Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet bende yapiyorum donem dönem cok iyi oluyor limon bozdu migdemi ben karabiber tarcin zerdecal yapiyirum...

Bayanlar bugun kahvaltida
1 omlet yedim , 1 kk peynir bol yesillik salatalik 7 8 zeytin ... oglumun yarim omletini de yedim birde 3 yk menemen...
2 lokma beyaz ekmek
1 tane sigara böreği..
Öğlen
2 haslanmis yumurta
Yarim gevrek
2 kk peynir
Cay saatinde 1 tane kuru pasta yedim..
Simdu aksam yemegine gidecegiz...
Protein bol haslanmis sebze ve bol aci yerim..
Tatlilardan uzak durucagim belki sütlü bir tatli olabilir...
Bugün dune gore bir tik daha iyi..yarın kahvaltidan sonra cikacagiz otelden...
Aksam yemeginde yaramazlik yok... yapabilirim degil mi???

Sabah: 2 dilim ekmek domates, peynir zeytin lor 1 tatlı kaşığı bal ve çay
Ara: 1 muz
Ara: 1 kupa tarçınlı süt
Akşam: 1 kepçe taze fasülye 1 kepçe bulgur pilavı
Ara: yeşilçay ve birazdan türk kahvesi

Kızlar bugün 3 mil yapmaya niyetim vardı ama yaptığım işler onu gecti :)) evi süpür ardından sil yemek yap bulaşık camasır, valla ev hanımı olmak ne zormuş ya, boş günümü temizliğe adadım resmen

Sabah 6.30 elma sirkeli su
7.30 1 kupa sekersiz turk kahvesi
09.30 1 domates 2 salatalik
11.00 2 kupa yesilcay
12.30 sehriye corbasi ve 3 tane mercimek koftesi
15.30 sekersiz sade nescafe
16.00 1 yesil elma
17.40 zerdecal zencefilli yoğurt

Su 3 litre
Spor 1 saat yapicam

Afiyet olsun canim ev hanimligi zor yapiyosun yapiyosun sanki arkandan toz dokuluyo gibi bitmiyo

Afiyet olsun canim otelde olduğun icin abarti bulmadim ben

İyi akşamlae kötü bir gün oldu benim için. Dünden beri elektrik yoktu evde trafolar patlıyormuş da

Sabah 9:00
Çeyrek tost

Öğle 12:30
Çeyrek tost

Akşam 16:00
1 çipura balık ızgara
Salata

Ara
1 tane kurabiye
Kuru kayısı ve ceviz
Çay

Su: 1,5lt
Spor: şimdi ip atlayacağım dün ara verdim bugün 200 ip var menüde +7500 adım atmışım

menüm
kahvaltı yok
öğle 13.15
domates
salatalık
peynir
1.5 dilim kepekli ekmek
az helva
2-3 dilim salam

akşam 19.30
1 kase tarhana
1 dilim ekmek
3-4 adet küçük biber dolması
3 kaşık yoğurt

2.5 lt su
1 saat 15 dk yürüyüş

afiyet olsun canım güzel menü

afiyet olsun canım su mükemmel :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugün yine ezanla uyanabildim
Dün yine ayağı yanmış kedi modundaydım Sabah kızı okula bırakıp kızkardeşimle buluşup Kahvaltı ettik dışarda ( tabiki kaçamaksız ) ordan AVMye geçip büyük kızıma kot ufaklığa da kadife pembe gömlek aldım Tabi iki kızkardeş deli danalar gibi dolandık o mağazadan bu mağazaya
Öğlen Anneme gittik yemeğe hatta küçük kuzuyu okuldan aldıktan sonrada keyif kahvelerimizi içip direk pazara çıktık
Tabi ordada dururmuyuz yine deli dana gibi dolanıp eksiklerimizi aldık
Hesapta çıkışta eşim gelip alacaktı pazar arabası ağır oldu diye ama tamirciye uğrayınca işi biraz uzadı bizde yine yürüyerek onun yanına gittik ki en azından o trafiğe girmek zorunda kalmasın diye

Toplamda 13.998 adım atmışım Eve gelincede yok akşam yemeği faslı yok mutfağı toparla hadi bir sonraki günün yemeğini yap birde küçük kuzu gözleme diye tutturunca benim motordan dumanlar çıkmaya başlamadan baygın düşmeye yakın kendimi koltuğa atabildim ( ordada zaten 10 dakika oturduktan sonra uyuya kalmışım )

Dün suyu yeterli içemeyince ( malum dışarda tuvalet mı kovalayacağım havalarda soğudu zaten ) bugün biraz artı gördüm gibi ama hallederim nasılsa bugün Hem spora gideceğim bu sabah hemde bol su takviyesiyle cumaya eksi göreceğime eminim

Kız sanki beni tarif etmişsin Yemem yemem ama ağzıma sürdüğüm an içimden sanki Kurabiye canavarı çıkıyor ( Susam sokağındaki Kurabiye canavarı gibi saldırasım geliyor )
Allahtan çok nadiren artık liste dışında birşeyler yiyorum hatta kendime şart koşuyorum yersemde en az 2 hafta bir daha kaçamak yok bana diye Gerçi çoğu zaman reddetmeyi başalrıyorum

afiyet olsun canım seninde yürüyüş saatlerin mükemmel

afiyet olsun tatlım

tatlım ya senin yorumlarını okuyunca nasıl tembel olduğumu farkediyorum ben hayatımda sade 4 ay çalışmadım evde kaldım duştan duşa gecelikler üstümden çıkıyodu
ben diyette olduğumu söylemediğim zamanlarda reddetme gibi hiç bişey yok ne gelirse yerim

Alemsın canım yaa kız bazen bende hep diyorum keşke şöyle bir bunalıma girsem de 3 gün hiç yerimden kalkmasam falan diye ama yok Anam depresyona girecek vakit bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…