- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Kek olmaymis cok güzel menüBugün çok saçma oldu menüm ya
Güya rus diyeti 2. Gün
Sabah toplantı, sonra benim ufaklığı doktora götür baya bi ruh düzeyim fenalardaydı..
Sabah
Peynir maden suyu
Öğle
2 ince dilim kek (ev yapımı)
1 kupa süt
Ara
2 salatalık
Akşam
Patlican salatası ve lavaş(komşu getirdi)
Az peynir
Maden suyu
1 ayva
Spor
1 saat yürüyüş
125 ip atlama
Kitap
Böğürtlen kışı
olmayanları zaten kendin yazmışsın kuzum bize kalmamışBen dün otele geldim.. acik bufe aksam yemegi vardi.....
Sabah
3 yk yogurt
1 yk yulaf
1 tk chia
Oglen
2 avuc kuru uzum
1 haslanmis yumurta
Ara
5 kuru pasta olmadi.....
Akşam
3 dilim rosto et
Bolca haslanmis sebze
2 yk acili ezme
Bir sürü aci biber
2 minik serbetli tatli (buda olmadi)
1 bardak kola ( bu hic olmadi)
Havuzda yuzdum ....
Bugünde oteldeyim yarin cikicam aslinda tatli yemesem birde 5 cayinda kurabiyelerden uzak dursam bugünü kurtaririm...
'
İzlemedim onu ama izleyip ona göre muamele yapacağım12 kızgın adam diye film var birden o film geldi aklıma son iki mesajdabe your selff suçlu biz de onu suçlu bulan jüri olabiliriz
Durgünaydın kızlar bende film koptu resmen yarın yapmıcam diye diye kaç günüm geçti hergün poğçalar tostlar kolalar sporsuz bi hayat biri beni durdursun
Ban yedimHayırdır ne cezası almış sın kuzu..
geçmiş olsun canımWalla bugün de boynum ağrıyor..
İşte buugünaydın kızçeler kahveyle başladım bugün daha motiveyimmadem kilo vermek beni daha iyi hissettiriyo bundan sonra kaçamak yok (yada nadir ) hergün 1 saat sporda zorunlu bana gidicek basenler selülitler çatlaklar
Neden yedin o banıİzlemedim onu ama izleyip ona göre muamele yapacağım
Dur
Ban yedim
geçmiş olsun canım
Kızdım yorumdaNeden yedin o banı
ben geldim herkesin moralini çökerttim sizde yemeğe verdiniz yani kendiniziİşte buu
Dün o kekleri de hep senin yüzüne yedimdi zaten
Bak bugün ben de iyi olucam
İvetttt aynen ölee cınımmmben geldim herkesin moralini çökerttim sizde yemeğe verdiniz yani kendinizi
Acı biber yoğurdu bilmem ama sirkeli suyu devamlı kullanabilirsin canım.Bu arada kızlar ben sabah ac karna sirkeli su ve yatarken yoğurt limon acı biber karışımını aynı anda denemeye karar verdim bugün başlıyorum umarım faydasını görürüm, sizce kacar gun devam etmeliyim bu kürlere?
aynen canım 1 haftadır dana gibi yedim bugün yine yiyesim geldi bende dedimki madem yicektin kendine niye zulmedip 78 den 58 e düştün yemeye devam edip camışlığa devam etseydinSelam kızlar! Tekrardan aranızdayım çok şükür :) dana gibi yemenin sonu yok, dün yedim yedim sonra dedim ki perina nereye kadar gitmeyi düşünüyorsun? Biraz daha böyle devam edersen 65 yerine 75 i görürsün !!! Bugün boş günüm, temizlik yapıyorum sil süpür vs baya yoruldum şimdiden korsemi de taktım o da bana karnımın ne kadar şişko oldugunu hatırlatıyor saolsun
canım bende sabah elma sirkeli su içmeye başladım etkisi var bence akşamlarıda sade yoğurt yemeyi düşünüyorum pulbiber limon yerine bende zencefil zerdeçal tozu aldım onlarlaBu arada kızlar ben sabah ac karna sirkeli su ve yatarken yoğurt limon acı biber karışımını aynı anda denemeye karar verdim bugün başlıyorum umarım faydasını görürüm, sizce kacar gun devam etmeliyim bu kürlere?
Dimi ya...aynen canım 1 haftadır dana gibi yedim bugün yine yiyesim geldi bende dedimki madem yicektin kendine niye zulmedip 78 den 58 e düştün yemeye devam edip camışlığa devam etseydin
Canım 58 e nasıl düştüğünü anlatsana biraz.canım bende sabah elma sirkeli su içmeye başladım etkisi var bence akşamlarıda sade yoğurt yemeyi düşünüyorum pulbiber limon yerine bende zencefil zerdeçal tozu aldım onlarla15 gün yedikten sonra 2-3 gün ara vericem tekrar devam edicem
Bende simdi eve gidiyorum 5.35 gibi yogurt yedikten sonra kapaticamDimi ya...
78 de kalsaydın madem..
Şimdi sıra bende.. 58 e düşme sırası yani..
Saat 5 olmuşsa yeme işi de bitmiştir..
Kaptanim ben baya inatci bi insanim oyuzden eşimle iddiaya girip kendimi hirslandirdimCanım 58 e nasıl düştüğünü anlatsana biraz.
Ay evet canım yaa.. O dibini görme durumu bende de var maalesef..Kaptanim ben baya inatci bi insanim oyuzden eşimle iddiaya girip kendimi hirslandirdimabur cuburu kesinlikle kestim (hic yemek vermeseler abur cuburla yasayabilirim okadar seviyorum) eve aldirmadim hadi esim aldi cok canim istedi 1 lokma yedim yemedim o derece ekmek pilav makarna ve sekeride kestim birzda hareket spor yapinca gitti yesilcay hic sevmem ama mutlaka 2 kupa ictim bide bende şu var yemezsem aramam ama yedigim zamanda 1 taneyle birakmam dibini gorcem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?