Boynun hala geçmemiş çok zor boyun tutulması.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde hala kalıp gibiyimBu sabah büyük kızın Endokrin doktorunda randevusu vardı ona bile zorla gittim eşimin kas gevşeticilerinden içtim onun zoruyla İnşallah biraz daha çabuk düzelmeme yardımcı olur
Boynuma devamlı bengay sürüp şalla sarılı bir şekilde dolaşıyorum
Küçük kızın Öğretmeni bugün Hastaneye gideceği için okul yokmuş onlara tabi oda evde olunca benim daha bu saatte kafam şişmeye başladıabla kardeş bir aradayken çok didişiyorlar gerçi ayrıda durmak istemiyorlar
Bu arada yaz tatilinde küçük kuzum eşimin Halasıyla Yazlığa Akçaya gidecektabi ablası duyunca bu sabah biraz itiraz etti yalnız ne işi var yok efendim ya bir şey olursa diye dedim sende gidersin olmadı okadar rahatsız oluyorsan yok mok dedi ama ben kızımı tanıyorsam oda takılır peşlerine sırf kardeşine göz kulak olması için kimseye güvenemiyor kardeşi söz konusu olunca Bende bir 10 gün kalsın yanına giderim onu almaya diye 1 hafta kalıp dönerim diye düşünüyorum tabi o zamana kadar hedefime ulaşmış olurum inşallah
Eşime dedim ahtım var 38 bedene düşebilirsem kesinlikle yazın bikini giyeceğim diyeadam heee giyersin diyor tabi içinden yerse diyordur çünkü tanıyorum hayatta bikiniye izin vermez
Benim kesinlikle yaza kadar çoook sıkı tutmam lazım şu işi
Boynun hala geçmemiş çok zor boyun tutulması.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde hala kalıp gibiyimBu sabah büyük kızın Endokrin doktorunda randevusu vardı ona bile zorla gittim eşimin kas gevşeticilerinden içtim onun zoruyla İnşallah biraz daha çabuk düzelmeme yardımcı olur
Boynuma devamlı bengay sürüp şalla sarılı bir şekilde dolaşıyorum
Küçük kızın Öğretmeni bugün Hastaneye gideceği için okul yokmuş onlara tabi oda evde olunca benim daha bu saatte kafam şişmeye başladıabla kardeş bir aradayken çok didişiyorlar gerçi ayrıda durmak istemiyorlar
Bu arada yaz tatilinde küçük kuzum eşimin Halasıyla Yazlığa Akçaya gidecektabi ablası duyunca bu sabah biraz itiraz etti yalnız ne işi var yok efendim ya bir şey olursa diye dedim sende gidersin olmadı okadar rahatsız oluyorsan yok mok dedi ama ben kızımı tanıyorsam oda takılır peşlerine sırf kardeşine göz kulak olması için kimseye güvenemiyor kardeşi söz konusu olunca Bende bir 10 gün kalsın yanına giderim onu almaya diye 1 hafta kalıp dönerim diye düşünüyorum tabi o zamana kadar hedefime ulaşmış olurum inşallah
Eşime dedim ahtım var 38 bedene düşebilirsem kesinlikle yazın bikini giyeceğim diyeadam heee giyersin diyor tabi içinden yerse diyordur çünkü tanıyorum hayatta bikiniye izin vermez
Benim kesinlikle yaza kadar çoook sıkı tutmam lazım şu işi
Boynun hala geçmemiş çok zor boyun tutulması.
Geçer inşallah bi an önce..
Hedefin kaç canım? Şu an kaçsın hatırlamıyorum ama ulaşırsın inşaallah yaza kadar hedefine.
Gör tabiki canım. Boy kaçtı senin?Evdeki 88.9u göstermişti bir ara ama iki üç gündür nasıl düzeni bozduysam maalesef tartıda 90.8i gördümcumaya kadar çok dikkat edip en azından sabit çıkmam şart Suyumu özellikle bu ara çok ihamal ediyorum onu telafi etsem zaten ödem gider diye düşünüyorum bileklerim fena şiş
Diyetisyen 70 - 75 arasında korumaya alırız diyor ama ben büyük ihtimalle 6ları ucundan da olsa görmek isterim
Sağol canım..Kaptanim geçmiş olsun
Neden peki?Kızlar merhaba yaklaşık 15 gündür arkadaşım raporlu isler çok yoğun o yüzden pek aktif olamadım gerçi diyet gibide yemiyorumki girip yazayım sporuda biraktimdun sabah 62.5dan sonra gece 12.30da bir büyük leğen mısır patlatıp yedim sabaah 62 geldim bu akşamda isten gelirken 4 büyük paket cips aldım yemeye başladım
Gittigin iyi olmus canim bende sevmem doktora gitmeyi ama ilaclari duzenli icip dinlenmek lazimNeden peki?
Ben de kaçgündür rahatsızdım aslında ama önemsemiyodum.. Akşam bayaa kötü olunca sabahına doktora gittim işte.
Bizimkiler iyi ol diye ne bulursa yediriyorlar. Şimdi çorbacıya gidicez.
Haftanın birincisi dennisgo yu okudumda ip atlamış hem de yarım saat günde.. Çarşambaları da 1 saat.Gittigin iyi olmus canim bende sevmem doktora gitmeyi ama ilaclari duzenli icip dinlenmek lazimKeyfim yok olaylar üst üste motive olduğum hic birşey hissetmiyorum sabrın yolu selamet tek düşüncem yarin yapmicam kaçamak diye diye geçiyor umarım bugün son olur hepsini yedim
Öğlen yazdığında okumuştum canım acaba yapabilirmiyim diye apartmanda oturan insanlarız sonuçta sen nasıl atliyosun hayali iplemi gerçekmiş olmadı yaz benide listeye atlayalimHaftanın birincisi dennisgo yu okudumda ip atlamış hem de yarım saat günde.. Çarşambaları da 1 saat.
Ben dümura uğradım.. 100 kez atlamayı bile zorla yaparken ben.. Bir de bayaa spor yaptım havasına giriyodum..
Gör tabiki canım. Boy kaçtı senin?
Ay bu haftanın birincisi dennisgo yu okudumda az önce.. Çarşamba 1 diğer günlerse yarım saat ip atlamış..
Ben halaa şokkk..
Ben de bugün doktora gittim. Fena faranjit durumları
İçim sökülürcesine öksürüyorum.. Boğazım parçalanıyor sanki..
Hayır bu halde bile gözüm ne yesemde
Doktora dedim yan etkisi iştahsızlık olan ilaçlardan alayım mümkünse
Etim kemiğimden ayrılıyor gibiöyle de bi kötü hissediyorum..
Az önce kahvaltı tarzı bişiler yedim. İlaçlarımı içtim.
Benim kızı da göndermedim okula. Onun da kontrolü vardı. Geçen hafta da o hastaydı rapor almıştık. Bu hafta da ben..
Hayır yarın da doğum günüm benim ama yaiyi olmalıyım yarına kadar her doğum günümde acaip beklenti içine girerim sanki selam verdiğim bile sürpriz parti yapcakmış gibi bi beklenti açlığı benimkisi
İyi olayım ip atlama yarışı düzenlicem kendimlekatılmak isteyenler isim yazdırsın
Kızlar merhaba yaklaşık 15 gündür arkadaşım raporlu isler çok yoğun o yüzden pek aktif olamadım gerçi diyet gibide yemiyorumki girip yazayım sporuda biraktimdun sabah 62.5dan sonra gece 12.30da bir büyük leğen mısır patlatıp yedim sabaah 62 geldim bu akşamda isten gelirken 4 büyük paket cips aldım yemeye başladım
Öğlen yazdığında okumuştum canım acaba yapabilirmiyim diye apartmanda oturan insanlarız sonuçta sen nasıl atliyosun hayali iplemi gerçekmiş olmadı yaz benide listeye atlayalimbende oynakbasi34 yla beraber bikini giycem önümüzde ki yaz of yavrum hatuna bak dicek eslerimiz
Ip atlamak zor ama ben beceremiyorumHaftanın birincisi dennisgo yu okudumda ip atlamış hem de yarım saat günde.. Çarşambaları da 1 saat.
Ben dümura uğradım.. 100 kez atlamayı bile zorla yaparken ben.. Bir de bayaa spor yaptım havasına giriyodum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?