- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Ailesine sabir diliyorum bir an önce iyilessin kuzucukKızlar şoktayım.
Bu gün okulda arkadaşın dersinde öğrenci tahtaya kalkıyor ve bir anda yere yığılmış.
Arkadaş da şok olmuş.
Ambulans geldi nabız kalp atışı yok dediler. O kadar kötü olduk ki biz.
Ambulansta elektro şokla kalp atışı gelmiş ama bilinç yerine gelmedi yoğun bakımdaydı. Şimdi haber gelmiş daha iyimiş. Söğlenenlere tepki veriyormuş cok şükür.
Herkezin ilkyardımı bilmesi gerekir.
Evde de başımıza gelebilir.
Rabbim korusun evlatlarımızı.
tmm tatlım 10 gün geçirirm aralıklı olması doğru tabi sağlık açısındanArdi ardina yapma tatlim... yani en azindan 10 gün olsun aralari...
çok haklısın canım kurabiyelerde çok yağ ve şeker var ama dünde kaldı başka olmayacakMenün cok guzel ama kurabiyeler yerine 1 dilim tb ekmek olsaymis daha iyi olurmis sanki...
Kurabiye de cok kalori ve yağ oluyor...
canım regl döneminim tam oldum ama olduğumu gördüm okadar gelmiyo iyice şişkinlik yaptı hem onu düzeltir diye başladım bide artık iyice duraksadı kilom 9 gün isveç yapmıştım 2,5 kilo anca verebildim spor dahil bu sabah tekrar 63,5 gördüm perşembe bitiyo hayırlısı cumaya görcez bakalım etkisini tartıyı anneme verdim 3gün tartılmadım sabredicem bakalım
Bol proteinli bı menü olmuşDünkü menüm
Sabah
Domates salatalık maydanoz limonlu
Öğle
Tavuk şiş
Salata
1 dilim lavaş ekmek
Ara
Sade maden suyu
Akşam
Fırında tavuk
Ara
1 tane kakaolu muffin kek
İnşallah verirsin kuzum süt falan içiyorsun değilmi güçsüz düşersin sonra
yok canım sütü hiç sevmem ama yoğurt var patatesle birlikte güçsüz kalmam sanırım
Ödemdir canım merak etme :)
Canım ilk basamağı atlayıp 10 kilonu vermişsin bundan sonrası daha kolay bende çok yaşıyorum irade problemi ama tekrar yoluma devam ediyorum zayıflamaktan başka çaremiz yok :/
Çok güzel menü canım börek için üzülme zaten çok az yemişsin sanki iki gündür kahvaltıda bulgur pilavı yiyorsun sebebi ne ola ki
Canım ya sen eskiden şeker konusunda çok iradeliydin bi kere yaptın yine yapabilirsin tarçınlı sütünü mü denesen yine
Çok hafif olmuş kurabiyeler bile gözüme batmadı afiyet olsun canım :)
Ay inanmıyorum Rabbim kimseye vermesino yavrucağa da şifa versin bir an önce inş çok üzüldüm peki nesi varmış neden bayılmış?
Afiyet olsun canım kek de çok kalorili değilse gayet güzel:)
Herkese günaydın
Bu sabah 54 kg geldim çok şükür. Hafta sonu fazlalıklarından kurtuldum. Şimdi bu 3 gün cumaya hazırlık olacak
Sağol tatlım 53 e az kaldıKolay gelsin canım
Sağol tatlım 53 e az kaldı
Bende öyleyim.... sabah kahvalti da yerim bulgur pilavini...Kahvaltı değil canın dün kahvaltıda önceki gün öğle yemeği yerine yedim. Bi sebebi yok tamamen çok sevdiğimden
3 öğün 3er tabak yiyebilirim o kadar seviyorum
Ne oldu tatlım niye astın suratınıhepimize ne güzel yorum yapmışsın çok teşekkürler canım
He tamam o zman bende çok severim pilav bulgur pirinç farketmezKahvaltı değil canın dün kahvaltıda önceki gün öğle yemeği yerine yedim. Bi sebebi yok tamamen çok sevdiğimden
3 öğün 3er tabak yiyebilirim o kadar seviyorum
Vay süpersin canım şurda mezuniyetine ne kalmışHerkese günaydın
Bu sabah 54 kg geldim çok şükür. Hafta sonu fazlalıklarından kurtuldum. Şimdi bu 3 gün cumaya hazırlık olacak
doğum günün kutlu olsun canım sağlık mutluluk zayıfBenim de 3 ekim :)
Ne oldu tatlım niye astın suratını
ifade yanlış oldu canım yoksa çok beğendim
Hedefe 5 kilo var dimi ama zaten 50-51-52 bu kilolarda çok bir fark olmuyor görünüşü acısından. Göbekten gidiyor genellikle
Ay çok merak ettim
Aynen bayılıyorumBende öyleyim.... sabah kahvalti da yerim bulgur pilavini...
Pilav candırNe oldu tatlım niye astın suratını
He tamam o zman bende çok severim pilav bulgur pirinç farketmez
Vay süpersin canım şurda mezuniyetine ne kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?