Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Koltukların kılıflarını attım makineye.. Fermuarlı benimkiler yıkanabiliyor sökülüp.. Kadın gelicek bugün.. Kışa hazırlık temizliği var evde.. Halıları sereyim artık.. Sabah ve akşam bayaa soğudu.
Kalkar kalkmaz da bi 100 ipim var tabikisidee

selam kızlar :) dünkü menümü paylaşayım

sabah: 2 dilim kızarmış tb, salça, peynir, zeytin, 6-7 dilim sucuk, biraz bal ve çay
ara: kardeşimle dışarı çıkmıştık çayla 2 ekler yedim
öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı pide ve ayran
ara: 1 sütlü kahve
akşam: çayın yanına biraz crax baharatlı çubuk yedim

valla bu ara hayata biraz yemekle motive oluyorum sanırım cok diyet yaptıgım söylenemez

oo kolay gelsin canım ya ev işleri çok yorucu 2 haftadır öldüm valla annem yok ya okul bir yandan ev ve yemek işi bir yandan

o tarz şeyleri yemeye başlayınca durmak çok zor oluyor canım afiyet olsun
menülerin harika canım oo kick boks mu yapıyorsun süpermiş

pazar menüm

sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, peynir, zeytin lor ve bal çay
ara: turk kahvesi, 2 kaşık sütlü irmik
öğlen: 1 kase kısır
ara: yeşilçay
ara: sütlü kahve
akşam: 1 kase çorba ve ıspanak 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tb
ara: ayılmak iiçin tine kahveye ihtiyacım var

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Hani ayağı yanmış Kaptanınız diyip diyip duruyordum ya heh işte bugün hakikaten ayağı yanmış kedi gibiydim
Sabah daha gün aydınlanmadan yollara düştük Maraton uğruna ama hayatımda geçirdiğim en keyifli günlerden biriydi

Ayşeyle sabah erkenden buluştuk sonra diğer arkadaşlarımlada bir araya gelip Maratona katıldık ama cidden çooook eğlendik bol bol resim çekildik Gerçi ben resimlerde yine kendimi kilolu görüyorum birde tshirtümü her defasında düzeltmeyi akıl etmedim oda toplanınca ( ki altımda bir kat daha vardı üşümeyeyim diye ) budur diyemedim
Maratonu tamamladık ( 10 km ) birde bitiş çizgisinden sonra vasıta bulamayınca bir okadar daha yürümüşüz farkında olmadan tabi benim ayaklara kara sular indi daha doğrusu yorgunluk tatlıydı ama ayakkabılardan sanırım bir ayağımın altı su toplamaya başladı
Bu arada daha Maratonun başlangıç noktasına Otobüslerle götürüldük ve okadar kalabalık olunca tabi kımıldayamadım derken boynum tekrar tutuldu mu Aha dedim yandım ben yürüyemeyeceğim hatta o ara eşim aradı gördüğün ilk ambulansa söyle sana bir kas gevşetici yapsınlar dedi ama şükür otobüsden inince bir iki dakika sonra geçti ve parkur bitene kadar hiç ağrım olmadı
Numaralarımızı da kaşelettik artık yarın gider madalyalarımızı alırım

Bu arada bugün tam tamına 28 915 adım atmışım ( 20 km yol ve 4 saat 27 dakika yürüyüş süresi

Cok imrendim canım tebrikler valla

Ve aleyküm selam canım.
Ayyy sen de mi katıldın o maratona.. Doğru sen de istanbuldaydın dimi.. Ne tarafta oturuyosun canım?
Ay ne güxel kk dan kızlarla da buluşmuşsun..
Resim atsana whatsapp dan..
Boynum tutuldu diyince üzülmüştüm ama iyi bari geçmiş canım..
Dün ben de maratona çıkmış gibi ev temizlrdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…