Afiyet olsunnn :)
Burda da su kesintisi problemimiz var. Sürekli olur olmadık zamanda kesiliyor bazen bütün gün gelmiyor. Evde spor yapmayı da bıraktım o yüzden iyice. İşin ucunda spordan sonra duş alamadan insan içine karışmak da varayrıca alerjik bir duruma neden oluyor hemen duş almazsam. Bugün öğleden beri suyumuz yok
Bayanlar gene ben ....
Gecen sene kisin bir esofman takımı almistim kendime heves heves ama icine girememistim yani girmistim de fazla ic doldurulmus dolma gibi olmuştum...
Su an uzerimde ne var bilin bakalim esofman takımı... ay ne mutluyum sanki cindy crawford um anam nasil salim salim saliniyorum evin salonunda....
Takımda herkes hasta ya geçmiş olsun cümletenRabbim şifa versin[/QUOTE
Saolasın kuzum.
UYANINCA(10.10)
Cevizli su
KAHVALTI(10.30)
2 dilim tb ekmek (salçalı)
3-4 dilim peynir
Domates, salatalık
1 bardak sade nescafe
AKŞAM(17.00)
1 dilim tatlı 1 dilim tuzlu kek
1 dilim börek
Yarım simit
2 çikolatalı top
Yarımdan az fazla lahmacun
KİLO: 84,9
CUMA HEDEF:80,9
SPOR: 1 mile jessica Walk+ 90gündedevribody 2.hafta
ÇAY: 1 biberiye, 1 papatya
SU: 3 lt
Ya olmadı menüm Yaanneanneme gittik herkes bişeyler yapıp getirince sonuç bu oldu :/ şu an açım ama daha sağlıklı şeyler yesem çok daha iyi olurdu yarın daha iyi olacak inş
Zerenom olmamış bu.
Yarın toparla kuzum.
Sagol bebeğim havalardan hepTakımda herkes hasta ya geçmiş olsun cümletenRabbim şifa versin
Bol karbonhidrat olmuş ben kizamamki sanaUYANINCA(10.10)
Cevizli su
KAHVALTI(10.30)
2 dilim tb ekmek (salçalı)
3-4 dilim peynir
Domates, salatalık
1 bardak sade nescafe
AKŞAM(17.00)
1 dilim tatlı 1 dilim tuzlu kek
1 dilim börek
Yarım simit
2 çikolatalı top
Yarımdan az fazla lahmacun
KİLO: 84,9
CUMA HEDEF:80,9
SPOR: 1 mile jessica Walk+ 90gündedevribody 2.hafta
ÇAY: 1 biberiye, 1 papatya
SU: 3 lt
Ya olmadı menüm Yaanneanneme gittik herkes bişeyler yapıp getirince sonuç bu oldu :/ şu an açım ama daha sağlıklı şeyler yesem çok daha iyi olurdu yarın daha iyi olacak inş
Sonunda profil foto koymussunben de maydanoz yağını aldım. yarın başlayacağım. nasıl yapıyonuz?
Ben begendimmenüm
kahvaltı 11.30
domates
salatalık
peynir
2 çatal reçel
3 dilim ekmek
ara 14.00
az üzüm
akşam 19.00
4 kaşık kuru fasulye
3 küçük biber dolması
1 ekmek
1 porsiyon kavun
ara 21.00
biraz üzüm
1.5 lt su
2 saat 10 dk yürüyüş
Kıyamam ya inşallah herşey yoluna girerŞırnakta bir ilçedeyizsular hep sıkıntı burda depolardan kullanıldığı için bitiveriyor.
Bende yarin sabahtan kalkip kosmayi hayal ediyorum ama umarim hayaller gerçek olur...ödevim için araştırma yapmam lazımdı saat 1de çıktım 4e doğru geldim eve
Walla hissiyat harika tatlim... umarim sende giyersin kuzum...Kolay gelsin canım zor bir durum.
Allah kolaylık versin.
Süper canım.
Darısı bize.
Benim de bekleyen 4 - 5 pantolonum var. Çok severek aldığım. Onları giymek hedefim.
Bende içine girmek istediğim pantolonu dolaba asmistim sonunda giydim ama bol geldi ablama verdimBende yarin sabahtan kalkip kosmayi hayal ediyorum ama umarim hayaller gerçek olur...
Walla hissiyat harika tatlim... umarim sende giyersin kuzum...
Ayy benimde bir tane yeni bir pantolonum var büyük geliyor internete koyacagim satacagim ben...evde tutmayacagim büyük kiyafetleri....Bende içine girmek istediğim pantolonu dolaba asmistim sonunda giydim ama bol geldi ablama verdim
Iyi yapmissin tatlim , hem emziriyirsun ve bugunde az yemistin afiyet olsun tatlim...Akşam erişte yedim bitirdim tabak salatayla karıştırdım hastayım ve beslenmem gerek
Emziriyorum
En azindan tatlı yemedim
Yiyen utansın
Saol canım salça çok seviyorum biber domates karıştırdım ceviz ve kekik ekledim çok hoş oldu kahvaltı için bitirdim ama :) tarifini deniycem en kısa zamanda biraz dikkatli beslenmem lazımSalcali ekmek odem yapmaz mi tatlim tuz varya o bakımdan...
Benim sana önerim az yagli domates corbasi ve kabak yemeği biri oglen biri akşam..
Kabaklari domatesleri soganlari kırmızı biberleri halka halka kes tatlim...bunlari sira ile dizele tatlım , 1 yemek kasigi da pirinci at(önceden islatilmis olsun) ekle cok az zeytinyagi kisik ateste pirincler pisinceye kadar pisir... ocaktan almaya 10 dak oncesi maydonoz yanina sarimsakli yogurt 1 dilim ekmek karnin doyuncaya kadar ye tatlim....
Verirsin tatlim o 5 kilo vucud ne yapacagini sasirmistir sen morelini bozma...
Gecmis olsun bu arada...
Ehe ehe
Akşam erişte yedim bitirdim tabak salatayla karıştırdım hastayım ve beslenmem gerek
Emziriyorum
En azindan tatlı yemedim
Yiyen utansın
AynenSonunda profil foto koymussun
Hayırlı olsun canım
Çok güzel bir duygu dimiAyy benimde bir tane yeni bir pantolonum var büyük geliyor internete koyacagim satacagim ben...evde tutmayacagim büyük kiyafetleri....
Sağol bebeğimIyi yapmissin tatlim , hem emziriyirsun ve bugunde az yemistin afiyet olsun tatlim...
Saol canım salça çok seviyorum biber domates karıştırdım ceviz ve kekik ekledim çok hoş oldu kahvaltı için bitirdim ama :) tarifini deniycem en kısa zamanda biraz dikkatli beslenmem lazıminş vereyim bir an önce çok saol canım moral verdin
Ehe ehe
çatliycam
Suan için süper ama nedense fit degilim gibi geliyor aylarca diyet yap spor yap derken psikolojim henüz alisamadi bedenimebe your selff sen nerelerdesin fit olmak nasıl gidiyor :)
o anca etraftan ''ayy sen ne kadar da çok zayıflamışsın, çok yakışmış'' lafını duyunca yerleşiyor psikolojiye sanırımSuan için süper ama nedense fit degilim gibi geliyor aylarca diyet yap spor yap derken psikolojim henüz alisamadi bedenime
Onu herkes söyledi artık diyen yok ondan galibao anca etraftan ''ayy sen ne kadar da çok zayıflamışsın, çok yakışmış'' lafını duyunca yerleşiyor psikolojiye sanırım
Olabilir o zaman sen kendine söyleOnu herkes söyledi artık diyen yok ondan galiba
Azmin zaferi ha bu da resimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?