Sağol canım daha iyiyim.Ellssa kaptanım geçmiş olsun nasıl oldun?
Oo süper olucak o mont sana eminim canım.. Hayırlı olsun..Kızlar bugün M beden deri mont aldım, fermuar tam kapanıyor cok pay yok kollar da tam oturuyor, benim hedefim olsun en kısa zamanda mont uzerımde daha iyi dursun...
Aa sen de maydanoz kürü yapıyosun öylemi..detoks olarak sabahları maydonoz kürü yapıyorum yoğurtun içine pul biber katma amacım metobalizma daha kuvvetli çalıştırsın diye kaptanımakşam menümü suyumu sporumu hepsini paylaşıcam
Kaptanim bugün nasılsın düzeldi mi
Sağol canım iyiyim şükür.Rahatsızlığin gecti mı yani demek istedim bir matematikçi olarak yazmayı hiç bilmiyorum
Nasılda özenli bi menü olmuş.. Harikasın..Benim bugünkü menüm
Sabah 6.30 da maydonoz kürü
8de 2 salatalik 1domates 1bardak Yeşilçay kahvalti
10.30da şekersiz sade nescafe ara öğün
12.30da öğlen yemegi ıspanak,yoğurt ve marul salatasi
15.00de şekersiz sade nescafe ara öğün
18.00de 3kofte 2kasik yoğurt aksam yemeği
40 dakika plates 110 tane squat
Su 4,5litre kadar ictim
Babana çok güldüm.menüm
kahvaltı 08.00
1 peynirli tost
öğle 11.45
1 bol yeşillikli yağsız şinitzel dürüm
1 bardak ayran
akşam 19.30
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 adet sarma
1.5 lt su
2 saat yürüyüş
950 ml'den biraz az karışım (babamda denemek istedi beğenmedi yarım saattir bu ne ya diyo)
Akşam 9 da yenen hariç menü güzel canımÇarşamba Menü
Sabah 8.30
1 kk peynir
Domates
Salatslık
1 çay kaşığı yeşil domates reçeli.( denemek için tattım. Kayınvslidem yapmış )
2 dilim tb ekmeği
Öğlen 12.45
3 köz biber
1 haş yumurta
1 dilim tb ekmeğo
1 kase yoğurt
Ara 16.00
Şekersiz nescafe
Akşam 19.15
1 kase mercimek ćorbası
1 kase yoğurt
Salata
Ara 21.00
5 tsne hünnap ( ceviz gibi elma tadında küçük meyve)
2 litre su
Kızlar spor yapamadım.
Amiin inşallah canım..günaydın kızlar yorumlar için çok teşekkürler hepimiz verelim inşallah fazlalıklarımızı hepimize kaçamaksız güzel bir gün olsun
Akşam 9 da yenen hariç menü güzel canım
Günaydın kızlar..
günaydın..
süt iznim bitti eve geç gidiyorum evdeki tüm zamanımı oğlumla geciriyorum.
iş inanılmaz yoğun işte de fırsat bulamıyorum beni bu hafta idare edin lütfen.
haftaya bir sistem oturtmuş olurum.
çoook düzensiz yiyorum. mesela dün sabah sütlü neskafe 2 finger bisküvi yedim akşam 9 da kıymalı pide yedim arada ki sürede su içmeye bile fırsatım olmadı yoğunluktan.
Günaydın canlarım saat 6 dan beri kendime gelmeye çalışıyorumnasılsınız?? Seviliyorsunuz
Valla harikasın böyle devam edersen çok güzel kilolar verirsinBenim bugünkü menüm
Sabah 6.30 da maydonoz kürü
8de 2 salatalik 1domates 1bardak Yeşilçay kahvalti
10.30da şekersiz sade nescafe ara öğün
12.30da öğlen yemegi ıspanak,yoğurt ve marul salatasi
15.00de şekersiz sade nescafe ara öğün
18.00de 3kofte 2kasik yoğurt aksam yemeği
40 dakika plates 110 tane squat
Su 4,5litre kadar ictim
İyi geceler kızlar nasılsınız? Sizleri özledim valla kaç gündür rahat rahat yazamıyorum hem bedenen hem de zihnen o kadar Yorgunum ki anlatamamAma Bugünlerimize de hamdü senalar olsun Bu iki gündür biraz yorgunluk ve bunalmışlığın etkisiyle yedim açıkçası hele bugün ama napayım ihtiyacım vardı gerçekten Şu an hemen kendimi üzerinde bulunduğum kanepeye atasım derin bir uykuya dalasım geliyor ama ah şu kk sevgisi Sizlerle hasret gidermek daha önemli sonuçta burası da bizim ailemiz
Ya maşallah kuzum Ya ne tatlı ponçik bişey bu Rabbim nazarlardan saklasın yazıyı da çok beğendim sen mi düşündün? Çok anlamlı olmuş
Olsun kuzum bende çok hızlı alıyorum seni çok iyi anlıyorum ama hepsi gidicek inş :)
Hoşgeldin canım burda çok güzel kilolar vereceksin inş
Baklava dışında güzel canım afiyet olsun :)
Bence bu yıl üzerinden dökülecek o mont seneye s beden almak zorunda kalacaksın inş:)
Takım rekoru bende kimseye vermem1 haftada 5 kilo aldım gülsem mi ağlasam mı
Menünü es geçiyorum kuzu nasıl olsa yarın düzelecek :)
Çok iddialı menü afiyet olsun canım sabaha yumurta eklesen sanki hem daha doyurucu olur hem de daha sağlıklı :)
Güzel olmuş canım afiyet olsun adamcağız gününü tuvalette geçirmedi inş bünyesi de alışık değildir bizim gibi
ohh ne güzel canım benim şuan için düşündüğüm hedef kilomBu sabah 54.9 geldim çok şüküraldıklarım gitmiş heralde. Yarına da güzel bi eksi görürüm inş bugün daha dikkatli olalım
Kuzu yarın artı kilo ile gelirsen bozuşuruz.. Bunu düşün yerkengünaydın..
süt iznim bitti eve geç gidiyorum evdeki tüm zamanımı oğlumla geciriyorum.
iş inanılmaz yoğun işte de fırsat bulamıyorum beni bu hafta idare edin lütfen.
haftaya bir sistem oturtmuş olurum.
çoook düzensiz yiyorum. mesela dün sabah sütlü neskafe 2 finger bisküvi yedim akşam 9 da kıymalı pide yedim arada ki sürede su içmeye bile fırsatım olmadı yoğunluktan.
artı gelmem ama giden kilo sağlıksız gidecek derdim oo neyse bu hafta geçiş dönemi oldu haftaya dzen oturur kaptanım merak etme :)Kuzu yarın artı kilo ile gelirsen bozuşuruz.. Bunu düşün yerken
Ben memnun değilim valla daha incelcemohh ne güzel canım benim şuan için düşündüğüm hedef kilombende geçiğimiz cumadan beri 63 geliyorum çok sıkıldım hiç gitmemesinden acaba 2 günlük pirinç lapası denesemmi diye düşünüyorum internetten araştırdığım kadarıyla regl döneminde yapılıyormuş bende bugün yarın olmak üzereyim
Bugün günlerden ishal günü.. Yine yeni yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?