Ve aleyküm selam canım.. Dün ben de bakındım yoktun.. Bayaaa iş halletmişsin aferim sana..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün yine ezanla uyanabildim
Dün yine ayağı yanmış kedi modundaydımSabah kızı okula bırakıp kızkardeşimle buluşup Kahvaltı ettik dışarda ( tabiki kaçamaksız ) ordan AVMye geçip büyük kızıma kot ufaklığa da kadife pembe gömlek aldım Tabi iki kızkardeş deli danalar gibi dolandık o mağazadan bu mağazaya
Öğlen Anneme gittik yemeğe hatta küçük kuzuyu okuldan aldıktan sonrada keyif kahvelerimizi içip direk pazara çıktık
Tabi ordada dururmuyuz yine deli dana gibi dolanıp eksiklerimizi aldık
Hesapta çıkışta eşim gelip alacaktı pazar arabası ağır oldu diye ama tamirciye uğrayınca işi biraz uzadı bizde yine yürüyerek onun yanına gittik ki en azından o trafiğe girmek zorunda kalmasın diye
Toplamda 13.998 adım atmışımEve gelincede yok akşam yemeği faslı yok mutfağı toparla hadi bir sonraki günün yemeğini yap birde küçük kuzu gözleme diye tutturunca benim motordan dumanlar çıkmaya başlamadan baygın düşmeye yakın kendimi koltuğa atabildim ( ordada zaten 10 dakika oturduktan sonra uyuya kalmışım )
Dün suyu yeterli içemeyince ( malum dışarda tuvalet mı kovalayacağım havalarda soğudu zaten ) bugün biraz artı gördüm gibi ama hallederim nasılsa bugünHem spora gideceğim bu sabah hemde bol su takviyesiyle cumaya eksi göreceğime eminim
Kız sanki beni tarif etmişsinYemem yemem ama ağzıma sürdüğüm an içimden sanki Kurabiye canavarı çıkıyor ( Susam sokağındaki Kurabiye canavarı gibi saldırasım geliyor )
Allahtan çok nadiren artık liste dışında birşeyler yiyorum hatta kendime şart koşuyorum yersemde en az 2 hafta bir daha kaçamak yok bana diyeGerçi çoğu zaman reddetmeyi başalrıyorum
Alemsın canım yaa kız bazen bende hep diyorum keşke şöyle bir bunalıma girsem de 3 gün hiç yerimden kalkmasam falan diye ama yok Anam depresyona girecek vakit bile yok
kız bende o günlerin keyfini bilememişimAlemsın canım yaa kız bazen bende hep diyorum keşke şöyle bir bunalıma girsem de 3 gün hiç yerimden kalkmasam falan diye ama yok Anam depresyona girecek vakit bile yok
bende buna başlıcaktım kaldı bu akşam 3 güne kadar olan 375 ipi atlıyayım yarın senle 200 den devam ederim150 ip atlandı
Ve aleyküm selam canım.. Dün ben de bakındım yoktun.. Bayaaa iş halletmişsin aferim sana..
Yoğun bi gün de beni bekliyor..
Bol hareket gitsin kilolar
Kızzz beni demişsin.. Depresyona girmeye bile bırakmıyolarki beni yok zaman yok
Ohhhh ne güzel ip atlamaya da başlamışsınız150 ip atlandı
kız bende o günlerin keyfini bilememişimşimdi çalışıyorum haftasonları genelde kv o değilse misafir var haftaiçi akşamları yemekdi spordu haftasonu kvdeysek ev işi çamaşır bulaşık önümüzdeki haftadan itibaren haftada 2 akşam ingilizce kursa ayağına 4 ay mesai ahh ben başımı nerelere vurayım
Tamam olur canım çok sevinirim..bende buna başlıcaktım kaldı bu akşam 3 güne kadar olan 375 ipi atlıyayım yarın senle 200 den devam ederim
İşte o video yu yüklemeye çalışmıştım sabah ama olmadı hata verdi..Selamın Aleyküm kızlarrrrrr
Spordan geldim hemen biraz erkende olsa öğle yemeğimi yedimşimdi tekrar giyindim eşimin doktorunu aradan çıkaracağız
Bekleme durumu olurda öğle yemeği saatim gecikir diye erken yedim bugünartık Annemde de bir yarım saat kahve molası veririm ( kızın yüzmesine biraz vakit var diye tekrar eve inmiyorum ya )
Şu ana kadar 1.5 litre suyum tamamyatana kadar rahat 3 litre olacağı belli zaten
İnşallah yarın çok güzel eksiler görürüz hepimiz
Bu ara Annem bile diyor kız oturmaya fırsatın olmuyor diyetabi onun hoşuna gidiyor hem kilo veriyorum hem yerimde duramıyorum diye
Bencede gitsin kilolar artık
Geçen nette bir video gördüm koptum kadın elinde çay depresyona giremiyorum diye anlatıyorbizimki de o hesap
Ohhhh ne güzel ip atlamaya da başlamışsınızbende bizim takımı fiştikliyeyim bakın 2.ci takım atlaya atlaya yağları atıyor diye
Olsun nerde hareket orada bereketiyidir iyidir yoruluyor insan ama karşılığını alınca mutlu oluyoruz
150 ip atlandı
bende buna başlıcaktım kaldı bu akşam 3 güne kadar olan 375 ipi atlıyayım yarın senle 200 den devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?