- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Canım yanlış yere yazdın sanırım..Ayyy ne uykuydu arkadaş yakası bırakmıyor hiç öğlen uyumazdim öğlen uyuduğum zamanlar malum ramazan ayiydi şimdi Son 4 gündür bi uyku sariyoki gözlerimi açamıyorum
Aynen ya Son mesajlarda erken gebelik belirtileri topigi ne yazacaksin kendimi burada buldm kusura bakmayın yaaaCanım yanlış yere yazdın sanırım..
kaptanım ben 27 eylülde katılmışım aranıza bu cuma listeye girermiyimBu hagta dereceye girip 2 sarı kartımızı yok etmemiz gerekiyor kızlar.. Ypksa ceza alıcaz..
1 litrelik su şişem az önce bitti, içmeye devamm..
Sabah sporumu da yaptım..
En önemlisi ikindi sonrası sözüme sadık kalmam olacak..
]25. TUR / YEDİNCİ HAFTA
1. TAKIM
531. Etap => - %0,172 => 1. NOTA
534. Etap => %0,108=> 1. SARI KART
537. Etap => Bildirimde bulunmadı => 1. NOTA
2. TAKIM
532.Etap => %0.182 => 1.NOTA
534. Etap => %0,112=> 1. SARI KART
536. Etap => %-1,072 => 1. NOTA
538. Etap => %0,233=> 2. SARI KART
3. TAKIM
536. Etap => % 0,064 => 1. NOTA
537. Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1.NOTA SİLİNDİ
4. TAKIM
BAŞARILI
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
538.Etap => %0.226 => 1.NOTA
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
534.Etap => %0.134 => 1.NOTA
535. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => 1.NOTA SİLİNDİ
9. TAKIM
BAŞARILI
12. TAKIM
532.Etap => %0.168 => 1.NOTA
13. TAKIM
BAŞARILI
14. TAKIM
BAŞARILI
Şaka gibi yanlış. Konuya yazmışım
Girersin canımkaptanım ben 27 eylülde katılmışım aranıza bu cuma listeye girermiyim
Önemli değil canımAynen ya Son mesajlarda erken gebelik belirtileri topigi ne yazacaksin kendimi burada buldm kusura bakmayın yaaa
Ceza alınca, 4 hafta boyunca genel listeleri biz hazırlıyoruz canım.Tamam yeme işi bitirip bildirim yap sonrası sabır saatleri
En kötü durumdaki biziz ya
Ceza alınca noluyor?
Çok hoşsun
Balık işi cidden yaş kuzum ya :) muzdan da hoşlanmıyorum o da yaş benim için. Yeşil elma aldım ama :)bende okuldayım o gün saklama kabına koyup götürsemmi dedim ama balık sonuçta pek iyi bir koku olmaz
Harikaa bir duygu olaa gerek :) tebrikler canım. Sizleei okudukça ben de hevesleniyorum.Günaydın
Cuma 54
Bugün 53.8
-200
Gelsin 53
Cumartesi günü hafif geçirdiğim bir günün ardından eşimin akşam aldığı abur cuburlara dayanamayıp çikolataları bisküvileri cipsleri gömen bide utanmadan 2 bardak kola () içen ben , eşim uyuduktan sonra acaba evden ne atabilirim diye (minimalist olma çabası) giysi dolabına giriştim. Atacak bişey çıkmadı. Herşeyi denedim.
O üstüme gelmeyen pijamalar
Dar olan şortlarım
Pantolonlarım
@Zereno nun yaşadığı mutluluğu bende yaşadım
Herşey ama herşey üzerime rahatça geldi
Allahım aynada kendime bakarken ne kadar mutlu oldum anlatamam. Yine eskisi gibi çıtır style olmuşum
Gözüme batan tek şey bacaklarım. Hatta leslie yaptığımdan mıdır nedir bacaklarım bile öncekinden daha ince gibi geldi
Sonra dün kışlık bi kıyafetmi giydim gerçekten üzerimde istediğim gibi durdu.
Bacaklarım çook ince gözüküyo.
Artık "zayıf" görünüyorum.
Artık zayıfladığımı hissediyorum.
Artık 13 kiloluk kızımı () taşırken nefes nefese kalmıyorum.
Bana zayıflarsan mirayı taşıyamazsın çok ağır diyolardı
Yemin ederim daha rahat kaldırıyorum.
Dün ise gayet dikkat ettim gördüğünüz gibi sabitte kalmayıp 200 gr eksideyim şükür.
Kızlaaar sabredin! Sabredin yemeyin ! Valla gidiyor bak işte. Gidince nasıl bie özgüven nasıl bir özgüven...
O sofradan az yemenin verdipi mutlulukla kalkmak.. o midedeki hafiflik be kadar güzel. Bu duyguyu sevelim. Uyurken karnımız açsa evet yapıyorum başarıyorum diyelim
Hepinize sevgiler. Hadi bugün menüler mükemmel olsun
Bende de suyu azalttığımdan beri sıkıntı oluyor. Ödem biriktiriyoruz galibaBana ne oldu anlamadim...
Cuma 73.9
Bugun 74.6
Suyu çok az ictim hafta sonu ondan olabilir mi??
Ayyy bir 72 yi göreceğim insallah
Çare kayısı :) kuru kayısı ve ceviz birlikte ayrıca lezzetli oluyor. Çayın, yeşilçayın yanında favori atıştırmalıklarım.wc sorunum var 4 gün oldu
Mükemmel :)09.00
1 türk kahvesi
10.00
2 dilim ekmek
2 dilim domates
Krem peynir
12.45
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
15.00
1 ekler pasta
17.00
1 büyük pişmiş mantar
3 yk yoğurt
3.lt su içtim daha içerim.
Leslie 1 mile express
Valla harika bi duygu ya hayay enerjim geri geliyo resmen :)Balık işi cidden yaş kuzum ya :) muzdan da hoşlanmıyorum o da yaş benim için. Yeşil elma aldım ama :)
Harikaa bir duygu olaa gerek :) tebrikler canım. Sizleei okudukça ben de hevesleniyorum.
Bende de suyu azalttığımdan beri sıkıntı oluyor. Ödem biriktiriyoruz galiba
Çare kayısı :) kuru kayısı ve ceviz birlikte ayrıca lezzetli oluyor. Çayın, yeşilçayın yanında favori atıştırmalıklarım.
Mükemmel :)
Erken yediysen erimiştir diye düşünüyorum. Su iç su. Su içince tıkır tıkır gidiyo kilolar. Ödem falan tutmuyo vücutÇikolatayı yememliydim. Tostu, simiti mecburdum diye avutabiliriö kendmi ama çikolata keyfi oldu.
Öğle arasında yedimmm. Gitsin gitsinnnErken yediysen erimiştir diye düşünüyorum. Su iç su. Su içince tıkır tıkır gidiyo kilolar. Ödem falan tutmuyo vücut
Menü mü
Menü coka güzel afiyet olsun...09.00
1 türk kahvesi
10.00
2 dilim ekmek
2 dilim domates
Krem peynir
12.45
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
15.00
1 ekler pasta
17.00
1 büyük pişmiş mantar
3 yk yoğurt
3.lt su içtim daha içerim.
Leslie 1 mile express
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?