Ay onun tombik ayaklarını yesinlerHerkese günaydınlar
Kızlar giremedim 2 gündür inanın su içmeye vaktim yoktu :)
Kızımın doğum günüydü dün. Yapıp yapmama konusunda çok kararsızdım bdv ye konu bile açmıştım
Son ana kadar yapmayacaktık eşim ben kızım dışarda kutlayacaktık. P.tesi günü sabah ani kararla yapmaya karar verdik ve herşeyi yetiştirdim. Daha güzel olsun isterdim ama iyi oldu yinede :)
Çok yorgunum anlatamam :)
P.tesi hazırlamaktan hiç bişey yemedim sayılır. Ama dün tabi yedim baya bi. Bu sabah tartılmıcam. Yarın tartılcam moral bozmak istemiyorum.
Buda benim dombili prensesim
Eki Görüntüle 2049475
Eki Görüntüle 2049477
afiyet olsun canım saat 10daki yemeğin biraz fazla olmuş ama erken yemişsin gitmiştir zaten o :)
Ay onun tombik ayaklarını yesinlerAllah analı babalı uzun ömürler versin canım
Hosbulduk canim :)hoşgeldin canım :)
Merhaba canım bencede fazla olmus hepsi kalorili yiyecekler erken yemen spor ve ütü belki birazcık kurtarmıştır :)08.30
1 türk kahvesi
10.00
Yarım pide
4 minicik pizza
1 minik dilim börek
15.00
1 küçük kase makarna salatası
4 patates topu (ceviz kadar her biri)
2 irmikli top
3 kurabiye
3.5 lt su
3 kez leslie 1 mile express (2 si sabah 1 i 15 te yediklerimden sonra)
1.5 saat ütü :)
Aslında ben 16 gibi 2 tane kurabiye yemeyi planlıyodum ama saldırmış bulundumdünden kalan yiyecekler dolu hep evde
İnşallah erken yeyişim bugünü kurtarır..
afiyet olsun canım çok güzel menü 4.5 lt su içinde tebrik ederim :)Benim bugünkü menüm
Sabah 6.30 da maydonoz kürü
8de 2 salatalik 1domates 1bardak Yeşilçay kahvalti
10.30da şekersiz sade nescafe ara öğün
12.30da öğlen yemegi ıspanak,yoğurt ve marul salatasi
15.00de şekersiz sade nescafe ara öğün
18.00de 3kofte 2kasik yoğurt aksam yemeği
40 dakika plates 110 tane squat
Su 4,5litre kadar ictim
!erhaba canım ben bugün katildim aramıza regl dönemind insan en sevmediği bile güze geliyor ama sonra vermesi daha zor unutmamak lazim bende yarin tahminen reglolcam evde çikolata tatlı ne varsa yiyesim varama yemicem :)İyi akşamlar
Bugün yediklerimi buraya yazarsam beni kovalarsınız
Diyet falan yalan oldu
İşte bunlar hep regl
Menü n güzel canım yürüyüşde iyi ama suyu sevmiyorsun herhalde az geldi bana :)menüm
kahvaltı 08.00
1 peynirli tost
öğle 11.45
1 bol yeşillikli yağsız şinitzel dürüm
1 bardak ayran
akşam 19.30
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 adet sarma
1.5 lt su
2 saat yürüyüş
950 ml'den biraz az karışım (babamda denemek istedi beğenmedi yarım saattir bu ne ya diyo)
Teşekkürler canimm suyu seviyorum diyet de olmasamda içerim yaz kış :)afiyet olsun canım çok güzel menü 4.5 lt su içinde tebrik ederim :)
Ya maşallah kuzum Ya ne tatlı ponçik bişey bu Rabbim nazarlardan saklasın yazıyı da çok beğendim sen mi düşündün? Çok anlamlı olmuşHerkese günaydınlar
Kızlar giremedim 2 gündür inanın su içmeye vaktim yoktu :)
Kızımın doğum günüydü dün. Yapıp yapmama konusunda çok kararsızdım bdv ye konu bile açmıştım
Son ana kadar yapmayacaktık eşim ben kızım dışarda kutlayacaktık. P.tesi günü sabah ani kararla yapmaya karar verdik ve herşeyi yetiştirdim. Daha güzel olsun isterdim ama iyi oldu yinede :)
Çok yorgunum anlatamam :)
P.tesi hazırlamaktan hiç bişey yemedim sayılır. Ama dün tabi yedim baya bi. Bu sabah tartılmıcam. Yarın tartılcam moral bozmak istemiyorum.
Buda benim dombili prensesim
Eki Görüntüle 2049475
Eki Görüntüle 2049477
Olsun kuzum bende çok hızlı alıyorum seni çok iyi anlıyorum ama hepsi gidicek inş :)Bildirimsiz ayrılmıştım.
Ayrılırken 85.5 kg idim đimdi 93.4 kg.
İşler fena bende.
Hoşgeldin canım burda çok güzel kilolar vereceksin inş2.takım kızları merhaba
eğer kabul ederseniz bende sizlere katılmak isterim kuralları okudum pazartesi cuma kilo bildirimi yaparım gün içinde 5 tane mesaj atarım diyet dışına çıkmam benide kabul edin
boyum 1.63 kilom 63 hedefim 55
Baklava dışında güzel canım afiyet olsun :)Selam canlarım ben geldim
Dünkü menüm
Sabah: 2 dilim tbden peynirli tost, 1 domates biraz zeytin
Ara: 1 dibek kahvesi, çay
Öğlen: 1 kase patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 muz
Akşam: 3-4 dilim fırın palamut salata
Ara: 1 baklava ve 4-5 dilim karpuz
Ara: kahve soda
Bence bu yıl üzerinden dökülecek o mont seneye s beden almak zorunda kalacaksın inş:)Kızlar bugün M beden deri mont aldım, fermuar tam kapanıyor cok pay yok kollar da tam oturuyor, benim hedefim olsun en kısa zamanda mont uzerımde daha iyi dursun...
Takım rekoru bende kimseye vermemCanım seni çok iyi anlıyorum bende geçen yıl 15 kilo verdim 2_3 ay da ama sonra diyeti bozdum 6 ay da hepsini geri aldım önemli olan karar verip tekrardan hepsini vermek
Menünü es geçiyorum kuzu nasıl olsa yarın düzelecek :)08.30
1 türk kahvesi
10.00
Yarım pide
4 minicik pizza
1 minik dilim börek
15.00
2 irmikli top
3 kurabiye
3.5 lt su
Aslında ben 16 gibi 2 tane kurabiye yemeyi planlıyodum ama saldırmış bulundumdünden kalan yiyecekler dolu hep evde
Çok iddialı menü afiyet olsun canım sabaha yumurta eklesen sanki hem daha doyurucu olur hem de daha sağlıklı :)Benim bugünkü menüm
Su 4,5litre kadar ictim
Güzel olmuş canım afiyet olsun adamcağız gününü tuvalette geçirmedi inş bünyesi de alışık değildir bizim gibimenüm
kahvaltı 08.00
1 peynirli tost
öğle 11.45
1 bardak ayran
akşam 19.30
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 adet sarma
1.5 lt su
2 saat yürüyüş
950 ml'den biraz az karışım (babamda denemek istedi beğenmedi yarım saattir bu ne ya diyo)
sabahtan akşama kadar dersteydim pek içemedim bide dersi bırakıp lavaboya gidemiyorum çekiniyorum biraz o konudaMenü n güzel canım yürüyüşde iyi ama suyu sevmiyorsun herhalde az geldi bana :)
Canım seni çok iyi anlıyorum bende geçen yıl 15 kilo verdim 2_3 ay da ama sonra diyeti bozdum 6 ay da hepsini geri aldım önemli olan karar verip tekrardan hepsini vermek
Hoşgeldin canım bende yeniyim 2 hafta oldu yalnız değilsin
08.30
1 türk kahvesi
10.00
Yarım pide
4 minicik pizza
1 minik dilim börek
15.00
2 irmikli top
3 kurabiye
3.5 lt su
İyi akşamlar
Bugün yediklerimi buraya yazarsam beni kovalarsınız
Diyet falan yalan oldu
İşte bunlar hep regl
Benim bugünkü menüm
Su 4,5litre kadar ictim
menüm
kahvaltı 08.00
1 peynirli tost
öğle 11.45
1 bardak ayran
akşam 19.30
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 adet sarma
1.5 lt su
2 saat yürüyüş
!erhaba canım ben bugün katildim aramıza regl dönemind insan en sevmediği bile güze geliyor ama sonra vermesi daha zor unutmamak lazim bende yarin tahminen reglolcam evde çikolata tatlı ne varsa yiyesim varama yemicem :)
Yok yeni içti gece anlarım artıkGüzel olmuş canım afiyet olsun adamcağız gününü tuvalette geçirmedi inş bünyesi de alışık değildir bizim gibi
Canım menün çok güzel olmuş afiyet olsun yeşil domates reçeli nasıl bir şey ? Şekerli mi çok merak ettimÇarşamba Menü
Sabah 8.30
1 kk peynir
Domates
Salatslık
1 çay kaşığı yeşil domates reçeli.( denemek için tattım. Kayınvslidem yapmış )
2 dilim tb ekmeği
Öğlen 12.45
3 köz biber
1 haş yumurta
1 dilim tb ekmeğo
1 kase yoğurt
Ara 16.00
Şekersiz nescafe
Akşam 19.15
1 kase mercimek ćorbası
1 kase yoğurt
Salata
Ara 21.00
5 tsne hünnap ( ceviz gibi elma tadında küçük meyve)
2 litre su
Kızlar spor yapamadım.
İyi geceler kızlar nasılsınız? Sizleri özledim valla kaç gündür rahat rahat yazamıyorum hem bedenen hem de zihnen o kadar Yorgunum ki anlatamamAma Bugünlerimize de hamdü senalar olsun Bu iki gündür biraz yorgunluk ve bunalmışlığın etkisiyle yedim açıkçası hele bugün ama napayım ihtiyacım vardı gerçekten Şu an hemen kendimi üzerinde bulunduğum kanepeye atasım derin bir uykuya dalasım geliyor ama ah şu kk sevgisi Sizlerle hasret gidermek daha önemli sonuçta burası da bizim ailemiz
Ya maşallah kuzum Ya ne tatlı ponçik bişey bu Rabbim nazarlardan saklasın yazıyı da çok beğendim sen mi düşündün? Çok anlamlı olmuş
Olsun kuzum bende çok hızlı alıyorum seni çok iyi anlıyorum ama hepsi gidicek inş :)
Hoşgeldin canım burda çok güzel kilolar vereceksin inş
Baklava dışında güzel canım afiyet olsun :)
Bence bu yıl üzerinden dökülecek o mont seneye s beden almak zorunda kalacaksın inş:)
Takım rekoru bende kimseye vermem1 haftada 5 kilo aldım gülsem mi ağlasam mı
Menünü es geçiyorum kuzu nasıl olsa yarın düzelecek :)
Çok iddialı menü afiyet olsun canım sabaha yumurta eklesen sanki hem daha doyurucu olur hem de daha sağlıklı :)
Güzel olmuş canım afiyet olsun adamcağız gününü tuvalette geçirmedi inş bünyesi de alışık değildir bizim gibi
Domatesleri dilim dilim doğramış kayınvalidem kirece yatırmış. Onlar sertleşmiş. Sonra da kaynatmış. Şekerli bildiğin reçel . Ama kıtır kıtır çok güzel olmuş da yapması çok zorCanım menün çok güzel olmuş afiyet olsun yeşil domates reçeli nasıl bir şey ? Şekerli mi çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?