Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ellssa Canım nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yılların olsun İyiki doğdun ve inşallah bir sonraki doğum gününde çok daha fit ve sağlıklı kilolara inmiş olursun ....Herşey gönlünce olsun ...Aminnn

günaydın günaydınnnnn bugün çok mutlu uyandım bütün sorunları beynimde geride bıraktım bugün diyetime başlayıp 50 olana kadar bozmucam artık bugün o kararlıktayım
kızlar öncelikle sağlığınıza dikkat edin sağlıksız hiç bişey olmaz Ellssa kaptanım sen c vitamini al bol bol dinlen ip atlayarak terlemek belki açar faranjiti
oynakbasi34 biz alıştık hareketli bol enerjik banuya bunu kabul etmiyoruz umarım kas gevşetici işe yarar düzelirsinama tartıyı görememekten tartılamamak çok güldüm buna onuda inkar etmiyim

Ve aleyküm selam
Ben de sabah mucize bekliyodum ama olmadı.. Tabi dün hiç kalkamamıştım yataktan. Bugün en azından kızıma kahvaltı hazırlıyabildim..

Sağol canım Allah razı olsun.. Duan da çok hoşuma gitti çok amiiin

Bakalım inşallah yarın daha iyi olurum eşim akşama kaçarın yok doktora gideceğiz diyip duruyor yahu sabah dedin ya diyorum yok ben hatırlatayım da kıvıramayacağını anla diyor
Okuldaki kızlar bile halimi görünce hiç alışkın değiliz seni böyle görmeye diyip durdular Neyse bir iki güne geçer nasılsa

Kız valla bende bir yandan halime güldüm bir yandan aşağı kafayı eymeye çalışınca ağrıdan çığlık atasın geldi
kazık yutmuş gibi sabit durunca sıkıntı yok daha doğrusu daha az sıkıntı
Bir iki saat sonra ip atlamayı deneyeceğim ağrı yapmazsa artık kim tutar beni

kızlar o zaman ip atlama listesi hazır
1- cimbomlukiz
2- Ellssa
3- oynakbasi34
4- Natsume

hergün en çok atlayanı tebrik edelim onu geçmeye çalışalım

Alt komşudan peşin peşin özür mü dilesem ne yapsam gerçi holde atlarım en azından odalardan daha çok ses gider holde atlarsam nerden geliyor bu ses diye çözemez nasıla valla apartman boşluğunda bile atlarım gerekirse yeterki faydası olsun bana

Ben de geldim ip atlayanlar burdamı demeye..
Ohh maşallah..
Ben de başlıyayım bugün..
Haydin kimler takılyor ardımızaaa

inşallah canım ya geçsinde rahatla
bende banyoda atlamayı düşünüyorum 4 m2 halı rahat sığıyor okadar büyük yerde taş dediğin gibi daha az ses gider diye eve gider gitmez başlıcam alt komşum genelde benden yarım saat sonra gibi eve geliyor saat 18.00 civarları okadar ayıp etmemiş olurum haydin kalkın zıplıyoz

Ben de geldim ip atlayanlar burdamı demeye..
Ohh maşallah..
Ben de başlıyayım bugün..
Haydin kimler takılyor ardımızaaa
burdayız canım burdayız ben anca akşam iş çıkışı
sabah 5.30da kalkıp zıplasam milllet ne oluyor diye kapıya koşar
bugün 6 kere merdivenleri indim çıktım 46 merdiven var 552 yapıyo sporda zirve yapmam lazım gidicek bu basenler

Canım halı üstünde atlamak gerekiyor sert zeminde değil..
Toprak çimen veya halı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…