyette başladım
Hayatımın en Zor zamanlariydi
Aç kalmak
Bidaha almam inşallah
aynen öyle olacak !Resmen benden bahsettin
Bende zayıflayacağım bidaha almayacağım
pilav biraz sakıncalı olmuş, aa ne güzel yeni sporlar yapıyorsun kuşum :)SABAH(10.15)
Yarım bardak şekersiz Türk kahvesi
3 gün kurusu
(30 dk sonra spor yaptım)
KAHVALTI(11.30)
2-3 dilim peynir
1 küçük kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek salçalı
1 bardak şekersiz çay
ARA
5 iri siyah üzüm tanesi
2 kare bitter %80 kakaolu
AKŞAM(16.30)
1 tabak kuru fasulye
4-5 kaşık şehriyeli pirinç pilavı
SPOR:jessica smith walk, 90gündedevribody toplam: 30 dk
ÇAY: 2 yeşilçay
SU: 2,5-3 lt
göreceksin sen 7 leri ben 6 ları artık kalıcı olarak inşallah :) yeter ki özümüzü değiştirebilelimDuraksama değil ama yorulma dönemi olabilirtam bi 79a inicem bir şeyler çıkıyor benim elimde olan ya da olmayan hop tekrar 85lere çıkıyorum ama elbet kırılacak bu durum ve bende 7leri görücem inş :)
canım uyku etkiler bence kilo vermeyi, ama spor yapınca hemen fazla cıkabiliyorIyi aksamlar.
Menu
Sabah 2 yumurta tereyagli
1 dilim ekmek
Ara 3 ceviz
Az yoğurt
Ogle
3 top mecimek kofte ayran.
Yarim armut
Aksam
1 yemek kasigi helva
1/4 armut
Spor 1 saat
Kizlar benim duraklama donemimle ilgli
Uyku problemi cekiyorum ondan diye aklima geldi. Bu sporla kilo vermemem sacma geliyor
iyiyim ben de fıstıgım ne olsun gectim pc basına okula hazırlanıyorum bir yandan saçıma maske yaptım çok dökülüyorlar öyle işte, senın nasıl gidiyor? kilonu koruyorsun değil miSelam kuzum iyiyim canım sen nasılsın
Bi de bana sorSimiten soğudum yeminle
aslında kola cips olmasaydı çok az bir menü ama ikisi kalori ihtiyacını karşılamıştır :) afiyet olsun canımBi de bana soriki gündür iki kişi iki simiti bitiremedik. Bayat ekmek muamelesi yapıyor eşim onlara. Bayatlar bitmeden taze ekmeğe uzanamıyorum kahvaltıda bile
Sabah (11:30)
Sade neskafe
Öğle (13:30)
Çılbır
İki çatal bol yoğurtlu kızartma
Domates salatalık
Ara (17:30)
Çay
1 tane kurabiye
Ara2
Arkadaşa gitmiştim kola cips yaptık
Spor: az bi yürüyüş yaptım yarım saat falan. İşin aslı akşam üzeri baskül almak için dışarı çıktım marketlerde bulamadım. Diğer yerler de erkenden kepenk kapatmıştı.
Kitap: Deli Kadın Hikayeleri
spor stilini ya da yemeklerini değiştirebilirsin canım gerçi benimde duraklamaya girdi kellin ilacı olsa önce başına sürerdiIyi aksamlar.
Menu
Sabah 2 yumurta tereyagli
1 dilim ekmek
Ara 3 ceviz
Az yoğurt
Ogle
3 top mecimek kofte ayran.
Yarim armut
Aksam
1 yemek kasigi helva
1/4 armut
Spor 1 saat
Kizlar benim duraklama donemimle ilgli
Uyku problemi cekiyorum ondan diye aklima geldi. Bu sporla kilo vermemem sacma geliyor
baklava olmasaydı iyi olurdu ama yine sporunu iyi yapmışsın canım afiyet olsun :)sabah: 2 dilim ekmek, salata, biraz peynir zeytin az reçel ve çay
ara: form çay
öğlen 14: 30 : yarım ekmek et döner ac biber ve ayran
ara: 1 baklava
ara: biraz karpuz 2 zeytin 1 kk peynir
ara: turk kahvesi
kızlar bugunkü menumu de sevmedim ama neyse ki çok şükür sporumu yaptım
Leslie ile 3 mil, 6*20 kalça bacak, 1 dk plank, 60 bel, biraz kol
afiyet olsun canım çok güzel menü :)SABAH(10.15)
Yarım bardak şekersiz Türk kahvesi
3 gün kurusu
(30 dk sonra spor yaptım)
KAHVALTI(11.30)
2-3 dilim peynir
1 küçük kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek salçalı
1 bardak şekersiz çay
ARA
5 iri siyah üzüm tanesi
2 kare bitter %80 kakaolu
AKŞAM(16.30)
1 tabak kuru fasulye
4-5 kaşık şehriyeli pirinç pilavı
SPOR:jessica smith walk, 90gündedevribody toplam: 30 dk
ÇAY: 2 yeşilçay
SU: 2,5-3 lt
Afiyet olsun canım çok güzel :)merhaba kızlar :)
menüm
kahvaltı 10.45
domates
salatalık
3-4 adet sarma
2 parça lavaş
biraz peynir
ara 14.00
1 haşlanmış mısır
ara 18.00
birkaç kayısı
akşam 19.30
2 kaşık taze fasulye
1 dilim ekmek
salata
1 porsiyon kavun
ara 22.00
1 parça kavun
2 lt su
30 dk yürüyüş ( fazla yürüyemedim bugün)
950 ml karışım
Evet o azlık, düzensizlik de iyi değil aslında ama bir şey yapamıyorum düzenim alt üst oldu bu aralar. Haftaiçi okul sayesinde biraz toparlanır diye umuyorum.aslında kola cips olmasaydı çok az bir menü ama ikisi kalori ihtiyacını karşılamıştır :) afiyet olsun canım
Benim de okuldayken daha düzenli oluyor evdeyken saçmalayabiliyorum o yüzden her günümü doldurmaya bakıyorum belki de beyin başka şeylerle meşgulken daha düzenli olabiliyoruz öteki türlü evde tv izlerken şunu yesem mi şu var içerde yesem nolur diye düşünüyoruz sanırım :)Afiyet olsun canım çok güzel :)
Evet o azlık, düzensizlik de iyi değil aslında ama bir şey yapamıyorum düzenim alt üst oldu bu aralar. Haftaiçi okul sayesinde biraz toparlanır diye umuyorum.
Öyle oluyor galiba. Kedi gibiyim olduğum yerden kımıldayasım yok bu aralar. Oturmak bile yorucu geliyorBenim de okuldayken daha düzenli oluyor evdeyken saçmalayabiliyorum o yüzden her günümü doldurmaya bakıyorum belki de beyin başka şeylerle meşgulken daha düzenli olabiliyoruz öteki türlü evde tv izlerken şunu yesem mi şu var içerde yesem nolur diye düşünüyoruz sanırım :)
ben de bazen mutfağa gidip su içmeye üşeniyorum şişelerle geziyorum evde o yüzdenÖyle oluyor galiba. Kedi gibiyim olduğum yerden kımıldayasım yok bu aralar. Oturmak bile yorucu geliyortembellikten üç öğün yerine tek öğün yedim resmen okul zamanı uymam gereken bir rutin var düzenleniyor o şekşlde.
Aynen aynenben de bazen mutfağa gidip su içmeye üşeniyorum şişelerle geziyorum evde o yüzden
o üşengeçlikle iyi spor yapabiliyoruzAynen aynensuyu salonda tutuyorum sırf elimin altında olsun diye yoksa onu da içmeyeceğim
Baklava hariç güzel canım afiyet olsun :)sabah: 2 dilim ekmek, salata, biraz peynir zeytin az reçel ve çay
ara: form çay
öğlen 14: 30 : yarım ekmek et döner ac biber ve ayran
ara: 1 baklava
ara: biraz karpuz 2 zeytin 1 kk peynir
ara: turk kahvesi
kızlar bugunkü menumu de sevmedim ama neyse ki çok şükür sporumu yaptım
Leslie ile 3 mil, 6*20 kalça bacak, 1 dk plank, 60 bel, biraz kol
O sporlar yüzünden vücudum mosmor olduinşallah canım zaten en önemlisi kiloyu koruyabilme
aynen öyle olacak !
pilav biraz sakıncalı olmuş, aa ne güzel yeni sporlar yapıyorsun kuşum :)
göreceksin sen 7 leri ben 6 ları artık kalıcı olarak inşallah :) yeter ki özümüzü değiştirebilelim
canım uyku etkiler bence kilo vermeyi, ama spor yapınca hemen fazla cıkabiliyor
Korkunun ecele faydası Yok kuzum bundan sonra ikimizde toparlanıyoruz ne olursa olsun düzenimizden şaşmıyoruz inş tamam mı kuzum cozutmazsak toparlamak zorunda da kalmayız tabi arada bir tatlıdır dondurmadır yeriz onlar cozutmadan sayılmazkızlar cuma 68,9 u görmüşken yarın tartıdan cok korkuyorum bu cozutmalardan sonra
Kız biz ne zaman cıssız menü göriciz sendenBi de bana soriki gündür iki kişi iki simiti bitiremedik. Bayat ekmek muamelesi yapıyor eşim onlara. Bayatlar bitmeden taze ekmeğe uzanamıyorum kahvaltıda bile
Sabah (11:30)
Sade neskafe
Öğle (13:30)
Çılbır
İki çatal bol yoğurtlu kızartma
Domates salatalık
Ara (17:30)
Çay
1 tane kurabiye
Ara2
Arkadaşa gitmiştim kola cips yaptık
Spor: az bi yürüyüş yaptım yarım saat falan. İşin aslı akşam üzeri baskül almak için dışarı çıktım marketlerde bulamadım. Diğer yerler de erkenden kepenk kapatmıştı.
Kitap: Deli Kadın Hikayeleri
Menün çok şugar olmuş canım afiyet olsun :)merhaba kızlar :)
menüm
kahvaltı 10.45
domates
salatalık
3-4 adet sarma
2 parça lavaş
biraz peynir
ara 14.00
1 haşlanmış mısır
ara 18.00
birkaç kayısı
akşam 19.30
2 kaşık taze fasulye
1 dilim ekmek
salata
1 porsiyon kavun
ara 22.00
1 parça kavun
2 lt su
950 ml karışım
Çok üzgünümBaklava hariç güzel canım afiyet olsun :)
O sporlar yüzünden vücudum mosmor olduama biliyorum işe yaradığı için o ağrılar bu sefer bırakmiycam sporu inş ömrüm boyunca günde 30 dk spor yapılabilir yani Allah sağlık sıhhat verdikten sonra inş di mi ya :)
Korkunun ecele faydası Yok kuzum bundan sonra ikimizde toparlanıyoruz ne olursa olsun düzenimizden şaşmıyoruz inş tamam mı kuzum cozutmazsak toparlamak zorunda da kalmayız tabi arada bir tatlıdır dondurmadır yeriz onlar cozutmadan sayılmazçünkü ben bozduğumda freni patlamış kamyon gibi bodoslama girişiyorum yiyeceklere sinir oluyorum kendime Artık öyle olmayacak inş :)
Kız biz ne zaman cıssız menü göriciz sendenhayır bide canım çekiyor sonra
Menün çok şugar olmuş canım afiyet olsun :)
Ne maskesi yaptın canım bende de var dökülme tararken kırılıyor falan şampuan aldım güçlendiriciiyiyim ben de fıstıgım ne olsun gectim pc basına okula hazırlanıyorum bir yandan saçıma maske yaptım çok dökülüyorlar öyle işte, senın nasıl gidiyor? kilonu koruyorsun değil mi
Kavun fazla olmus ama zaten bidaha ne zaman yiyeceksin zamani geçiyormerhaba kızlar :)
menüm
kahvaltı 10.45
domates
salatalık
3-4 adet sarma
2 parça lavaş
biraz peynir
ara 14.00
1 haşlanmış mısır
ara 18.00
birkaç kayısı
akşam 19.30
2 kaşık taze fasulye
1 dilim ekmek
salata
1 porsiyon kavun
ara 22.00
1 parça kavun
2 lt su
950 ml karışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?