Hoşgeldin canım kaç kilo oldun?İyi geceler ikinci takımın güzel hatünları.
Ben yaklaşık 1.5 ay önce yoğunluktan dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım. Bunun faturasını çok ağır ödedim. Çok kilo alarak geri dönmek istiyorum. Listede olmam çok önemli değil. Burada oaylaşımda bulunayım. Bu bana yetiyor.
Buna takım kaptanı mı izin verecek bilmiyorum ama ne olur beni alın tekrar.
Hoşgeldin canım..İyi geceler ikinci takımın güzel hatünları.
Ben yaklaşık 1.5 ay önce yoğunluktan dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım. Bunun faturasını çok ağır ödedim. Çok kilo alarak geri dönmek istiyorum. Listede olmam çok önemli değil. Burada oaylaşımda bulunayım. Bu bana yetiyor.
Buna takım kaptanı mı izin verecek bilmiyorum ama ne olur beni alın tekrar.
Günaydın canım.Günaydın, hayırlı sabahlar
Hoşgeldin canım kaç kilo oldun?
Bildirimsiz ayrılmıştım.Hoşgeldin canım..
İzne mi ayrılmıştın?.. Ayrılma kilon ve şimdiki kilon kaç?
Herkese günaydınlar
Kızlar giremedim 2 gündür inanın su içmeye vaktim yoktu :)
Kızımın doğum günüydü dün. Yapıp yapmama konusunda çok kararsızdım bdv ye konu bile açmıştım
Son ana kadar yapmayacaktık eşim ben kızım dışarda kutlayacaktık. P.tesi günü sabah ani kararla yapmaya karar verdik ve herşeyi yetiştirdim. Daha güzel olsun isterdim ama iyi oldu yinede :)
Çok yorgunum anlatamam :)
P.tesi hazırlamaktan hiç bişey yemedim sayılır. Ama dün tabi yedim baya bi. Bu sabah tartılmıcam. Yarın tartılcam moral bozmak istemiyorum.
Buda benim dombili prensesim
Eki Görüntüle 2049475
Eki Görüntüle 2049477
Teşekkür ederiz :)Doğumgününüz kutlu oldun.
Rabbim miraya sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin.
Teşekkür ederiz :)
Hoşgeldiniz sizde
Oyy maşallah yerim ben o minnoşuuuuHerkese günaydınlar
Kızlar giremedim 2 gündür inanın su içmeye vaktim yoktu :)
Kızımın doğum günüydü dün. Yapıp yapmama konusunda çok kararsızdım bdv ye konu bile açmıştım
Son ana kadar yapmayacaktık eşim ben kızım dışarda kutlayacaktık. P.tesi günü sabah ani kararla yapmaya karar verdik ve herşeyi yetiştirdim. Daha güzel olsun isterdim ama iyi oldu yinede :)
Çok yorgunum anlatamam :)
P.tesi hazırlamaktan hiç bişey yemedim sayılır. Ama dün tabi yedim baya bi. Bu sabah tartılmıcam. Yarın tartılcam moral bozmak istemiyorum.
Buda benim dombili prensesim
Eki Görüntüle 2049475
Eki Görüntüle 2049477
Tamam canım. Moral bozmak yok..Bildirimsiz ayrılmıştım.
Ayrılırken 85.5 kg idim đimdi 93.4 kg.
İşler fena bende.
Oyy ne güzel bi giriş yapmışsın2.takım kızları merhaba
eğer kabul ederseniz bende sizlere katılmak isterim kuralları okudum pazartesi cuma kilo bildirimi yaparım gün içinde 5 tane mesaj atarım diyet dışına çıkmam benide kabul edin
boyum 1.63 kilom 63 hedefim 55
hoşbulduk kabul ettiğiniz çok teşekkürlerOyy ne güzel bi giriş yapmışsıncimbomlukiz hoşgeldin tatlım..
Kabul ederiz tabiki.. Aldım bilgilerini..
Daha önce başka takımda yarışmışmıydın canım?
2.takım kızları merhaba
eğer kabul ederseniz bende sizlere katılmak isterim kuralları okudum pazartesi cuma kilo bildirimi yaparım gün içinde 5 tane mesaj atarım diyet dışına çıkmam benide kabul edin
boyum 1.63 kilom 63 hedefim 55
Oyy maşallah yerim ben o minnoşuuuu
Doğum günü kutlu olsun canım nice yılları olsun inşallah
Amin gitsinlerhoşbulduk tatlım gitsin gitsin kilocuklarayperest
ozaman ilk menümü paylaşıyorum öğlen yemeğim yarım tabak ıspanak yemeği,2 kaşık yoğurt pulbiber nane karıştırdım ve çok az marul salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?