Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

oynakbasi34 bende 2 senelik eevliyim balayı senesinde eşim giyebilirsin dedi ben giymedim bu senede giyebilirsin dedi giydim KV duydu oğlu dedi ben izin veriyorum benim için problem yok sustubu sene 50 kilo 1.67 boy hafif ayva göbeğim olabilir hoşuma gidiyo tas gibi hatun olcam ip atlama iyice kafama yattı ne zaman basliyoz kızlar sırayı ben çekerim

Süper ama dimi
İp atlayarak listeleri sallamış hatun ne güzel..
Yarım saat ip atlıyabilsem hergün daha ne isterimki yaa.. Taş olurum taşş..

Boynumdaki tutukluk geçmesede ben tamam derseniz hemen yarın bile başlarım
Aslında bu gece birde eskiden aldığım bir titreşim kemeri vardı onu takayım laptob başındayken dedim ama kablosu bozulmuş eşim yarın yaparım şimdi uğraşamam dedi :) neyse yapsında bir ara onada başlıyayım boş oturmamış olurumda göbişim erisin

kaptanım lokal krem de çok işine yarar kas gevşetici ,haptan daha yararlı buluyorum ben tabi kişiden kişiye değişir :)

Yarın başlıyalım tamam.. Daha iyi olurum inşallah

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün daha rahat uyanırım diye düşünüyordum ama boynumda gram değişiklik yok hala kafamı sabit tutunca ağrı var ama biraz oynattığım ana deli gibi ağrı oluyor resmen yenim zonkluyor
Eşim bir ara baktır belki sende de boyun fıtığı vardır diyor ki inşallah öyle bir şey yoktur
Hayır alışmışım devamlı pır pır dolanmaya herşeye koşturmaya okadar rahatsız oluyorum ki rahat hareket edemediğimden
Rabbim dermansız dert vermesin tabi buda geçecek ama inanın hiç bir iş bile yapamıyorum

Artık bugün de büyük kız okula gitmeden birşeyler yapar mecbur ama onada kıyamıyorum okulda zaten yeterince beyni yoruluyor hem sınavlarıda var onlara odaklanması lazım
Bakalım bugün de bol bol bengay sürüp sararım boynumu belki yarına daha iyi olur inşallah

Beslenmeye bu iki gün çok dikkat edeceğim inşallah ama tartı ne gösterir bilmiyorum çünkü kafayı eyemediğimden rakamı da göremiyorum diye sabah çıkmadım da tartıda

kaptanım lokal krem de çok işine yarar kas gevşetici ,haptan daha yararlı buluyorum ben tabi kişiden kişiye değişir :)

Kas gevşetici krem de vardı evde onu da süreyim bari dediğin gibi belki dışardan daha etkili olur

oynakbasi34 Bende de kemer var ama birgün yapıyorum 2 olmuyor keşke pilli olsaydı prizin dibinde oturup kalmasam

Kız benim kablosunda temassızlık var yoksa prizin dibinde de oturmaya razıyım
Bugün olmadı bir ara elimle sabit tutarak çalıştırırım 10 dakika da olsa fayda olur bence
Tabi ip atlamayı unutmayalım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…