Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kolay gelsin canım zor bir durum.
Allah kolaylık versin.

Süper canım.
Darısı bize.
Benim de bekleyen 4 - 5 pantolonum var. Çok severek aldığım. Onları giymek hedefim.

Takımda herkes hasta ya geçmiş olsun cümleten Rabbim şifa versin
Sagol bebeğim havalardan hep
Bol karbonhidrat olmuş ben kizamamki sana
ben de maydanoz yağını aldım. yarın başlayacağım. nasıl yapıyonuz?
Sonunda profil foto koymussun
Hayırlı olsun canım
Ben begendim
Şırnakta bir ilçedeyiz sular hep sıkıntı burda depolardan kullanıldığı için bitiveriyor.
Kıyamam ya inşallah herşey yoluna girer

ödevim için araştırma yapmam lazımdı saat 1de çıktım 4e doğru geldim eve
Bende yarin sabahtan kalkip kosmayi hayal ediyorum ama umarim hayaller gerçek olur...

Kolay gelsin canım zor bir durum.
Allah kolaylık versin.

Süper canım.
Darısı bize.
Benim de bekleyen 4 - 5 pantolonum var. Çok severek aldığım. Onları giymek hedefim.
Walla hissiyat harika tatlim... umarim sende giyersin kuzum...

Saol canım salça çok seviyorum biber domates karıştırdım ceviz ve kekik ekledim çok hoş oldu kahvaltı için bitirdim ama :) tarifini deniycem en kısa zamanda biraz dikkatli beslenmem lazım inş vereyim bir an önce çok saol canım moral verdin

Zereno afiyet olsun canısı
Ehe ehe

Akşam erişte yedim bitirdim tabak salatayla karıştırdım hastayım ve beslenmem gerek
Emziriyorum
En azindan tatlı yemedim
Yiyen utansın
çatliycam

Ayy benimde bir tane yeni bir pantolonum var büyük geliyor internete koyacagim satacagim ben...evde tutmayacagim büyük kiyafetleri....
Çok güzel bir duygu dimi
Iyi yapmissin tatlim , hem emziriyirsun ve bugunde az yemistin afiyet olsun tatlim...
Sağol bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…