Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İkiside olur ya. Bende öyle ya bi kase çorba ya da 5 yk sebze yemeği yerim geneldw. Şu sıra öyle olmadı tabi ama. 1 kase çorba ve erken yemek baya etkili. Yemekte olur. Farketmez bence
6 buçukta evde oluyorum duş alana kadar eşim sofrayı kuruyor yani en geç 7 buçukta yemek işi bitmiş oluyor. saat 10 dan sonra sade türk kahvesi keyfi yapıyorum yanında 1 şişe maden suyu içiyorum.

günaydın canım bencede ikiside olur zaten çorbayla 5-6 kaşık sebze yemeği arasında 40-50 kalori anca farkediyor canın hanginden istiyosa ona göre davranabilirsin bence
tercihim genelde çorba oluyor sebze yemeğini ertesi günü öğle yemek için işe götürüyorum. çorba ekmek yerine geçiyor ya diyette onun için biraz kararsız kaldım

Günaydınlar kızlar.
Dün giremedim.
2 gündür ev okul hastane arasında gidip geliyorum.
Okulda bayılsn ögrencimiz için. Aile de tanıdık. Sık sık uğruyorum yanına.
Hala yoğun bakımda ne olur sizde dua edin. Tek yapabildiğimiz bu.

Günaydın canım kaç yaşında öğrenci
Çok üzüldüm nesi varmış Allah'ım yardımcınız olsun ailesine sabır kendine şifa versin inşallah

Aralar olmasaydı yaş pastayla kapatirdin günü neyse üzülme canım pozitif düşün pozitif olsun :)
uyanınca yeşilçay yapıp içtim vücudumu düzene sokmaya çalışıyorum, tok tok yatınca tabi dün düşünmek bile istemiyorum
Çok iyi yapmışsın canısı
Üzülme canım vücudun şaşırmıştır daha hızlı kilo verirsin hem arada böyle yapmak gerekiyor diyete daha azimle sarilirsin artık
Ben sebzeden yana kullanırım oyumu:) ama sen ertesi gün işyerine goturecekmissin bebe çorba icebilirsin :)
Benim dünkü menüye gelirsek çok fena.
Dünkü menüyü yazmayayım.
Ama bu günden itibaren aksatmafan menü yazacağım.
Olsundu hocam hastaneye git gel derken ne yedigini bilmiyorsundur zaten moral bozukluğu vs derken bari yemene özen goster

İnşallah canım iyice ayarı kaçırmayımda

Kaçırma aman ne kaldı surda hedefe
De mi yaaa hayatımda beni en motive eden şey şu sıra zayıflıyo olmak. Eğer diyetten koparsam herşeye karşı motivasyonum düşecek. O yüzden sabretmeye devam.
Evet dün çikolata krizi yaşadım ama koca çikolatayı yedim ve geç ti ! Şimdi kaldığım yerden devam.
Zaten karnım şişince rahatsız oluyorum ya ben aç gezmeye alıştım heralde

maşallah canım darısı başımıza bende evlenmeden 1 ay önce eskitme kot bi gömlek almıştım 58 kiloyla tabi ben evlenip 4ay çalışmayınca evde gecelikden başka bişey giymedim 78 kiloyuda görünce sevdiğim o gömleği içine badi giyip gömleğin düğmelerini kapatmadan giyiyodum kapanmıyodu çünkü bugün o gömlek önü kapalı çıtçıtları aralanmıyo çok keyifli giydim

Menü iyi ama keske sigara borekleri olmayaydi...

Menü cok guzel asure olmasaymis tatlim

Afiyet olsun.. ama bu diyeti fazla uzun tutma tatlim...

Güzel menü afiyet olsun

Olan olmuş tatlim....kafaya vuram.emoji cok tatli yaaa

Yaaa evet o his güzeldir eminim benimde beli zor bela kapanan bi etepim vardı geçen gün bol geldi nasıl sevindim varya
Bu arada 4 ayda 78 kiloya mı çıktın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…