Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ya ben atlayamiyirum kizlar cok gürültü oluyir ip bile aldim olmadı ...
Bizim evin altimda 270 kusir basamakli bir yol var yarin sabah erkenden kalksam o merdivenleri bir kere insem ciksam cok iyi olir..
Hadi bakalim yapabilirim....

Kızlar gündüz internet problemim vardı.
Şimdi hallettim. Çok şükür.
Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kaşık lor
1 haş yumurta
1 dilim tb ekmeği

Öğlen 12.30
1 dilim tb ekmeği
1 parça tavuk but
1 kase yoğurt

Ara 16.00
2 mandalina

Akşam 19.00
3 köz biber
Bol salata
1 dilim tb ekmeği

2 litre su

Menü cok güzel..afiyet olsun

Kizlar merhaba yaklasik 1aydir burda birbirimize destek olduk sizlere katkim olduysa ne mutlu sizlerin bana cok oldu 2 ay olmadan izin durumumuz olmadigindan takimdan izinsiz ayrilmak durumundayim diyeti biraktigim falan yok ama buraya biseyler yazcak psikolojimde yok malesef hatta izin alabilsem işede gitmesem herkesten kacabilsem keske ama oyle bi sansim yok ama onun disinda kimseyi görmek konusmak istemiyorum haklarinizi helal edin herkesin Allah yardimcisi olsun hoscakalin

Hoşgeldin takıma canim
Umarım hedefine ulasirsin

Hoşgeldin canım.. Katılabilirsin tabi..

Daha önce başka takımda yarıştınmı canım.

İnşallah ulaşırsın hedefine canım.
hoşbulduk teşekkür ederim inşallah başarılı olurum iradem çok zayıf misafir gelince veya eşim birşey alıp getirince hemen yiyorum herkesle beraber hatta markette kasadaykende öyleyim
Ya ben atlayamiyirum kizlar cok gürültü oluyir ip bile aldim olmadı ...
Bizim evin altimda 270 kusir basamakli bir yol var yarin sabah erkenden kalksam o merdivenleri bir kere insem ciksam cok iyi olir..
Hadi bakalim yapabilirim....
270 basamak çok iyi spor olurmuş bi kere in çık bacaklar kalınlaşır kastan
ay neden gidiyorsun çok üzüldüm ben yeni geldim hiç tanışamadık daha keşke gitmeseydin destek olsaydın banada işyerinde sıkıldın demekki yolun açık olsun

Esine söyle tatlim, bana destek ol.lutfen de...
Gerci benim esim ben diyete girdikten sonra nasil obur oldu yemiyorum ama ben..yada bugünkü gibi sadece 5 doritosla nefsini koreltiyorum...
Bence esler alttan alttan kilo vermemizi istemiyorlar...

bugün girdim ama menü yazayımmı bilmiyorum hadi yazayım bari
kahvaltıda 7-8 zeytin, 3dilim ekmek, domates, salatalık, biber, beyaz peynir, 1 küçük pancar yedim. şekersiz çayla.
öğlen kıymalı semizotu yemeği ve 1 kase yoğurt yedim.
akşam yarım kepçe kıymalı tarhana çorbası, 1 tabak taze fasülye yemeği yedim.
sonra şekersiz çay yanında da 15-20 tane kavrulmuş fındık yedim.
4 bardak su içtim. yürüyüş yaptım.
72.9 kiloyla başladım.

ben çok perhiz yaptığım çok başlayıp bıraktığım için bana inanmıyor kilo vereceğime
daha önce hamileliklerdede çok alıp verdim napiyim haksız değil bide onun yemesini kısıtlamayı istemiyorum ama haklısın
doritosu 5te bırakmışsın en azından neyse bende bırakıcam yavaş yavaş inşallah

geçmiş olsun canım dikkat et kendine c vitamini tüket dinlen yoksa geçmiyor
Saol tatlım burun akıntı geçti gibi ama boğazım hala ağrıyor

Saol canım

2 haftalık sonuç mu canım?

Hoşgeldin canım ben izinli üyeyim bu hafta burada takılıyorum :)
Saol canım sizede çok geçmiş olsun ailecek
Ihlamur yok ama adaçayı içerim bal da koyarım inş :)

Geçmiş olsun canım
Saol Kaptanım

kızlar ben beslenmeyi iyi yapamadığım kanaatine vardım diyetisyene gidicem sanırım
Canım bu zamana kadar hiç gitmediysen git çünkü öğreneceğimiz şeyler oluyor ben defalarca defalarca gittiğim için kendime liste yazma kıvamına geldim ama bende gitmeyi düşünüyorum bazen 1 kasım da tartılıcam eğer kilo vermediysem bende giderim
Anamm bugün niye böyle resmen yaprak dökümü gibi oldu ya kuzum eğer kalabiliyorsan kal en azından 2 ayı doldur sonra 6 ay dönemeyeceksin listeye üzülürüm ama kötü bişey yok di mi ?var gibi hissediyorum ama :/
Vay vay ilk gün olmasına rağmen harika bir menü tam dengeli çok güzel afiyet olsun gergin böyle olsun inş :)

Cuma günü misafirlerim var 2 gündür pastalarımı hazırlıyorum size daha önce elimin ayarı olmadığını söylemiştim di mi 5 kişi için 2,5 tepsi elmalı kurabiye, 2 tepsi mercimekli börek , 4 tepsi de poğaça ve türevleri yaptım dondurup dondurup poşetliyorum Allah sonumu hayretsin aslında niyetim biraz fazla yapıp hazır bulundurmaktı ama buda biraz fazla oldu sanki

Hoşbuldum normalde başka takımdamısın yoksa
Ben hiç gitmedim diyetisyene ama internette diyet listelerine bakmıştım bana uyarmı diye liste uygulamak zoruma geldi yapamadım kaç kere bıraktım
Çok güzel olmuş buzluğa börek atıyorum bemde sonra alıp çeşmenin altında ıslıyıp tepsiye dizip fırına veriyorum misafir gelince iyi oluyo
Sen kaç kiloydun kaça düştün ne kadar zamandır rejimdesin canım

Sağol fındık çok yedim ama pişman oldum iş işten geçti

Yok canım 2. takımdayım ama yoğunluktan dolayı izne ayrıldım bi süreliğine bu hafta boş vaktim vardı bende koşa koşa geldim tekrar haftaya tekrar gidicem :/
Diyetisyen listesi uygulamak zor ama dengelemeyi ve değişimi öğrenince kolaylaşıyor
Aynen hazırda pasta börek olması misafir için çok iyi bizim için çok sıkıntı :/
Canım ben 28.08.16 da 120,7 kiloyla diyete başladım şimdi 82 kilo civarındayım çok şükür 14 ayda çok güzel yol katettim şimdilik hedefim 75 kilo olmak ideal kilo olarak da 69 olmak istiyorum aslında boyuma göre en fazla 66 kilo olmalıyım ama çok uzun bi yoldan geldiğim için bana yetecek gibi geliyor şimdilik :)

O mesajları nasıl yazıyorsunuz kişisel bilgilerdenmi girip kiloyu filan
Evet canım ordan yapılıyor
Sağol fındık çok yedim ama pişman oldum iş işten geçti
Evet ya di mi yiyip yiyip pişman olmaktansa sağlıklı beslenip mutlu olmak çok güzel :)

yok hiç gitmedim kendi listemi kendim yaptım ama ne kadar doğru yaptım tartışılır bi de herkesin metabolizması aynı değil sonuçta yaptığım liste iyi gelmeyebilir

Evet tek tesellim sabah tostu olması gerçekten eksiler gelir inşallah ama ümitli değilim çok fazla kaçamak yapıyorum

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Okula yemek geliyor normalde ama güvenmediğim için yemiyorum. Genelde tost falan geçiştiriyordum. Sabah küçük kaplara (dün aldım kapları) yulaf ezmesi, kavrulmamış kuru yemiş, kuru üzüm/kayısı, dilimlenmiş yeşil elma koydum. Küçük kutu süt de aldım. Bunları öğle yemeği olarak düşündüm ama yemeye zamanım olmadı bile akşamları çift yapıyorum genelde
Menü guzelde cok az degil mi tatlim?
Acele ile yazdığım için eksikleri var canım yoksa kaçamaklı bir gündü
Tebrikler canım. Ara öğünü neden istemiyorsun?
Hoş geldin:)

Neler yaşamışsınız öyle çok geçmiş olsun.. acik şifalar dilerim eşinze de
Ne aldın ne yapcan bir hafta yemek olarak kopya çekeyim.
Pırasa >>zeytinyağlı pırasa
Ispanak>>yoğurtlu yaparım muhtemelen ya da yumurtalı
Brokoli>>havuç ile haşlıyorum üzerine limon ve zeytinyağlı sos tercihe bağlı da sarımsaklı yoğurt ile bayılıyoruz buna
Havuç>>pırasa, brokoli ve salatalarda kullanırım
Barbunya >>zeytinyağlı yaptım bir kısmını biraz da bugün salata şeklinde yaptım yumurta ve yeşillik ekleyip
Evde patlıcan kabak domates vb de var. Değerlendiririm :)

Aynen canım cipsler hariç çok güzel menü :)

Afiyet olsunnn

İp atlamaya başlıyorum!

Afiyet olsunnn çok güzel menü

Bana gönderebilirsin fazla olduğunu düşünüyorsan :)
Ellerine sağlık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…