Kızartma olmamalı.selam canlar bugün de güzel geçti şükür düzene girdim :)
sabah: 1 dilim ekmek, 1 domates, az peynir, yarım çay k çikolata yarım çay k fındık ezmesi 1 kupa yeşilçay
ara: çay, neskafe
öğlen: 1 kase yoğurtlu kızartma
akşam: 1 kase taze fasülye, yarım dilim ekmek
ara: turk kahve soda 5 yaş ceviz
48 canımSenin hedefin ney canım
Aa hedeflerimiz aynıymış.48 canım
kızlar 2 gündür feci yoğunum bugun kursum vardı yine sınav hazırlamaya devam ediyorum anlayış gösterin nolur, yarından itibaren bol paylaşımla buradayım inşallah
afiyet olsum canim güzel menüselam canlar bugün de güzel geçti şükür düzene girdim :)
sabah: 1 dilim ekmek, 1 domates, az peynir, yarım çay k çikolata yarım çay k fındık ezmesi 1 kupa yeşilçay
ara: çay, neskafe
öğlen: 1 kase yoğurtlu kızartma
akşam: 1 kase taze fasülye, yarım dilim ekmek
ara: turk kahve soda 5 yaş ceviz
Keşke akşam üzeri bi yoğurt yeseydin.Acliktan ölcek gibiyim psikolojik sudan baska bisey icmedim oglen 15 en son yesilcay yemek 12.30 olunca
ay inşallah bi ulaşabilsem 48'eAa hedeflerimiz aynıymış.
48 kiloda taş gibi olacağından şüphem yok
66 dan aldım yürüyorum az kaldı bakay inşallah bi ulaşabilsem 48'e
afiyet olsun canım biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş menünIyi aksamlar haninlar
Walla bana ne oldu bilmiyorum toparlayamadim... ama toparlayacagim diye umut ediyorum...
Sabah
1 su bardagi yogurt
Öğlen
1 yufkadan börek (1 yk zeytinyagi kullandim yogurtla yaptim )
Akşam
1 tabak borülce..
Ara
1 eti puf
2 minik biskuvi
1 armut...
2 su bardagi süt.
Su 2 lt anca olmistur daha da icecegim.
Bugün cok yürüdüm.. sporum anca bu oldu..hafta sonu da isim cok bir 2 saat cikabilsem harika olir aslinda...
Güzel menü afiyet olsunmenüm
kahvaltı 11.00
domates
salatalık
peynir
2 dilim ekmek
öğle 15.00
1 tost
akşam 20.00
2 kaşık bezelye
2 kaşık pilav
çok az çiğ köfte
1.5 lt su
2 saat 15 dk yürüyüş
idolmsün zaten canım66 dan aldım yürüyorum az kaldı bak
Bakimla vakit gecirip aklimdan acligi çıkarmaya calisiom canim belki cok dayanamazsam yerim ama suan daha iyiyim az önceye göreKeşke akşam üzeri bi yoğurt yeseydin.
Şimdide yiyebilirsin canım başka bişeye saldırmaktansa bir kase yoğurt veya bir bardak süt işe yarar.
Meral etme verdiklerin heba olmaz.
Çok kötüysen bu şekilde bastır
60 olsam sükredicem kız :) 61.5dum en son etim sıkı biraz kilomu çok göstermiyorum
Yaaa teşekkür ederimidolmsün zaten canım
Bakimla vakit gecirip aklimdan acligi çıkarmaya calisiom canim belki cok dayanamazsam yerim ama suan daha iyiyim az önceye göre
Aynen canim cektim sabir sabir leslie 3 mile yaptim bende simdi sabah mutlu uyanmak ümidiyle iyi geceleerYaaa teşekkür ederim
Zaten sabrettikçe geçiyo sabır de içinden sabır sabır sabır.. sabah tartıda daha mutlu olucaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?