Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar bugün kilo 62,5 offf sıkıldım

Günaydın kızlar tam sendromlu bi pazartesi ıyyk bi ayılamadım
Günaydın kızlar
Cuma 62
Bugun 63
Yeminle bezdim karnima bastirinca canim yaniyo ben bezdim bu sislik bezmedi gitmiyor
Yeşil çay sade kahve limonlu çay iç canım tabi şekersiz.
Bende lisedeyken bi diyet yapmıştım 1 ayda 8 kilo vermistim onu yapcam sanirim
Nasıl bi diyetki o?

selam canlar menüm

sabah: 2 dilim tbden kaşarlı tost, peynir zeytin ve bal çay
ara: çeyrek simit
öğlen: yoğurtlu ıspanak
akşam: 1 kase çorba, 1 kase kısır, yarım dilim tb
ara: yeşilçay, turk kahvesi soda, 2 kaşık sütlü irmik

yatmadan form çayı içicem

Günaydın kızlar

Yeşil çay sade kahve limonlu çay iç canım tabi şekersiz.

Nasıl bi diyetki o?
Yari ac gibi biseydim canim
Sabah 2 dilim kepekli ekmegin arasina domates salatalik peynir koyuyodum 10da 1 yesil elma ogle salata 16da diyet biskuvi aksam salataydi ama o zaman 17 yasindaydim metabolizma daha hizliydi:)

Sabah 2 dilim kepekli ekmegin arasina domates salatalik peynir koyuyodum 10da 1 yesil elma ogle salata 16da diyet biskuvi aksam salataydi ama o zaman 17 yasindaydim metabolizma daha hizliydi:)
ben beğendim canım yapsak mı :) başla dediğin an başlarım artık 50 olmak istiyorum sıkıldım bu kilolardan

Sabah 8de
2 dilim kepekli ekmege domates salatalik peynir
10da yesil elma
Ogle salata
16da diyet biskuvi
Aksam salata

Dun annemin dogum gunuydu disari cikamadim bugun markete gidicem alisveris yapcam
yap canım annelerin kıymetini genelde bilmiyoruz onlar iyiki var hani kıymetini bilmicek üzcek büyük bişey yapmadımda son zamanlarda farkında olmadan üzdüm galiba ben

Aslında şimdi daha bilinçli daha sağlıklı besleniyosun canım.. Sporun da var.
Az gitsin yağdan gitsin..
Sabırlı ol.

ablama kızıp annemede haksız yere tavır almıştım üzülmüştü bişeyde diyemedi iyiyiz bir problememiz yok şuanda ne bileyim içimden çıkmıyo vicdan yapıyom
Daha sonraki tavırlarına düzen vermesi açısından ders olur sana tatlım.. Çok da üzme kendini.

17:46 şuan sade kahve içiyorum :)

Akşama haşlama patates düşünüyorum. şöyle acılı acılı

Bu arada kendimi tanıtayım

Adım Selin
Nişanlıyım.
Çalışıyorum ne yazık ki masa başı olduğu için hareketsizim ama koşturduğum da oluyor.

Gelinliğimi seçtim ocak da provam var en azından ocağa kadar 5 kilo versem kafi.
Devamı gelecek :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…