Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar ben düzensiz beslenince hemen vücuduma yansıyor kilo olarak zaten ama bir de, midem de kötü oluyor wc çıkamıyorum vs..bugun de öyle bir gündü, ve düzensiz de beslendim bugün yine

sabah: 1 dilim ekmek, çok az salata ve peynir çay (arkadaşımla dışarıda geç kahvaltı yapalım dedik ondan az yedim gerçi diyette bu da yeterli ama neyse)
sabah 2 : (12:00) serpme kahvaltıdan, az az hepsinden yedim çeşitli, 2 mini sigara böreği biraz patates kızartması 1 yuvarlak ekmek ve diğerlerinden
ara: orta dibek kahvesi 1 minnak çiko
akşam: 4 minnak biber dolması
ara: birazdan pastamı yiyeceğim

leslie 1 mil express yapıcam şimdi yapınca yazarım yine

Bugünkü menum tam diyet menüsü oldu
Sabah 8 30
2 dilim tb ekmek
1 kk az yagli peynir
1 haslanmis yumurta
Yesillik domates
Ara 11
1 bardak chiali tarcinli süt
Oglen 13 30
1 kase tarhana corbasi icinde 6 yk nohut vardi
1 dilim ekmek
Ara 16 00
2 fincan leblebi
1 muz
Aksam 19 30
8 yk bamya
1/2 su bardagi yogurt
1 dilim ekmek
Salata
Aksama
1 porsiyin kavun yiyecegim...
Spor yok lakin oglum uyusun duvarlari silecegim spor sayilir mi???
2 tane duble turk kahvesi var hatunlar...sade ve az sütlü...

Ben esimle 3 hafta tatilde bira ictim cips yedim magnum yedim pasta yedim ve kilo almadan atlattim bu dönemi...
Nasil dersen fazla kacirdigimin ertesi gunu corba ictim hafif tuttum bol bol su boylelikle dengelemis oldum tatlim...

Natsume ve _perina_ dogumgunleriniz kutlu olsun.....
Nice saglikli mutlu yillara hanimlar

Menuler guzel doğumgünü pastasi da yenir yapacak bir sey yok....
Çok teşekkür ederimmm
Yediklerme dikkat etmeye çalışıyorum nefsime hakim olabildiğim kadar. Okulda mecburen uyuyorum kalabalığa. Dışardan sipariş veriyoruz evden yemek götürmediğim sürece başka alternatifim yok. Genelde de dürüm tarzı şeyler oluyor. Sabah kahvaltı yapabilirsem sıkıntı yok ama yapamazsam kantin tostu ya da simit poğaça seçeneklerim var.
Akşamları sağlıklı besleniyoruz ama

Afiyet olsun kuzum. Kahvaltı biraz karbonhidratlı olmuş ama gün geneline baktığımızda dengelenmiş.

Sayılır bencee spor :) afiyet olsunnn canım.

Yinede çok kötü değil canım afiyet olsun
+300 kurtarman çok güzel bence ben yesem en az 1 kilo alırdım hoş ben fazla abartıyor olabilirim
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin çok üzüldüm

Vay vay vay maşallah kuzuma :)
Sende benim gibi çok çabuk alıyorsun galiba gömlek çok güzel bi motivasyon olmuş ama :)

Hayırlı olsun canım inş tez zamanda sağlıkla kurtulursun kilolardan listene de bayıldım çok dengeli çok sağlıklı ve de en önemlisi doyurucu :)

Bugünkü menüm

Sabah
1 simit
Çay

Öğle
Mantarlu tavuk sote
Pilav

Ara
Sade Türk kahvesi

Akşam 18:00
Haşlanmış brokoli
Köfte

Su: 2 lt
Bide miktarla yazaydı iyiydi

Biraz cısslı olmuş ama Doğum günü çocuğu oldugun için sesimi çıkarmıyorum
Hakikaten çok güzel olmuş afiyet olsun canım :)

Benimde bugünkü menüm biraz abartılı oldu sanki
UYANINCA
Cevizli su

KAHVALTIDAN ÖNCE
1 bardak sade nescafe
3 gün kurusu

KAHVALTI(07.30)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek(salçalı)
2 dilim peynir
2 salatalık

ARA(10.00)
3 ceviz
1 kaşık dut kurusu

ÖĞLE(12.45)
6-7 kaşık etli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Yemeğin üstüne
1 orta şekerli Türk kahvesi
150 gr Maraş dondurması (yılın son dondurmasını yedim )

AKŞAM(18.30)
1 tabak patlıcan söğürme
1 kase bostana salatası
1 muz
Fındık kadar helva

SPOR: 1 mile leslie+90gündedevribody 2.hafta

ÇAY: 1,5 Bardak papatya

SU: 2 lt

Tatlim aslinda menu guzel ama dondurma olmayaymis veya hadi dondurma oglen olmus akşam muz olmayaymis ....
Ama seni de anliyirum tatlim insan boyle geliyorlar bana oluyor kuzum.....
En azindan iki haftada bir ogun kaçamak menusu yapsan kendine iki haftabir gun bir ogin canin ne cekiyorsa yesen???

Haklısın canım bende akşamki muzdan sonra sinir oldum kendime Ben bu aralar o kadar çok kaçamak yapıyorum yavaş yavaş kısmam lazım bu hafta iyi gidiyordum aslında bugün yine içimde bi iştah patlaması oldu

Haftada bir dedim de iki hafta da bir olsa belki daha iyi olur tatlim..

Evet inan bende de oluyirdu tatlim...
Ondan ben bir sure tatile girdim bana iyi geldi ama herkes farkli kuzum...

Tatlim bende calisirken hep yanimda evden gotururdum yemeklerimi....
Kaliteli bir termos al kendine biraz pahali ama inan verdigin parayi cikarir tatlim... (120 den asagiya termos yok)..
Akdamdan ne pisirdiysen koy termosuna sicak sicak ye yemeklerini...(ben yemegi termosa koymadan önce, termosa kaynar su atar kaynar suyu bosaltir oyle koyardim yemegimi oglene kaynar kaynar yemeğimi yer ve corbami icerdim...
Birde agzi vakumlu guzel kutulardan al ben sabahlari hasladigim makarnayi icine atardim cig ispinak bir domates az bir teneke peyniri cok az zeytinyağı onlar oglene kadar aromasi birbirine karisiyor mukemmel olurdu..
Yada tortilla ekmeklerinden alirdim icine krem peynir marul ve haslanmis yumurta koyardim aluminyum folyaya sarardim...misss misss..
Hem sagligina hemde kesene iyilik yaparsin hayatim....
Ben cok dışarıdan yemek yersem cok sivilce cikar bende kim bilir hangi yaglari kullaniyorlar...
Tabiki de arada bir yersin disaridan ama minumuma indir tatlim....

Miktarlar fazla değildii yemek bir kepçe falandır pilav da öyle
Yazmayı unutmuşum bugün aşure de yedimm üç yıldır yiyemiyordum :
Sıkıntı olacak kadar fazla değil bence Canım sıkma canını sen :) arada olur öyle kaçamaklar.

İlk defa duyuyorum o termos konusunu. Sabahları uyanmakta zorlanıyorum uyanıp hazırlayacak kdar zamanım olmuyor. Kahvaltıyı bile çoğu zaman yapamıyorum
Geçen sene beş buçukta ayağa dikiliyordum yapıyordumm o zaman. Vakumlu saklama kaplarım vardı bıraktım eski evde onları güzel oluyordu onlar salata yapıyordum bazen de zeytinyağlı yemeklerden yapıyordum. Ispanağı hafif öldürüp yoğurtla götürüyordum dediğin gibi birbirine karışıyordu güzel oluyordu. Brokoli haşlaması, karnıbahar falan sa götürürdüm. O ara kilo verebildim zaten evde sporla da destekleyince. A101e tekrar gelmesini bekliyorum o kaplardan bir sıkıntı da burda havalar çok sıcak hala. Sabah hazırlayıp götürsem bile sıcak yüzünden öğleye kadar yemeklerin pörsümesi mi desem ekşimesi mi desem bozulma ihtimali var. Ama yemeğimi evden götürme niyetim var ilerleyen günlerde. Teşekkür ederim canım iyi ki döndün geri seviyorum yorumlarını ve senden bir şeyler öğrenmeyi
Evde brokoli ve havucum var sabah zamanında uyanırsam haşlayıp götürmeye çalışacağım yarın

menüm
kahvaltı 07.45
domates
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir

öğle 12.30
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek

akşam 20.00
3 adet anne köftesi
az patates kızartması
biraz yoğurt

2 lt su
2 saat yürüyüş

afiyet olsun canım güzel menü :)

Afiyet olsun patates harici menün çok güzel fakat sporun ile yakmışsındır o patatesleri bence :)

Menü guzel tatlim da oglen ile aksam arasi birseyler atistirsaymissin tatlim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…