oo kolay gelsin canım ya ev işleri çok yorucu 2 haftadır öldüm valla annem yok ya okul bir yandan ev ve yemek işi bir yandanKoltukların kılıflarını attım makineye.. Fermuarlı benimkiler yıkanabiliyor sökülüp.. Kadın gelicek bugün.. Kışa hazırlık temizliği var evde.. Halıları sereyim artık.. Sabah ve akşam bayaa soğudu.
Kalkar kalkmaz da bi 100 ipim var tabikisidee
o tarz şeyleri yemeye başlayınca durmak çok zor oluyor canım afiyet olsunSabah 8:00
1 çörek (yarım peynirli yarım patatesli)
Domates biber peynir marul
Ara
Sade kahve
Ara2
Sade nescafe
Akşam 16:00
Fırında sebze
Yoğurt
Karnabahr köfte (fırında)
Salata
Yarm çörek (yemek yaparken bir iki lokma atayım ağzma derken yarsını yemişim)
Ara
1havuç
Damla sakızlı nescafe
Su:2lt
Spor: 500 ip devam edeceğim
Kitap: Mavi Lale
menülerin harika canım oo kick boks mu yapıyorsun süpermişdünkü menüm
kahvaltı 10.30
domates
peynir
2 dilim ekmek
2 dilim salam
akşam 19.00
2 kaşık yumurtalı pazı
1 dilim ekmek
spordan önce 2 kare bitter
1.5 saat kick boks
1 saat yürüyüş
1,5 lt su
bugünkü menüm
kahvaltı yok
öğle 12.30
domates
peynir
2 çatal helva
2 dilim ekmek
akşam 19.30
2 küçük lahmacun
bol salata
1 bardak ayran
1.5 lt su
30 dk yürüyüş
Evet canım 2 hafta oldu başlayalı :)o tarz şeyleri yemeye başlayınca durmak çok zor oluyor canım afiyet olsun
menülerin harika canım oo kick boks mu yapıyorsun süpermiş
Annen ne zaman gelecek canımoo kolay gelsin canım ya ev işleri çok yorucu 2 haftadır öldüm valla annem yok ya okul bir yandan ev ve yemek işi bir yandan
bu cuma geliyorlar inşallah kaptanımAnnen ne zaman gelecek canım
Cok imrendim canım tebrikler vallaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hani ayağı yanmış Kaptanınız diyip diyip duruyordum ya heh işte bugün hakikaten ayağı yanmış kedi gibiydim
Sabah daha gün aydınlanmadan yollara düştük Maraton uğruna ama hayatımda geçirdiğim en keyifli günlerden biriydi
Ayşeyle sabah erkenden buluştuk sonra diğer arkadaşlarımlada bir araya gelip Maratona katıldık ama cidden çooook eğlendikbol bol resim çekildik Gerçi ben resimlerde yine kendimi kilolu görüyorum birde tshirtümü her defasında düzeltmeyi akıl etmedim oda toplanınca ( ki altımda bir kat daha vardı üşümeyeyim diye ) budur diyemedim
Maratonu tamamladık ( 10 km ) birde bitiş çizgisinden sonra vasıta bulamayınca bir okadar daha yürümüşüz farkında olmadantabi benim ayaklara kara sular indi daha doğrusu yorgunluk tatlıydı ama ayakkabılardan sanırım bir ayağımın altı su toplamaya başladı
Bu arada daha Maratonun başlangıç noktasına Otobüslerle götürüldük ve okadar kalabalık olunca tabi kımıldayamadım derken boynum tekrar tutuldu muAha dedim yandım ben yürüyemeyeceğim hatta o ara eşim aradı gördüğün ilk ambulansa söyle sana bir kas gevşetici yapsınlar dedi ama şükür otobüsden inince bir iki dakika sonra geçti ve parkur bitene kadar hiç ağrım olmadı
Numaralarımızı da kaşelettik artık yarın gider madalyalarımızı alırım
Bu arada bugün tam tamına 28 915 adım atmışım( 20 km yol ve 4 saat 27 dakika yürüyüş süresi
Bende lisedeyken bi diyet yapmıştım 1 ayda 8 kilo vermistim onu yapcam sanirim5gunde 5 kilo diyetine başlamakla beraber biraz kacamaklarim malesef devam ediyor
Ve aleyküm selam canım.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hani ayağı yanmış Kaptanınız diyip diyip duruyordum ya heh işte bugün hakikaten ayağı yanmış kedi gibiydim
Sabah daha gün aydınlanmadan yollara düştük Maraton uğruna ama hayatımda geçirdiğim en keyifli günlerden biriydi
Ayşeyle sabah erkenden buluştuk sonra diğer arkadaşlarımlada bir araya gelip Maratona katıldık ama cidden çooook eğlendikbol bol resim çekildik Gerçi ben resimlerde yine kendimi kilolu görüyorum birde tshirtümü her defasında düzeltmeyi akıl etmedim oda toplanınca ( ki altımda bir kat daha vardı üşümeyeyim diye ) budur diyemedim
Maratonu tamamladık ( 10 km ) birde bitiş çizgisinden sonra vasıta bulamayınca bir okadar daha yürümüşüz farkında olmadantabi benim ayaklara kara sular indi daha doğrusu yorgunluk tatlıydı ama ayakkabılardan sanırım bir ayağımın altı su toplamaya başladı
Bu arada daha Maratonun başlangıç noktasına Otobüslerle götürüldük ve okadar kalabalık olunca tabi kımıldayamadım derken boynum tekrar tutuldu muAha dedim yandım ben yürüyemeyeceğim hatta o ara eşim aradı gördüğün ilk ambulansa söyle sana bir kas gevşetici yapsınlar dedi ama şükür otobüsden inince bir iki dakika sonra geçti ve parkur bitene kadar hiç ağrım olmadı
Numaralarımızı da kaşelettik artık yarın gider madalyalarımızı alırım
Bu arada bugün tam tamına 28 915 adım atmışım( 20 km yol ve 4 saat 27 dakika yürüyüş süresi
Pazar keyfisiiBugün hic yazamadim kızlar zaten uyandım 2ydi esimle kahvaltı film izledik derken annemlere gittim 1 saat önce geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?