Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Harika tartı günü çok güzel bir sonuç gelecek senden inanıyorum ben

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür kavuşturana
İki gündür aklım buralarda ama tabi cumartesi hazırlıklarla boğuşurken bakamadım dün zaten değil telefonu elime alıp buraya bakmak büyük kızımı bile aramaya fırsatım olmadı koşturmacadan
Allahtan Babası ihmal etmedi de kızcağız rahatladı sağ sağlim vardığımızı duyunca

Sabah 5de yola çıkarız demiştik tabi ben bir gece önce 1de ancak yatabilince ( yaptığımız butik kurabiyelerin paketlemesini ancak yaptık ) o saatte eşimin halası nerelerdesiniz diye arayınca bende uyku sersemi olarak şimdi ayakkabılarımızı giyiyoruz demişim Yani 4 saatlik uykuyla yollara düştüm
Sabah hep birlikte kahvaltı ettik sonrada zaten o yapılacak bu yapılacak ( bebişin mevlüt masasını süsledik tabakları falan hazırladık ) derken hemen üzerimizi giyip misafirlerimizi karşıladık

Mevlüt çok güzel geçti gerçi ben yine mutfaktan pek çıkamadım
Beni çok uzun zaman aradan sonra gören kuzenin koca tarafı resmen şok oldu hepsi ay inanılmaz güzel zayıflamışsın diyip durdular
Bir hoşuma gitti ki anlatamam ama tabi beslenme diye bir şey söz konusu olmadı o andan itibaren normalde 6 öğün saatli yemek yiyen ben sadece gelip geçip bir şey atıverdim ağzıma sırf iyice aç kalmayayım diye tabi arada bir iki tanede baklava kaçmış ( daha doğrusu damadın yengesi sütlü Nuriye tarzı bir şey yapmış ama burma baklava şeklinde yani şekerli şerbet tadından çok su tadı geliyordu yada süt baya hafif )
Çok fazla takılmadım açıkçası çünkü okadar koşturdum ki yakmışımdır onları olmadı cumaya kadar yakarız inşallah
Sadece suyumu ihmal ettim ona üzüldüm açıkçası daha doğrusu ödem oluşabileceğini düşündüm

Bu sabah bilerek tartılmadım moralim bozulmasın diye çünkü gece 11 gibi ancak gelebildik ve 3.5 saat arabada yolculuk yapınca ödem kaçınılmaz
Bu arada birde gitmeden hafif boynumda bir ağrı vardı sanırım fazla yoruldum dönüş yolunda da eniştesi sağ olsun camı biraz fazla açtı herhalde ki bu sabah resmen kalıp halinde ağrıyla uyandım eşim kendi kreminden sürdü biraz sabit dur geçer boynun tutulmuş dedi ama bakalım inşallah bir iki güne geçer

Şimdiden yarın bu halde spora gidebilirmiyim diye düşünüyorum
Bugünden itibaren sıkı bir şekilde beslenmeme dikkat edip bol suyla devam etmem lazım ki en azından sibele gittiğimde az da olsa yağdan gitmiş olsun

Spora git canım.. İyi gelecektir.. Epey yoğun bir hafta sonu atlatmışsın maşallah.

Spora git canım.. İyi gelecektir.. Epey yoğun bir hafta sonu atlatmışsın maşallah.

merhaba kızlar hatırlayanlarınız vardır belki,
bir ara gruptaydım izne ayrıldım (ayrılmak zorunda kaldım) 6 kilo kadar kilo aldım tabi bu arada(

gruba tekrar girebilmem için ayrıldığım kiloda olmam gerek di mi? başka yolu yok mu

Evet canım ayrıldığın kiloya dönmen gerek.. Liste dışı takımda olabilirsin ama..

İyi akşamlarr sabah tartılamadım daha doğrusu çok acelem vardı kahvaltımı yapıverdim ayaküstü öyle olunca da tartılmadım fazla çıkıp moralim bozulmasın diye.
Dünkü ipi de tamamlamadım galiba ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…