- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Evet bende yapiyorum donem dönem cok iyi oluyor limon bozdu migdemi ben karabiber tarcin zerdecal yapiyirum...canım bende sabah elma sirkeli su içmeye başladım etkisi var bence akşamlarıda sade yoğurt yemeyi düşünüyorum pulbiber limon yerine bende zencefil zerdeçal tozu aldım onlarla15 gün yedikten sonra 2-3 gün ara vericem tekrar devam edicem
Afiyet olsun canim ev hanimligi zor yapiyosun yapiyosun sanki arkandan toz dokuluyo gibi bitmiyoSabah: 2 dilim ekmek domates, peynir zeytin lor 1 tatlı kaşığı bal ve çay
Ara: 1 muz
Ara: 1 kupa tarçınlı süt
Akşam: 1 kepçe taze fasülye 1 kepçe bulgur pilavı
Ara: yeşilçay ve birazdan türk kahvesi
Kızlar bugün 3 mil yapmaya niyetim vardı ama yaptığım işler onu gecti :)) evi süpür ardından sil yemek yap bulaşık camasır, valla ev hanımı olmak ne zormuş ya, boş günümü temizliğe adadım resmen
Afiyet olsun canim otelde olduğun icin abarti bulmadim benBayanlar bugun kahvaltida
1 omlet yedim , 1 kk peynir bol yesillik salatalik 7 8 zeytin ... oglumun yarim omletini de yedim birde 3 yk menemen...
2 lokma beyaz ekmek
1 tane sigara böreği..
Öğlen
2 haslanmis yumurta
Yarim gevrek
2 kk peynir
Cay saatinde 1 tane kuru pasta yedim..
Simdu aksam yemegine gidecegiz...
Protein bol haslanmis sebze ve bol aci yerim..
Tatlilardan uzak durucagim belki sütlü bir tatli olabilir...
Bugün dune gore bir tik daha iyi..yarın kahvaltidan sonra cikacagiz otelden...
Aksam yemeginde yaramazlik yok... yapabilirim degil mi???
İzlemedim onu ama izleyip ona göre muamele yapacağım
Dur
Ban yedim
geçmiş olsun canım
normalde 1.5 saat ama ilk gün diye erken bıraktı hoca yarın 1.5 saat yaptırır büyük ihtimal :)Oo maşallah 1 saat hem de.. Diğer kısmını hiç görmedim bile
afiyet olsun canım güzel menüİyi akşamlae kötü bir gün oldu benim için. Dünden beri elektrik yoktu evde trafolar patlıyormuş da
Sabah 9:00
Çeyrek tost
Öğle 12:30
Çeyrek tost
Akşam 16:00
1 çipura balık ızgara
Salata
Ara
1 tane kurabiye
Kuru kayısı ve ceviz
Çay
Su: 1,5lt
Spor: şimdi ip atlayacağım dün ara verdim bugün 200 ip var menüde+7500 adım atmışım
afiyet olsun canım su mükemmel :)Sabah 6.30 elma sirkeli su
7.30 1 kupa sekersiz turk kahvesi
09.30 1 domates 2 salatalik
11.00 2 kupa yesilcay
12.30 sehriye corbasi ve 3 tane mercimek koftesi
15.30 sekersiz sade nescafe
16.00 1 yesil elma
17.40 zerdecal zencefilli yoğurt
Su 3 litre
Spor 1 saat yapicam
Kaptanim ben baya inatci bi insanim oyuzden eşimle iddiaya girip kendimi hirslandirdimabur cuburu kesinlikle kestim (hic yemek vermeseler abur cuburla yasayabilirim okadar seviyorum) eve aldirmadim hadi esim aldi cok canim istedi 1 lokma yedim yemedim o derece ekmek pilav makarna ve sekeride kestim birzda hareket spor yapinca gitti yesilcay hic sevmem ama mutlaka 2 kupa ictim bide bende şu var yemezsem aramam ama yedigim zamanda 1 taneyle birakmam dibini gorcem yani
afiyet olsun canım seninde yürüyüş saatlerin mükemmelmenüm
kahvaltı yok
öğle 13.15
domates
salatalık
peynir
1.5 dilim kepekli ekmek
az helva
2-3 dilim salam
akşam 19.30
1 kase tarhana
1 dilim ekmek
3-4 adet küçük biber dolması
3 kaşık yoğurt
2.5 lt su
1 saat 15 dk yürüyüş
afiyet olsun tatlımİyi akşamlae kötü bir gün oldu benim için. Dünden beri elektrik yoktu evde trafolar patlıyormuş da
Sabah 9:00
Çeyrek tost
Öğle 12:30
Çeyrek tost
Akşam 16:00
1 çipura balık ızgara
Salata
Ara
1 tane kurabiye
Kuru kayısı ve ceviz
Çay
Su: 1,5lt
Spor: şimdi ip atlayacağım dün ara verdim bugün 200 ip var menüde+7500 adım atmışım
tatlım ya senin yorumlarını okuyunca nasıl tembel olduğumu farkediyorum ben hayatımda sade 4 ay çalışmadım evde kaldım duştan duşa gecelikler üstümden çıkıyoduSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün yine ezanla uyanabildim
Dün yine ayağı yanmış kedi modundaydımSabah kızı okula bırakıp kızkardeşimle buluşup Kahvaltı ettik dışarda ( tabiki kaçamaksız ) ordan AVMye geçip büyük kızıma kot ufaklığa da kadife pembe gömlek aldım Tabi iki kızkardeş deli danalar gibi dolandık o mağazadan bu mağazaya
Öğlen Anneme gittik yemeğe hatta küçük kuzuyu okuldan aldıktan sonrada keyif kahvelerimizi içip direk pazara çıktık
Tabi ordada dururmuyuz yine deli dana gibi dolanıp eksiklerimizi aldık
Hesapta çıkışta eşim gelip alacaktı pazar arabası ağır oldu diye ama tamirciye uğrayınca işi biraz uzadı bizde yine yürüyerek onun yanına gittik ki en azından o trafiğe girmek zorunda kalmasın diye
Toplamda 13.998 adım atmışımEve gelincede yok akşam yemeği faslı yok mutfağı toparla hadi bir sonraki günün yemeğini yap birde küçük kuzu gözleme diye tutturunca benim motordan dumanlar çıkmaya başlamadan baygın düşmeye yakın kendimi koltuğa atabildim ( ordada zaten 10 dakika oturduktan sonra uyuya kalmışım )
Dün suyu yeterli içemeyince ( malum dışarda tuvalet mı kovalayacağım havalarda soğudu zaten ) bugün biraz artı gördüm gibi ama hallederim nasılsa bugünHem spora gideceğim bu sabah hemde bol su takviyesiyle cumaya eksi göreceğime eminim
Kız sanki beni tarif etmişsinYemem yemem ama ağzıma sürdüğüm an içimden sanki Kurabiye canavarı çıkıyor ( Susam sokağındaki Kurabiye canavarı gibi saldırasım geliyor )
Allahtan çok nadiren artık liste dışında birşeyler yiyorum hatta kendime şart koşuyorum yersemde en az 2 hafta bir daha kaçamak yok bana diyeGerçi çoğu zaman reddetmeyi başalrıyorum
tatlım ya senin yorumlarını okuyunca nasıl tembel olduğumu farkediyorum ben hayatımda sade 4 ay çalışmadım evde kaldım duştan duşa gecelikler üstümden çıkıyodu
ben diyette olduğumu söylemediğim zamanlarda reddetme gibi hiç bişey yok ne gelirse yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?