Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah;çiğ kuruyemiş,az tuzlu,beyaz peynir,zeytin,iki yumurta ve bir mandalina yedim

Akşamda;bulgur pilavı,tavuk baget biraz turp ve yoğurt yiyeceğim

Hergün bir çay bardağı türk kahvesinin içine bir çay kaşığı Hindistan cevizi yağı ekleyip içerim.Yeşilçay ve normal siyah açık çayda tüketirim.Tabi su vazgeçilmez karanfil veya tarçın atıp 3 litre içmeye çalışıyorum.

Karatay hayranı olarak seni gıpta ile takip edicem..
Ve öğrenicem..
Hindistan cevizi yağını neden koyuyosun kahvene?

D&R dan diyet günlüğü çizelgesi aldım kızlar. 60 sayfa gün gün yazacağım ordanda takip edeceğim.

Bel ölçümde 82'ymiş bakalım cumaya ne kadar olcak.

bu arada açlık otuda kullanıyorum
Açlık otunu kullanmıştım bi ara.. Tavsiye ederim gerçekten.

Oo senin çok fazla değilmiş zaten.. Verirsin biran önce ama işte son kilolar zor kilolar
aynen canım bir ara 54 55 e düşüyorum sonra hoop tekrar geri alıyorum bu sefer hiç veremedim
bu takım baya gaza getirdi beni daha önce leslie ile evde yürüyüş ile doğum kilolarımı vermiştim uzun süredir yapmıyordum bugün 2 mil programını yapmaya başlayarak günü kapatacağım inş

Hadi bakalım.. Günü güzel kapatmış olursun böylece.

Maşallah boyun güzelmiş.. 55 kilo çok az olmazmı canım?

Çok az derken canım? Egzersiz yapmadığım için ofis ortamında sadece 50 defa sağa sola hafif yatarak simitlerimi eritmeye çalışıyorum. Gıdım var yüz yogası yapıyorum. 55 olsam da kemiklerim çıkmaz :/

Bugün akşam yemeğim patates haşlaması acı pul biberle.
Salatalık, Kaşar ve çay. Çok başım ağrıdığı için çaya iki şeker kattım :/
İlk günüm halsizlikle geçti yarına zinde uyanıcam ama eminim. :)

Kapanış olarak açlık otu çayımı içeceğim. Uyumaya yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…