Sanırım ben çıldırıcamHadii.. Ne olucak böyle..
bugün ekledim kaptanım başladım yavaştan :)Çok güzel ama spor da ekle canım..
çok saolasın :) inş bir daha da görmeyelim inşallahAyy tebrik ediyorum canım benim..
aaa yine mi yahuGünaydınnn
Bizde yine elektrikler yok sabahtan beri
selam şekerimGunaydin kizlar biraz gec oldu ama kaynanamda giremedim
menün süper cok geçmiş olsun kuzum yaIyi aksamlar kizalr
Menu
Sabah
2 yulaf kepekli krep
Ogle
1 parca peynir
Az biraz üzüm
Aksam
Kiymali patates 4 5 kasik
Ayran
Spor basim cok agriyor kizalr. 4 gunden beri agri kesiciye rağmen. Yapamadim.
Su 2 litre
toparlarsın sen fıstıgım, yarından itibaren daha sıkı kontrol edelim birbirimizi :)Kızlar aktif olamıyorum kusura bakmayın.
Diyette yalan oldu.
İnşallah yarıb Toplayacağım öyle umuyorum
Nolduki kuzu?Kızlar aktif olamıyorum kusura bakmayın.
Diyette yalan oldu.
İnşallah yarıb Toplayacağım öyle umuyorum
Aaa gece yıka canım.. Fırsatları değerlendir hemen..Sanırım ben çıldırıcambir haftasonumuz oluyor o da elektriksiz susuz. Ne kendimize ne evin işlerine bakabiliyoruz. Çamaşır işleri de ayrı bir problem. Ben haftaiçi geç saatlerde makina çalıştırmayı da sevmiyorum ama yarın da elektrik olmazsa mecburen gece yıkayacağım çamaşırları.
Kızzz listeye alındığının haftası ne alkolü..Kizlar bende raki iciyorum suan yaninda meze var ama abartmiyorum spor yapamam günüm abartısız gecti
Sabah
1 kupa sekersiz nescafe
1.5 haslanmis yumurta yarim domares
Yarim salatalik
Oglen sekerisz turk kahvesi 5 tane cakil cikolata
Aksam raki kavun peynir 1 kofte
afiyet olsun canım rakı peynir çok kilo yapar aman dikkatKizlar bende raki iciyorum suan yaninda meze var ama abartmiyorum spor yapamam günüm abartısız gecti
Sabah
1 kupa sekersiz nescafe
1.5 haslanmis yumurta yarim domares
Yarim salatalik
Oglen sekerisz turk kahvesi 5 tane cakil cikolata
Aksam raki kavun peynir 1 kofte
afiyet olsun canım çok güzel menüsabah: 2 dilim ekmek, salata, peynir zeytin çay
öğlen: 2 kıymalı poğaça, zeytin
ara: turk kahvesi soda
akşam: biraz fırın tavuk, bir küçük kase pilav
ara: yeşilçay sonrasında kahve soda
bence akşamki pilav fazla kaçtı, kızlar yemek öncesinde inanılmaz bir açlık hissettim ya bu hiç normal değildi sanki...
spor: çok şükür bugün sporuma tekrar başladım, Leslie 1 mil express, 6*20 kalça bacak hareketi
afiyet olsun canım migreninmi var canımIyi aksamlar kizalr
Menu
Sabah
2 yulaf kepekli krep
Ogle
1 parca peynir
Az biraz üzüm
Aksam
Kiymali patates 4 5 kasik
Ayran
Spor basim cok agriyor kizalr. 4 gunden beri agri kesiciye rağmen. Yapamadim.
Su 2 litre
Kızzz listeye alındığının haftası ne alkolü..
Sanki kilo alma takımı
Kızlar evlendigim 2 sene oldu ilk defa dayisiyla görüştük esimin dayisiyla normalde almanyada oturuyo bu aksam raki sofrasi yapalim dediler bende bensiz gidemezsiniz dedim yoksa hep olan bisey değil kilo almadan donucem pazartesi merak etmeyinafiyet olsun canım rakı peynir çok kilo yapar aman dikkat
Bak şimdi bunu okudum.. İyice sinirlendimafiyet olsun canım rakı peynir çok kilo yapar aman dikkat
Bak şimdi bunu okudum.. İyice sinirlendimafiyet olsun canım rakı peynir çok kilo yapar aman dikkat
Gel pazartesi gelKızlar evlendigim 2 sene oldu ilk defa dayisiyla görüştük esimin dayisiyla normalde almanyada oturuyo bu aksam raki sofrasi yapalim dediler bende bensiz gidemezsiniz dedim yoksa hep olan bisey değil kilo almadan donucem pazartesi merak etmeyin
Hadi inşallah yaaa..bugün ekledim kaptanım başladım yavaştan :)
çok saolasın :) inş bir daha da görmeyelim inşallah
aaa yine mi yahu
selam şekerim
menün süper cok geçmiş olsun kuzum ya
toparlarsın sen fıstıgım, yarından itibaren daha sıkı kontrol edelim birbirimizi :)
Nolduki kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?