Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ay onun tombik ayaklarını yesinler Allah analı babalı uzun ömürler versin canım

İyi akşamlar
Bugün yediklerimi buraya yazarsam beni kovalarsınız
Diyet falan yalan oldu
İşte bunlar hep regl

Benim bugünkü menüm
Sabah 6.30 da maydonoz kürü
8de 2 salatalik 1domates 1bardak Yeşilçay kahvalti
10.30da şekersiz sade nescafe ara öğün
12.30da öğlen yemegi ıspanak,yoğurt ve marul salatasi
15.00de şekersiz sade nescafe ara öğün
18.00de 3kofte 2kasik yoğurt aksam yemeği

40 dakika plates 110 tane squat
Su 4,5litre kadar ictim

Merhaba canım bencede fazla olmus hepsi kalorili yiyecekler erken yemen spor ve ütü belki birazcık kurtarmıştır :)

menüm
kahvaltı 08.00
1 peynirli tost

öğle 11.45
1 bol yeşillikli yağsız şinitzel dürüm
1 bardak ayran

akşam 19.30
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 adet sarma

1.5 lt su
2 saat yürüyüş
950 ml'den biraz az karışım (babamda denemek istedi beğenmedi yarım saattir bu ne ya diyo)

afiyet olsun canım çok güzel menü 4.5 lt su içinde tebrik ederim :)

İyi akşamlar
Diyet falan yalan oldu
İşte bunlar hep regl
!erhaba canım ben bugün katildim aramıza regl dönemind insan en sevmediği bile güze geliyor ama sonra vermesi daha zor unutmamak lazim bende yarin tahminen reglolcam evde çikolata tatlı ne varsa yiyesim varama yemicem :)

Menü n güzel canım yürüyüşde iyi ama suyu sevmiyorsun herhalde az geldi bana :)

Çarşamba Menü
Sabah 8.30
1 kk peynir
Domates
Salatslık
1 çay kaşığı yeşil domates reçeli.( denemek için tattım. Kayınvslidem yapmış )
2 dilim tb ekmeği

Öğlen 12.45
3 köz biber
1 haş yumurta
1 dilim tb ekmeğo
1 kase yoğurt

Ara 16.00
Şekersiz nescafe

Akşam 19.15
1 kase mercimek ćorbası
1 kase yoğurt
Salata

Ara 21.00
5 tsne hünnap ( ceviz gibi elma tadında küçük meyve)

2 litre su
Kızlar spor yapamadım.

İyi geceler kızlar nasılsınız? Sizleri özledim valla kaç gündür rahat rahat yazamıyorum hem bedenen hem de zihnen o kadar Yorgunum ki anlatamam Ama Bugünlerimize de hamdü senalar olsun Bu iki gündür biraz yorgunluk ve bunalmışlığın etkisiyle yedim açıkçası hele bugün ama napayım ihtiyacım vardı gerçekten Şu an hemen kendimi üzerinde bulunduğum kanepeye atasım derin bir uykuya dalasım geliyor ama ah şu kk sevgisi Sizlerle hasret gidermek daha önemli sonuçta burası da bizim ailemiz
Ya maşallah kuzum Ya ne tatlı ponçik bişey bu Rabbim nazarlardan saklasın yazıyı da çok beğendim sen mi düşündün? Çok anlamlı olmuş

Bildirimsiz ayrılmıştım.
Ayrılırken 85.5 kg idim đimdi 93.4 kg.
İşler fena bende.
Olsun kuzum bende çok hızlı alıyorum seni çok iyi anlıyorum ama hepsi gidicek inş :)
Hoşgeldin canım burda çok güzel kilolar vereceksin inş

Baklava dışında güzel canım afiyet olsun :)

Kızlar bugün M beden deri mont aldım, fermuar tam kapanıyor cok pay yok kollar da tam oturuyor, benim hedefim olsun en kısa zamanda mont uzerımde daha iyi dursun...
Bence bu yıl üzerinden dökülecek o mont seneye s beden almak zorunda kalacaksın inş:)
Canım seni çok iyi anlıyorum bende geçen yıl 15 kilo verdim 2_3 ay da ama sonra diyeti bozdum 6 ay da hepsini geri aldım önemli olan karar verip tekrardan hepsini vermek
Takım rekoru bende kimseye vermem 1 haftada 5 kilo aldım gülsem mi ağlasam mı

Menünü es geçiyorum kuzu nasıl olsa yarın düzelecek :)

Çok iddialı menü afiyet olsun canım sabaha yumurta eklesen sanki hem daha doyurucu olur hem de daha sağlıklı :)

Güzel olmuş canım afiyet olsun adamcağız gününü tuvalette geçirmedi inş bünyesi de alışık değildir bizim gibi

Canım seni çok iyi anlıyorum bende geçen yıl 15 kilo verdim 2_3 ay da ama sonra diyeti bozdum 6 ay da hepsini geri aldım önemli olan karar verip tekrardan hepsini vermek

Ahhh sorma.
Ama bu sefer az da versem buradan gitmeyeceğim. Yaza kadar biraz versem çok mutlu olacağim.

Hoşgeldin canım bende yeniyim 2 hafta oldu yalnız değilsin

Yalnız değilsiniz bende yeni sayılırım
Adım elif. 37 yaşında 2 çocuk anası balık etli bir hatunum.

Anamm anammm kız nrler yedin
Azıcık buraya yazsydın dur derdik sana biz. Olmamış.

İyi akşamlar
Diyet falan yalan oldu
İşte bunlar hep regl

Yaz yaz da görelim.

Gayet güzel menü.
Afiyet olsun.

Güzel menü afiyet olsun.

!erhaba canım ben bugün katildim aramıza regl dönemind insan en sevmediği bile güze geliyor ama sonra vermesi daha zor unutmamak lazim bende yarin tahminen reglolcam evde çikolata tatlı ne varsa yiyesim varama yemicem :)

Ahhh bende regl brkleyenlerdenim.
Gelse de rahatlasam.

Canım menün çok güzel olmuş afiyet olsun yeşil domates reçeli nasıl bir şey ? Şekerli mi çok merak ettim

Ahhh kuzum kolay gelsin.
Vereceģim zerenom sizinle..

Canım menün çok güzel olmuş afiyet olsun yeşil domates reçeli nasıl bir şey ? Şekerli mi çok merak ettim
Domatesleri dilim dilim doğramış kayınvalidem kirece yatırmış. Onlar sertleşmiş. Sonra da kaynatmış. Şekerli bildiğin reçel . Ama kıtır kıtır çok güzel olmuş da yapması çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…