Menü cok güzel...cuma: 1 dilim ek salata, zeytin peynir 1 br yeşilçay
ara: çay-kahve (teneffüslerde)
öğlen: 1 dilim ekmekten peynirli maydonozlu sandviç
ara: 2 incir
akşam: 1 kase menemen
ara: kahve soda
ara: form çay
cumartesi: 2 dilim ekmek, salata peynir zeytin az bal ve çay
öğlen (15: 00) : 3 parça ızgara sucuk 3 küçük dilim ekmek
ara: biraz karpuz sonrasında kahve-soda ve yeşilçay
Amin canım hersey senin elindekız sen çöp gibi olmuşsun ya maşallah ay darısı başımıza aminn
sporun da olsa daha iyi olurmuş canım ben de yapamadım bugun yapsam iyi olacak..
menun gayet iyi tatlım, bu arada hoşgeldin dedim mi ben sana bu ara aktif olamadım pek, ben perina yaşıtız gerçi benım 29 da son günlerim
Kolay gelsin canım yorma kendinikahvaltımı dolu dolu yaptım kızlar, öğlen yemedim ara yaptım, akşama köfte var ağır bi yemek olabılır henuz spora da fırsat bulamadım odama zor giriyorum evde her iş bende...
cuma: 1 dilim ek salata, zeytin peynir 1 br yeşilçay
ara: çay-kahve (teneffüslerde)
öğlen: 1 dilim ekmekten peynirli maydonozlu sandviç
ara: 2 incir
akşam: 1 kase menemen
ara: kahve soda
ara: form çay
cumartesi: 2 dilim ekmek, salata peynir zeytin az bal ve çay
öğlen (15: 00) : 3 parça ızgara sucuk 3 küçük dilim ekmek
ara: biraz karpuz sonrasında kahve-soda ve yeşilçay
Ah şu misafirlergecen hafta cuma cumartesi misafir gelince biraz kaçırmıştım ve düzenim bozulmuştu
cuma: 70,1 çıktım (korkunç)
cumartesi: 69,2 çıktım
demek ki ödem varmış sevindim bir de yarın tartılıcam..benim hala umudum var :)
Saol canım benimya kuzum sen yine mi birinci oldun maşallah ya yürekten kutluyorum seni
Oy kuzum kolay gelsin spor yapmış kadar oluyorsundur zatenkahvaltımı dolu dolu yaptım kızlar, öğlen yemedim ara yaptım, akşama köfte var ağır bi yemek olabılır henuz spora da fırsat bulamadım odama zor giriyorum evde her iş bende...
saolasın cnmMenü cok güzel...
kesinlikle bir kez başardım, o yüzden vücudum ekstra direniyor aynı yontemleri deniyorum bir de, ama olacak ne çok hata yapıyormuşum fark etmeden bile..Amin canım hersey senin elinde
saol fıstıgım işte idare ediyorum da kendıme spora vakit kalmıyor, ama anneme yardımcı olmadan da olmaz...Kolay gelsin canım yorma kendini
aynen öyle fıstıgım, ama bizim sözümüz neydi? misafir de olsa açık büfe de olsa aynı duruşu bi sergileyelim bi özümüze dönmeyelimKuzum hoşgeldin kız menülerin çok güzelmiş ya maşallah :)
Ah şu misafirler
Saol canım benim
Oy kuzum kolay gelsin spor yapmış kadar oluyorsundur zaten
güzel bence cnm afiyet olsun :)İyi akşamlar kızlar
UYANINCA(12.00 geç kalktım)
Cevizli su
KAHVALTI(12.30)
Küçük bir tabak lor kavurması
2 dilim pastırma
3 kaşık aşure komşudan geldi
ARA
1 elma
1 bardak süt
1 kase pirinçli yoğurt çorbası
AKŞAM(19.00)
1 tabak yumurtalı köfte
4 küçük dilim karpuz
SPOR: Yok
ÇAY: 1 form
SU: 1,5 lt
Guzel menu afiyet olsun..İyi akşamlar kızlar
UYANINCA(12.00 geç kalktım)
Cevizli su
KAHVALTI(12.30)
Küçük bir tabak lor kavurması
2 dilim pastırma
3 kaşık aşure komşudan geldi
ARA
1 elma
1 bardak süt
1 kase pirinçli yoğurt çorbası
AKŞAM(19.00)
1 tabak yumurtalı köfte
4 küçük dilim karpuz
SPOR: Yok
ÇAY: 1 form
SU: 1,5 lt
Guzel menüSabah: 2 dilim ekmek, salata, peynir zeytin az reçel ve çay
Ara: turk kahvesi 1 dilim muzlu diyet kek (banana bread)
Akşam (17:30) :4 köfte biraz kızartma sebze
Ara: soda
Ara: yeşilçay kahve içerim
tatlım sen de nerede hata yaptığını biliyorsun, benım için de potansiyel tehlikedir karbonhıdrat aman dıkkat...olacak canım ya bizim ne eksiğimiz var biz de istediğimizi giymeyi, iyi hissetmeyi hafiflemeyi hak ediyoruz :)Iyi aksamlar haninlar...
Sabah
Duble sekerdiz az sutlu turk kahvesi
1 dilim firinda yumurtali ekmek
Oglen
1.5 dilim ekmek
2 köfte
Ara
Akşam
5 yk bulgur pilavi
5 yk taze fasulye
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim tam tahilli ekmek
Ara;
4 zencefilli biskuvi
2 minik kare %85 kakolu cikolata
3 kesme seker...
1 kup muzlu kavunlu suzme yogurtlu dondurma (sekersiz)
Gelelim oz elestiri kismina,,,
Bugun ekmege cok abandim yani aksam cok yedim oda evde su yoktu... su olmayinca cok yiyorum ben....
Sekersizlik olayinda bir disipline baglsyamadim kenfimi....ama yapacagim..
Sali günü diyetisyene gideceğim bu arada..olucak bu is....
Merhaba canım hoş bulduk benimde 29 son Günlerim ekim 21 doğum günüm :)kız sen çöp gibi olmuşsun ya maşallah ay darısı başımıza aminn
sporun da olsa daha iyi olurmuş canım ben de yapamadım bugun yapsam iyi olacak..
menun gayet iyi tatlım, bu arada hoşgeldin dedim mi ben sana bu ara aktif olamadım pek, ben perina yaşıtız gerçi benım 29 da son günlerim
Teşekkürler canım uykum gelince hic birşey kaciramaz kafam yastıkla bulussun yeter :)Menun cok guzel tatlim...
Yalnis yesil cayda da hatri sayilir kafein var, uykunu kaçırmasın tatlim...aksam 8 belki biraz gec ama bunyen alisiksa ne guzel....
Benim de 3 ekim :)Merhaba canım hoş bulduk benimde 29 son Günlerim ekim 21 doğum günüm :)
Canım menün güzelmiş akşam kızartma ağır ama sen erken yemişsin zaten :) afiyet olsunSabah: 2 dilim ekmek, salata, peynir zeytin az reçel ve çay
Ara: turk kahvesi 1 dilim muzlu diyet kek (banana bread)
Akşam (17:30) :4 köfte biraz kızartma sebze
Ara: soda
Ara: yeşilçay kahve içerim
Evet canım bundan sonra bozma lüksümüz yok :)aynen öyle fıstıgım, ama bizim sözümüz neydi? misafir de olsa açık büfe de olsa aynı duruşu bi sergileyelim bi özümüze dönmeyelim
güzel bence cnm afiyet olsun :)
Benim diyeceklerimi sen demişsin canım sen çok iradeliydin yine öyle olacak Eminim :)Iyi aksamlar haninlar...
Sabah
Duble sekerdiz az sutlu turk kahvesi
Oglen
1.5 dilim ekmek
2 köfte
Ara
Akşam
5 yk bulgur pilavi
5 yk taze fasulye
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim tam tahilli ekmek
Ara;
4 zencefilli biskuvi
2 minik kare %85 kakolu cikolata
3 kesme seker...
1 kup muzlu kavunlu suzme yogurtlu dondurma (sekersiz)
Gelelim oz elestiri kismina,,,
Bugun ekmege cok abandim yani aksam cok yedim oda evde su yoktu... su olmayinca cok yiyorum ben....
Sekersizlik olayinda bir disipline baglsyamadim kenfimi....ama yapacagim..
Sali günü diyetisyene gideceğim bu arada..olucak bu is....
saol canım yağda soğan ve salça kavruluyor sonra lor yada çökelek ekleniyor o da kavruluyor çok güzel tavsiye ederim protein deposu :)Guzel menu afiyet olsun..
Lor kavurmasi nasil oluyor?
Hmmmm deneyeceğim en kisa zamanda...Canım menün güzelmiş akşam kızartma ağır ama sen erken yemişsin zaten :) afiyet olsun
Evet canım bundan sonra bozma lüksümüz yok :)
Benim diyeceklerimi sen demişsin canım sen çok iradeliydin yine öyle olacak Eminim :)
saol canım yağda soğan ve salça kavruluyor sonra lor yada çökelek ekleniyor o da kavruluyor çok güzel tavsiye ederim protein deposu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?