Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

inşallah canım zaten en önemlisi kiloyu koruyabilme
Resmen benden bahsettin

Bende zayıflayacağım bidaha almayacağım
aynen öyle olacak !
pilav biraz sakıncalı olmuş, aa ne güzel yeni sporlar yapıyorsun kuşum :)
Duraksama değil ama yorulma dönemi olabilir tam bi 79a inicem bir şeyler çıkıyor benim elimde olan ya da olmayan hop tekrar 85lere çıkıyorum ama elbet kırılacak bu durum ve bende 7leri görücem inş :)
göreceksin sen 7 leri ben 6 ları artık kalıcı olarak inşallah :) yeter ki özümüzü değiştirebilelim
canım uyku etkiler bence kilo vermeyi, ama spor yapınca hemen fazla cıkabiliyor

Simiten soğudum yeminle
Bi de bana sor iki gündür iki kişi iki simiti bitiremedik. Bayat ekmek muamelesi yapıyor eşim onlara. Bayatlar bitmeden taze ekmeğe uzanamıyorum kahvaltıda bile

Sabah (11:30)
Sade neskafe

Öğle (13:30)
Çılbır
İki çatal bol yoğurtlu kızartma
Domates salatalık

Ara (17:30)
Çay
1 tane kurabiye

Ara2
Arkadaşa gitmiştim kola cips yaptık

Spor: az bi yürüyüş yaptım yarım saat falan. İşin aslı akşam üzeri baskül almak için dışarı çıktım marketlerde bulamadım. Diğer yerler de erkenden kepenk kapatmıştı.
Kitap: Deli Kadın Hikayeleri

merhaba kızlar :)
menüm
kahvaltı 10.45
domates
salatalık
3-4 adet sarma
2 parça lavaş
biraz peynir

ara 14.00
1 haşlanmış mısır

ara 18.00
birkaç kayısı

akşam 19.30
2 kaşık taze fasulye
1 dilim ekmek
salata
1 porsiyon kavun

ara 22.00
1 parça kavun

2 lt su
30 dk yürüyüş ( fazla yürüyemedim bugün)
950 ml karışım

aslında kola cips olmasaydı çok az bir menü ama ikisi kalori ihtiyacını karşılamıştır :) afiyet olsun canım

spor stilini ya da yemeklerini değiştirebilirsin canım gerçi benimde duraklamaya girdi kellin ilacı olsa önce başına sürerdi

baklava olmasaydı iyi olurdu ama yine sporunu iyi yapmışsın canım afiyet olsun :)

afiyet olsun canım çok güzel menü :)

Afiyet olsun canım çok güzel :)
aslında kola cips olmasaydı çok az bir menü ama ikisi kalori ihtiyacını karşılamıştır :) afiyet olsun canım
Evet o azlık, düzensizlik de iyi değil aslında ama bir şey yapamıyorum düzenim alt üst oldu bu aralar. Haftaiçi okul sayesinde biraz toparlanır diye umuyorum.

Afiyet olsun canım çok güzel :)

Evet o azlık, düzensizlik de iyi değil aslında ama bir şey yapamıyorum düzenim alt üst oldu bu aralar. Haftaiçi okul sayesinde biraz toparlanır diye umuyorum.
Benim de okuldayken daha düzenli oluyor evdeyken saçmalayabiliyorum o yüzden her günümü doldurmaya bakıyorum belki de beyin başka şeylerle meşgulken daha düzenli olabiliyoruz öteki türlü evde tv izlerken şunu yesem mi şu var içerde yesem nolur diye düşünüyoruz sanırım :)

Öyle oluyor galiba. Kedi gibiyim olduğum yerden kımıldayasım yok bu aralar. Oturmak bile yorucu geliyor tembellikten üç öğün yerine tek öğün yedim resmen okul zamanı uymam gereken bir rutin var düzenleniyor o şekşlde.

ben de bazen mutfağa gidip su içmeye üşeniyorum şişelerle geziyorum evde o yüzden

Baklava hariç güzel canım afiyet olsun :)

O sporlar yüzünden vücudum mosmor oldu ama biliyorum işe yaradığı için o ağrılar bu sefer bırakmiycam sporu inş ömrüm boyunca günde 30 dk spor yapılabilir yani Allah sağlık sıhhat verdikten sonra inş di mi ya :)

kızlar cuma 68,9 u görmüşken yarın tartıdan cok korkuyorum bu cozutmalardan sonra
Korkunun ecele faydası Yok kuzum bundan sonra ikimizde toparlanıyoruz ne olursa olsun düzenimizden şaşmıyoruz inş tamam mı kuzum cozutmazsak toparlamak zorunda da kalmayız tabi arada bir tatlıdır dondurmadır yeriz onlar cozutmadan sayılmaz çünkü ben bozduğumda freni patlamış kamyon gibi bodoslama girişiyorum yiyeceklere sinir oluyorum kendime Artık öyle olmayacak inş :)

Kız biz ne zaman cıssız menü göriciz senden hayır bide canım çekiyor sonra

Menün çok şugar olmuş canım afiyet olsun :)

Çok üzgünüm yarın yeni bir gün olacak

iyiyim ben de fıstıgım ne olsun gectim pc basına okula hazırlanıyorum bir yandan saçıma maske yaptım çok dökülüyorlar öyle işte, senın nasıl gidiyor? kilonu koruyorsun değil mi
Ne maskesi yaptın canım bende de var dökülme tararken kırılıyor falan şampuan aldım güçlendirici
Kilomu tatilde çok yiyerek 2 kilo artidaydim simdi birini verdim
50.6 yim şuan

Kavun fazla olmus ama zaten bidaha ne zaman yiyeceksin zamani geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…