Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kek olmaymis cok güzel menü

Ben dün otele geldim.. acik bufe aksam yemegi vardi.....
Sabah
3 yk yogurt
1 yk yulaf
1 tk chia
Oglen
2 avuc kuru uzum
1 haslanmis yumurta
Ara
5 kuru pasta olmadi.....
Akşam
3 dilim rosto et
Bolca haslanmis sebze
2 yk acili ezme
Bir sürü aci biber
2 minik serbetli tatli (buda olmadi)
1 bardak kola ( bu hic olmadi)
Havuzda yuzdum ....
Bugünde oteldeyim yarin cikicam aslinda tatli yemesem birde 5 cayinda kurabiyelerden uzak dursam bugünü kurtaririm...
'

olmayanları zaten kendin yazmışsın kuzum bize kalmamış

12 kızgın adam diye film var birden o film geldi aklıma son iki mesajda be your selff suçlu biz de onu suçlu bulan jüri olabiliriz
İzlemedim onu ama izleyip ona göre muamele yapacağım

günaydın kızlar bende film koptu resmen yarın yapmıcam diye diye kaç günüm geçti hergün poğçalar tostlar kolalar sporsuz bi hayat biri beni durdursun
Dur
Hayırdır ne cezası almış sın kuzu..
Ban yedim
Walla bugün de boynum ağrıyor..
geçmiş olsun canım

günaydın kızçeler kahveyle başladım bugün daha motiveyim madem kilo vermek beni daha iyi hissettiriyo bundan sonra kaçamak yok (yada nadir ) hergün 1 saat sporda zorunlu bana gidicek basenler selülitler çatlaklar
İşte buu
Dün o kekleri de hep senin yüzüne yedimdi zaten
Bak bugün ben de iyi olucam

Selam kızlar! Tekrardan aranızdayım çok şükür :) dana gibi yemenin sonu yok, dün yedim yedim sonra dedim ki perina nereye kadar gitmeyi düşünüyorsun? Biraz daha böyle devam edersen 65 yerine 75 i görürsün !!! Bugün boş günüm, temizlik yapıyorum sil süpür vs baya yoruldum şimdiden korsemi de taktım o da bana karnımın ne kadar şişko oldugunu hatırlatıyor saolsun

Bu arada kızlar ben sabah ac karna sirkeli su ve yatarken yoğurt limon acı biber karışımını aynı anda denemeye karar verdim bugün başlıyorum umarım faydasını görürüm, sizce kacar gun devam etmeliyim bu kürlere?

Acı biber yoğurdu bilmem ama sirkeli suyu devamlı kullanabilirsin canım.

aynen canım 1 haftadır dana gibi yedim bugün yine yiyesim geldi bende dedimki madem yicektin kendine niye zulmedip 78 den 58 e düştün yemeye devam edip camışlığa devam etseydin

canım bende sabah elma sirkeli su içmeye başladım etkisi var bence akşamlarıda sade yoğurt yemeyi düşünüyorum pulbiber limon yerine bende zencefil zerdeçal tozu aldım onlarla 15 gün yedikten sonra 2-3 gün ara vericem tekrar devam edicem

aynen canım 1 haftadır dana gibi yedim bugün yine yiyesim geldi bende dedimki madem yicektin kendine niye zulmedip 78 den 58 e düştün yemeye devam edip camışlığa devam etseydin
Dimi ya...
78 de kalsaydın madem..
Şimdi sıra bende.. 58 e düşme sırası yani..
Saat 5 olmuşsa yeme işi de bitmiştir..

Canım 58 e nasıl düştüğünü anlatsana biraz.

Canım 58 e nasıl düştüğünü anlatsana biraz.
Kaptanim ben baya inatci bi insanim oyuzden eşimle iddiaya girip kendimi hirslandirdim abur cuburu kesinlikle kestim (hic yemek vermeseler abur cuburla yasayabilirim okadar seviyorum) eve aldirmadim hadi esim aldi cok canim istedi 1 lokma yedim yemedim o derece ekmek pilav makarna ve sekeride kestim birzda hareket spor yapinca gitti yesilcay hic sevmem ama mutlaka 2 kupa ictim bide bende şu var yemezsem aramam ama yedigim zamanda 1 taneyle birakmam dibini gorcem yani

Ay evet canım yaa.. O dibini görme durumu bende de var maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…