Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

afiyet olsun canım çok güzel bir menü :)

Yoklugun çok belli canım menüler de güzel canım sadece dün biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş afiyet olsun :)
afiyet olsun canım aşure biraz fazla geldi onun dışında gayet güzel bir menü :)
Ya aşureye dayanamıyorum evde yapmadık ama dün gezmede ondan öncede hep komşulardan geldi hayırlısıyla bu ay çıksaydı da :/
Canım 3 gün detoks niyetine yapicam kilo verme durduğundan nasıl AC olduğumu kimse tahmin edemez heralde :)
Ay canım benim sonucunu çok merak ediyorum :)bitince paylaş ne kadar gittiğini

doğum günün kutlu olsun canım sağlık mutluluk zayıf istediğince gönlünce bir yaş dilerim

_perina_ canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşında çok mutlu ol

_perina_
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara canım benim

_perina_ m Natsume m canlarım Doğum gününüz kutlu olsun Rabbim bundan sonraki ömrünüzü uzun, hayırlı, bereketli ve musmutlu etsin inş sizi seviyorum

Natsume ve _perina_ doğum günleriniz kutlu olsun
canlarım hepinize çooook teşekkür ediyorum bu güzel dilekleriniz için beni gerçekten çok mutlu ettiniz aminn inşallah sağlıklı zayıf ve mutlu bir yaş olur

dünkü menüm biraz kötü bitti

sabah: 1 dilim ekmek, domates peynir zeytin bir banmalık bal ve yeşilçay
ara: 2 lokma simit, 1 dilim muzlu dıyet kek
öğlen: 1 porsiyon fırın tavuk az bulgur pilavı
akşam: (pasta yiyeceğim için bir şey yemeyecektim zaten öğlen baya doymuştum ama ben bunu yapabildim mi hayır ) 1 yemek tabağı biber dolması 2 kaşık yoğurt
ara: yarım dilim pasta
ara: yatmadan yeşilçay

bence gayet iyi canım
üzülme sen de bu kararlılık oldukça tabi ki gidecek, ama bence en iyisini yapmışsın ben de belli etmem genelde, hem söyleyip veremeyince daha kötü oluyor çaktırmadan verelim inşallah
Bugün dikkat edersen yarına gitmiş olur (tecrübeyle sabit)

Bende söylemedim diyette olduğumu sonra bakıyorlar lokmami sayıyorlar gibi hissediyorum birde kilon iyi diyerek yedirmeye çalışıyorlar
kesinlikle herkes aynı durumda
Özümüze bencede dönmeyelim :)
kuzu sen ne diyorsun ya ben özüme döndüğüm anda bittim demektir ki şuan durumum pek parlak sayılmaz zaten

ah canım ya seninle bir kurtulamadık şu 69 küsur döngüsünden...
ya ne güzel insan çok özel hissediyor değil mi :))
akşama doğru hafiflediği için beğendim kuzum afiyet olsun :)
kuzum lahmacunla aşure biraz fazla mı olmuş sanki, ama yatarken yaktıysan sorun yok :)
şok yapıyorsun sanırsam inş işe yarar tatlım :)

fena değil bence canım derslerinde kolaylıklar dilerim :)

Kızlar ben dün akşam biraz cozuttum
Midem bulandı hastalanıyo gibiyim zaten..
önce çubuk kreker yedim.
Sonra eşim balık getirmiş canım çekti ondan yedim ekmeksiz salatayla.
Sonrada kardeşim çikolata ve cips almış onlardan yedim
1 büyük çikolatayla küçük paket cips yedim.

Sonuç? +300 olarak geldi 54.3

Biri bana dur desin regl sonrası böyle iştah coşması yaşıyorum. O çikolatayı yemeseydim ağlardım belkide öyle hisler geliyo

günaydın
bu sabah 69.0 geldim limon elma tarçınlı su hazırladım akşamdan onu içiyorum.
akşam evde çorba ve sebze yemeği oluyor sizce 1 kase çorba mı yoksa 1 tabak sebze yemeği mi hızlı kilo vermemi sağlar. ekmek tüketmiyorum uzun zamandır. aşure işine dur dedim cumaya kadar.

İkiside olur ya. Bende öyle ya bi kase çorba ya da 5 yk sebze yemeği yerim geneldw. Şu sıra öyle olmadı tabi ama. 1 kase çorba ve erken yemek baya etkili. Yemekte olur. Farketmez bence

balık ve salataya kadar herşey normal ama çikolata ve cips olmamış moral bozmamak adına +400 nasıl gittiyse +300 de öyle gider arkadaşım yaparsın sen azimlisin

günaydın canım bencede ikiside olur zaten çorbayla 5-6 kaşık sebze yemeği arasında 40-50 kalori anca farkediyor canın hanginden istiyosa ona göre davranabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…