92.6 ydım herhalde.Ödemdir canım üzülme
Cuma kaçtın canım ?
Menün çok güzelmiş canım afiyet olsun :)
Olsun canım cumaya kadar geçersin eksiye inş :)
+400 nedir ki hemen verirsin kuzum :)
Canım şok yapmayı tavsiye etmem ama illa yapıcam diyorsan en garantisi protein diyeti yapmak :)
Koyarım canımEvet çok kklo aldım.
Ama senin fotoyu görünce motivd oldum.
Ne olur arada fito koy.
Müthiş motive oluyorum.
Hastayken zaten yemek yemek işkence oluyor sen yine mevye yemişsin ben abur cubur kahbonhidrat yuklendim 1 kilo artidayim92.6 ydım herhalde.
Bu öğlenci işi yaramadı bana.
Bir düzen oturtamıyorum.
Haftasonu da hasta olunca meyve çok yedim.
Aman zayıf düşmüyeyim diye.
O da şişlik yaptı herhalde.
Aynen katılıyorumZereno canım şok diyet sağlıklı değil tabikide hani ama kilo vermenin durmasını engellemek yoksa herzaman önce sağlık
Sabah maydanoz iyi fikir canım bende yedim az önce :)
Aksami da erken yemişsin
Beğendim:)
Moral bozmak yok kizlar
Bu rakamlar sizi uzmesine izin vermeyin aksine daha da motive olun
Canim sen kilomu aldın 87 falandin sanki en sonbenmi yanlış hatırladım
1.64 sanirim canim tahmin ederek söylüyorum hiç olculmedim
Foto koymam normalde ama sizi motive etsin diye koydum
Suyu nasil içiyorsun canım havalar soğudu
Hahahah tamam kız seniste
Nerdeydin yokluğun belli oluyor
İnşallah yarına kalmayacakBugün dikkat edersen yarına gitmiş olur (tecrübeyle sabit)
Bende söylemedim diyette olduğumu sonra bakıyorlar lokmami sayıyorlar gibi hissediyorum birde kilon iyi diyerek yedirmeye çalışıyorlar
bencede en iyisi söylememekHafta sonları yoğun geçiyor benim
İnşallah yarına kalmayacak
Bizimkilerde öyle işte. Fazla yesen yapamadın beceremedin diye imalar geliyo.
Ya da diyet yapıyo kilosuna takıntılı diye arkamdan konuşuyolardır eminim çünlü diyet yapanların arkasından konuşuyolar takıntılu falan diye
Habire hafife alıyolar falan ömür törpüsü gibi.
Bide zaten şu saatten sonra etrafın tepkisi "zaten zayıfsın ne rejimi " olacağı için dillendirmemek en iyisi.
Sorana da çocuğun peşin de koşmaktan zayıfladım dicem
Onada inanmazlar ben diyorum ayrıca gerçekten cok simariklar görüyorlar ona rağmen az yedin ondan dimi diyorlarHafta sonları yoğun geçiyor benim
Ya da diyet yapıyo kilosuna takıntılı diye arkamdan konuşuyolardır eminim çünlü diyet yapanların arkasından konuşuyolar takıntılu falan diye
Bide zaten şu saatten sonra etrafın tepkisi "zaten zayıfsın ne rejimi " olacağı için dillendirmemek en iyisi.
bencede en iyisi söylememek
ben evlendikten sonra kilo aldım eşimde aynı rejim yaptığım sıra söylemesem kilo aldınız iyi değil şöyle böyle şimdide dedim kim diyorsa duysun diyet yapıyorum yemicem diye zayıfladın işte yeter mankenmi olcan boşver ye bişey olmaz
Bazı insanlar gerçekten ömür törpüsü ya.. kim ne derse desin biz canımız nasıl istiyosa öyle olalımbencede en iyisi söylememek
ben evlendikten sonra kilo aldım eşimde aynı rejim yaptığım sıra söylemesem kilo aldınız iyi değil şöyle böyle şimdide dedim kim diyorsa duysun diyet yapıyorum yemicem diye zayıfladın işte yeter mankenmi olcan boşver ye bişey olmaz
Onada inanmazlar ben diyorum ayrıca gerçekten cok simariklar görüyorlar ona rağmen az yedin ondan dimi diyorlar
Diyet yapana aynen takıntılı gibi davranıyorlar.
Emziriyorum sütüm 70 kiloykende aynıydı simdide aynı
Ama sütun azaldı vs diye canımı sıkıyorlar
Cocugum 2 yasina girecek tabi yetmez
pff aklıma geldi yine sinir oldum
Aynen canımBazı insanlar gerçekten ömür törpüsü ya.. kim ne derse desin biz canımız nasıl istiyosa öyle olalım
Sütün yemeyle kiloyla alakası yok zaten ya. Bana da süt olsun diye yedirdiler yedirdiler süt müt olmadı kilo oldu anca.
Dediğin gibi zaten sütün azalması normal yani. Amaaaan bazı insanlar işte gıcıklık yapmak için yaratılmışlar.
Olsun canım alışırsın şimdi yeni bir düzen zor oluyor bi oturttun mu takır takır gidecek inş :)92.6 ydım herhalde.
Bu öğlenci işi yaramadı bana.
Bir düzen oturtamıyorum.
Haftasonu da hasta olunca meyve çok yedim.
Aman zayıf düşmüyeyim diye.
O da şişlik yaptı herhalde.
O şekilde arada olur canım eskiden ben perşembe günleri protein yapıyordum kahvaltıda yumurta salatası akşam da tonbalıklı salata yiyordum çok iyi oluyordu özellikle yeni aldığım fazlalıklar varsa 1 günde hepsi gidiyordu hem sağlıksız da değil iyi oluyorduZereno canım şok diyet sağlıklı değil tabikide hani ama kilo vermenin durmasını engellemek yoksa herzaman önce sağlık
Bende aburcubura dadanırım hastaykenHastayken zaten yemek yemek işkence oluyor sen yine mevye yemişsin ben abur cubur kahbonhidrat yuklendim 1 kilo artidayim
Aman ne gıcıklar yav en iyisi boşvermekHafta sonları yoğun geçiyor benim
Olsun canım alışırsın şimdi yeni bir düzen zor oluyor bi oturttun mu takır takır gidecek inş :)
O şekilde arada olur canım eskiden ben perşembe günleri protein yapıyordum kahvaltıda yumurta salatası akşam da tonbalıklı salata yiyordum çok iyi oluyordu özellikle yeni aldığım fazlalıklar varsa 1 günde hepsi gidiyordu hem sağlıksız da değil iyi oluyordu
Bende aburcubura dadanırım hastaykenverirsin merak etme canım
Aman ne gıcıklar yav en iyisi boşvermek
Hurma yogurt diyeti guzel öneririm tatlim...kızlar size bir sorum olcak yaklaşık 10 gündür 62-63 kilo arasındayım bir şok diyeti deneyip vücudu sarsmayı düşünüyorum ama denediğiniz fikriniz olan bir diyet varmı benim baktığım 5 günde 5 kilo diyeti var bide pirinç lapası bilemedim ne kadar etkisi olur 11 ekimde evlilik yıl dönümüm varda 5 kilo gitmesede 2 kilo gitsin istiyorum
İyiymiş o yaHurma yogurt diyeti guzel öneririm tatlim...
Sabah öğlen akşam 5 er tane hurma ve birer kase yogurt..
Ama ben ilaveten bir yemek kasigi yulaf atiyordum sabah yogurduna , oglen yogurduna 1 tk keten tohunu, aksam yogurduna da 1 tk chia ekliyirdum...
Cokda acikirsam 1 tabak az yafli sebze yemegi bile yiyordum...buma ragmen 3 gunde 1.5 kg falan rahat gidiyordu...
Ayyy bende yapayim bunu bu hafta☺☺
Ve çok şükür bugünde menü tamamlanır :)
UYANINCA
Cevizli su
KAHVALTIDAN ÖNCE
1 bardak sade nescafe
3 gün kurusu
KAHVALTI(08.20)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek(salçalı)
2 dilim peynir
ARA(10.00)
3 ceviz
3 gün kurusu
ÖĞLE(15.30)
1 küçük kase aşure(öğle yemeği yerine yedim)
AKŞAM(18.00)
1 tabak fırında domates ve biberli kıyma
1 tabak salata
1 kase pirinçli yoğurt çorbası
SPOR: Leslie 1 mile, 90gündedevribody(2.hafta)
(Toplam 35 dk filan)
ÇAY: 1 Yeşilçay içerim
SU: 2 lt
Ben bu sabah tartildim 74.4 ciktim 500 gr eksik böyle gidersem listeye girebilirim cuma günü....
Yarin diyetisyene gideceğim ömrü hayatimda ilk defa diyetisyene gidecegim... Hadi hayirlisi...
Bu sefer gitmeye karar verdim cunku gecen seferki gibi irademe sahip cikamiyorum illaki yememem geteken bir seyleri yiyorum....
Bu arada yolda en son beni mayis ayinda goren birini gördüm abla taniyamadim seni kilo vermissin dedi... asagi yukari 10 kg verdim mayos ayindan bu yana.... hadi bir 10 kg da oglumun digum gününe kadar gitsin 8 ocak...
Gerisi de yavas yavas yaza kadar gitsin fistk gibi 56 olayim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?