- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Dün sadece öğle menüsü ile kapamışsın günü.. Mide iyice küçülmüştür ne güzel.Menüm
Kahvaltı yok
Öğle 14.30
Domates
Salatalık
Peynir
2 küçük ekmeğe tost
Akşam yok
1 saat yürüyüş
1.5lt su
Sağol canım..Ben varım!
Kaptnım geçmiş olsun ayrıca dikkat et kendine bir güzel dinlen iyice iyileşene kadar.
Teşekkürler canım amin inşallah Allah razı olsunAkrepciğimmmmm doğum günün kutlu olsun canımmmmmm... İyi ki doğdun. Sevdiklerinle mutlu huzurlu ömürler diliyorummmm
Ve aleyküm selamSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün daha rahat uyanırım diye düşünüyordum ama boynumda gram değişiklik yok halakafamı sabit tutunca ağrı var ama biraz oynattığım ana deli gibi ağrı oluyor resmen yenim zonkluyor
Eşim bir ara baktır belki sende de boyun fıtığı vardır diyor ki inşallah öyle bir şey yoktur
Hayır alışmışım devamlı pır pır dolanmaya herşeye koşturmaya okadar rahatsız oluyorum ki rahat hareket edemediğimden
Rabbim dermansız dert vermesin tabi buda geçecek ama inanın hiç bir iş bile yapamıyorum
Artık bugün de büyük kız okula gitmeden birşeyler yapar mecbur ama onada kıyamıyorum okulda zaten yeterince beyni yoruluyor hem sınavlarıda var onlara odaklanması lazım
Bakalım bugün de bol bol bengay sürüp sararım boynumu belki yarına daha iyi olur inşallah
Beslenmeye bu iki gün çok dikkat edeceğim inşallah ama tartı ne gösterir bilmiyorum çünkü kafayı eyemediğimden rakamı da göremiyorum diye sabah çıkmadım da tartıda
Kas gevşetici krem de vardı evde onu da süreyim baridediğin gibi belki dışardan daha etkili olur
Kız benim kablosunda temassızlık var yoksa prizin dibinde de oturmaya razıyım
Bugün olmadı bir ara elimle sabit tutarak çalıştırırım 10 dakika da olsa fayda olur bence
Tabi ip atlamayı unutmayalım bugün
Sağol canım Allah razı olsun.. Duan da çok hoşuma gitti çok amiiinEllssa Canım nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yılların olsun İyiki doğdun ve inşallah bir sonraki doğum gününde çok daha fit ve sağlıklı kilolara inmiş olursun ....Herşey gönlünce olsun ...Aminnn
İşte buu..kızlar o zaman ip atlama listesi hazır
1-cimbomlukiz
2-Ellssa
3-oynakbasi34
4-Natsume
hergün en çok atlayanı tebrik edelim onu geçmeye çalışalım
Ne güzel zayıflamış hatun..hayaller gerçekler
Midem gece baya dile geldi :) ama yemedim :)Dün sadece öğle menüsü ile kapamışsın günü.. Mide iyice küçülmüştür ne güzel.
Sabaha daha hafif kalkmışsındır ama öyle dimiMidem gece baya dile geldi :) ama yemedim :)
baya hafiftim :)Sabaha daha hafif kalkmışsındır ama öyle dimi
gençleşmiş resmenhayaller gerçekler
günaydın günaydınnnnnbugün çok mutlu uyandım bütün sorunları beynimde geride bıraktım bugün diyetime başlayıp 50 olana kadar bozmucam artık bugün o kararlıktayım
kızlar öncelikle sağlığınıza dikkat edin sağlıksız hiç bişey olmazEllssa kaptanım sen c vitamini al bol bol dinlen ip atlayarak terlemek belki açar faranjiti
oynakbasi34 biz alıştık hareketli bol enerjik banuya bunu kabul etmiyoruz umarım kas gevşetici işe yarar düzelirsin ama tartıyı görememekten tartılamamak çok güldüm buna onuda inkar etmiyim
kızlar o zaman ip atlama listesi hazır
1-cimbomlukiz
2-Ellssa
3-oynakbasi34
4-Natsume
hergün en çok atlayanı tebrik edelim onu geçmeye çalışalım
Ben de geldim ip atlayanlar burdamı demeye..Bakalım inşallah yarın daha iyi olurumeşim akşama kaçarın yok doktora gideceğiz diyip duruyor yahu sabah dedin ya diyorum yok ben hatırlatayım da kıvıramayacağını anla diyor
Okuldaki kızlar bile halimi görünce hiç alışkın değiliz seni böyle görmeye diyip durdularNeyse bir iki güne geçer nasılsa
Kız valla bende bir yandan halime güldüm bir yandan aşağı kafayı eymeye çalışınca ağrıdan çığlık atasın geldi
kazık yutmuş gibi sabit durunca sıkıntı yok daha doğrusu daha az sıkıntı
Bir iki saat sonra ip atlamayı deneyeceğim ağrı yapmazsa artık kim tutar beni
Alt komşudan peşin peşin özür mü dilesem ne yapsam gerçi holde atlarım en azından odalardan daha çok ses gider holde atlarsam nerden geliyor bu ses diye çözemez nasıla valla apartman boşluğunda bile atlarım gerekirse yeterki faydası olsun bana
inşallah canım ya geçsinde rahatlaBakalım inşallah yarın daha iyi olurumeşim akşama kaçarın yok doktora gideceğiz diyip duruyor yahu sabah dedin ya diyorum yok ben hatırlatayım da kıvıramayacağını anla diyor
Okuldaki kızlar bile halimi görünce hiç alışkın değiliz seni böyle görmeye diyip durdularNeyse bir iki güne geçer nasılsa
Kız valla bende bir yandan halime güldüm bir yandan aşağı kafayı eymeye çalışınca ağrıdan çığlık atasın geldi
kazık yutmuş gibi sabit durunca sıkıntı yok daha doğrusu daha az sıkıntı
Bir iki saat sonra ip atlamayı deneyeceğim ağrı yapmazsa artık kim tutar beni
Alt komşudan peşin peşin özür mü dilesem ne yapsam gerçi holde atlarım en azından odalardan daha çok ses gider holde atlarsam nerden geliyor bu ses diye çözemez nasıla valla apartman boşluğunda bile atlarım gerekirse yeterki faydası olsun bana
burdayız canım burdayız ben anca akşam iş çıkışıBen de geldim ip atlayanlar burdamı demeye..
Ohh maşallah..
Ben de başlıyayım bugün..
Haydin kimler takılyor ardımızaaa
Canım halı üstünde atlamak gerekiyor sert zeminde değil..inşallah canım ya geçsinde rahatla
bende banyoda atlamayı düşünüyorum 4 m2 halı rahat sığıyor okadar büyük yerde taş dediğin gibi daha az ses gider diyeeve gider gitmez başlıcam alt komşum genelde benden yarım saat sonra gibi eve geliyor saat 18.00 civarları okadar ayıp etmemiş olurum haydin kalkın zıplıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?