Yeni gelen kızlar hedef kilonuzu ve şu anki kilonuzu da yazarmısınız?
Resimli paylaşım yok bizde canım.. Bizim kurallara baktınmı ilk sayfamızda.Ben Karatay yapıyorum hergün iki öğün yiyorum ama resimli paylaşım yapmam zor yediklerimi yazsam olur mu?
Maşallah boyun güzelmiş.. 55 kilo çok az olmazmı canım?79 kiloyum 1.74 boyundayım
Hedef 55 kilo :))
Senle kilomuz da hedef kilomuzda aynı sayılır canım.Benimde yaşım 25
boyum 165cm
kilom 76.5
Hedef kilom:55
Karatay hayranı olarak seni gıpta ile takip edicem..Sabah;çiğ kuruyemiş,az tuzlu,beyaz peynir,zeytin,iki yumurta ve bir mandalina yedim
Akşamda;bulgur pilavı,tavuk baget biraz turp ve yoğurt yiyeceğim
Hergün bir çay bardağı türk kahvesinin içine bir çay kaşığı Hindistan cevizi yağı ekleyip içerim.Yeşilçay ve normal siyah açık çayda tüketirim.Tabi su vazgeçilmez karanfil veya tarçın atıp 3 litre içmeye çalışıyorum.
Oo senin çok fazla değilmiş zaten.. Verirsin biran önce ama işte son kilolar zor kilolaryaşım 33
boyum 160
kilo 58
hedeflediğim kilo ise 52 yaklaşık iki haftadır ballı sirkeli su kürünü yapıyorum
Bi kere boynuna sarıl affeder zaten :) dayanamazlar:)yap canım annelerin kıymetini genelde bilmiyoruz onlar iyiki varhani kıymetini bilmicek üzcek büyük bişey yapmadımda son zamanlarda farkında olmadan üzdüm galiba ben
17:00 sonrası yemiyosan gider zaten tüm kilolar canım merak etme.ben saat 17 den sonra bişey yemiyorum gün içinde de sürekli ayaktayım diyet yapmıyorum ama çok kalorili tüketmemeye dikkat ediyorum
Açlık otunu kullanmıştım bi ara.. Tavsiye ederim gerçekten.D&R dan diyet günlüğü çizelgesi aldım kızlar. 60 sayfa gün gün yazacağım ordanda takip edeceğim.
Bel ölçümde 82'ymiş bakalım cumaya ne kadar olcak.
bu arada açlık otuda kullanıyorum
Oylede ne biliyim tam veriyorum geri geliyo bi 5li rakamlari gormedimAslında şimdi daha bilinçli daha sağlıklı besleniyosun canım.. Sporun da var.
Az gitsin yağdan gitsin..
Sabırlı ol.
aynen canım bir ara 54 55 e düşüyorum sonra hoop tekrar geri alıyorum bu sefer hiç veremedimOo senin çok fazla değilmiş zaten.. Verirsin biran önce ama işte son kilolar zor kilolar
Hadi bakalım.. Günü güzel kapatmış olursun böylece.aynen canım bir ara 54 55 e düşüyorum sonra hoop tekrar geri alıyorum bu sefer hiç veremedim
bu takım baya gaza getirdi beni daha önce leslie ile evde yürüyüş ile doğum kilolarımı vermiştim uzun süredir yapmıyordum bugün 2 mil programını yapmaya başlayarak günü kapatacağım inş
Maşallah boyun güzelmiş.. 55 kilo çok az olmazmı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?