ben o arada azcık uyuyakalmışımMenü guzel tatlim da oglen ile aksam arasi birseyler atistirsaymissin tatlim...
Dünkü menün gayet iyi bugünde böyle devaam et yarına olmasada gider bişekildegünaydın bu sabah 68.8 geldim hala 1 kg fazlam var 1 günde gider mii
çarşamba menüm
08:30 1/2 peynirli simit- çay
12:30 6yk tazefasulye - 1 kase cacık
16:30 1 kırmızı elma -çay
19:00 1 kase tarhana çorbası -1 kase yogurt
1.5 lt detoks suyu 1.5 lt saf su içtim
akşam oğlumu kanguruya takıp 45dk tempolu yürüdüm
Günaydın canım yarın tartı var hatırlatmak istedim gerçi 100 gram almışsın çok bişey deilGünaydın
Dün yine cozuttumdayanamadım...
Regl sonrası iştahım kendinden geçiyo geçen ayda böyle olmuştu.
Sonra ben 2 gün dayanıp kendime gelmiştim.
Saldığım anda yeniden 56 yı görürüm biliyorum.
Bugün çok dikkatli olmalıyım
Biliyorum tatlım geşen cumaya göre 200 ge artıdayım. İnş verip sabit çıkarım yarın. Sağlam bi kahvaltı yapcam birazdan. Yoksa gün içinde ayar kaçıyo. Protein günü yapmayı düşünüyorumGünaydın canım yarın tartı var hatırlatmak istedim gerçi 100 gram almışsın çok bişey deil
aaa liste bendeee tam da kötü giden haftada
Günaydın kızlar.
Benim işler güçler epey yoğun bu aralar.. Yarın da toplantım Ankarada..
Liste nöbet sırasını devam ettirelim..
Bi bakayım kimdeymiş sıra..
Menü guzel tatlum ama böyle detox sokndiyetlerde seker türü seyleri hic yememek gerekiyor zaten vucud kitlik moduna giriyir tatlim...kızlar günaydın dün akşam yazamamıştım dünkü menüm şöyle
sabah 6:30 1 bardak yoğurt 2 bardak yeşil çay
10 da ara öğün sade şekersiz nescafe
12.30da 2 haşlama patates 1 bardak yoğurt
18.00 1 haşlama patates 1 bardak yoğurt yerine 1 kase aşure yedim
20.00 1 bardak yeşilçay
su 3,5 litre spor
bugün 3.gün son bakalım normalde kilom 62ydi ama regl şişkinliğinden sanırım 63.5 la başlamıştım bu küre sonucu yarın görücez kısmetse
Evet regli donemimden sonra insan bir kötü olabiliyor benim tavsiyem tarcinli sut tatlim..tatli istegini azda olsa azaltiyor...Günaydın
Menun cok guzel tatlim ama ben öğlende bir dilim ekmek yerdim senin yerinde olsaydim..günaydın bu sabah 68.8 geldim hala 1 kg fazlam var 1 günde gider mii
çarşamba menüm
kesinlikle haklısın canım da ben aşureyi sıcak seviyorum annemde yapınca dayanamadım yedim 1 kase hayırlısı artık :)Menü guzel tatlum ama böyle detox sokndiyetlerde seker türü seyleri hic yememek gerekiyor zaten vucud kitlik moduna giriyir tatlim
Bende cok seviyorum asureyi haftaya carsamba günü yapacağım yesem bir turlu yemesem bir türlü....kesinlikle haklısın canım da ben aşureyi sıcak seviyorum annemde yapınca dayanamadım yedim 1 kase hayırlısı artık :)
amin canım inşallahBende cok seviyorum asureyi haftaya carsamba günü yapacağım yesem bir turlu yemesem bir türlü....
Ne diyeyim hayatta ki tek derdim (iz) asureyi yesek mi yemesek mi derdi olsun..baska da derdimiz olmasin...☺☺☺☺
Amin canım inşallahBende cok seviyorum asureyi haftaya carsamba günü yapacağım yesem bir turlu yemesem bir türlü....
Ne diyeyim hayatta ki tek derdim (iz) asureyi yesek mi yemesek mi derdi olsun..baska da derdimiz olmasin...☺☺☺☺
Bende daha yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum bu toplanmış haliEvet inan bende de oluyirdu tatlim...
Ondan ben bir sure tatile girdim bana iyi geldi ama herkes farkli kuzum...
Miktarlar fazla değildii yemek bir kepçe falandır pilav da öyle
Yazmayı unutmuşum bugün aşure de yedimm üç yıldır yiyemiyordum :
Sıkıntı olacak kadar fazla değil bence Canım sıkma canını sen :) arada olur öyle kaçamaklar.
İlk defa duyuyorum o termos konusunu. Sabahları uyanmakta zorlanıyorum uyanıp hazırlayacak kdar zamanım olmuyor. Kahvaltıyı bile çoğu zaman yapamıyorum
Geçen sene beş buçukta ayağa dikiliyordum yapıyordumm o zaman. Vakumlu saklama kaplarım vardı bıraktım eski evde onlarıgüzel oluyordu onlar salata yapıyordum bazen de zeytinyağlı yemeklerden yapıyordum. Ispanağı hafif öldürüp yoğurtla götürüyordum dediğin gibi birbirine karışıyordu güzel oluyordu. Brokoli haşlaması, karnıbahar falan sa götürürdüm. O ara kilo verebildim zaten evde sporla da destekleyince. A101e tekrar gelmesini bekliyorum o kaplardan bir sıkıntı da burda havalar çok sıcak hala. Sabah hazırlayıp götürsem bile sıcak yüzünden öğleye kadar yemeklerin pörsümesi mi desem ekşimesi mi desem bozulma ihtimali var. Ama yemeğimi evden götürme niyetim var ilerleyen günlerde. Teşekkür ederim canım iyi ki döndün geri seviyorum yorumlarını ve senden bir şeyler öğrenmeyi
Evde brokoli ve havucum var sabah zamanında uyanırsam haşlayıp götürmeye çalışacağım yarın
Çok merak ediyorum canım çok istikrarlısın maşallahkızlar günaydın dün akşam yazamamıştım dünkü menüm şöyle
sabah 6:30 1 bardak yoğurt 2 bardak yeşil çay
10 da ara öğün sade şekersiz nescafe
12.30da 2 haşlama patates 1 bardak yoğurt
18.00 1 haşlama patates 1 bardak yoğurt yerine 1 kase aşure yedim
20.00 1 bardak yeşilçay
su 3,5 litre spor
bugün 3.gün son bakalım normalde kilom 62ydi ama regl şişkinliğinden sanırım 63.5 la başlamıştım bu küre sonucu yarın görücez kısmetse
Kız sen regl olunca haber et bize sana savunma kalkanları yapalımGünaydın
Ooo bu menüye gider tabi afiyet olsun canımgünaydın bu sabah 68.8 geldim hala 1 kg fazlam var 1 günde gider mii
çarşamba menüm
Ye gitsin kuzum 1 kaseden bişey olmaz valla bende aşureye hiç dayanamam menülerimde görüldüğü üzere Allahtan 1 haftalık bişey :/Bende cok seviyorum asureyi haftaya carsamba günü yapacağım yesem bir turlu yemesem bir türlü....
Kolay gelsin Kaptanım inş bende kestiricem saçlarımı çok zor karar verdim ama güçlenmesi için bunu yapmam lazımEe kızlar nasıl gidiyor.. Kuaförde sıra bekliyorum ben.. Keratin bakım yaptım.. Uçları kesilip şekil verilecek saça..
Sevgili doktorum da el koydu benim diyet işlerime.. Boy kilo ve hesaplamalar sonrası 1300 kalorilik diyet listesi hazırlamış bana..
Hiç de diyet listelerine uyamam ama seyahatlerimi de düşünerek hazırladığını söyleyince, eee onca emek vermiş saygı duyup uymam lazım dedim kendime..
Haftada 2 kilo verebilirmişim uyarsam.. İşte bu süper..
Güzel günler bizimle olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?