- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Ya ben atlayamiyirum kizlar cok gürültü oluyir ip bile aldim olmadı ...Şu anki fit vücudum ip atlamak sayesinde.
Karın kaslarım var ben
Hemde baklava gibiler
Keşke yanımda olsan beni görsen
İp candır kaptan
Pembe ipim var onunla atladım saklıyorum hatıra diye sen düşün artık
Sizin sayenizde gaz verdiniz o zamanlar günde 1000 tane atladim
Şimdi zorlasan atlamam çünkü gerek duymuyorum
Teşekkür ederim kaptanımAa çok şaşırdım.. Tabi en doğruyu sen bilirsin kuzum.. İzne ayırırız tabiki
Menü cok güzel..afiyet olsunKızlar gündüz internet problemim vardı.
Şimdi hallettim. Çok şükür.
Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kaşık lor
1 haş yumurta
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 12.30
1 dilim tb ekmeği
1 parça tavuk but
1 kase yoğurt
Ara 16.00
2 mandalina
Akşam 19.00
3 köz biber
Bol salata
1 dilim tb ekmeği
2 litre su
Teşekkür ederim canımMenü cok güzel..afiyet olsun
Hoşgeldin takıma canim
Umarım hedefine ulasirsin
Hoşgeldin canım.. Katılabilirsin tabi..
Daha önce başka takımda yarıştınmı canım.
hoşbulduk teşekkür ederim inşallah başarılı olurum iradem çok zayıf misafir gelince veya eşim birşey alıp getirince hemen yiyorum herkesle beraber hatta markette kasadaykende öyleyimİnşallah ulaşırsın hedefine canım.
270 basamak çok iyi spor olurmuş bi kere in çık bacaklar kalınlaşır kastanYa ben atlayamiyirum kizlar cok gürültü oluyir ip bile aldim olmadı ...
Bizim evin altimda 270 kusir basamakli bir yol var yarin sabah erkenden kalksam o merdivenleri bir kere insem ciksam cok iyi olir..
Hadi bakalim yapabilirim....
ay neden gidiyorsun çok üzüldüm ben yeni geldim hiç tanışamadık daha keşke gitmeseydin destek olsaydın banada işyerinde sıkıldın demekki yolun açık olsunKizlar merhaba yaklasik 1aydir burda birbirimize destek olduk sizlere katkim olduysa ne mutlu sizlerin bana cok oldu2 ay olmadan izin durumumuz olmadigindan takimdan izinsiz ayrilmak durumundayim diyeti biraktigim falan yok ama buraya biseyler yazcak psikolojimde yok malesef hatta izin alabilsem işede gitmesem herkesten kacabilsem keske ama oyle bi sansim yok ama onun disinda kimseyi görmek konusmak istemiyorum haklarinizi helal edin herkesin Allah yardimcisi olsun hoscakalin
Esine söyle tatlim, bana destek ol.lutfen de...hoşbulduk teşekkür ederim inşallah başarılı olurum iradem çok zayıf misafir gelince veya eşim birşey alıp getirince hemen yiyorum herkesle beraber hatta markette kasadaykende öyleyim
270 basamak çok iyi spor olurmuş bi kere in çık bacaklar kalınlaşır kastan
ay neden gidiyorsun çok üzüldüm ben yeni geldim hiç tanışamadık daha keşke gitmeseydin destek olsaydın banada işyerinde sıkıldın demekki yolun açık olsun
ben çok perhiz yaptığım çok başlayıp bıraktığım için bana inanmıyor kilo vereceğimeEsine söyle tatlim, bana destek ol.lutfen de...
Gerci benim esim ben diyete girdikten sonra nasil obur oldu yemiyorum ama ben..yada bugünkü gibi sadece 5 doritosla nefsini koreltiyorum...
Bence esler alttan alttan kilo vermemizi istemiyorlar...
Saol tatlım burun akıntı geçti gibi ama boğazım hala ağrıyorgeçmiş olsun canım dikkat et kendine c vitamini tüket dinlen yoksa geçmiyor
Gezcmis olsun
2 haftalık sonuç mu canım?Bugün diyetisyene gittim 500 gr vermişim iyi haber fakat bu diyetisyenden de memnun kalmadim.. ben ara ögün istemiyorum diyorum olmazsa olmaz deniliyor neyse bende 70 kg inince yeniden baska bir diyetisyene gidecegim.. cunku oradaki olcum cihazlarinda yag kas kutlesini girmek yararli..bakalim hayirlisi..
Bugün sanki motuvem yerine geliyor kizlar evimi de temizledim duzene soktum bu hafta sonu yeniden kosarim insaklah...
Hoşgeldin canım ben izinli üyeyim bu hafta burada takılıyorum :)merhaba gülnur ve diğer arkadaşlar.ben gül. 40 yaşındayım evliyim 3 çocuğum var.çok kilo alıp verdiğim oldu şeker hastasıyım hap kullanıyorum.yazın çok kilo aldım dün canıma tak etti artık uzun zaman sonra tartıldım.
72,9 kilo tartıldım ve diyet yapmaya başladım ama tek başıma zor oluyor hep gözüm tatlılarda ciplerde
diyet yapmazken yemediğim herşeyden canım istedi dün akşam şekerim düştü galiba sinirlerime hakim olamadım aç yattım öyle.size katılmak istedim belki daha kolay olur diye.
takımda kaç kişi var galiba az kişi var demi bende sizi tanıyım tanışalım isterim
Saol canım sizede çok geçmiş olsun ailecekSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Öğlene doğru eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm hem Emar sonucunu göstermek için hemde tekrar bir ilaçları değerlendirmek için
Doktor sağ olsun çok güzel ilgilendi hatta bir ara eşime sordu sinir yapıyormu ve yapıyorsa içe mi atıyorsunuz dışa mı diyebizimki içe demezmi
Hemen araya girdim valla hiç kusura bakmasın ama o konuda hiçte içine atmıyorTamam evde bize karşı bir sıkıntı yok ama dışarda özellikle de Trafikte çok fazla dışa vuruyor araba kullanmasını bile istemiyorum dedim
Hatta iki örnek verdim ( bir tartışmasında okul servis şoförünün eşime silah çektiğinde bizim deli dumrulun vur lan diye adamın üzerine gittiğini birde geçen gün yaşadığımız olayı anlattım)
Kadın resmen böyle olduO zaman şöyle sizi baya bir pamuk kıvamına getirelim dedi Valla iyi olur çünkü bende devamlı tetikteyim onun yüzünden dedim Zaten belli oluyor eğer eşinizi sakinleştirmezsek sizde potansiyel hasta adayısınız dedi
Hay ağzını öpeyim diyemedim tabi
Sonuçlarda 4 adet fıtığımız çıktı3ü boynunda 1i de belinde hatta hemen sağ olsun doktorumuz bizi Beyin cerrahına yönlendirdi ve oda çok güzel ilgilendi eşimi muayene edip Emarı inceledi Şükür ameliyatlık bir durum yok şu anda dedi ama kesinlikle spor yapması gerektiğini kaslarını kuvvetlendirmesi gerektiğini söyledi Aslında yüzmeyi tavsiye etti ama bizimki hem bilmiyor hemde daha çok gerilirim ben suda diyor
İkna edebilirsem yüzmeye de yazdıracağımşimdilik sadece benim gittiğim spor salonuna yazılmak istedi oda zaten sadece erkeklerin olduğu seanslar ( kadın erkek ayrı yoksa ne güzel birlikte de giderdik )
Hemen ilaçlarını alıp kullanmaya başladıSağ olsun Beyin cerrahının ağrı kesici olarak yazdığı krem inanılmaz iyi geldi ısıtıyormuş sanırım ve eşim inan hiç ağrım kalmadı şu anda inanılmaz iyi geldi diyor
Çok çok geçmiş olsuninşallah çabucak toparlanırsın
Bol bol limonlu ıhlamur iç iyi gelir hatta varsa az hakiki bal ekle
Ne mutlu bana ki sizlere o enerjimi yansıtabiliyorum
İnşallah sizler daha da enerjik olursunuz ve birlikte çok daha zevkle kilolarımızı göndeririz
Süpersin canım ne güzel ev mis gibi olunca insanın enerjisi dahada artıyorİnşallah bir sonraki randevunda daha da fazla gitmiş olur
Benim diyetisyenim de ara öğün veriyor ama genelde ara öğünlerimde yeşil çay yanıdna 1 adet hurma yada şekersiz Türk kahvesi yada ayran oluyorhani yemeklik pek bir şey olmayınca beni rahatsız etmiyor zaten devamlı tükettiğim şeyler
Saol KaptanımGeçmiş olsun canım
Canım bu zamana kadar hiç gitmediysen git çünkü öğreneceğimiz şeyler oluyor ben defalarca defalarca gittiğim için kendime liste yazma kıvamına geldimkızlar ben beslenmeyi iyi yapamadığım kanaatine vardım diyetisyene gidicem sanırım
Anamm bugün niye böyleKizlar merhaba yaklasik 1aydir burda birbirimize destek olduk sizlere katkim olduysa ne mutlu sizlerin bana cok oldu2 ay olmadan izin durumumuz olmadigindan takimdan izinsiz ayrilmak durumundayim diyeti biraktigim falan yok ama buraya biseyler yazcak psikolojimde yok malesef hatta izin alabilsem işede gitmesem herkesten kacabilsem keske ama oyle bi sansim yok ama onun disinda kimseyi görmek konusmak istemiyorum haklarinizi helal edin herkesin Allah yardimcisi olsun hoscakalin
Vay vay ilk gün olmasına rağmen harika bir menü tam dengeli çok güzel afiyet olsun gergin böyle olsun inş :)bugün girdim ama menü yazayımmı bilmiyorum hadi yazayım bari
kahvaltıda 7-8 zeytin, 3dilim ekmek, domates, salatalık, biber, beyaz peynir, 1 küçük pancar yedim. şekersiz çayla.
öğlen kıymalı semizotu yemeği ve 1 kase yoğurt yedim.
akşam yarım kepçe kıymalı tarhana çorbası, 1 tabak taze fasülye yemeği yedim.
sonra şekersiz çay yanında da 15-20 tane kavrulmuş fındık yedim.
4 bardak su içtim. yürüyüş yaptım.
72.9 kiloyla başladım.
Hoşbuldum normalde başka takımdamısın yoksaSaol tatlım burun akıntı geçti gibi ama boğazım hala ağrıyor
Saol canım
2 haftalık sonuç mu canım?
Hoşgeldin canım ben izinli üyeyim bu hafta burada takılıyorum :)
Saol canım sizede çok geçmiş olsun ailecek
Ihlamur yok ama adaçayı içerim bal da koyarım inş :)
Saol Kaptanım
Ben hiç gitmedim diyetisyene ama internette diyet listelerine bakmıştım bana uyarmı diye liste uygulamak zoruma geldi yapamadım kaç kere bıraktımCanım bu zamana kadar hiç gitmediysen git çünkü öğreneceğimiz şeyler oluyor ben defalarca defalarca gittiğim için kendime liste yazma kıvamına geldimama bende gitmeyi düşünüyorum bazen 1 kasım da tartılıcam eğer kilo vermediysem bende giderim
Anamm bugün niye böyleresmen yaprak dökümü gibi oldu ya kuzum eğer kalabiliyorsan kal en azından 2 ayı doldur sonra 6 ay dönemeyeceksin listeye üzülürüm ama kötü bişey yok di mi ?var gibi hissediyorum ama :/
Vay vay ilk gün olmasına rağmen harika bir menü tam dengeli çok güzel afiyet olsun gergin böyle olsun inş :)
Çok güzel olmuş buzluğa börek atıyorum bemde sonra alıp çeşmenin altında ıslıyıp tepsiye dizip fırına veriyorum misafir gelince iyi oluyoCuma günü misafirlerim var 2 gündür pastalarımı hazırlıyorum size daha önce elimin ayarı olmadığını söylemiştim di mi5 kişi için 2,5 tepsi elmalı kurabiye, 2 tepsi mercimekli börek , 4 tepsi de poğaça ve türevleri yaptım dondurup dondurup poşetliyorum Allah sonumu hayretsin aslında niyetim biraz fazla yapıp hazır bulundurmaktı ama buda biraz fazla oldu sanki
Sağol fındık çok yedim ama pişman oldum iş işten geçtiCanım bu zamana kadar hiç gitmediysen git çünkü öğreneceğimiz şeyler oluyor ben defalarca defalarca gittiğim için kendime liste yazma kıvamına geldimama bende gitmeyi düşünüyorum bazen 1 kasım da tartılıcam eğer kilo vermediysem bende giderim
Anamm bugün niye böyleresmen yaprak dökümü gibi oldu ya kuzum eğer kalabiliyorsan kal en azından 2 ayı doldur sonra 6 ay dönemeyeceksin listeye üzülürüm ama kötü bişey yok di mi ?var gibi hissediyorum ama :/
Vay vay ilk gün olmasına rağmen harika bir menü tam dengeli çok güzel afiyet olsun gergin böyle olsun inş :)
Yok canım 2. takımdayım ama yoğunluktan dolayı izne ayrıldım bi süreliğine bu hafta boş vaktim vardı bende koşa koşa geldim tekrar haftaya tekrar gidicem :/Hoşbuldum normalde başka takımdamısın yoksa
Ben hiç gitmedim diyetisyene ama internette diyet listelerine bakmıştım bana uyarmı diye liste uygulamak zoruma geldi yapamadım kaç kere bıraktım
Çok güzel olmuş buzluğa börek atıyorum bemde sonra alıp çeşmenin altında ıslıyıp tepsiye dizip fırına veriyorum misafir gelince iyi oluyo
Sen kaç kiloydun kaça düştün ne kadar zamandır rejimdesin canım
Evet canım ordan yapılıyorO mesajları nasıl yazıyorsunuz kişisel bilgilerdenmi girip kiloyu filan
Evet ya di mi yiyip yiyip pişman olmaktansa sağlıklı beslenip mutlu olmak çok güzel :)Sağol fındık çok yedim ama pişman oldum iş işten geçti
yok hiç gitmedim kendi listemi kendim yaptım ama ne kadar doğru yaptım tartışılır bi de herkesin metabolizması aynı değil sonuçta yaptığım liste iyi gelmeyebilirCanım bu zamana kadar hiç gitmediysen git çünkü öğreneceğimiz şeyler oluyor ben defalarca defalarca gittiğim için kendime liste yazma kıvamına geldimama bende gitmeyi düşünüyorum bazen 1 kasım da tartılıcam eğer kilo vermediysem bende giderim
Evet tek tesellim sabah tostu olması gerçektenAdı konunca daha rahat oluyorhele birde erkenden akşam yemeği de hazır olunca insan kendine biraz daha vakit ayırabiliyor
Ohhh miss bu hafta desene çok güzel eksiler gelecek
Neyseki sabah tostu yiyeceksinöğlene kadar eser kalmaz o tosttan
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineGünaydın kızlar bugün biraz hastayım dün gece hapşurmaya başladım boğazım da ağrıyor annemden geçti herhaldesiz nasılsınız?
ayperest kuzum izne ayrılman inş iyi gelir derslerin daha önemli tabiki ama yinede beslenmene dikkat et canım kilo alınca daha çok moralin bozuluyor çünkü
Okula yemek geliyor normalde ama güvenmediğim için yemiyorum. Genelde tost falan geçiştiriyordum. Sabah küçük kaplara (dün aldım kapları) yulaf ezmesi, kavrulmamış kuru yemiş, kuru üzüm/kayısı, dilimlenmiş yeşil elma koydum. Küçük kutu süt de aldım. Bunları öğle yemeği olarak düşündüm ama yemeye zamanım olmadı bileValla kiloda göre iyi yemişsin midede küçülüyodur heralde zayıflayınva dimi
ben senin yazdıklarını okuma ya doyamıyorum cok güzel bir enerjin var canım ya
ben sabah kahvaltı yaptım ama öğlen sıkıntı napıyısun yanına ben marul peynir zeytin yogurt meyve falan alıyorum ama akşam aşırı acıkmış olarak geliyorum eve
Acele ile yazdığım için eksikleri var canım yoksa kaçamaklı bir gündüMenü guzelde cok az degil mi tatlim?
Tebrikler canım. Ara öğünü neden istemiyorsun?Bugün diyetisyene gittim 500 gr vermişim iyi haber fakat bu diyetisyenden de memnun kalmadim.. ben ara ögün istemiyorum diyorum olmazsa olmaz deniliyor neyse bende 70 kg inince yeniden baska bir diyetisyene gidecegim.. cunku oradaki olcum cihazlarinda yag kas kutlesini girmek yararli..bakalim hayirlisi..
Bugün sanki motuvem yerine geliyor kizlar evimi de temizledim duzene soktum bu hafta sonu yeniden kosarim insaklah...
Hoş geldin:)merhaba gülnur ve diğer arkadaşlar.ben gül. 40 yaşındayım evliyim 3 çocuğum var.çok kilo alıp verdiğim oldu şeker hastasıyım hap kullanıyorum.yazın çok kilo aldım dün canıma tak etti artık uzun zaman sonra tartıldım.
72,9 kilo tartıldım ve diyet yapmaya başladım ama tek başıma zor oluyor hep gözüm tatlılarda ciplerde
diyet yapmazken yemediğim herşeyden canım istedi dün akşam şekerim düştü galiba sinirlerime hakim olamadım aç yattım öyle.size katılmak istedim belki daha kolay olur diye.
takımda kaç kişi var galiba az kişi var demi bende sizi tanıyım tanışalım isterim
Neler yaşamışsınız öyle çok geçmiş olsun.. acik şifalar dilerim eşinze deSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Öğlene doğru eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm hem Emar sonucunu göstermek için hemde tekrar bir ilaçları değerlendirmek için
Doktor sağ olsun çok güzel ilgilendi hatta bir ara eşime sordu sinir yapıyormu ve yapıyorsa içe mi atıyorsunuz dışa mı diyebizimki içe demezmi
Hemen araya girdim valla hiç kusura bakmasın ama o konuda hiçte içine atmıyorTamam evde bize karşı bir sıkıntı yok ama dışarda özellikle de Trafikte çok fazla dışa vuruyor araba kullanmasını bile istemiyorum dedim
Hatta iki örnek verdim ( bir tartışmasında okul servis şoförünün eşime silah çektiğinde bizim deli dumrulun vur lan diye adamın üzerine gittiğini birde geçen gün yaşadığımız olayı anlattım)
Kadın resmen böyle olduO zaman şöyle sizi baya bir pamuk kıvamına getirelim dedi Valla iyi olur çünkü bende devamlı tetikteyim onun yüzünden dedim Zaten belli oluyor eğer eşinizi sakinleştirmezsek sizde potansiyel hasta adayısınız dedi
Hay ağzını öpeyim diyemedim tabi
Sonuçlarda 4 adet fıtığımız çıktı3ü boynunda 1i de belinde hatta hemen sağ olsun doktorumuz bizi Beyin cerrahına yönlendirdi ve oda çok güzel ilgilendi eşimi muayene edip Emarı inceledi Şükür ameliyatlık bir durum yok şu anda dedi ama kesinlikle spor yapması gerektiğini kaslarını kuvvetlendirmesi gerektiğini söyledi Aslında yüzmeyi tavsiye etti ama bizimki hem bilmiyor hemde daha çok gerilirim ben suda diyor
İkna edebilirsem yüzmeye de yazdıracağımşimdilik sadece benim gittiğim spor salonuna yazılmak istedi oda zaten sadece erkeklerin olduğu seanslar ( kadın erkek ayrı yoksa ne güzel birlikte de giderdik )
Hemen ilaçlarını alıp kullanmaya başladıSağ olsun Beyin cerrahının ağrı kesici olarak yazdığı krem inanılmaz iyi geldi ısıtıyormuş sanırım ve eşim inan hiç ağrım kalmadı şu anda inanılmaz iyi geldi diyor
Çok çok geçmiş olsuninşallah çabucak toparlanırsın
Bol bol limonlu ıhlamur iç iyi gelir hatta varsa az hakiki bal ekle
Ne mutlu bana ki sizlere o enerjimi yansıtabiliyorum
İnşallah sizler daha da enerjik olursunuz ve birlikte çok daha zevkle kilolarımızı göndeririz
Süpersin canım ne güzel ev mis gibi olunca insanın enerjisi dahada artıyorİnşallah bir sonraki randevunda daha da fazla gitmiş olur
Benim diyetisyenim de ara öğün veriyor ama genelde ara öğünlerimde yeşil çay yanıdna 1 adet hurma yada şekersiz Türk kahvesi yada ayran oluyorhani yemeklik pek bir şey olmayınca beni rahatsız etmiyor zaten devamlı tükettiğim şeyler
Pırasa >>zeytinyağlı pırasaNe aldın ne yapcan bir hafta yemek olarak kopya çekeyim.
Aynen canım cipsler hariç çok güzel menü :)Iyi akdamlar hanimlar
Sabah 7 30
220 ml yogurt
2 yk yulaf Az tarcin
Öğlen
Menemen ve 1.5 dilim ekmek
Aksam
3 halka palamut 1.5 dilim tb ekmek
Kasik salata
Şimdi
5 tane doritos (dun esimin cok hosuna gitmis bugün gene aldi bu sefer 5 tane yedim nefsimi koreltmek için)
Yatmadan once 1 su bardagiyogurt tarcinli karabiberli ..
Su 3 lt
Doritoslar disinda bugün iyiydim haninlar...
Afiyet olsunnnmenüm
kahvaltı yok
öğle 12.00
1 yeşillikli şinitzel dürüm
1 barda ayran
ara 17.00
1 küçük kurabiye
akşam 20.00
yemekten önce az bişey çubuk kraker yedim
1 kase tarhana
1 parça lavaş
1.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
İp atlamaya başlıyorum!Şu anki fit vücudum ip atlamak sayesinde.
Karın kaslarım var ben
Hemde baklava gibiler
Keşke yanımda olsan beni görsen
İp candır kaptan
Pembe ipim var onunla atladım saklıyorum hatıra diye sen düşün artık
Sizin sayenizde gaz verdiniz o zamanlar günde 1000 tane atladim
Şimdi zorlasan atlamam çünkü gerek duymuyorum
Afiyet olsunnn çok güzel menüKızlar gündüz internet problemim vardı.
Şimdi hallettim. Çok şükür.
Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kaşık lor
1 haş yumurta
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 12.30
1 dilim tb ekmeği
1 parça tavuk but
1 kase yoğurt
Ara 16.00
2 mandalina
Akşam 19.00
3 köz biber
Bol salata
1 dilim tb ekmeği
2 litre su
Bana gönderebilirsin fazla olduğunu düşünüyorsan :)Cuma günü misafirlerim var 2 gündür pastalarımı hazırlıyorum size daha önce elimin ayarı olmadığını söylemiştim di mi5 kişi için 2,5 tepsi elmalı kurabiye, 2 tepsi mercimekli börek , 4 tepsi de poğaça ve türevleri yaptım dondurup dondurup poşetliyorum Allah sonumu hayretsin aslında niyetim biraz fazla yapıp hazır bulundurmaktı ama buda biraz fazla oldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?