- 8 Ekim 2012
- 3.394
- 6.490
- 358
- 36
yaparsın canım bende spora yazılmayı düşünüyorumda fitness plates step gibi ama şimdi her salı ver perşembe akşamları şirkette ingilizce dil eğitimi verilcek haftasonlarıda kvdeyiz genelde boşa yazılmakda istemem bilmiyorum napcaaminşAllah ağzımı yüzümü morartmadan çıkabilirim işin içinden umarım :)
Walla bugün de boynum ağrıyor..
Ooo sevmedin mi tatlim?? Elmali yulaf ezmesini...İyi akşamlar
Sabah 7:30
@zayiflayacgim ın tarifini uyguladım akşamdan yarım yeşil elma 1 kaşık yulaf ezmesi tarçın ve yoğurtla kahvaltı hazırlamıştım sabah birkaç kaşık ondan yedim.
Okulda 1 küçük poğaça
Öğle 12:00
Çeyrek tost
1 yulaflı bisküvi
Akşam 17:30
Sebzeli makarna
Ispanak yemeği
Su: 1,5 lt
Spor: 2.gün
150 jumping jacks
200 ip
30 squats
30 mekik
10 şınav
+8700 adım atmışım ayrıca
Birazdan ılık duşumu alıp yeşilçay içeceğim.
Bu cuma kesinlikle eksi göreceğiz
Kick box harika bir spor kilo vermekten ziyade 1 beden kuculuyirsun ve stres gidiyir...evet :) arkadaşın gazına geldim 3 ayda 20 kilo vermiş o da kick boksla
Sanırım sütle daha çok hoşuma gidiyor yulaf benim. Bir de akşamdan hazırladım kahvaltıyı ve kıyafetleri nasılsa diyip erken kalkmadım. Uyanır uyanmaz da bir şey yiyemiyorum pekOoo sevmedin mi tatlim?? Elmali yulaf ezmesini...
Afiyet olsun öğledeki simit dışında göze batan bir şey yok bence menüde :)Kizlar ben dun ioin ucunu kacirdim ama abir cubur yemedim...
Sabah
2 yumurta
1 tb ekmek
2 kk peynir
Oglen.
1.5 gevrek (simit)
Aksam
1 tabak taze fasulye
Kica bir tabak brokoli az yagli bol eksili
1 tb dilim ekmek
Benim evin altimda 250 kusur basamakli bir yokuş var burayi 2 kere inip ciktim cop dokmeye de ben gittim..
2 dk hayalini ip atladim..
Ve gece 1 e kadar temizlik yaptim...
3 lt su icmisdir...
Ve aleyküm selam canım..
Bugün ben de uyanmakta zorlandım..
Ufaklığı da mı götürüyosun spora?.
Hee bir de o durumlar var dimiinşAllah ağzımı yüzümü morartmadan çıkabilirim işin içinden umarım :)
özel derslere yazılabilirsin canım genelde haftanın 2 günü falan oluyor onlar 2 gün ayarlayabilirsen haftada 2 gün hiç yoktan iyidiryaparsın canım bende spora yazılmayı düşünüyorumda fitness plates step gibi ama şimdi her salı ver perşembe akşamları şirkette ingilizce dil eğitimi verilcek haftasonlarıda kvdeyiz genelde boşa yazılmakda istemem bilmiyorum napcaam
stresi iyi arttırıyor bugün gittim özellikle sinirli bi gündeysem iyi olurKick box harika bir spor kilo vermekten ziyade 1 beden kuculuyirsun ve stres gidiyir...
ay bugün gittim baldırlarım hala yanıyor :)Hee bir de o durumlar var dimiben de tekwando ya mı gitsem
Oo maşallah 1 saat hem de.. Diğer kısmını hiç görmedim bilemenüm
kahvaltı 10.30
domates
peynir
2 dilim ekmek
biraz yumurta
2 dilim salam
akşam 18.30
az çiğköfte
1 parça lavaş
bol marul
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
1 saat kick boks
Hadi ya o kadar etkili yaniay bugün gittim baldırlarım hala yanıyor :)
Kosmak super tatlim o minik adımlar yavas yavas hızlanır...Kizlar bugünkü menu
Sabah 6.00 da elma sirkeli ılık su
07.30 1 sade pogca cay
12.30 domates corbasi yogurt ve cok az kısır
18.00 yarim armut
3 litre su
1 saat yürüyüş arada minik adimlarla kostum
2 bardak yesilcay icicem
Baldırlarin yanmasi ise yaradigini gosterir tatlim...ay bugün gittim baldırlarım hala yanıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?