- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Menü cok güzel afiyet olsun...Ve çok şükür bugünde menü tamamlanır :)
UYANINCA
Cevizli su
KAHVALTIDAN ÖNCE
1 bardak sade nescafe
3 gün kurusu
KAHVALTI(08.20)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek(salçalı)
2 dilim peynir
ARA(10.00)
3 ceviz
3 gün kurusu
ÖĞLE(15.30)
1 küçük kase aşure(öğle yemeği yerine yedim)
AKŞAM(18.00)
1 tabak fırında domates ve biberli kıyma
1 tabak salata
1 kase pirinçli yoğurt çorbası
SPOR: Leslie 1 mile, 90gündedevribody(2.hafta)
(Toplam 35 dk filan)
ÇAY: 1 Yeşilçay içerim
SU: 2 lt
Acaba ondan mi ben cikolatalari hapur huput yidim....gerci 85 % kakaoluyduHastayken zaten yemek yemek işkence oluyor sen yine mevye yemişsin ben abur cubur kahbonhidrat yuklendim 1 kilo artidayim
Güzel menü afiyet olsun...09.00
1 türk kahvesi
11.00
1 küçük kase bulgur pilavı
13.00
1 dilim kavun
16.00
5 yk taze fasulye
18.00
3 lokma kavun
1 lokma börek (çok canım çekmişti)
3lt su daha içerim.
2 kez üst üste eşohmanla leslie 1 mile express
Olabilir canım hastayken ne yesen şifa diye abartiyoruzAcaba ondan mi ben cikolatalari hapur huput yidim....gerci 85 % kakaoluydu
Afiyet olsun canım küp şekeri nasıl yedinBugünku menü
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 kk az yagli peynir
1/2 kk yagli peynir
Oglen
2 tabak kuru borulceli tarhana corbasi
Ara
1 tabak haslanmis borulce (kuru)
Akşam
3 tabak kapuska (az yagli bulgurlu)
1 kase yogurt....
Gelelim yaramazliklara
3/4 paket %85 kakoulu cikolata( 450kal)
2 petibor biskuvi
3 kesme şeker...
Bilmiyorum benim neyim var hanimlar,,hergün böyle...
Yaa o benim cok kötü bir aliskanligimdir kitir kitir yerim küp sekeri...cocuk gibi ayni...uzun zamandir yemiyordum iki gundur dadaniyirum...sonum hayir olsun..Afiyet olsun canım küp şekeri nasıl yedin
Beğendim canim bunu çok duymuştum ama çevrede hic yapan yoktu etkisi olduğunu bilmiodum bende patates haşladım 3gun patates yoğurt besleneyim diye ama hurma alıp bunu da denicem patates diyetinin peşine teşekkürler canım öneri icinHurma yogurt diyeti guzel öneririm tatlim...
Sabah öğlen akşam 5 er tane hurma ve birer kase yogurt..
Ama ben ilaveten bir yemek kasigi yulaf atiyordum sabah yogurduna , oglen yogurduna 1 tk keten tohunu, aksam yogurduna da 1 tk chia ekliyirdum...
Cokda acikirsam 1 tabak az yafli sebze yemegi bile yiyordum...buma ragmen 3 gunde 1.5 kg falan rahat gidiyordu...
Ayyy bende yapayim bunu bu hafta☺☺
İnşallah csnım.Koyarım canımsizde koyacaksınız inşallah öncesi sonrası
Hastayken zaten yemek yemek işkence oluyor sen yine mevye yemişsin ben abur cubur kahbonhidrat yuklendim 1 kilo artidayim
Hafta sonları yoğun geçiyor benim
İnşallah yarına kalmayacak
Bizimkilerde öyle işte. Fazla yesen yapamadın beceremedin diye imalar geliyo.
Ya da diyet yapıyo kilosuna takıntılı diye arkamdan konuşuyolardır eminim çünlü diyet yapanların arkasından konuşuyolar takıntılu falan diye
Habire hafife alıyolar falan ömür törpüsü gibi.
Bide zaten şu saatten sonra etrafın tepkisi "zaten zayıfsın ne rejimi " olacağı için dillendirmemek en iyisi.
Sorana da çocuğun peşin de koşmaktan zayıfladım dicem
bencede en iyisi söylememek
ben evlendikten sonra kilo aldım eşimde aynı rejim yaptığım sıra söylemesem kilo aldınız iyi değil şöyle böyle şimdide dedim kim diyorsa duysun diyet yapıyorum yemicem diye zayıfladın işte yeter mankenmi olcan boşver ye bişey olmaz
Olsun canım alışırsın şimdi yeni bir düzen zor oluyor bi oturttun mu takır takır gidecek inş :)
O şekilde arada olur canım eskiden ben perşembe günleri protein yapıyordum kahvaltıda yumurta salatası akşam da tonbalıklı salata yiyordum çok iyi oluyordu özellikle yeni aldığım fazlalıklar varsa 1 günde hepsi gidiyordu hem sağlıksız da değil iyi oluyordu
Bende aburcubura dadanırım hastaykenverirsin merak etme canım
Aman ne gıcıklar yav en iyisi boşvermek
Beğendim canim bunu çok duymuştum ama çevrede hic yapan yoktu etkisi olduğunu bilmiodum bende patates haşladım 3gun patates yoğurt besleneyim diye ama hurma alıp bunu da denicem patates diyetinin peşine teşekkürler canım öneri icin
Geçmiş olsun canım Allahim korusun sifa versinKızlar şoktayım.
Bu gün okulda arkadaşın dersinde öğrenci tahtaya kalkıyor ve bir anda yere yığılmış.
Arkadaş da şok olmuş.
Ambulans geldi nabız kalp atışı yok dediler. O kadar kötü olduk ki biz.
Ambulansta elektro şokla kalp atışı gelmiş ama bilinç yerine gelmedi yoğun bakımdaydı. Şimdi haber gelmiş daha iyimiş. Söğlenenlere tepki veriyormuş cok şükür.
Herkezin ilkyardımı bilmesi gerekir.
Evde de başımıza gelebilir.
Rabbim korusun evlatlarımızı.
geçmiş olsun canım ALLAH yardımcısı olsunKızlar şoktayım.
Bu gün okulda arkadaşın dersinde öğrenci tahtaya kalkıyor ve bir anda yere yığılmış.
Arkadaş da şok olmuş.
Ambulansta elektro şokla kalp atışı gelmiş ama bilinç yerine gelmedi yoğun bakımdaydı. Şimdi haber gelmiş daha iyimiş. Söğlenenlere tepki veriyormuş cok şükür.
canım regl döneminim tam oldum ama olduğumu gördüm okadar gelmiyo iyice şişkinlik yaptı hem onu düzeltir diye başladım bide artık iyice duraksadı kilom 9 gün isveç yapmıştım 2,5 kilo anca verebildim spor dahil bu sabah tekrar 63,5 gördüm perşembe bitiyo hayırlısı cumaya görcez bakalım etkisini tartıyı anneme verdim 3gün tartılmadım sabredicem bakalımBende patatesi haşlayıp yedim 3 gün
Marul maydanoz nane karistirip yiyordum gercekten şok diyetin en güzeli bu hem doyuyorsun. 3 günün sonunda 2 - 3 kilo arası vermiştim tabi bence giden ödem
Kızlar şoktayım.
Arkadaş da şok olmuş.
Ödemdir canım merak etme :)İYi akşamlar
Cuma 62
Pazartesi 62.5
+500gr
İnşallah ödemdir
Canım ilk basamağı atlayıp 10 kilonu vermişsin bundan sonrası daha kolay bende çok yaşıyorum irade problemi ama tekrar yoluma devam ediyorum zayıflamaktan başka çaremiz yok :/Ben bu sabah tartildim 74.4 ciktim 500 gr eksik böyle gidersem listeye girebilirim cuma günü....
Yarin diyetisyene gideceğim ömrü hayatimda ilk defa diyetisyene gidecegim... Hadi hayirlisi...
Bu sefer gitmeye karar verdim cunku gecen seferki gibi irademe sahip cikamiyorum illaki yememem geteken bir seyleri yiyorum....
Bu arada yolda en son beni mayis ayinda goren birini gördüm abla taniyamadim seni kilo vermissin dedi... asagi yukari 10 kg verdim mayos ayindan bu yana.... hadi bir 10 kg da oglumun digum gününe kadar gitsin 8 ocak...
Gerisi de yavas yavas yaza kadar gitsin fistk gibi 56 olayim....
Çok güzel menü canım börek için üzülme zaten çok az yemişsin sanki iki gündür kahvaltıda bulgur pilavı yiyorsun sebebi ne ola ki09.00
1 türk kahvesi
11.00
1 küçük kase bulgur pilavı
13.00
1 dilim kavun
16.00
5 yk taze fasulye
18.00
3 lokma kavun
1 lokma börek (çok canım çekmişti)
3lt su daha içerim.
2 kez üst üste eşohmanla leslie 1 mile express
Canım ya sen eskiden şeker konusunda çok iradeliydin bi kere yaptın yine yapabilirsin tarçınlı sütünü mü denesen yineBugünku menü
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 kk az yagli peynir
1/2 kk yagli peynir
Oglen
2 tabak kuru borulceli tarhana corbasi
Ara
1 tabak haslanmis borulce (kuru)
Akşam
3 tabak kapuska (az yagli bulgurlu)
1 kase yogurt....
Gelelim yaramazliklara
3/4 paket %85 kakoulu cikolata( 450kal)
2 petibor biskuvi
3 kesme şeker...
Bilmiyorum benim neyim var hanimlar,,hergün böyle...
Çok hafif olmuş kurabiyeler bile gözüme batmadı afiyet olsun canım :)Benim bugünkü menüm
Sabah 6 maydonoz kürü
Kahvaltı 6.30 2 kupa yeşilcay 1 kurabiye
10.30 sade sekersiz nesvafe
12.30 öğlen şehriye çorbası ve cacık
14.30 sade türk kahvesi
18.00 1 dilim karpuz 2tane kurabiye
Su 3.5 litre spor yarim saat
Ay inanmıyorum Rabbim kimseye vermesinKızlar şoktayım.
Arkadaş da şok olmuş.
Afiyet olsun canım kek de çok kalorili değilse gayet güzel:)Dünkü menüm
Sabah
Domates salatalık maydanoz limonlu
Öğle
Tavuk şiş
Salata
1 dilim lavaş ekmek
Ara
Sade maden suyu
Akşam
Fırında tavuk
Ara
1 tane kakaolu muffin kek
hepimize ne güzel yorum yapmışsın çok teşekkürler canımÖdemdir canım merak etme :)
Canım ilk basamağı atlayıp 10 kilonu vermişsin bundan sonrası daha kolay bende çok yaşıyorum irade problemi ama tekrar yoluma devam ediyorum zayıflamaktan başka çaremiz yok :/
Çok güzel menü canım börek için üzülme zaten çok az yemişsin sanki iki gündür kahvaltıda bulgur pilavı yiyorsun sebebi ne ola ki
Canım ya sen eskiden şeker konusunda çok iradeliydin bi kere yaptın yine yapabilirsin tarçınlı sütünü mü denesen yine
Çok hafif olmuş kurabiyeler bile gözüme batmadı afiyet olsun canım :)
Ay inanmıyorum Rabbim kimseye vermesino yavrucağa da şifa versin bir an önce inş çok üzüldüm peki nesi varmış neden bayılmış?
Afiyet olsun canım kek de çok kalorili değilse gayet güzel:)
Ardi ardina yapma tatlim... yani en azindan 10 gün olsun aralari...Beğendim canim bunu çok duymuştum ama çevrede hic yapan yoktu etkisi olduğunu bilmiodum bende patates haşladım 3gun patates yoğurt besleneyim diye ama hurma alıp bunu da denicem patates diyetinin peşine teşekkürler canım öneri icin
Menün cok guzel ama kurabiyeler yerine 1 dilim tb ekmek olsaymis daha iyi olurmis sanki...Benim bugünkü menüm
Sabah 6 maydonoz kürü
Kahvaltı 6.30 2 kupa yeşilcay 1 kurabiye
10.30 sade sekersiz nesvafe
12.30 öğlen şehriye çorbası ve cacık
14.30 sade türk kahvesi
18.00 1 dilim karpuz 2tane kurabiye
Su 3.5 litre spor yarim saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?