Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yaaa evet o his güzeldir eminim benimde beli zor bela kapanan bi etepim vardı geçen gün bol geldi nasıl sevindim varya
Bu arada 4 ayda 78 kiloya mı çıktın kız
kesinlikle öyle :)
evt canım ben hep okul iş olan evde yatmayan insan 4ay boş kalıp öğlen 2 lere kadar yatıp cips kola çikaloatayla beslenince 20 kilo aldım

kesinlikle öyle :)
evt canım ben hep okul iş olan evde yatmayan insan 4ay boş kalıp öğlen 2 lere kadar yatıp cips kola çikaloatayla beslenince 20 kilo aldım
Vay beee bende kilo almıştım 4 ayda ama 20 değil sadece 5 kilo almıştım
Bende uyuyordum habire. Yemedipim kalmıyodu. Yemekler çöpe gitmesin diye falan yiyodum. Ama 20 kilo nasıl aldın hala şoktayım kız allah emi
Sonra nasıl düştğn şimdiki kilona ? Diyet mi yaptın

Günaydın bayanlar,,,
Dunku menüyü paylasmiyirum baya bir cisliydi....
Dun diyetisyene gittim, en fazla 58 olursun daha da zayıflamak yakismaz dedi....
Walla verdiği liste gayet uzun doyurucu geldi.
Bu arada isin kolay kismini yapmissin zor kismi icin gelmissin dedi, yaniii dedim...
Ilk basta kilo verirken kacamaklarin bir zarari olmaz 2 kg verecegine 1 kg verirsin dedi...ama simdi inatci kilolardasin aryik kacamak yok dedi..kacamak yaptiginda kilo vermen durur dedi....3 ayda 65 kiloya inebilirsin dedi... umarım...umarim... diyorum...

Boyub kaçtı canım. İnşallah hepimiz hedrflerimize ulaşcaz

Listeme gelince,,
Sabah 8 30
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kk az yagli peynir
Yesillik
1 yumurta
Yumurta yerine peynir de olur...
Kusluk 11
1 bardak chiali tarcinli süt
Oglen 13 30
1 kepce çorba
3 kofte
1 dilim ekmek
Kofte yerine tavuk 6 yk bakliyat,3 yk lor yumurta da olur
Ikimdi 16 30
1 porsiyon meyve
2 fincan leblebi
Akşam 18 30
1 kepce corba
8 yk sebze yemegi
1 dilim ekmek
Gece 21 30
2 porsiyon meyve
Ekmekler imce uno ekmek boyutunda
Aksam eger gec yersem veya erjen yatarsam meyve yok

Son düzenleme:
canım bende yemek alışkanlığı yok sabah uyanıodum kahvaltı yerine çerez yiyodum sonra biraz ev işi derken televizyonun başında çikolata yiyodum gece 2-3 de yatıyodum tost yiyodum bol kaşarlı sucuklu ayvalık tostu falan bi baktım 78 e dayandı sonra çalışmaya başladım almadımda vermedimde taki geçen sene buzamanlara kadar eşime dedim ben spora gitcem yoksa hiçbişeyden keyif almıyom sıkıldım kendimden falan demeye başladım spora yazıldım 3 aylık ama her haftasonu kayınvalideme gitmekten gezmekten spora haftaiçi gitmeye caşıodum oda iş çıkışı yemek yap o bu derken sporda 1 saat 1,5 saat falan anca vakit geçiriyodum öyle olmasına rağmen 71 e düştüm biraz sıkılaşma falan oldu spor bitti bu sefer 71 -70 derken onu korudum almadım vermedim sonrasında o kilodanda memnun olmayınca yediklerime dikkat etmeye başladım biraz aburcuburu ekmeği kesmeye başladım 67ye düştüm bigün eşim akrabaları hanımları derken 4 çift denize gittik deve güreşi oynadık eşim orda halasının oğluna dediki en şanslı sensin en zayıf seninki kıza dedim kaç kilosun 57 dedi bende eşime 10 kilomu sorun dedim daha hırsladım vs.derken şuan 62 yim

canım doyurucu bir listeye benziyor inşallah kilo vermende sana yardımcı olur

Çok hoşsun canım ya eşin iyi cesaret etmiş benimki öyle bişey dese çok sinirlenirdim valla sende güzel gaza gelmişsin aynen devam
Birde işte yiyerek keyif aldığımızı sanıyoruz ama sonrasında aldığımız kiloyla hayattan soğuyoruz..

bu arada kızlar ben boyumu 1.63 biliyodum 1.67ymişim

Ölçülmeyeli uzamışsın demekki
Maşallah 55 çok yakışcak

bende ilk duyduğumda sinirlendim o yüzden gaza getirdim kendimi yutturucam bu lafı sana diyerekten ama işime yaradı yoksa diyet yapabilen bir insan değilim dediğin gibi yiyerek keyif aldığımız herşeyden sonrasında kiloyla hayattan soğuyoruz
onuda şöyle öğrendim görümcemin sevgilisi varmış boyu 1.87 aramızda 20 cm var dedi bende sen benle aynıyız 1.63üz dedim oda yok yenge 1.67 boya taktığımdan sürekli ölçtürüyorum dedi öyle öğrendim

1 kase tarhana corbasi ictim icine de 6 yk haslanmis nohut kattim bir dilim ekmekle yedim....
Simdilik gayet iyiyim hic karnim acikmadi...
Demekki ben ekmegi cok kisarak iyu yapmiyormusum...
Ekmegi az yedigimden cok acikiyormusum...

1 kase tarhana corbasi ictim icine de 6 yk haslanmis nohut kattim bir dilim ekmekle yedim....
Simdilik gayet iyiyim hic karnim acikmadi...
Demekki ben ekmegi cok kisarak iyu yapmiyormusum...
Ekmegi az yedigimden cok acikiyormusum...
İnşallah hep öyle olur canım çok zorlanmadan kurtulursun kilolarından

Afiyet olsun canım geçmiş doğum günün kutlu olsun

_perina_ m Natsume m canlarım Doğum gününüz kutlu olsun Rabbim bundan sonraki ömrünüzü uzun, hayırlı, bereketli ve musmutlu etsin inş sizi seviyorum

Nice senelere gönlünce bir yas olsun @Natsume :)

Natsume ve _perina_ doğum günleriniz kutlu olsun

Natsume ciğimm senin de doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı mutlu fit bir yaş nasip etsin :))

Natsume
Canım seninde mi doğum günündü yeni okudum
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara
Hepinize ayru ayrı çok teşekkür ederimm. Sizi seviyorum
_perina_ senin de doğum günün kutlu olsun canım. Dilediğince olsun her şey hayatının geri kalanında

Dünkğ menüm

Sabah
Çeyrek tost (okulda)

Öğle
1 lavaş tantuni

Ara ( pasta)

Akşam
Fırında sebzeli köfte
Yoğurtlu kabak ( instagram hesaplarında kabak makarnası diye çok övdükleri bir şeyi denedim. Beğendik :)
Salata

Ara
Çikolata
Sade soda

Bugünkü menüm

Sabah
1 simit
Çay

Öğle
Mantarlu tavuk sote
Pilav

Ara
Sade Türk kahvesi

Akşam 18:00
Haşlanmış brokoli
Köfte

Su: 2 lt

Bugünkü menüm

Sabah
1 simit
Çay

Öğle
Mantarlu tavuk sote
Pilav

Ara
Sade Türk kahvesi

Akşam 18:00
Haşlanmış brokoli
Köfte

Su: 2 lt
Menuler guzel doğumgünü pastasi da yenir yapacak bir sey yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…