Kusira bakma tatlim..Z zayiflayacgim sen kaldın canım tek
İzne çıkaralım canım..Diskalifiye mi olacak izinli mi
Tamamdır canım
Canım bende 0,444 çıkıyor sonuç.. Tekrar kontrol edermisin?**2. Takım 539.Etap**
akrep33( 71 / / / %) Sabit
Zereno( 83,5 / / / %) izne ayrıldı.
2BHB(61,9 /61.5 /0.4 /%0.24 )
bebekicin(67,8 /67,4/0,4/ %0,59)
ayperest(54 / 53.7/0.3 / %0.55 )
tabitabi (88.0/87.1/0.9/ %1.02)
zayiflayacgim(73,9/ / /%) sabit
cimbomlukiz( 60.5/59.8/0.7/%1.15) yeni üye başlangıç tarihi 27 eylül 2017. Başlangıç kilo 64. Hedef kilo 55.
2.Takım ortalaması :%0.507
Zerenoyu dahil etmemiştim pardon.Canım bende 0,444 çıkıyor sonuç.. Tekrar kontrol edermisin?
Canım ya asıl sen tatlısın keşke gitmeseydin sensiz eksik burasıİyi günler kızlar nasılsınız? Bugün ben bildirim yapıp izne ayrılıyorum az da olsa bi katkım olsun takıma :) @ayperest yaaa kuzum yazdıklarını Yeni okudum çok duygulandım yasen nasıl tatlı bir insansın Aslında ben izne ayrılmayı istemiyordum ama bu aralar çok yoğunum buraya çok fazla vakit ayıramıyorum o yüzden izne ayrılmak zorunda kaldım inş kilo vererek dönerim kuzum aslında özelden numaranı versen ordan da konuşabiliriz :)
Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar inş dönünceye kadar hepimiz çok güzel kilolar veririzAllah’a emanet olun
Saol canım benim bende çok özlüyorum zaten öyle bi alışmışım kiCanım ya asıl sen tatlısın keşke gitmeseydin sensiz eksik burası
Tabii en doğrusunu sen bilirsin canım.
İnşallah zayıflayıp dönersin. Aman deyim kendini salma emeklerin boşa gitmesin.
Num veremiyorum malesef canım kendine çok iyi bak öpüyorum seni sende allaha emanet ol
Canım sen listeye ne zaman giriyordun ?
Bakamadım hiç buraya çok yoğundum. Bu hafta geçti sanırım haftaya gireyim canım. Ben ne zamandan be burda olduğumu hatırlamıyorum ama başlangıç tarihini napsak?Sen listeye girecekmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?