Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yenilik heycanıma verin
akşam yapıyorum ozaman paylaşımı çok teşekkürler bilgilendirme için

Öğle menü güzelmiş gerçekten..
Menülerini tam paylaşırsan yorumumuz daha sağlıklı olur tatlım..

Selam canlarım ben geldim
Dünkü menüm

Sabah: 2 dilim tbden peynirli tost, 1 domates biraz zeytin
Ara: 1 dibek kahvesi, çay
Öğlen: 1 kase patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 muz
Akşam: 3-4 dilim fırın palamut salata
Ara: 1 baklava ve 4-5 dilim karpuz
Ara: kahve soda

Öğle menü güzelmiş gerçekten..
Menülerini tam paylaşırsan yorumumuz daha sağlıklı olur tatlım..
detoks olarak sabahları maydonoz kürü yapıyorum yoğurtun içine pul biber katma amacım metobalizma daha kuvvetli çalıştırsın diye kaptanım akşam menümü suyumu sporumu hepsini paylaşıcam

Kızlar bugün M beden deri mont aldım, fermuar tam kapanıyor cok pay yok kollar da tam oturuyor, benim hedefim olsun en kısa zamanda mont uzerımde daha iyi dursun...
merhaba ben bugün katıldım aranıza beğenerek alınan kıyafetlerin içine girme hırsı sizin için büyük motivasyon kaynağı olabilir hayırlı uğurlu olsun

Sen napıyosun canım.. Detoks mu yapıyosun bugün..
Yoo az yemeye çalışıyorum
Kızlar bugün M beden deri mont aldım, fermuar tam kapanıyor cok pay yok kollar da tam oturuyor, benim hedefim olsun en kısa zamanda mont uzerımde daha iyi dursun...

Süper canım bende bazı kıyafetlerime sığıyorum ama dedipin gibi duruşunu beğenmiyorum.. daha iyi dursun diye devam

Tamam canım. Moral bozmak yok..
Yeni baştan temiz bi sayfa açıyosun..
Şu an zaten listeye giremezsin.. Ayrıldığın kiloya geldiğin zaman listede olursun tatlım..

Moralim çok bozuldu.
Ama sizinle toparlıyacağım inşallah.
Çünkü kollarım falan genişledi moralim bozuldu. Dur diyeceğim. Giyebildiğim kıyafetim kalmadı.

Menüler akşam kuzu.

Süperrrr.
Darısı bize kuzum.

Canım seni çok iyi anlıyorum bende geçen yıl 15 kilo verdim 2_3 ay da ama sonra diyeti bozdum 6 ay da hepsini geri aldım önemli olan karar verip tekrardan hepsini vermek

Rahatsızlığin gecti mı yani demek istedim bir matematikçi olarak yazmayı hiç bilmiyorum

08.30
1 türk kahvesi

10.00
Yarım pide
4 minicik pizza
1 minik dilim börek

15.00
1 küçük kase makarna salatası
4 patates topu (ceviz kadar her biri)
2 irmikli top
3 kurabiye

3.5 lt su
3 kez leslie 1 mile express (2 si sabah 1 i 15 te yediklerimden sonra)
1.5 saat ütü :)

Aslında ben 16 gibi 2 tane kurabiye yemeyi planlıyodum ama saldırmış bulundum dünden kalan yiyecekler dolu hep evde
İnşallah erken yeyişim bugünü kurtarır..

afiyet olsun canım saat 10daki yemeğin biraz fazla olmuş ama erken yemişsin gitmiştir zaten o :)

baklava ve karpuz aynı anda çok olmuş sanki ikisinin de şeker oranı çok fazla çünkü onun dışında güzel canım afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…