Dun disaridaydim icemedim canimmenü çok güzel canım ama su 1,5 litre az olmuş sanki
Evet canımbiz 4 kişimi kaldık listede
Akşamın sekizinde yemeni sevmedim bir de o saatte ekmek reçel ve salam olmamış canım..dünkü menüm
kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
peynir
2 küçük ekmeğe tost
akşam 20.00
domates
peynir
1 dilim ekmek
1 çatal reçel
3 dilim salam
ara 23.00
1 bardak süt
1 .5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Oy canımm dün rahatsız halimle dışarı çıktım ve sonra eve misafirle geldim.. Yatağımı zor gördüm.. İnan çıkmış aklımdan.. Zerenoyu face hatırlatmıştı senle face arkadaşlığımız yokki.. Kafama kafama vuruyo face unutturmuyoBiz de 4 kişi kaldık akrep napcaz yaaa
bi de sen dün benim doğum günümü kutlamadın
yazdım kenara
zerenoyu kutlamıştın. taaa o zamandan demiştim ben de isterim diye
ayyy ne yumuşak kaptannnAkşamın sekizinde yemeni sevmedim bir de o saatte ekmek reçel ve salam olmamış canım..
valla face kullanmıyorum diye kkimse hatırlamıyor zatenOy canımm dün rahatsız halimle dışarı çıktım ve sonra eve misafirle geldim.. Yatağımı zor gördüm.. İnan çıkmış aklımdan.. Zerenoyu face hatırlatmıştı senle face arkadaşlığımız yokki.. Kafama kafama vuruyo face unutturmuyo
Listeyi yapim kutlamaya gelcem
Biz de 4 kişi kaldık akrep napcaz yaaa
bi de sen dün benim doğum günümü kutlamadın
yazdım kenara
zerenoyu kutlamıştın. taaa o zamandan demiştim ben de isterim diye
Çok teşekkür ederim canım. Çok iyi olur gerçektenSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
8. takımın Yamık kaptanı geldiiiiiiiiii
Gülüyorum ağlanacak halime
Dün sabah resmen ağrıdan ağladım eşiminde gündüz çok önemli erteleyemiyeceği işler olunca öğleden sonraya kaldı benim doktora gitmemNasılsa öyle de böylede ağrıyor diye zorda olsa kuzumu yüzmeye götürdüm Tabi minibüsçüleri bilirsiniz haldır haldır gidiyorlar adama da diyemiyorum ki az yavaş ağlayacağım ağrıdan şimdi diye binseydin taksiye diyiverir Neyse dişimi sıka sıka gittik havuza ordada çok uzun süre oturamadım ama kuşumu havuzda ağrıylada olsa biraz izledim sonra yavaş yavaş kabinlere gittim ancak kız çıkana kadar varırım diye
Çıkışta eşim hastaneye götürdü ( biz çıkana kadar oda geldi ) ve bana kas gevşetici iğne yaptılaroh rahatladım derken sabah bir baktım yine farkı fiyati
Neyseki eşimin halasınında iğne yaptığı aklımıza geldi de eczaneden eşim kas gevşetici aldırdı da sağ olsun halası bir iğne daha yaptıDiyetisyene gitmeden yaptığı iyi oldu en azından baya bir rahatladım şimdiye kadar 2 gün daha yaparsa birşeyim kalmaz inşallah
Bu arada kas gevşetici sayesinde reglde olmaya başladımneyse oda aradan çıksın bari ilaç işe yaradı bir konuda da olsa
Bu arada 100 tanecik de olsa ip atladım biraz evvelheee birden yüklenemiyorum malum daha yeni düzeldim tekrar kendimi yamultmayayım ama sabah öğle akşam atlarsam belki bir faydası olur
Hiç yoktan iyidir
Canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun
Bu arada buraya ve sizin takıma acil taze kan lazımşu takımlara katılmak istediklerini yazılan alana bir genel duyuru yapalım tekrar da sizlere yönlendirilsin Bizim kızlarada tembihliyeyim tekrar bir ara yönlendireceklerdi sonradan lazım değil diye bir ikidir yine bize davet ediyorlar ama şu anda sizin daha çok ihtiyacınız var görünüşe göre
Ondandır canım.Resmen 2kg + görüyorum şuan ben
Reglm yaklaşıyor ondandır inşallah
Geçmiş olsun canım..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
8. takımın Yamık kaptanı geldiiiiiiiiii
Gülüyorum ağlanacak halime
Dün sabah resmen ağrıdan ağladım eşiminde gündüz çok önemli erteleyemiyeceği işler olunca öğleden sonraya kaldı benim doktora gitmemNasılsa öyle de böylede ağrıyor diye zorda olsa kuzumu yüzmeye götürdüm Tabi minibüsçüleri bilirsiniz haldır haldır gidiyorlar adama da diyemiyorum ki az yavaş ağlayacağım ağrıdan şimdi diye binseydin taksiye diyiverir Neyse dişimi sıka sıka gittik havuza ordada çok uzun süre oturamadım ama kuşumu havuzda ağrıylada olsa biraz izledim sonra yavaş yavaş kabinlere gittim ancak kız çıkana kadar varırım diye
Çıkışta eşim hastaneye götürdü ( biz çıkana kadar oda geldi ) ve bana kas gevşetici iğne yaptılaroh rahatladım derken sabah bir baktım yine farkı fiyati
Neyseki eşimin halasınında iğne yaptığı aklımıza geldi de eczaneden eşim kas gevşetici aldırdı da sağ olsun halası bir iğne daha yaptıDiyetisyene gitmeden yaptığı iyi oldu en azından baya bir rahatladım şimdiye kadar 2 gün daha yaparsa birşeyim kalmaz inşallah
Bu arada kas gevşetici sayesinde reglde olmaya başladımneyse oda aradan çıksın bari ilaç işe yaradı bir konuda da olsa
Bu arada 100 tanecik de olsa ip atladım biraz evvelheee birden yüklenemiyorum malum daha yeni düzeldim tekrar kendimi yamultmayayım ama sabah öğle akşam atlarsam belki bir faydası olur
Hiç yoktan iyidir
Canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun
Bu arada buraya ve sizin takıma acil taze kan lazımşu takımlara katılmak istediklerini yazılan alana bir genel duyuru yapalım tekrar da sizlere yönlendirilsin Bizim kızlarada tembihliyeyim tekrar bir ara yönlendireceklerdi sonradan lazım değil diye bir ikidir yine bize davet ediyorlar ama şu anda sizin daha çok ihtiyacınız var görünüşe göre
Misafirim vardı biraz önce gitti birazdan atlayacağım kaptanımOndandır canım.
Naptın ip atlıyabildinmi bugün.
Saat 18:00 ve sonrası hoş olmamış canım ipine bayıldımBUgün cısslar havada uçuşuyor
Sabah 7:30
Aç bitir salam
Ara 10::00
2si bir arada kahve
Öğle 12:00
Tost (yarım ekmekten)
Akşam 17:00
Karnabahar
18:00
2 tane donut (ev yapımı)
20:00 ( misafirim vardı)
Fırın cips
Yoğurt ile
2 donut daha
23:00
Yeşilçay
Spor: 600 ip
Bu hafta çok dikkatli olalım özellikşe akşam menüsü olmasın.. Bol boll sporoynakbasi34 alışmışiz sana sessiz kaldı buralar şaka bi yana iyi olmama sevindim canım daha iyi olursun insallah taze kan konusunda haklisin 4kisi kaldık hepimiz spora daha dikkatli olmaya başladık umarım daha iyi derecelerde gelecek takim olarak
Günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?