- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
yenilik heycanıma verinAmin gitsinler
Cabım menü paylaşımını günü bitirdikten sonra yapıyoruz.
Sabah öğle akşam ve aralar şeklinde paylaşıyoruz.
Listenin sonunada kaç litre su içtiğimizi ve yaptığımız sporu paylaşıyoruz
Ne demek canım tamamdır su içmeyi ihmal elme 3 litreyenilik heycanıma verin
akşam yapıyorum ozaman paylaşımı çok teşekkürler bilgilendirme için
Öğle menü güzelmiş gerçekten..hoşbulduk tatlım gitsin gitsin kilocuklarayperest
ozaman ilk menümü paylaşıyorum öğlen yemeğim yarım tabak ıspanak yemeği,2 kaşık yoğurt pulbiber nane karıştırdım ve çok az marul salatası
Sen napıyosun canım.. Detoks mu yapıyosun bugün..Ne demek canım tamamdır su içmeyi ihmal elme 3 litre
detoks olarak sabahları maydonoz kürü yapıyorum yoğurtun içine pul biber katma amacım metobalizma daha kuvvetli çalıştırsın diye kaptanımÖğle menü güzelmiş gerçekten..
Menülerini tam paylaşırsan yorumumuz daha sağlıklı olur tatlım..
merhaba ben bugün katıldım aranıza beğenerek alınan kıyafetlerin içine girme hırsı sizin için büyük motivasyon kaynağı olabilir hayırlı uğurlu olsunKızlar bugün M beden deri mont aldım, fermuar tam kapanıyor cok pay yok kollar da tam oturuyor, benim hedefim olsun en kısa zamanda mont uzerımde daha iyi dursun...
Yoo az yemeye çalışıyorumSen napıyosun canım.. Detoks mu yapıyosun bugün..
Kızlar bugün M beden deri mont aldım, fermuar tam kapanıyor cok pay yok kollar da tam oturuyor, benim hedefim olsun en kısa zamanda mont uzerımde daha iyi dursun...
Tamam canım. Moral bozmak yok..
Yeni baştan temiz bi sayfa açıyosun..
Şu an zaten listeye giremezsin.. Ayrıldığın kiloya geldiğin zaman listede olursun tatlım..
hoşbulduk tatlım gitsin gitsin kilocuklarayperest
ozaman ilk menümü paylaşıyorum öğlen yemeğim yarım tabak ıspanak yemeği,2 kaşık yoğurt pulbiber nane karıştırdım ve çok az marul salatası
Kızlar bugün M beden deri mont aldım, fermuar tam kapanıyor cok pay yok kollar da tam oturuyor, benim hedefim olsun en kısa zamanda mont uzerımde daha iyi dursun...
Canım seni çok iyi anlıyorum bende geçen yıl 15 kilo verdim 2_3 ay da ama sonra diyeti bozdum 6 ay da hepsini geri aldım önemli olan karar verip tekrardan hepsini vermekMoralim çok bozuldu.
Ama sizinle toparlıyacağım inşallah.
Çünkü kollarım falan genişledi moralim bozuldu. Dur diyeceğim. Giyebildiğim kıyafetim kalmadı.
Menüler akşam kuzu.
Süperrrr.
Darısı bize kuzum.
Hoşgeldin canım bende yeniyim 2 hafta oldu yalnız değilsinyenilik heycanıma verin
akşam yapıyorum ozaman paylaşımı çok teşekkürler bilgilendirme için
Kaptanim bugün nasılsın düzeldi miÖğle menü güzelmiş gerçekten..
Menülerini tam paylaşırsan yorumumuz daha sağlıklı olur tatlım..
hoşbulduk canım yalnız olmadığıma sevindimHoşgeldin canım bende yeniyim 2 hafta oldu yalnız değilsin
afiyet olsun canım saat 10daki yemeğin biraz fazla olmuş ama erken yemişsin gitmiştir zaten o :)08.30
1 türk kahvesi
10.00
Yarım pide
4 minicik pizza
1 minik dilim börek
15.00
1 küçük kase makarna salatası
4 patates topu (ceviz kadar her biri)
2 irmikli top
3 kurabiye
3.5 lt su
3 kez leslie 1 mile express (2 si sabah 1 i 15 te yediklerimden sonra)
1.5 saat ütü :)
Aslında ben 16 gibi 2 tane kurabiye yemeyi planlıyodum ama saldırmış bulundumdünden kalan yiyecekler dolu hep evde
İnşallah erken yeyişim bugünü kurtarır..
baklava ve karpuz aynı anda çok olmuş sanki ikisinin de şeker oranı çok fazla çünkü onun dışında güzel canım afiyet olsun :)Selam canlarım ben geldim
Dünkü menüm
Sabah: 2 dilim tbden peynirli tost, 1 domates biraz zeytin
Ara: 1 dibek kahvesi, çay
Öğlen: 1 kase patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 muz
Akşam: 3-4 dilim fırın palamut salata
Ara: 1 baklava ve 4-5 dilim karpuz
Ara: kahve soda
hoşgeldin canım :)2.takım kızları merhaba
eğer kabul ederseniz bende sizlere katılmak isterim kuralları okudum pazartesi cuma kilo bildirimi yaparım gün içinde 5 tane mesaj atarım diyet dışına çıkmam benide kabul edin
boyum 1.63 kilom 63 hedefim 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?