Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menü cok güzel afiyet olsun...

Afiyet olsun canım küp şekeri nasıl yedin

Beğendim canim bunu çok duymuştum ama çevrede hic yapan yoktu etkisi olduğunu bilmiodum bende patates haşladım 3gun patates yoğurt besleneyim diye ama hurma alıp bunu da denicem patates diyetinin peşine teşekkürler canım öneri icin

Benim bugünkü menüm

Sabah 6 maydonoz kürü
Kahvaltı 6.30 2 kupa yeşilcay 1 kurabiye
10.30 sade sekersiz nesvafe
12.30 öğlen şehriye çorbası ve cacık
14.30 sade türk kahvesi
18.00 1 dilim karpuz 2tane kurabiye

Su 3.5 litre spor yarim saat

Koyarım canım sizde koyacaksınız inşallah öncesi sonrası
İnşallah csnım.

Hastayken zaten yemek yemek işkence oluyor sen yine mevye yemişsin ben abur cubur kahbonhidrat yuklendim 1 kilo artidayim

Verirsin kuzum sen.
Maşallah onca kilo gitti.
Bir kilo ne ki.

Aman sen diyet yaparsın diyet derdi milleti gerer. Yapmassın sinir ederler.
Çok sinir hozucu bir durum.

İnşallah zerenom.

Kızlar şoktayım.
Bu gün okulda arkadaşın dersinde öğrenci tahtaya kalkıyor ve bir anda yere yığılmış.
Arkadaş da şok olmuş.
Ambulans geldi nabız kalp atışı yok dediler. O kadar kötü olduk ki biz.
Ambulansta elektro şokla kalp atışı gelmiş ama bilinç yerine gelmedi yoğun bakımdaydı. Şimdi haber gelmiş daha iyimiş. Söğlenenlere tepki veriyormuş cok şükür.
Herkezin ilkyardımı bilmesi gerekir.
Evde de başımıza gelebilir.
Rabbim korusun evlatlarımızı.

Bende patatesi haşlayıp yedim 3 gün
Marul maydanoz nane karistirip yiyordum gercekten şok diyetin en güzeli bu hem doyuyorsun. 3 günün sonunda 2 - 3 kilo arası vermiştim tabi bence giden ödem

Geçmiş olsun canım Allahim korusun sifa versin

geçmiş olsun canım ALLAH yardımcısı olsun

Bende patatesi haşlayıp yedim 3 gün
Marul maydanoz nane karistirip yiyordum gercekten şok diyetin en güzeli bu hem doyuyorsun. 3 günün sonunda 2 - 3 kilo arası vermiştim tabi bence giden ödem
canım regl döneminim tam oldum ama olduğumu gördüm okadar gelmiyo iyice şişkinlik yaptı hem onu düzeltir diye başladım bide artık iyice duraksadı kilom 9 gün isveç yapmıştım 2,5 kilo anca verebildim spor dahil bu sabah tekrar 63,5 gördüm perşembe bitiyo hayırlısı cumaya görcez bakalım etkisini tartıyı anneme verdim 3gün tartılmadım sabredicem bakalım

Amin canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar versin Rabbim.

İYi akşamlar
Cuma 62
Pazartesi 62.5

+500gr

İnşallah ödemdir
Ödemdir canım merak etme :)

Canım ilk basamağı atlayıp 10 kilonu vermişsin bundan sonrası daha kolay bende çok yaşıyorum irade problemi ama tekrar yoluma devam ediyorum zayıflamaktan başka çaremiz yok :/
Çok güzel menü canım börek için üzülme zaten çok az yemişsin sanki iki gündür kahvaltıda bulgur pilavı yiyorsun sebebi ne ola ki
Canım ya sen eskiden şeker konusunda çok iradeliydin bi kere yaptın yine yapabilirsin tarçınlı sütünü mü denesen yine

Çok hafif olmuş kurabiyeler bile gözüme batmadı afiyet olsun canım :)

Ay inanmıyorum Rabbim kimseye vermesin o yavrucağa da şifa versin bir an önce inş çok üzüldüm peki nesi varmış neden bayılmış?

Dünkü menüm

Sabah
Domates salatalık maydanoz limonlu

Öğle
Tavuk şiş
Salata
1 dilim lavaş ekmek

Ara
Sade maden suyu

Akşam
Fırında tavuk

Ara
1 tane kakaolu muffin kek
Afiyet olsun canım kek de çok kalorili değilse gayet güzel:)

hepimize ne güzel yorum yapmışsın çok teşekkürler canım

Ardi ardina yapma tatlim... yani en azindan 10 gün olsun aralari...

Menün cok guzel ama kurabiyeler yerine 1 dilim tb ekmek olsaymis daha iyi olurmis sanki...
Kurabiye de cok kalori ve yağ oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…