Gofretler havada uçuşmuş08.30
1 türk kahvesi
Biraz cips
2 minik gofret
09.00
2 dilim tereyağlı reçelli ekmek
1 kupa yeşil çay
12.30
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
15.00
1 minik gofret
16.00
Peynirli salata
18.00
1 kupa yeşil çay
3.5 lt su
Leslie 1 mile express
Biraz cısslı görünüyor ama erken yedim sıkıntı görmüyorum o yüzden
Tabiki dee
Ya şu eti hoşbeş varya ondan işte minnak minnak onlar yaGofretler havada uçuşmuş
Kahvaltı 08:00
1 kase aşure
1 tabak lahana sarması 2 biber dolma
1 kase yoğurt
Ara 10:00
Türk kahvesi
12:00
Sahanda 1 yumurta
Deri peyniri
Çeyrek pide
Domates salatalık
1 incir reçeli
Çay
Ara 14:00
Yarım armut
Şu an açımmmmmmmm
Akşam bizimkilere yemek hazırladım ağzım sulanaraktan.. Sonra caanım sarmaları saklama kabına koydum.. Ağzıma atsam iş çıkmicak dedimmmama yemedim tabiki
tamam canım olmadı ben detoks yaparım sende emzirmeyi avantaja çevir :)ben emziriyorum onun için yapamam ama çoook dikkat ederim emzirme de spor gibi çok kalori harcatıyor bu durmu avantaja çevirebilirim :)
Akşamları erken yeme imkani yok mu canım. Menü güzel ama erken yemelisin.menüm
kahvaltı 10.00
domates
salatalık
1 peynirli poğaça
öğle 16.00
1 yeşil elma
akşam 20.00
2 çatal patates yemeği
4 küçük mercimek köftesi
1 dilim ekmek
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
evdekilerle beraber yiyorum canım onları beklerken geçiyo saat ama genelde gece 2-3 gibi uyuyorumAkşamları erken yeme imkani yok mu canım. Menü güzel ama erken yemelisin.
En geç 18 de falan mesela.
Sanki bikez daha demiştin değilmievdekilerle beraber yiyorum canım onları beklerken geçiyo saat ama genelde gece 2-3 gibi uyuyorum
Afiyet olsun canim08.30
1 türk kahvesi
Biraz cips
2 minik gofret
09.00
2 dilim tereyağlı reçelli ekmek
1 kupa yeşil çay
12.30
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
15.00
1 minik gofret
16.00
Peynirli salata
18.00
1 kupa yeşil çay
3.5 lt su
Leslie 1 mile express
Biraz cısslı görünüyor ama erken yedim sıkıntı görmüyorum o yüzden
Erken bitti sayilir canim :)
Kaptanim kocaelide 06.08 gece sabah ezani okunuyo ben 5 geçe evden ciktim :)Oyy maşallah.. Tam sabah namazını da kılmalık bir zamanmış
Kaptanim saat cok erken yemissiniz gitmistir yoksa menu dolu dolu :)Kahvaltı 08:00
1 kase aşure
1 tabak lahana sarması 2 biber dolma
1 kase yoğurt
Ara 10:00
Türk kahvesi
12:00
Sahanda 1 yumurta
Deri peyniri
Çeyrek pide
Domates salatalık
1 incir reçeli
Çay
Ara 14:00
Yarım armut
Şu an açımmmmmmmm
Akşam bizimkilere yemek hazırladım ağzım sulanaraktan.. Sonra caanım sarmaları saklama kabına koydum.. Ağzıma atsam iş çıkmicak dedimmmama yemedim tabiki
Afoyet olsun canim guzelmenüm
kahvaltı 10.00
domates
salatalık
1 peynirli poğaça
öğle 16.00
1 yeşil elma
akşam 20.00
2 çatal patates yemeği
4 küçük mercimek köftesi
1 dilim ekmek
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
Oo saat farkıı..Kaptanim kocaelide 06.08 gece sabah ezani okunuyo ben 5 geçe evden ciktim :)
Canım benim bazen sıkıntılar üst üste geliyor, ne olur üzülme sıkma canını, bizim en buyuk hatamız üzülünce yemek değil mi zatenGelelim benim motiveye. 3 gunde 1.5 kilo aldim. Nasil yine moralim bozuk anlatamam. Ha bu durum benim moralimi bozdurup surekli yememe neden oluyor. Kısir dongu yani. Kilo aldikca yiyorum yedikce kilo aliyorum.
Neyse psikolojik olarak da zor bir surecten geciyorum.bu sene ailemin ustunden firtina gecti sanki. Annem hasta babam hasta .. ablam ... abim mutsuz. ..
Iki cocukla ben mutsuz....hepimizin ciddi sorunlari var. annem benden is bekliyor. Cunku yapamiyor.sitem ediyor bana.Benim kendime faydam yok. Hic is yapasim gelmiyor. Yemek yapmak zor geliyor.
Bu psikoloji beni daha da kotu ediyor. Kucuk oglan cok yaramz .evin altini ustune getiriyor.
Yani kizlar nasil anlatayim cok ciddi sıkıntilarim var ve ben bunlarla basedemiyorum. Diyet de yapamiyorum. Cunku stresle daha cok yiyorum. Sosyal hayatim yok. Eve kapandim .kimseyle gorusmek istemiyorum da. Gorussem bile zevk almiyorum.
Kaptanim ben ayrilsam iyi olacak gruptan kendime de baskasina da faydam yok. Herkese teskkur ederim..
Belki bu sorunlar bitip kendime gelirsem gruba tekrar katilmak isterim. Tabi kabul edilirsem.
Herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?