Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ve aleyküm selam canım.. Dün ben de bakındım yoktun.. Bayaaa iş halletmişsin aferim sana..
Yoğun bi gün de beni bekliyor..
Bol hareket gitsin kilolar

Alemsın canım yaa kız bazen bende hep diyorum keşke şöyle bir bunalıma girsem de 3 gün hiç yerimden kalkmasam falan diye ama yok Anam depresyona girecek vakit bile yok
Kızzz beni demişsin.. Depresyona girmeye bile bırakmıyolarki beni yok zaman yok

Alemsın canım yaa kız bazen bende hep diyorum keşke şöyle bir bunalıma girsem de 3 gün hiç yerimden kalkmasam falan diye ama yok Anam depresyona girecek vakit bile yok
kız bende o günlerin keyfini bilememişim şimdi çalışıyorum haftasonları genelde kv o değilse misafir var haftaiçi akşamları yemekdi spordu haftasonu kvdeysek ev işi çamaşır bulaşık önümüzdeki haftadan itibaren haftada 2 akşam ingilizce kursa ayağına 4 ay mesai ahh ben başımı nerelere vurayım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Spordan geldim hemen biraz erkende olsa öğle yemeğimi yedim şimdi tekrar giyindim eşimin doktorunu aradan çıkaracağız
Bekleme durumu olurda öğle yemeği saatim gecikir diye erken yedim bugün artık Annemde de bir yarım saat kahve molası veririm ( kızın yüzmesine biraz vakit var diye tekrar eve inmiyorum ya )

Şu ana kadar 1.5 litre suyum tamam yatana kadar rahat 3 litre olacağı belli zaten
İnşallah yarın çok güzel eksiler görürüz hepimiz

Ve aleyküm selam canım.. Dün ben de bakındım yoktun.. Bayaaa iş halletmişsin aferim sana..
Yoğun bi gün de beni bekliyor..
Bol hareket gitsin kilolar

Bu ara Annem bile diyor kız oturmaya fırsatın olmuyor diye tabi onun hoşuna gidiyor hem kilo veriyorum hem yerimde duramıyorum diye
Bencede gitsin kilolar artık
Kızzz beni demişsin.. Depresyona girmeye bile bırakmıyolarki beni yok zaman yok

Geçen nette bir video gördüm koptum kadın elinde çay depresyona giremiyorum diye anlatıyor bizimki de o hesap

Ohhhh ne güzel ip atlamaya da başlamışsınız bende bizim takımı fiştikliyeyim bakın 2.ci takım atlaya atlaya yağları atıyor diye

Olsun nerde hareket orada bereket iyidir iyidir yoruluyor insan ama karşılığını alınca mutlu oluyoruz

İşte o video yu yüklemeye çalışmıştım sabah ama olmadı hata verdi..

Tabiki atlasınlar canım.. Hep birlikte ip atlıyalım

Menü bugün şöyle

Sabah 1 bardak ılık su
7.30 gibi bir küçük simit sekersiz cay
11.00 2 tane salatalik
12.30 1 dilim su böreği 1 tane ekler
13.00 9 kat
14.00 1 kupa sekersiz turk kahvesi
18.30 2 kupa yesilcay

3 litre su
1 saat spor (ip atlama kardiyo squat)

Sabaah
2 dilim kepekli ekmek üstüne kaşar sucuk fırında

Öğle
Çeyrek tost
Maden suyu

Akşam
Üç ince dilim pizza
Tavuk sote
Az pilav
Cips
Salata

Akşam dışardaydık cısslı oldu
Su: 1,5 lt
Kitap: Konstantiniyye Oteli

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn

Umarım herkes bugün çoook güzel sonuçlar görür tartısında ve önümüzdeki haftaya çok daha motive olmuş olur
Bugün malum Ayşemle bizim Diyetisyen günümüz
İnşallah orada da çoook güzel rakamlar görürüz
Benim evdekinde gördüm de bazen biraz denyoya bağlıyor geçen gün beni 87,6 bile gösterdi len okadarına kör dedem bile inanmaz derler ya bende öyle hissettim bir an 5 dakika sonra fikrini değiştirip başka rakam gösterdi
Denyo yaa kime çektiyse

Sibelde genelde evdekinden fazla çıkıyorum ama bakalım ne göreceğim

Ellssa kaptanim sadece bizim takım atlasın oynakbasi34 nin takimina fark atalım

Vayyy hayin köfteeee bah bah bah fıstık benim olacak vuracağım kırbacı vuracağım kırbacı diyorsun
Ben gezentilikten daha takıma haydin zıplayalım diyemedim bile
Neyse bugün söylerim nasılsa gerçi yine diyetisyendi falan derken ancak cepten bir bakarım az birde gece girebilirim artık

Nefesimi ensenizde hissedin belki daha çok gaza gelirsiniz
Şaka bir yana ama azim süper maşallahınız var

günaydın
ben kilo almışım
yöneticim değişti iş yerim çok stresli diyete vakit ve enerji kalmıyor ben grubu eksiye çekmemek için ayrılmak istiyorum
size bol şans

**2. Takım 541.Etap**SEKİZİNCİSİ

akrep33( 71 / 71 / / %) Sabit
2BHB(61,1 / 61.0/ 0.1/%0.16 )
bebekicin(67,1 /66,6 /0,5 / %0,75)
ayperest(53,5 / / / % ) İzne ayrıldı
zayiflayacgim(74,2/ 73,6 / 0,6/ 0,81%)
cimbomlukiz( 59 /58.7 /0.3 /%0.51)

2.Takım ortalaması : %0.372

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…